Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
"Nem tárgyaltunk Kuttor Attilával." Értsd: "Tárgyaltunk Kuttor Attilával."
több mint 5 éve
Komolyan már-már azt hittem, nem lesz migráncs az 1 percben. Én kis butus.
több mint 5 éve
Ezen logika mentén (hogy a keret erősségén múlik kizárólag az eredményesség) a Leicester sose nyerhetett volna bajnokságot.Vagy csak Bene egy kókler 😉Bene kókler, de ezeknek a játékosoknak akkor is hátrakötött kézzel kéne nyerniük az NB2-t ha én lennék az edzőjük.
ozibozi
Kenny
Akkor kell egy sorozatot megnyernie a legerősebb keretnek, ha konstans módon hozzák az A-játékukat. Ha nem, akkor egy (vagy akár több) konstans jól teljesítő, de gyengébb kerettel rendelkező csapat simán előrébb végezhet.
több mint 5 éve
van esetleg unibetes fórumon - a Vasas - Loki-t mért nem hozza a cucc? 😊Meccs előtt még volt...
gamerkr

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
van esetleg unibetes fórumon - a Vasas - Loki-t mért nem hozza a cucc? 😊
több mint 5 éve
Mekkora potya, ez megy majd a szilveszteri humorosba 🤣😁😜

több mint 5 éve
Szép volt!
több mint 5 éve
Ez miért szabad? Elcsúsztak mindketten, semmi nem volt.

több mint 5 éve
Lehet túl fiatal vagy 😊)))Én Szabolcsban nőttem fel (Záhonytól messzebb), de itt kb. mindenki Fradista volt mindig is. Esetleg van néhány Szpari, Újpest, vagy Loki drukker, de mondjuk Vasas, MTK vagy Honvéd szurkolót még sosem láttam errefelé.Érdekes néha figyelmesebben nézni a szurkolói drapériákat.Miért lenne az?
Tegnap nagyon tetszett az MTK-sok harcias libát ábrázoló drapija, de a mai "Záhony" feliratú Vasas zászló még jobb.
Ahhoz már hozzászoktam, hogy Fradi-drukkerek az egész országban vannak, de hogy az ukrán határ mellett valaki a Vasasnak szurkol, az kuriózum. 😊
Kampman
warr_b
Kampman
több mint 5 éve
Érdekes néha figyelmesebben nézni a szurkolói drapériákat.A Záhony elég sűrűn kint van.
Tegnap nagyon tetszett az MTK-sok harcias libát ábrázoló drapija, de a mai "Záhony" feliratú Vasas zászló még jobb.
Ahhoz már hozzászoktam, hogy Fradi-drukkerek az egész országban vannak, de hogy az ukrán határ mellett valaki a Vasasnak szurkol, az kuriózum. 😊
Kampman
több mint 5 éve
Lesz ivószünet?
több mint 5 éve
Én Szabolcsban nőttem fel (Záhonytól messzebb), de itt kb. mindenki Fradista volt mindig is. Esetleg van néhány Szpari, Újpest, vagy Loki drukker, de mondjuk Vasas, MTK vagy Honvéd szurkolót még sosem láttam errefelé.Érdekes néha figyelmesebben nézni a szurkolói drapériákat.Miért lenne az?
Kampman
warr_b
több mint 5 éve
Érdekes néha figyelmesebben nézni a szurkolói drapériákat.Miért lenne az?
Kampman

több mint 5 éve
Nálunk (VI. ker) ömlik az eső+szélvihar...
több mint 5 éve
Meglepő, azt hittem, hogy ők amolyan tipikus kerületi csapat.Érdekes néha figyelmesebben nézni a szurkolói drapériákat.A VASASnak amúgy vidéken nagyobb bázisa van, mint Pesten.
Kampman
ozibozi
több mint 5 éve
Érdekes néha figyelmesebben nézni a szurkolói drapériákat.A VASASnak amúgy vidéken nagyobb bázisa van, mint Pesten.
Kampman
több mint 5 éve
Érdekes néha figyelmesebben nézni a szurkolói drapériákat. Tegnap nagyon tetszett az MTK-sok harcias libát ábrázoló drapija, de a mai "Záhony" feliratú Vasas zászló még jobb.
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Csak néhány perce mentem az m4-re, és már kétszer lefagytam. Alakul.Ugyanúgy nem szabad egyhuzamban sokat nézni, ahogy a metróvezetők se lehetnek sokat a föld alatt. Káros.
nagylaza
több mint 5 éve
Sima liba lesz,Vagy döntetlen,
Vagy szoros.
Az fog nyerni aki több gólt szerez.
Kb ennyi értelme van ezeknek a felvezetőknek is kb.
több mint 5 éve
"Icikét-picikét több kell." Egyetértek Tóth Andrással.
több mint 5 éve
Csak néhány perce mentem az m4-re, és már kétszer lefagytam. Alakul.
több mint 5 éve
Vagy csak Bene egy kókler 😉Bene kókler, de ezeknek a játékosoknak akkor is hátrakötött kézzel kéne nyerniük az NB2-t ha én lennék az edzőjük.
ozibozi
több mint 5 éve
Na akkor kezdjük újra. Let's go Reds!! 🔴
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May