Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Vidinek meg a Reims jönne a Hibernians után. Franciaverésben ők mondjuk jó (pl Bordeaux) 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Qarabag (azeri)/Molde FK (norvég)–FERENCVÁROS/Dinamo Zagreb (horvát)ez meg a lehető legjobb sorsolás, csak érjünk el odaáig.
Fenti ellenfelek egyike lenne a Fradinak, ha átverekedné magát a Dinamon.
Beki
internal primates forever
több mint 5 éve
Ha a Honvéd túljutna valahogy a Malmőn, akkor a Lokomotív Zagráb ellen játszana. Di María, Paredes és David Silva is koronavírusos: rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/09/01/koronavirus-psg-david-silva/Parádés...
empty taxi
több mint 5 éve
Qarabag (azeri)/Molde FK (norvég)–FERENCVÁROS/Dinamo Zagreb (horvát)Ráadásul idegenben lehetne kezdeni... nem tudom mikor lesz újra ekkora esély a BL csoportra, valahogy meg kell ragadni ezt a lehetőséget.
Fenti ellenfelek egyike lenne a Fradinak, ha átverekedné magát a Dinamon.
Beki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Qarabag (azeri)/Molde FK (norvég)–FERENCVÁROS/Dinamo Zagreb (horvát)Fenti ellenfelek egyike lenne a Fradinak, ha átverekedné magát a Dinamon.
több mint 5 éve
Egy törpeAzt álmodtam, hogy a Balatonon összefutottam Messivel és mondtam neki, hogy jöjjön a Fraidiba, mert pont hiányzik egy támadó. Ha jól emlékszek, akkor az arcára kiült reakció alapján komolyan elgondolkodott rajta.pénzünk végülis van rá (nem fradistaként, magyarként írom)
Szóval ha itt kezdené a következő szezont, akkor szívesen! 😆😆
MarioAna
Borbinho
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 5 éve
Azt álmodtam, hogy a Balatonon összefutottam Messivel és mondtam neki, hogy jöjjön a Fraidiba, mert pont hiányzik egy támadó. Ha jól emlékszek, akkor az arcára kiült reakció alapján komolyan elgondolkodott rajta.Ha annyit védekezik mint a Barcába akkor csereként, az utolsó 15-20 percre jó lehet.
MarioAna
több mint 5 éve
Di María, Paredes és David Silva is koronavírusos: rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/09/01/koronavirus-psg-david-silva/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Azt álmodtam, hogy a Balatonon összefutottam Messivel és mondtam neki, hogy jöjjön a Fraidiba, mert pont hiányzik egy támadó. Ha jól emlékszek, akkor az arcára kiült reakció alapján komolyan elgondolkodott rajta.pénzünk végülis van rá (nem fradistaként, magyarként írom)
MarioAna
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ja de hogy megtévesztő legyen, az elsőt Hibs-nek becézik 🤣baszki én azt hittem a skótokat kapta a Vidi 😊Hibernian a skót és Hibernians a máltai csapat 😊
NB2
Heisman Trophy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
baszki én azt hittem a skótokat kapta a Vidi 😊Hibernian a skót és Hibernians a máltai csapat 😊
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
baszki én azt hittem a skótokat kapta a Vidi 😊Azt a boss-t már kempelessel legyoztuk a zöld
NB2
több mint 5 éve
baszki én azt hittem a skótokat kapta a Vidi 😊
több mint 5 éve
Rá van építve a taktika, ezért tűnik nélkülözhetetlennek, ha ő nem lenne más lenne a taktika is. Mindenesetre kiemelkedik a magyar mezőnyből jelenleg az biztos.zsír summary. kicsist eluralkodott a hurráoptimizmus hogy mennyit gyengültek. deJaja gyengült a Dinamo, de még mindig erős.hát igen, Livakovic mellett ott van még Petkovic, Orsic és Ademi is, ők szintén jó játékosok és a tavalyi visszavágón több gólt kaptunk miattuk.köszi a kimerítő elemzést. sajnálattal láttam, hogy Livakovic még mindig véd, neki Budapesten 0-0nál vagy 1-0nál volt egy hatalmas bravúrja tavaly, nagyon jó kis kapus, meglepő, hogy őt sem vitték még el.viszont azt a spanyol csávót, aki a legpengébb volt, már elvitték nyugatra, nem?távozott ő is meg a vkp. Moro is. azóta új edzőjük van, aki múlt hónapban lett kinevezve. a francia középhátvédük el lesz tiltva a Fradi ellen, Dino Peric továbbra is sérült, így egy bizonyos Emir Dilaver várható középen a 18 éves Joško Gvardiol mellett, akit a Leeds vinne. állítólag a klubházban sincs minden rendben náluk. szóval gyengültek tavaly óta, a csapatmorál sincs a csúcson, nem véletlenül estek ki majdnem Kolozsváron. de még így bravúr lenne a Fradi továbbjutása.
slowmotion
deyell
csebi
deyell
Livakovic és Petkovic (ugye ő megfordult a Serie A-ban Bologna, Hellas Verona) jelenleg is horvát kerettag, de Orsic és Peric is magára húzta már a címeres mezt (utóbbi mondjuk ahogy elhangzott, sérült).
Tagja a jelenlegi bosnyák válogatottnak a Dinamoból Gojak és Menalo (ezt a meccset mondjuk egálra hozza Fradi Kovaceviccsel meg Honda Civiccsel 😀), plusz ugye ott van náluk Hajrovic, aki korábban 27-szer volt bosnyák válogatott, egykori Werder Bremen-playa.
A jobbhátvéd Stojanovic szlován válogatott (Blazic meccseli az offert 😀), a szélső Kastrati koszovói.
Ademi jelenleg nem kerettag a macedónoknál, de van már 14 válogatott meccse, plusz ott a 2 rutinos svájci Gavranovic (22-szeres válogatott, korábbi Schalke- és Mainz-játékos) és Moubandje (21 válogatott meccs, 134 találkozó a Ligue 1-ben, Somália csapattársa volt a Toulouse-ban).
Jah és mindemellé van 6 korosztályos horvát válogatott is a keretben. 😊
empty taxi
azért nem szabad leírni a "balkáni vért", mert ők nem adják fel. ha a fradi kijön a múlt heti bunkerból ráfaraghat. megint árkot kell ásni, és 1-1 kontra.
baszki ha nincs Tökmag az első meccs is necces lett volna.
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ezek a válogatott meccsek most /orosz/ ezek zártkapusak?UEFA szervezésűek, az ő szabályaik szerint.
Nem ír semmit az MLSZ oldal?
ozibozi
Igen.
több mint 5 éve
zsír summary. kicsist eluralkodott a hurráoptimizmus hogy mennyit gyengültek. deJaja gyengült a Dinamo, de még mindig erős.hát igen, Livakovic mellett ott van még Petkovic, Orsic és Ademi is, ők szintén jó játékosok és a tavalyi visszavágón több gólt kaptunk miattuk.köszi a kimerítő elemzést. sajnálattal láttam, hogy Livakovic még mindig véd, neki Budapesten 0-0nál vagy 1-0nál volt egy hatalmas bravúrja tavaly, nagyon jó kis kapus, meglepő, hogy őt sem vitték még el.viszont azt a spanyol csávót, aki a legpengébb volt, már elvitték nyugatra, nem?távozott ő is meg a vkp. Moro is. azóta új edzőjük van, aki múlt hónapban lett kinevezve. a francia középhátvédük el lesz tiltva a Fradi ellen, Dino Peric továbbra is sérült, így egy bizonyos Emir Dilaver várható középen a 18 éves Joško Gvardiol mellett, akit a Leeds vinne. állítólag a klubházban sincs minden rendben náluk. szóval gyengültek tavaly óta, a csapatmorál sincs a csúcson, nem véletlenül estek ki majdnem Kolozsváron. de még így bravúr lenne a Fradi továbbjutása.
slowmotion
deyell
csebi
deyell
Livakovic és Petkovic (ugye ő megfordult a Serie A-ban Bologna, Hellas Verona) jelenleg is horvát kerettag, de Orsic és Peric is magára húzta már a címeres mezt (utóbbi mondjuk ahogy elhangzott, sérült).
Tagja a jelenlegi bosnyák válogatottnak a Dinamoból Gojak és Menalo (ezt a meccset mondjuk egálra hozza Fradi Kovaceviccsel meg Honda Civiccsel 😀), plusz ugye ott van náluk Hajrovic, aki korábban 27-szer volt bosnyák válogatott, egykori Werder Bremen-playa.
A jobbhátvéd Stojanovic szlován válogatott (Blazic meccseli az offert 😀), a szélső Kastrati koszovói.
Ademi jelenleg nem kerettag a macedónoknál, de van már 14 válogatott meccse, plusz ott a 2 rutinos svájci Gavranovic (22-szeres válogatott, korábbi Schalke- és Mainz-játékos) és Moubandje (21 válogatott meccs, 134 találkozó a Ligue 1-ben, Somália csapattársa volt a Toulouse-ban).
empty taxi
azért nem szabad leírni a "balkáni vért", mert ők nem adják fel. ha a fradi kijön a múlt heti bunkerból ráfaraghat. megint árkot kell ásni, és 1-1 kontra.
baszki ha nincs Tökmag az első meccs is necces lett volna.
több mint 5 éve
Ezek a válogatott meccsek most /orosz/ ezek zártkapusak?Nem ír semmit az MLSZ oldal?
több mint 5 éve
Viszont az EL playoffban kiemelt lesz a Fradi, valami Suduva szerű csapatot megint meg lehet verni. Ahogy a Celticnél is mondtam, ha BL-t akarnak, akkor ilyen szintű csapatokat kell verni, mint a D.Zagreb
több mint 5 éve
Jaja gyengült a Dinamo, de még mindig erős.hát igen, Livakovic mellett ott van még Petkovic, Orsic és Ademi is, ők szintén jó játékosok és a tavalyi visszavágón több gólt kaptunk miattuk.köszi a kimerítő elemzést. sajnálattal láttam, hogy Livakovic még mindig véd, neki Budapesten 0-0nál vagy 1-0nál volt egy hatalmas bravúrja tavaly, nagyon jó kis kapus, meglepő, hogy őt sem vitték még el.viszont azt a spanyol csávót, aki a legpengébb volt, már elvitték nyugatra, nem?távozott ő is meg a vkp. Moro is. azóta új edzőjük van, aki múlt hónapban lett kinevezve. a francia középhátvédük el lesz tiltva a Fradi ellen, Dino Peric továbbra is sérült, így egy bizonyos Emir Dilaver várható középen a 18 éves Joško Gvardiol mellett, akit a Leeds vinne. állítólag a klubházban sincs minden rendben náluk. szóval gyengültek tavaly óta, a csapatmorál sincs a csúcson, nem véletlenül estek ki majdnem Kolozsváron. de még így bravúr lenne a Fradi továbbjutása.
slowmotion
deyell
csebi
deyell
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Egy 0-0 1-1 meg hasonló eredmények utáni 11-es csatát látok jönni. 😊
több mint 5 éve
hát igen, Livakovic mellett ott van még Petkovic, Orsic és Ademi is, ők szintén jó játékosok és a tavalyi visszavágón több gólt kaptunk miattuk.köszi a kimerítő elemzést. sajnálattal láttam, hogy Livakovic még mindig véd, neki Budapesten 0-0nál vagy 1-0nál volt egy hatalmas bravúrja tavaly, nagyon jó kis kapus, meglepő, hogy őt sem vitték még el.viszont azt a spanyol csávót, aki a legpengébb volt, már elvitték nyugatra, nem?távozott ő is meg a vkp. Moro is. azóta új edzőjük van, aki múlt hónapban lett kinevezve. a francia középhátvédük el lesz tiltva a Fradi ellen, Dino Peric továbbra is sérült, így egy bizonyos Emir Dilaver várható középen a 18 éves Joško Gvardiol mellett, akit a Leeds vinne. állítólag a klubházban sincs minden rendben náluk. szóval gyengültek tavaly óta, a csapatmorál sincs a csúcson, nem véletlenül estek ki majdnem Kolozsváron. de még így bravúr lenne a Fradi továbbjutása.
slowmotion
deyell
csebi
több mint 5 éve
köszi a kimerítő elemzést. sajnálattal láttam, hogy Livakovic még mindig véd, neki Budapesten 0-0nál vagy 1-0nál volt egy hatalmas bravúrja tavaly, nagyon jó kis kapus, meglepő, hogy őt sem vitték még el.viszont azt a spanyol csávót, aki a legpengébb volt, már elvitték nyugatra, nem?távozott ő is meg a vkp. Moro is. azóta új edzőjük van, aki múlt hónapban lett kinevezve. a francia középhátvédük el lesz tiltva a Fradi ellen, Dino Peric továbbra is sérült, így egy bizonyos Emir Dilaver várható középen a 18 éves Joško Gvardiol mellett, akit a Leeds vinne. állítólag a klubházban sincs minden rendben náluk. szóval gyengültek tavaly óta, a csapatmorál sincs a csúcson, nem véletlenül estek ki majdnem Kolozsváron. de még így bravúr lenne a Fradi továbbjutása.
slowmotion
deyell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
viszont azt a spanyol csávót, aki a legpengébb volt, már elvitték nyugatra, nem?távozott ő is meg a vkp. Moro is. azóta új edzőjük van, aki múlt hónapban lett kinevezve. a francia középhátvédük el lesz tiltva a Fradi ellen, Dino Peric továbbra is sérült, így egy bizonyos Emir Dilaver várható középen a 18 éves Joško Gvardiol mellett, akit a Leeds vinne. állítólag a klubházban sincs minden rendben náluk. szóval gyengültek tavaly óta, a csapatmorál sincs a csúcson, nem véletlenül estek ki majdnem Kolozsváron. de még így bravúr lenne a Fradi továbbjutása.
slowmotion
több mint 5 éve
Egy újabb sima továbbjutás a Fradinak.A sors fintora, hogy ilyen méltatlan, unalmas, fos csapatokat kapnak sorra, mint a svédek, skótok, horvátok. Igazán megnéznék már egy normális, a szintjükön lévő nagycsapat elleni meccset, ahol nem ezt a kedvetlen “odaállunk, lövünk két gólt, nem kapunk egyet se, max véletlenül a fókuszálatlanság miatt lövünk magunknak, letilitolizzuk, de semmi extrát nem kell hozni, semmi kreativitást, csak a papírformát kell érvényre juttatni” mentalitást produkálják.
Magyar sajátosság kishitűnek lenni, de a realitásokat véve alapul, ezek a csapatok nevetséges szint a Fradihoz képest. Megnéznék már egy Fradi meccset, ahol normális csapat az ellenfél, akinek van akár egy épkézláb játékosa.
Szerintem aki látta az elmúlt két hétben a svéd meg skót meccset, az sem tud fejből 3 játékost felidézni az ellenféltől, vagy ha igen, akkoris csak azért, mert vicces a neve vagy valami hasonló mókás okból.
több mint 5 éve
Ha a BL csoportkört célozzuk meg akkor a kiemelés miatt jó hogx a dinamot kaptuk mert a következő körben ők lennének kb a leggyengébb kiemeltek. Viszont ha az EL csoportba jutást nézzük (ami a realitás kb) akkor jobb lett volna egy kellemesebb ellenfél (ha nekünk van olyan) és nagyobb eséllyel bejutni a BL playoffba. Egy dolog biztos számomra, mégpedig hogy ilyen közel BL csoportkörhöz nem mostanában lesz újra magyar csapat, látszik hogy akár 3 bravúr is kell hozzá. Most van esély rá hogy ha a Dinamot kiverik kapjanak egy olyan ellenfelet aki nagyjából az ő szintjükön van, nem mondom hogy esélyes lenne a Fradi bárki ellen de legalább realitása lenne a továbbjutásnak.
Ez a Dinamo szvsz sokat gyengült tavalyhoz képest, Olmo távozásával jelentősen csökkent a kreativitásuk. Ha valamikor lehet esélye a rebrovi taktikának akkor az most van.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal