Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Annyi pénzért amit kap a tolószékből is ki kellene szálljonSzerintem semmivel sem jobb a Zágráb mint a Celtic.Isael öregedett kb 50 évet hirtelen, csoda, hogy futni tud.
Az más kérdés, hogy a bunker és a szerencsés talált gólokhoz elég lesz e most is a szerencse faktor, mert azt valahogy nem látom, hogy sokkal másabb lesz majd a meccs képe. Pláne, hogy Boli vagy ki tök ügyetlen sokszor, Isael meg olyan hitvány idén mint a sérója 😊
FLZOLI
Bálesz
több mint 5 éve
Szerintem semmivel sem jobb a Zágráb mint a Celtic.Isael öregedett kb 50 évet hirtelen, csoda, hogy futni tud.
Az más kérdés, hogy a bunker és a szerencsés talált gólokhoz elég lesz e most is a szerencse faktor, mert azt valahogy nem látom, hogy sokkal másabb lesz majd a meccs képe. Pláne, hogy Boli vagy ki tök ügyetlen sokszor, Isael meg olyan hitvány idén mint a sérója 😊
FLZOLI

több mint 5 éve
Szerintem semmivel sem jobb a Zágráb mint a Celtic. Az más kérdés, hogy a bunker és a szerencsés talált gólokhoz elég lesz e most is a szerencse faktor, mert azt valahogy nem látom, hogy sokkal másabb lesz majd a meccs képe. Pláne, hogy Boli vagy ki tök ügyetlen sokszor, Isael meg olyan hitvány idén mint a sérója 😊
több mint 5 éve
viszont azt a spanyol csávót, aki a legpengébb volt, már elvitték nyugatra, nem?A Lipcsébe ment
slowmotion
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
viszont azt a spanyol csávót, aki a legpengébb volt, már elvitték nyugatra, nem?
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?reload=9&v=V11BBUMll8Mrosszkor volt rossz helyen. ha nem ő akart volna lenni az alfa, akkor elfért volna igazán nagy csapatokban is, de neki ez kell, a nagy csapatok meg már foglaltak voltak.
Elnézve ezt a videót hihetetlen, hogy végül nem ért el egy Ronaldo vagy egy Messi/CR szintre. Sokkal többet hozhatott volna ki a pályafutásából...
FLZOLI
több mint 5 éve
Dinamo... Ha az NSO jól írtaHárom sorsolásból háromszor a legerősebbet kaptuk, parádé.
Gergőbácsi

több mint 5 éve
Egész jót húzna a holland gyerekkel az MU...Allegri nem akar Olaszországon kívül dolgozni.
Jól kinéző csapat alakul ott, már csak egy értelmesebb edző kéne, aki mondjuk rendberakja a védelmet is. Nem is értem mért nem mennek rá a Poch, Allegri duóra...
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Dinamo... Ha az NSO jól írtafuck.
Gergőbácsi
legalább hazai pályán lesz..
annyi pozitívumot lehet mondani, hogyha legyőzzük őket, akkor kiemeltek leszünk a play-offban.
internal primates forever
több mint 5 éve
Egész jót húzna a holland gyerekkel az MU... Jól kinéző csapat alakul ott, már csak egy értelmesebb edző kéne, aki mondjuk rendberakja a védelmet is. Nem is értem mért nem mennek rá a Poch, Allegri duóra...
több mint 5 éve
Dinamo... Ha az NSO jól írta
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Elnézve ezt a videót hihetetlen, hogy végül nem ért el egy Ronaldo vagy egy Messi/CR szintre. Sokkal többet hozhatott volna ki a pályafutásából...
több mint 5 éve
Nekünk jelen állapotban tök mindegy kit kapunk 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
úgy, vagy ÚGY? 😊Vidi - Bodø/Glimt (NOR) VAGY Hibernians (MLT) VAGY Shamrock Rovers (IRL)Hajrá Hibernians!!!!
Honvéd - Liberec (CZE) VAGY Rosenborg (NOR) VAGY Malmö (SWE)
Ma 13:00-tól tartják a sorsolást.
empty taxi
csebi
több mint 5 éve
Vidi - Bodø/Glimt (NOR) VAGY Hibernians (MLT) VAGY Shamrock Rovers (IRL)Hajrá Hibernians!!!!
