Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!Rég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Elég borzalmas, ha így állunk.
Chargers LT
davemayer
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Erre rafazhatunk főleg h a Somi sem bírta végigÉs egy Molde ellen bekkelünk így isRég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Chargers LT
davemayer
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ha volt is azt a Bosman-szabály eltörölte.Rég nem néztem magyar focikát...De ezek szerint nemzetközi focit sem nézel.A Vidi múlt heti francia ellenfelénél,a Reimsnél 2 db francia játszott de lehetne még sorolni a csapatokat.Rég nem trend ez a Bilbao meg Paks style,ha egyáltalán volt valaha ilyen trend.
Chargers LT
JoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
4 kezdő magyar volt meg Somi aki futballmagyar vagy mi volt az a jó kifejezés, ez kb rekord Rebrov idején komoly meccsenRég nem néztem magyar focikát...Nem is tudom minek írták ki az Edda idézetet, úgyse érti szinte senki... 😊
Chargers LT
Stoki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez egy nagyon elbaszott taktika volt.És egy Molde ellen bekkelünk így isRég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Chargers LT
davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Rég nem néztem magyar focikát...Nem is tudom minek írták ki az Edda idézetet, úgyse érti szinte senki... 😊
Chargers LT
több mint 5 éve
Rég nem néztem magyar focikát...De ezek szerint nemzetközi focit sem nézel.A Vidi múlt heti francia ellenfelénél,a Reimsnél 2 db francia játszott de lehetne még sorolni a csapatokat.Rég nem trend ez a Bilbao meg Paks style,ha egyáltalán volt valaha ilyen trend.
Chargers LT
több mint 5 éve
most őszintén: ha kiállna a mostani magyar válogatott ez ellen a molde ellen rá lehetne mondani hogy egyértelmű esélyes lenne? Egy molde ellen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
És egy Molde ellen bekkelünk így isRég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Chargers LT
davemayer
több mint 5 éve
Lovret már sokadszor verik at simán
több mint 5 éve
Rég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Rég nem néztem magyar focikát...Dibusz, Botka, Lovrencsics van most pályán amúgy, Sigért lecserélte Rebrov. Nem védem a Fradit csak úgy fyi.
Chargers LT
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Rég nem néztem magyar focikát...Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
több mint 5 éve
Meglesz ez
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Na izrael most vegignyargalja ezt a 15percet
több mint 5 éve
Nagyon nyomnak
több mint 5 éve
Nem értem ezt az elbaszott taktikánkat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
egyszerű játék a fodball, na 😊Pedig te megtetted 2 mondatbol😀Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni
Vrij6
r.baggio
Adirotor
amúgy röhej, ahogy sokadszorra bepasszolják magukat az ötösig, simán megérdemelnék a norvégok a vezetést

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ez ám a védelem 😂
több mint 5 éve
húh bazmeg most nagyon nyom a Molde
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Pedig te megtetted 2 mondatbol😀Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni
Vrij6
r.baggio
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Henrik tenyleg jo, korabban is irtam, hogy neki sikerul mashonnan megfogni, vizsgalni es elemezni egy meccset.egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megyHenriknél jobb embert nehezen találnának, itt maga a formátum is probléma, nehéz 2 mondatban mélyelemzésbe bocsátkozni
Adirotor
r.baggio