Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hülye Hajdú B 😀 (esküszöm szurkolok a Moldenak az EL ben 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 724 — Jedi Master
Rég nem néztem magyar focikát...
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Elég borzalmas, ha így állunk.
Chargers LT
Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
davemayer
Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 802 — Lucas Scott
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Chargers LT
Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
davemayer
És egy Molde ellen bekkelünk így is
petey
Erre rafazhatunk főleg h a Somi sem bírta végig

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 493 — "Grammar maci"
Chargers LT
De ezek szerint nemzetközi focit sem nézel.A Vidi múlt heti francia ellenfelénél,a Reimsnél 2 db francia játszott de lehetne még sorolni a csapatokat.Rég nem trend ez a Bilbao meg Paks style,ha egyáltalán volt valaha ilyen trend.
JoeyPorter
Ha volt is azt a Bosman-szabály eltörölte.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Chargers LT
Nem is tudom minek írták ki az Edda idézetet, úgyse érti szinte senki... 😊
Stoki
4 kezdő magyar volt meg Somi aki futballmagyar vagy mi volt az a jó kifejezés, ez kb rekord Rebrov idején komoly meccsen

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Chargers LT
davemayer
petey
Ez egy nagyon elbaszott taktika volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Chargers LT
Nem is tudom minek írták ki az Edda idézetet, úgyse érti szinte senki... 😊
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Chargers LT
De ezek szerint nemzetközi focit sem nézel.A Vidi múlt heti francia ellenfelénél,a Reimsnél 2 db francia játszott de lehetne még sorolni a csapatokat.Rég nem trend ez a Bilbao meg Paks style,ha egyáltalán volt valaha ilyen trend.

több mint 5 éve
most őszintén: ha kiállna a mostani magyar válogatott ez ellen a molde ellen rá lehetne mondani hogy egyértelmű esélyes lenne? Egy molde ellen...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 249 — Csodabogár
Chargers LT
davemayer

több mint 5 éve
Lovret már sokadszor verik at simán

több mint 5 éve
Chargers LT

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Chargers LT
Dibusz, Botka, Lovrencsics van most pályán amúgy, Sigért lecserélte Rebrov. Nem védem a Fradit csak úgy fyi.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 098 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Meglesz ez

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Na izrael most vegignyargalja ezt a 15percet
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 175 — WHO DAT!!!!
Elfáradt mindenki, most fognak bedarálni sajnos

több mint 5 éve
Nagyon nyomnak

több mint 5 éve
Nem értem ezt az elbaszott taktikánkat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 873 — no es importante
Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).
Vrij6
a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni
r.baggio
Pedig te megtetted 2 mondatbol😀
Adirotor
egyszerű játék a fodball, na 😊
amúgy röhej, ahogy sokadszorra bepasszolják magukat az ötösig, simán megérdemelnék a norvégok a vezetést

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 249 — Csodabogár
Fúgecc ketten töküresen középen

több mint 5 éve
Ez ám a védelem 😂

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
húh bazmeg most nagyon nyom a Molde

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).
Vrij6
a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni
r.baggio
Pedig te megtetted 2 mondatbol😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megy
Adirotor
Henriknél jobb embert nehezen találnának, itt maga a formátum is probléma, nehéz 2 mondatban mélyelemzésbe bocsátkozni
r.baggio
Henrik tenyleg jo, korabban is irtam, hogy neki sikerul mashonnan megfogni, vizsgalni es elemezni egy meccset.