Honvéd - Liberec (CZE) VAGY Rosenborg (NOR) VAGY Malmö (SWE)
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Vidi - Bodø/Glimt (NOR) VAGY Hibernians (MLT) VAGY Shamrock Rovers (IRL)Honvéd - Liberec (CZE) VAGY Rosenborg (NOR) VAGY Malmö (SWE)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Tegnapi meccset nem láttam de eddig nem győzött meg a srác engem. Elvileg támadó szélső lenne ehhez képest elore játékban én eddig nem sokat láttam tőle, Glasgowban egyenesen semmit sem mutatott támadásban. Milyen instat számok amelyekben jó?Amúgy Uzuni nem kicsit van rendben erőnlétileg, szerdán letolt Glasgow-ban egy meccset amit végigsprintelt kb, itt meg a még a meccs végén is van szufla.Pár hónap és nagy erősség lesz
Amikor kérdezik miért nincsenek magyar játékosok a Fradiba, rámutatnék Uzunira, meg az instat számaira.
Kenny
Technikás, jó a rugó technikája és melle dupla tüdeje van, a honi mezőnyben nagyon ritka elegy.
Sinisa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Másodosztály:Az első és a 10. között van 3 pont! Nagyon durván keresztbe verik egymást a csapatok. Az elsőnek már most van 7 vesztett pontja. Nagyon izgalmas bajnokság!
több mint 5 éve
Puskást se baszogatnák ha a mai kezdő lenne az alap.Pont ezt néztem én is, hogy 2-3 fiatal egész jól mozgott.
Néha van az az érzésem, hogy lennének fiatalok, akik ezt a rossz NB1et megütnek, csak nem rakják be őket. Pedig a Fraditól (Viditől) lefelé full felesleges telirakni külföldivel a csapatokat.
tüsi91
Ha nem lenne a COVID szitu, soha nem láttam volna Őket a tv-ben.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Még 2-3 ilyen meccs és mehet is a picsába. Urbányival együtt, aki ezt a "remek" keretet alárakta, ami minden alkalmas, csak arra nem, amit Bódog játszatna...Közben Supka Kisvárdája egykapuzik Bódog Honvédjével a Hidegkutiban(mindhárom gólt ők rúgták, csak egyet maguknak). Egyelőre nagyon bejött a Honvédnak az edzőváltás. Ja nem.Bódog is milyen gyorsan belesüppedt a mennyei mocsárba a reményteljes kezdés után. Most már az edzőkeringőbe is beszállt.
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Közben Supka Kisvárdája egykapuzik Bódog Honvédjével a Hidegkutiban(mindhárom gólt ők rúgták, csak egyet maguknak). Egyelőre nagyon bejött a Honvédnak az edzőváltás. Ja nem.Bódog is milyen gyorsan belesüppedt a mennyei mocsárba a reményteljes kezdés után. Most már az edzőkeringőbe is beszállt.
iktriad
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Közben Supka Kisvárdája egykapuzik Bódog Honvédjével a Hidegkutiban(mindhárom gólt ők rúgták, csak egyet maguknak). Egyelőre nagyon bejött a Honvédnak az edzőváltás. Ja nem.szórakoztató mérkőzés, annyi szent
iktriad
több mint 5 éve
Puskást se baszogatnák ha a mai kezdő lenne az alap.Néha van az az érzésem, hogy lennének fiatalok, akik ezt a rossz NB1et megütnek, csak nem rakják be őket. Pedig a Fraditól (Viditől) lefelé full felesleges telirakni külföldivel a csapatokat.
több mint 5 éve
Most elkezdtem olvasni cikkeket a budaörs 2015 óta épülő "stadionjáról" (ami nem más, mint 1+1 pálya, egy klubház öltözőkkel és egy 1500 fős lelátó), hát az is egy gyönyörű történetLegyen inkább külön liga: Budafok, Budaörs, Budakeszi, Budajenő, Budakalász.Beindult a Budaörs 😁Budaörs - Budafok rangadókat az mb1-be!
warr_b
r.baggio
nagylaza
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal