Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ujabb-csere-korhut-is-kikerult-a-keretbol-2780815

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Felkeszul a Felcsut!Messi benézte: La Liga közleménye szerint csak a 700M-es kivásárlási árával távozhat (vagy ha a Barcelona megegyezik másik klubbal, de ezt kizárhatjuk jelenleg sztem).Pedig ha bedurcázik, akkor a Barca is jobban jár, ha olcsóbban (de azért valami hülye újgazdag klubot jól lehúzva) megszabadul tőle
Beki
Kampman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Messi benézte: La Liga közleménye szerint csak a 700M-es kivásárlási árával távozhat (vagy ha a Barcelona megegyezik másik klubbal, de ezt kizárhatjuk jelenleg sztem).Pedig ha bedurcázik, akkor a Barca is jobban jár, ha olcsóbban (de azért valami hülye újgazdag klubot jól lehúzva) megszabadul tőle
Beki
több mint 5 éve
Ez a Paks tükörsimán fog kiesni 😀Náluk van mindig tavaszi feltámadás (az MTK-nál meg tavaszi összeomlás).
Kenny
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Messi benézte: La Liga közleménye szerint csak a 700M-es kivásárlási árával távozhat (vagy ha a Barcelona megegyezik másik klubbal, de ezt kizárhatjuk jelenleg sztem).
több mint 5 éve
Remélem a Juve csal valamit vagy eladja a lelket a maffianak és osszehozza a CR-Messi duót. Nagyot szólna az tuti, még a végén olasz focit néznek majd a népek 😊szép pénzt hozna, szóval szurkolok
FLZOLI
több mint 5 éve
Remélem a Juve csal valamit vagy eladja a lelket a maffianak és osszehozza a CR-Messi duót. Nagyot szólna az tuti, még a végén olasz focit néznek majd a népek 😊
több mint 5 éve
Szerinted ez fos volt? Akkor nem sűrűn néztél Vasas-meccseket. Irigyellek. (NB1-es színvonal? A humorodért is irigyellek!😊)Én kimentem, mert kiváncsi voltam a két esélyesre, hát nem csoda, hogy kiestek mindketten. Embertelen fos játék volt. Nagyon messze van mindkét csapat az NB1-es színvonaltól.Bemondták hogy hány néző van a Vasas meccsen?Be, háromezer-négyszázvalamennyi
Gergőbácsi
r.baggio
Kenny
több mint 5 éve
Az ingyenélő haverok, meg a haverok haverjai sosem számolandók bele. Az kb olyan 10% szokott lenni, persze ez a szám nem szentírás, függ a VIP méretétől, sajtósok számától de a VASASnál ez kb ennnyi
több mint 5 éve
fel nem foghatom, miért van alacsonyabb odds a Kaposvár győzelmére, mint a Haliéra. sőt, mostanában mindig nekünk van alacsonyabb oddsunk. vagy lehet, hogy ezért nem nyerünk sohasem?!
több mint 5 éve
viszont vakok között...Én kimentem, mert kiváncsi voltam a két esélyesre, hát nem csoda, hogy kiestek mindketten. Embertelen fos játék volt. Nagyon messze van mindkét csapat az NB1-es színvonaltól.Bemondták hogy hány néző van a Vasas meccsen?Be, háromezer-négyszázvalamennyi
Gergőbácsi
r.baggio
Kenny
több mint 5 éve
Én kimentem, mert kiváncsi voltam a két esélyesre, hát nem csoda, hogy kiestek mindketten. Embertelen fos játék volt. Nagyon messze van mindkét csapat az NB1-es színvonaltól.Bemondták hogy hány néző van a Vasas meccsen?Be, háromezer-négyszázvalamennyi
Gergőbácsi
r.baggio
több mint 5 éve
A Fáy utcai Oroszlánbarlang továbbra is bevehetetlen!Volt két jó passz, mi kell még 😛 😊
(Simekkel szemben én nem túl sok taktikai elemet véltem felfedezni a Vasas játékában.)
nagylaza
több mint 5 éve
Bemondták hogy hány néző van a Vasas meccsen?Be, háromezer-négyszázvalamennyi
Gergőbácsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A Fáy utcai Oroszlánbarlang továbbra is bevehetetlen!(Simekkel szemben én nem túl sok taktikai elemet véltem felfedezni a Vasas játékában.)
több mint 5 éve
Bemondták hogy hány néző van a Vasas meccsen?Hajdú B. szerint a "4000 sem kizárt".
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Bemondták hogy hány néző van a Vasas meccsen?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Na akkor kezdjük újra. Let's go Reds!! 🔴Hiába egy glorified friendly, köszi a kupát 😊 COYG
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A második félidő azért kezd meccsre emlékeztetni.
több mint 5 éve
Bene! Gyere vissza!
több mint 5 éve
Ehh...Az első félidőben képtelen voltak bevenni a kapunkat, most bezzeg örülnek.
warr_b
több mint 5 éve
Ehh...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"