Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Köröket ver a miénkre, főleg kívülről.... Ezen egyértelműen látszik, hogy a Honvédhoz tartozik, bezzeg a Groupamaról a mellette lévő sason kívül sok minden nem jelzi, hogy Fradi amikor nincs kivilágítva. No mindegy, ez van😊magyarepitok.hu/mi-epul/2020/09/az-ellenfeleknek-pokol-a-honvednak-otthon-itt-tart-a-bozsik-stadion-projektje#.X09lyL_aGgU.twitterNagyon szép lesz, azt meg kell hagyni!👍
warr_b
Paár Attila cége ebben is benn van, milyen meglepő! 🤔
nagir
több mint 5 éve
Meanwhile a Mezőkövesd is elindult a ferencvárosi úton: Andriy Boryachuk személyében ukrán válogatott csatárt igazoltak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez komolyan kosarlabdazo volt? Meglepoen jo no ahhoz kepest.miután bedobtad komolyan gondoltad hogy kimarad?!Gulácsi - Fiola, Lang, Orban, Szalai A. - Kalmár, Nagy (Kalmár-Nagy Dórás poénokat kérjük mellőzni), Szoboszlai - Sallai - Szalai Á., NikolicsInkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
peach
Az életben nem játszottunk még 4-3-1-2-t, de per pill nem tudok jobbat.
empty taxi
kicsit ivankás de lehetne viccelgetni
Negritis
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Jó lesz Nikolic helyett egy védekező ember, polo Siger. Rossi gyáva taktikát alkalmaz általábanGulácsi - Fiola, Lang, Orban, Szalai A. - Kalmár, Nagy (Kalmár-Nagy Dórás poénokat kérjük mellőzni), Szoboszlai - Sallai - Szalai Á., NikolicsInkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
peach
empty taxi
több mint 5 éve
miután bedobtad komolyan gondoltad hogy kimarad?!Gulácsi - Fiola, Lang, Orban, Szalai A. - Kalmár, Nagy (Kalmár-Nagy Dórás poénokat kérjük mellőzni), Szoboszlai - Sallai - Szalai Á., NikolicsInkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
peach
empty taxi
kicsit ivankás de lehetne viccelgetni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ha van magamutogató party-majom, akiről már vártam a hírt, hogy beszopta a covidot, akkor az Neymar volt. Nem vagyok meglepve.
több mint 5 éve
Gulácsi - Fiola, Lang, Orban, Szalai A. - Kalmár, Nagy (Kalmár-Nagy Dórás poénokat kérjük mellőzni), Szoboszlai - Sallai - Szalai Á., NikolicsInkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
nekem azert tetszik, mert itt a legjobbak jatszanak odavissza a legjobbakkal ergo, aki az "elso" osztalyt nyeri az a legjobb, de sajnos nincs rangja meg ennek. az eb nagyobb presztizs, pedig ott 1 meccsen mulik kb minden es lehetnek dan fele gyoztesek, ami szep es jo, de 4 evvel kesobb. vagy 2? sehol nincsenek.Kicsit lehetne egyszerűbb az tény, de inkább mint a ratyi barátságos meccsek.Ennek a Nemzetek Ligájának amúgy most pont semmi értelme, számomra felfoghatatlan miért nem törölték az egészet.Elvileg bizonyos csoportelsők majd kvalifikálhatnak a vb-pótselejtezőre, ha a sima selejtezőkből ez nem sikerülne.
Kenny
De egyébként az egész sorozat a végletekig túlkomplikált, pláne, ha még a nagy tornák selejtezőivel is megpróbálják összekapcsolni. Mind a mai napig nem értem, hogy milyen lebonyolításnak köszönhetően jött létre pl. a bolgár-magyar párharc, bár valami köze biztos van ahhoz, hogy a finnek egyenes ágon kijutottak az EB-re a saját selejtezőcsoportukban. 😀
Kampman
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Szegény tevehuszarnak beintett a gaz Gedeon banda 😕
több mint 5 éve
magyarepitok.hu/mi-epul/2020/09/az-ellenfeleknek-pokol-a-honvednak-otthon-itt-tart-a-bozsik-stadion-projektje#.X09lyL_aGgU.twitterAzt azért kíváncsian várom hogy a betont lefestik-e, vagy így hagyják csupaszon.
warr_b
BTW a piros-fekete-fehér külső borítás/minta/akármi qrva jól néz ki.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Igen, egész pofás, egyedi.magyarepitok.hu/mi-epul/2020/09/az-ellenfeleknek-pokol-a-honvednak-otthon-itt-tart-a-bozsik-stadion-projektje#.X09lyL_aGgU.twitterNagyon szép lesz, azt meg kell hagyni!👍
warr_b
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/a-fradi-es-a-vidi-korabbi-edzoje-vette-at-az-eto-iranyitasat-hivatalos"Lássuk a medvét!"🧐
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
magyarepitok.hu/mi-epul/2020/09/az-ellenfeleknek-pokol-a-honvednak-otthon-itt-tart-a-bozsik-stadion-projektje#.X09lyL_aGgU.twitterNagyon szép lesz, azt meg kell hagyni!👍
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
magyarepitok.hu/mi-epul/2020/09/az-ellenfeleknek-pokol-a-honvednak-otthon-itt-tart-a-bozsik-stadion-projektje#.X09lyL_aGgU.twitter

több mint 5 éve
Az hogy van stadion rohadt jó dolog, nem hiába irigykedik Ausztrián kívül az összes szomszéd ránk. Ami baj hogy az utánpótlást a már megbukott szakmára bízták.Kele Janek:De tuti nalunk van tobb uj stadion. Meg a jatekosfizetesekben is elottuk jarunk.
"A magyar Eb-részvétel óta Varga Kevin a hatodik hazai játékos, aki 850 ezer euró feletti összegért igazolt külföldre. A horvátoknál ugyanennyi idő alatt volt 40, a lengyeleknél 33, a szerbeknél 24, Romániában 21, a cseheknél 18, de még Szlovéniában is 7. Hagyok időt."
"Egyébként az is megér egy misét, hogy a Kevin előtti öt jatekosból három (Nagy Á., Nagy D., Lang) azonnal az Eb-t követően tudott lépni, egy (Sallai) pedig a következő szezon végén. Azóta egyetlen Schäfert tudunk felmutatni..."
Tony Adams
Innen mar csak ido kerdese es odaerunk!
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kele Janek:De tuti nalunk van tobb uj stadion. Meg a jatekosfizetesekben is elottuk jarunk.
"A magyar Eb-részvétel óta Varga Kevin a hatodik hazai játékos, aki 850 ezer euró feletti összegért igazolt külföldre. A horvátoknál ugyanennyi idő alatt volt 40, a lengyeleknél 33, a szerbeknél 24, Romániában 21, a cseheknél 18, de még Szlovéniában is 7. Hagyok időt."
"Egyébként az is megér egy misét, hogy a Kevin előtti öt jatekosból három (Nagy Á., Nagy D., Lang) azonnal az Eb-t követően tudott lépni, egy (Sallai) pedig a következő szezon végén. Azóta egyetlen Schäfert tudunk felmutatni..."
Tony Adams
Innen mar csak ido kerdese es odaerunk!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kele Janek:Ez már az első csapaton is látszik, nincs egyszerűen normális játékos.
Tony Adams
És ami a legmegdöbbentőbb számomra hogy védőket sem tudunk képezni, pedig azt azért a legkönnyebb. Számomra ezzel lehet legjobban megmutatni mennyire gyenge a képzés, főleg az elméleti része.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/a-fradi-es-a-vidi-korabbi-edzoje-vette-at-az-eto-iranyitasat-hivatalos

több mint 5 éve
Kele Janek:"A magyar Eb-részvétel óta Varga Kevin a hatodik hazai játékos, aki 850 ezer euró feletti összegért igazolt külföldre. A horvátoknál ugyanennyi idő alatt volt 40, a lengyeleknél 33, a szerbeknél 24, Romániában 21, a cseheknél 18, de még Szlovéniában is 7. Hagyok időt."
több mint 5 éve
Inkább az a fura, hogy rossi az elmúlt kb 3 napban naponta kibaszott 2-3 embert a keretből és gyakorlatilag az összes cb így járt. Botka, Korhut, Hangya, Bolla, Bese így fejből, tudtommal pedig csak botka sérült.Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
dande
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄Ugye hogy mondtam, hogy nem tudnék 11 válogatott játéksot felsorolni, anélkül, hogy nézegetném a keretet, vagy neveket... S nrm azért mert egyáltalán ne követném a focit.... vicces vagy inkább szánalmas, hogy itt tartunk...
peach
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Most játszottam az nso-n az állítsd össze a kezdőt című hülyeséggel és szembesültem vele, hogy annyira szar a keret, hogy se 4, se 3 védős rendszerhez sincs konrkétan fiolán kívül egy ember sem akinek legalább messziről hunyorítva a cb lenne a posztja 😄
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
kb annyira tétmeccsek ezek, mint a szuperkupákKicsit lehetne egyszerűbb az tény, de inkább mint a ratyi barátságos meccsek.Ennek a Nemzetek Ligájának amúgy most pont semmi értelme, számomra felfoghatatlan miért nem törölték az egészet.Elvileg bizonyos csoportelsők majd kvalifikálhatnak a vb-pótselejtezőre, ha a sima selejtezőkből ez nem sikerülne.
Kenny
De egyébként az egész sorozat a végletekig túlkomplikált, pláne, ha még a nagy tornák selejtezőivel is megpróbálják összekapcsolni. Mind a mai napig nem értem, hogy milyen lebonyolításnak köszönhetően jött létre pl. a bolgár-magyar párharc, bár valami köze biztos van ahhoz, hogy a finnek egyenes ágon kijutottak az EB-re a saját selejtezőcsoportukban. 😀
Kampman
Heisman Trophy

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Kicsit lehetne egyszerűbb az tény, de inkább mint a ratyi barátságos meccsek.Ennek a Nemzetek Ligájának amúgy most pont semmi értelme, számomra felfoghatatlan miért nem törölték az egészet.Elvileg bizonyos csoportelsők majd kvalifikálhatnak a vb-pótselejtezőre, ha a sima selejtezőkből ez nem sikerülne.
Kenny
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ennek a Nemzetek Ligájának amúgy most pont semmi értelme, számomra felfoghatatlan miért nem törölték az egészet.Elvileg bizonyos csoportelsők majd kvalifikálhatnak a vb-pótselejtezőre, ha a sima selejtezőkből ez nem sikerülne.
Kenny