Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
felrobban az internet.Merei nem FEKETEBEN van !!!!negy432!!!!!
több mint 5 éve
Kezdőcsapat: MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, Szalai A., Orbán, Fiola – Nagy Á., Sigér – Sallai, Szoboszlai, Holender – Szalai Á@empty taxi nyertem 😄
Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Kezdőcsapat: MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, Szalai A., Orbán, Fiola – Nagy Á., Sigér – Sallai, Szoboszlai, Holender – Szalai ÁHa a védelmet nem nézzük ez a kezdő amúgy nem is rossz (mihez képest...)
Beki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kezdőcsapat: MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, Szalai A., Orbán, Fiola – Nagy Á., Sigér – Sallai, Szoboszlai, Holender – Szalai Á
több mint 5 éve
Tippek mára a NL meccsekre?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Szomorú nap a mai:Holnap van a születésnapom, megkaptam az ajándékom
www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/tavozik-mikalai-sihnevich
youtu.be/fFb_NPQApDo
Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szerintem a sporthoz hozzátartozik a jó infrastruktúra, nem hiszem pl hogy ennyien kijárnának fradi meccsre vagy a régi stadionban meg lehetett volna oldani a balhé nélküliséget.Hogy irigykedjenek a szomszedok 😀 de leirta ezt is davemayermire?Az hogy van stadion rohadt jó dologKele Janek:De tuti nalunk van tobb uj stadion. Meg a jatekosfizetesekben is elottuk jarunk.
"A magyar Eb-részvétel óta Varga Kevin a hatodik hazai játékos, aki 850 ezer euró feletti összegért igazolt külföldre. A horvátoknál ugyanennyi idő alatt volt 40, a lengyeleknél 33, a szerbeknél 24, Romániában 21, a cseheknél 18, de még Szlovéniában is 7. Hagyok időt."
"Egyébként az is megér egy misét, hogy a Kevin előtti öt jatekosból három (Nagy Á., Nagy D., Lang) azonnal az Eb-t követően tudott lépni, egy (Sallai) pedig a következő szezon végén. Azóta egyetlen Schäfert tudunk felmutatni..."
Tony Adams
Innen mar csak ido kerdese es odaerunk!
Borbinho
davemayer
eaglesmcnabb
Borbinho
Egy dologban értek egyet, az pedig az hogy jobb lett volna hogy ha ez a fejlődés az általanos életszinvonal emelkedésével együtt jött volna létre, de sajnos nincs az a pénz amiből az sikerülhetne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szomorú nap a mai:www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/tavozik-mikalai-sihnevich
youtu.be/fFb_NPQApDo
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Csak reagálva a felvetésre, és abszolút nem ellened beszélve:mikor bejelentkeztünk érte tavaly akkor a debrecen 1 v 1.5 misit kért tőlünk, ha jól emlékszem? na ezért inkább kölcsönbe hoztunk Zubkovot és idén megvettük 1 milláért. sztem nem csináltunk rossz üzletet így. de ez tökéletesen bemutatja, hogy miért hoztunk egy már lényegében kész külföldit, mint egy magyar "tehetséget". a magyar klubok, ha meghallják a fradi érdeklődését elképesztően felverik az árát a játékosuknak.Kele Janek:Ez már az első csapaton is látszik, nincs egyszerűen normális játékos.
"A magyar Eb-részvétel óta Varga Kevin a hatodik hazai játékos, aki 850 ezer euró feletti összegért igazolt külföldre. A horvátoknál ugyanennyi idő alatt volt 40, a lengyeleknél 33, a szerbeknél 24, Romániában 21, a cseheknél 18, de még Szlovéniában is 7. Hagyok időt."
"Egyébként az is megér egy misét, hogy a Kevin előtti öt jatekosból három (Nagy Á., Nagy D., Lang) azonnal az Eb-t követően tudott lépni, egy (Sallai) pedig a következő szezon végén. Azóta egyetlen Schäfert tudunk felmutatni..."
Tony Adams
És ami a legmegdöbbentőbb számomra hogy védőket sem tudunk képezni, pedig azt azért a legkönnyebb. Számomra ezzel lehet legjobban megmutatni mennyire gyenge a képzés, főleg az elméleti része.
davemayer
csebi
Nem hiszem hogy pl ez a cseheknél másként lenne, ha van egy kis csapatnak egy tehetsége, azt marha drágán adja el pl a Slavianak vagy a Plzennek, de ugyanez mehet a horvátoknál /szerbeknél /osztrákoknál is.
Max annyi a különbség,hogy ők perkálnak, és nem a sírás megy, hogy "Nem veszünk magyart, mert DRÁGA!"Mondják ezt ők, akik évi 1-,1,5 M eurót erre az ügyre fel tudnának köhögni.
Vagy esetleg fektessenek bele az utánpótlásra, és adjanak lehetőséget a saját nevelésű srácoknak, de persze tudom, ők szarok, mi lesz ha hibáznak,és elbukik a csapat 2 pontot Karancslapujtőn...
több mint 5 éve
Hogy irigykedjenek a szomszedok 😀 de leirta ezt is davemayermire?Az hogy van stadion rohadt jó dologKele Janek:De tuti nalunk van tobb uj stadion. Meg a jatekosfizetesekben is elottuk jarunk.
Tony Adams
Borbinho
davemayer
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
mire?Az hogy van stadion rohadt jó dologKele Janek:De tuti nalunk van tobb uj stadion. Meg a jatekosfizetesekben is elottuk jarunk.
Tony Adams
Borbinho
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
www.acmilan.hu/2020/09/03/ibra-hosszabbitasa-volt-a-legnehezebb-maldini/"ÉN PÉLDÁUL 39 ÉVESEN NYERTEM MEG AZ UTOLSÓ BAJNOKOK LIGÁJA-TRÓFEÁMAT ÉS MÉLTATLANUL KAPTAM MEG A SOROZAT LEGJOBB VÉDŐJÉNEK JÁRÓ DÍJAT.”
Capitano szavai az öregedésről...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
mit keres ott reina?sport365.hu/nemzetkozi-foci,egyeb,ket-magyart-is-beszavaztak-minden-idok-50-legjobb-labdarugokapusa-koze,129346Canizares v. Ravelli hiánya valóban feltűnő 😊
Azért ez egy érdekes lista 😛
dande
empty taxi
én imádtam, de noh
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sport365.hu/nemzetkozi-foci,egyeb,ket-magyart-is-beszavaztak-minden-idok-50-legjobb-labdarugokapusa-koze,129346Canizares v. Ravelli hiánya valóban feltűnő 😊
Azért ez egy érdekes lista 😛
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
mikor bejelentkeztünk érte tavaly akkor a debrecen 1 v 1.5 misit kért tőlünk, ha jól emlékszem? na ezért inkább kölcsönbe hoztunk Zubkovot és idén megvettük 1 milláért. sztem nem csináltunk rossz üzletet így. de ez tökéletesen bemutatja, hogy miért hoztunk egy már lényegében kész külföldit, mint egy magyar "tehetséget". a magyar klubok, ha meghallják a fradi érdeklődését elképesztően felverik az árát a játékosuknak.Kele Janek:Ez már az első csapaton is látszik, nincs egyszerűen normális játékos.
Tony Adams
És ami a legmegdöbbentőbb számomra hogy védőket sem tudunk képezni, pedig azt azért a legkönnyebb. Számomra ezzel lehet legjobban megmutatni mennyire gyenge a képzés, főleg az elméleti része.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az a meglepő, hogy volt aki megmondta neki, Balázskám te csak csere leszel. S hogy még nem b*szták ki ezért.foci.444.hu/2020/09/02/dzsudzsak-azert-nem-igazolt-az-mtk-hoz-mert-boris-mester-megmondta-neki-hogy-nem-ferne-be-a-kezdobekit lep meg h nem fér be?
empty taxi
sztem nb2-be se férne be a kezdőbe
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
sport365.hu/nemzetkozi-foci,egyeb,ket-magyart-is-beszavaztak-minden-idok-50-legjobb-labdarugokapusa-koze,129346Azért ez egy érdekes lista 😛
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/09/02/dzsudzsak-azert-nem-igazolt-az-mtk-hoz-mert-boris-mester-megmondta-neki-hogy-nem-ferne-be-a-kezdobekit lep meg h nem fér be?
empty taxi
sztem nb2-be se férne be a kezdőbe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A vasárnapi oroszok elleni meccs zártkapus lesz? Amúgy a mostani 1.5-1.6os odds a törökökre sztem elég nagy ajándék. Akár a hendi is beleférhet.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/09/02/dzsudzsak-azert-nem-igazolt-az-mtk-hoz-mert-boris-mester-megmondta-neki-hogy-nem-ferne-be-a-kezdobe

Madden hates me.
több mint 5 éve
Oké ezt adom, de Nekem az Üllői is tetszik, persze kivilágítva jobb. Ellenben pl. az Allianz Arena is anno kékben sokkal menőbb volt, legalábbis Nekem 1860 szimpatizánsnak...Köröket ver a miénkre, főleg kívülről.... Ezen egyértelműen látszik, hogy a Honvédhoz tartozik, bezzeg a Groupamaról a mellette lévő sason kívül sok minden nem jelzi, hogy Fradi amikor nincs kivilágítva. No mindegy, ez van😊magyarepitok.hu/mi-epul/2020/09/az-ellenfeleknek-pokol-a-honvednak-otthon-itt-tart-a-bozsik-stadion-projektje#.X09lyL_aGgU.twitterNagyon szép lesz, azt meg kell hagyni!👍
warr_b
Paár Attila cége ebben is benn van, milyen meglepő! 🤔
nagir
dande
U.i.: Gyere és nézd meg az ETO Parkot, elsirod magad olyan randa!😉🤫
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Jah de még mindig inkább ez mint h Lang legyen jobbhátvéd Fiola meg a bal-.Hát legyen. Mondjuk ez pont megvilágítja az alap felvetésemet, hogy itt vért izzadva próbálunk 4 tetves védőt "felállítani" a pályára és az is csak tessék-lássék módjára sikerül, mert egyszerűen üres a spájzSzalai szokott balbekket is játszani, olyan mint Kádár, elsősorban belső védő, de balhátvédet is játszott már (leginkább még Mezőkövesden anno).Ok, de szalai is középhátvéd. Olyat én is tudtam volna, hogy lang-szalai-orban-fiola pl, de láttam már langot cornert játszani és szeretném elfelejteni de nem tudom... 😕Gulácsi - Fiola, Lang, Orban, Szalai A. - Kalmár, Nagy (Kalmár-Nagy Dórás poénokat kérjük mellőzni), Szoboszlai - Sallai - Szalai Á., NikolicsInkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
peach
Az életben nem játszottunk még 4-3-1-2-t, de per pill nem tudok jobbat.
empty taxi
peach
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 5 éve
Hát legyen. Mondjuk ez pont megvilágítja az alap felvetésemet, hogy itt vért izzadva próbálunk 4 tetves védőt "felállítani" a pályára és az is csak tessék-lássék módjára sikerül, mert egyszerűen üres a spájzSzalai szokott balbekket is játszani, olyan mint Kádár, elsősorban belső védő, de balhátvédet is játszott már (leginkább még Mezőkövesden anno).Ok, de szalai is középhátvéd. Olyat én is tudtam volna, hogy lang-szalai-orban-fiola pl, de láttam már langot cornert játszani és szeretném elfelejteni de nem tudom... 😕Gulácsi - Fiola, Lang, Orban, Szalai A. - Kalmár, Nagy (Kalmár-Nagy Dórás poénokat kérjük mellőzni), Szoboszlai - Sallai - Szalai Á., NikolicsInkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
peach
empty taxi
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Szalai szokott balbekket is játszani, olyan mint Kádár, elsősorban belső védő, de balhátvédet is játszott már (leginkább még Mezőkövesden anno).Ok, de szalai is középhátvéd. Olyat én is tudtam volna, hogy lang-szalai-orban-fiola pl, de láttam már langot cornert játszani és szeretném elfelejteni de nem tudom... 😕Gulácsi - Fiola, Lang, Orban, Szalai A. - Kalmár, Nagy (Kalmár-Nagy Dórás poénokat kérjük mellőzni), Szoboszlai - Sallai - Szalai Á., NikolicsInkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
peach
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ok, de szalai is középhátvéd. Olyat én is tudtam volna, hogy lang-szalai-orban-fiola pl, de láttam már langot cornert játszani és szeretném elfelejteni de nem tudom... 😕Gulácsi - Fiola, Lang, Orban, Szalai A. - Kalmár, Nagy (Kalmár-Nagy Dórás poénokat kérjük mellőzni), Szoboszlai - Sallai - Szalai Á., NikolicsInkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
peach
empty taxi