Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Petey: csináljátok meg csütörtökön mert kellenek a pontok a bajnokságnak is!
csebi
Pontosan, nagyon jó lenne 2 csoportkörös csapat. Bár akkor aztán végképp nem tudom hova fog fejlődni ez a fociutálat az ellenzéktől.
davemayer
nyugi van fideszes ismerősöm is aki rühelli ezt a focit(ami egy úri hóbort lett a felső párezernek), semmi köze ehhez az ellenzéknek. Sosem értettem ezt a párhuzamot.
petey
Vannak kivételek, ez igaz de ha a döntő többséget nézem akkor a támadások a labdarúgas felé az ellenzéktől érkezik.
Alapvetően amúgy értem az anyagi szituáció kritizálását hiszen az ideális tényleg az lenne ha nem kellene közpénz ahhoz hogy ezt a szintet el lehessen érni de ha máshogy nem ment akkor csak az maradt.
davemayer
Rühellem a fideszt, utálom hogy stadionokra költik az adófizetők pénzét, soha nem nézek nb1-et, de sztem van az a pont amikor félre kell rakni azt hogy ki mit utál és örülni, hogy elért valamit egy magyar csapat
Adirotor
Igen, csak ez ok-okozat, mert anélkül a befektetett pénz nélkül ez sincs
davemayer
Ár-érték arány, ott a gond.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 493 — "Grammar maci"
csebi
Pontosan, nagyon jó lenne 2 csoportkörös csapat. Bár akkor aztán végképp nem tudom hova fog fejlődni ez a fociutálat az ellenzéktől.
davemayer
nyugi van fideszes ismerősöm is aki rühelli ezt a focit(ami egy úri hóbort lett a felső párezernek), semmi köze ehhez az ellenzéknek. Sosem értettem ezt a párhuzamot.
petey
Vannak kivételek, ez igaz de ha a döntő többséget nézem akkor a támadások a labdarúgas felé az ellenzéktől érkezik.
Alapvetően amúgy értem az anyagi szituáció kritizálását hiszen az ideális tényleg az lenne ha nem kellene közpénz ahhoz hogy ezt a szintet el lehessen érni de ha máshogy nem ment akkor csak az maradt.
davemayer
Rühellem a fideszt, utálom hogy stadionokra költik az adófizetők pénzét, soha nem nézek nb1-et, de sztem van az a pont amikor félre kell rakni azt hogy ki mit utál és örülni, hogy elért valamit egy magyar csapat
Adirotor
Igen, csak ez ok-okozat, mert anélkül a befektetett pénz nélkül ez sincs

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
csebi
davemayer
petey
davemayer
több mint 5 éve
Rég nem néztem magyar focikát...
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Elég borzalmas, ha így állunk.
Chargers LT
Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
davemayer
Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!
Chargers LT
Nem a stadion neveli a játékosokat de ahhoz elengedhetetlen hogy az esély meglegyen.
davemayer
Ööö, dehogyis szükséges 😁
2000 előtt nem voltak új stadionok, sokban még szék se, de volt foci.
Ahhoz, hogy jó kinevelt játékosok legyenek, nem stadion kell, hanem elhivatottság, akarat, ész, tehetség, szakértelem, lemondás, stb...
Egy stadionnak semmi jelentősége
Chargers LT
Volt foci 2000 előtt lol
Emlékszem milyen viszonyok voltak mint gazdaságilag mint infrastrukturalisan. Ez a mai állapot mint ami a mai fradinal van fényévekkel jobb.
davemayer
Pont most mondod, hogy 2000 előtt nem volt foci? 😁
1995? Fradi BL? Na az Telek Andrisékkal foci volt! Csupa magyar nagyszerű játékossal!
Továbbá még johogy az infrastruktúra jobb, mint anno... Ezt senki nem is vitatja.
Ha most ezzel függ össze a jó foci, meg a jelenleg szárnyaló gazdaságunkkal (ami nincs 😂), akkor hol a sok jó fiatal magyar futballművész? 😁
Chargers LT
A magyar játékosok jobbak voltak sokkal mint most, az biztos. Érdemes pl visszanézni a newcastle elleni fradi hazai meccset, kitűnő teljesítmenyek voltak. De maga a magyar labdarúgas nagyon lent volt, 0 profizmussal.
davemayer
No offense, de az, hogy most töménytelen mennyiségű pénzt dotálunk, attól még nagyon nincs profizmus. Az egy dolog, hogy az infrastruktúra kezd nyugati lenne, de ennyi.
A 90-es években sokkal jobb volt meccsekre járni, nem voltak ennyire kiemelkedő csapatok, jobb is volt a hangulat. Több magyarért lehetett szorítani vagy éppen utálni.
NB2
Ez a romantika a 90es évek iranyaba bennem is bennem van, de ha mögé nézel mai fejjel rájössz mennyire rossz volt. A mai fradi elég profi már, nyugodtan hidd el. Ja és kivancsi leszek hogy Oroszék is úgy lenyúlják-e ezt a pénzt mint ahogy Szivósék tették, gyakorlatilag ellopva a klub teljes jövőjét...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 005
Ez komoly dolog, nem kell magyarázni.
több mint 5 éve
csebi
davemayer
petey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Le a kalappal amúgy előttük
REBROV komoly ember

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
El is hangzott a lényeg. A magyar bajnokság folyamatos fejlődése. Ezt mondta a saját száján ki. 😊))!!!!!!!!!!!!!!
ozibozi
és egyébként igaza van
skót és horvát bajnok legyőzve
francia 5. legyőzve
Adirotor
Álmodj királylány!
ozibozi
top32 csapat EU
megtörtént, és ki se kell kapcsolnom a PS-t
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 213 — nabege2@yahoo.com
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Chargers LT
Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
davemayer
Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!
Chargers LT
Nem a stadion neveli a játékosokat de ahhoz elengedhetetlen hogy az esély meglegyen.
davemayer
Ahhoz, hogy jó kinevelt játékosok legyenek, nem stadion kell, hanem elhivatottság, akarat, ész, tehetség, szakértelem, lemondás, stb...
Chargers LT
Volt foci 2000 előtt lol
Emlékszem milyen viszonyok voltak mint gazdaságilag mint infrastrukturalisan. Ez a mai állapot mint ami a mai fradinal van fényévekkel jobb.
davemayer
1995? Fradi BL? Na az Telek Andrisékkal foci volt! Csupa magyar nagyszerű játékossal!
Továbbá még johogy az infrastruktúra jobb, mint anno... Ezt senki nem is vitatja.
Ha most ezzel függ össze a jó foci, meg a jelenleg szárnyaló gazdaságunkkal (ami nincs 😂), akkor hol a sok jó fiatal magyar futballművész? 😁
Chargers LT
A magyar játékosok jobbak voltak sokkal mint most, az biztos. Érdemes pl visszanézni a newcastle elleni fradi hazai meccset, kitűnő teljesítmenyek voltak. De maga a magyar labdarúgas nagyon lent volt, 0 profizmussal.
davemayer
No offense, de az, hogy most töménytelen mennyiségű pénzt dotálunk, attól még nagyon nincs profizmus. Az egy dolog, hogy az infrastruktúra kezd nyugati lenne, de ennyi.
A 90-es években sokkal jobb volt meccsekre járni, nem voltak ennyire kiemelkedő csapatok, jobb is volt a hangulat. Több magyarért lehetett szorítani vagy éppen utálni.
több mint 5 éve
El is hangzott a lényeg. A magyar bajnokság folyamatos fejlődése. Ezt mondta a saját száján ki. 😊))!!!!!!!!!!!!!!
ozibozi
és egyébként igaza van
francia 5. legyőzve
Adirotor
Álmodj királylány!
ozibozi
Mi lenne az az eredmény amire azt mondanád hogy "igen, ez tényleg fejlődés"?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 252 — Csodabogár
csebi
davemayer

több mint 5 éve
csebi
davemayer
Nem a focit utálják, a hanem amit megtestesít.
gdavid
Igazad van, értem én de aķkor is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ozibozi
és egyébként igaza van
francia 5. legyőzve
Adirotor
Álmodj királylány!
több mint 5 éve
ozibozi
és egyébként igaza van
francia 5. legyőzve
több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
csebi
davemayer
Nem a focit utálják, a hanem amit megtestesít.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 802 — Lucas Scott
csebi
úgy érzem meglesz!
Peti bá aszonta nem világverő a Vojvodina, szóval van esély! 😀
petey
Nem normális komolyan. erre írtam h már kezdi ... biztosan nagy szerb foci szakembör

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Lovre nyilatkozaitaibol is lehetne egy Kiraly Gabis.
Mikor hazajott az alban 2. ellen estek ki es sirt kb...happy end.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
csebi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 252 — Csodabogár
csebi
úgy érzem meglesz!
Peti bá aszonta nem világverő a Vojvodina, szóval van esély! 😀

több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 724 — Jedi Master
A riporter csaj kérdése : Hallod a BL himnuszt? Most is szól!
😂 Kinyúlok 😂

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
Pedig Pali decemberben azt mondta h a bl csoportkor messze van.
csebi
9 hónapra volt. Az nem közeli.
De megszületett.
Végre nem ilyen kétballábas fostalicskák elleni meccseket kell végigunatkozni, hanem jön a Fradi szintjéhez passzoló rendes európai csapat is, csak a vírus el ne vigye ezt is.
Sobri Jóska
Miattad nyert a Fradi, amióta követted a selejtezőket csak továbbjutottak. Folytatod akkor BL-győzelem lesz ebből. 😊
Heisman Trophy
Tény, hogy ennyi gurulós klubmeccset vagy 20 éve nem láttam, igaz, vírus se volt.
Azért a Bayern van olyan erős, mint a Fradi, nem kiabálnám el egyelőre.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 802 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Chargers LT
davemayer
Chargers LT
davemayer
Chargers LT
Volt foci 2000 előtt lol
davemayer
Chargers LT

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Pedig Pali decemberben azt mondta h a bl csoportkor messze van.
csebi
9 hónapra volt. Az nem közeli.
De megszületett.
Végre nem ilyen kétballábas fostalicskák elleni meccseket kell végigunatkozni, hanem jön a Fradi szintjéhez passzoló rendes európai csapat is, csak a vírus el ne vigye ezt is.
Sobri Jóska
Miattad nyert a Fradi, amióta követted a selejtezőket csak továbbjutottak. Folytatod akkor BL-győzelem lesz ebből. 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz