NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Engem jobban foglalkoztat, hogy ilyen játékosokat, mint ez a Nalepa és Havojic ki és miért hoz ide? Mit láthattak bennük?baggioNalepa végigjárta a lengyel U válogatottakat, kérdés ez mekkora dolog.
Nála is ment az örömködés a Fradi fórumon, elméletileg nagy tehetség...
több mint 10 éve
német edző, német a világbajnok...lényeg hogy minden bekapott gól után tudassuk, hogy hányat kell rúgnia a Fradinak. bazz
ez a riporter egy gyökérzinedine5
több mint 10 éve
Hát ebbe én nem látok bele, de az ilyen húsz helyen leszerepelt focisták ritkán újulnak meg (max az első pár meccsre).Lauth azért jött ide, mert nem akar edzeni... Doll ilyen tréner, Moniz tökéletes ellentétebaggioremek csapatot raktatok össze.Köszönjük Gábor.Most akkor nem a Lauth? Mert akkora ódákat zengtek róla.Bazzani
Majd a szkenner meg a stadion rúgja a gólokat.Kenny
több mint 10 éve
Engem jobban foglalkoztat, hogy ilyen játékosokat, mint ez a Nalepa és Havojic ki és miért hoz ide? Mit láthattak bennük?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lauth azért jött ide, mert nem akar edzeni... Doll ilyen tréner, Moniz tökéletes ellentéteremek csapatot raktatok össze.Köszönjük Gábor.Most akkor nem a Lauth? Mert akkora ódákat zengtek róla.Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sosem értettem egyet a "hozzuk ide a kiégett légiósokat" taktikával.remek csapatot raktatok össze.Köszönjük Gábor.Most akkor nem a Lauth? Mert akkora ódákat zengtek róla.Bazzani
Ez az ember egy kiégett szar.ennél én jobb teljesítményt rakok le egy meccsen,és én nem keresek X milliót és nincs heti 5 edzésem hanem csak 2.
több mint 10 éve
Nézd én kevés magyar meccset nézek, de talán még ebben a nem túl erős bajnokságban is van jobb, mint ez a Fradi......Gera ide, új légiósok oda ez a Fradi gyengébb lett.Bazzanijelenleg gyengébb, de remélem hogy ez annak is köszönhető mert Doll is úgy gondolkodik hogy inkább később legyenek formában a bajnokságban mint most, amivel lehet ugyanúgy kiesnek csak aztán októberben meg elfogy a szufla.davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
remek csapatot raktatok össze.Köszönjük Gábor.Most akkor nem a Lauth? Mert akkora ódákat zengtek róla.
több mint 10 éve
remek csapatot raktatok össze.Köszönjük Gábor.Majd a szkenner meg a stadion rúgja a gólokat.
több mint 10 éve
német edző, német a világbajnok...ez a riporter egy gyökér
több mint 10 éve
Diósgyőr meccset kell nézni, ha valaki jó magyar csapatot is akar látni. 😉SchleckFaszt. Szombaton az Újpestet. 😀
több mint 10 éve
Diósgyőr meccset kell nézni, ha valaki jó magyar csapatot is akar látni. 😉
több mint 10 éve
James007
1 859
Szerintem ez a Fradi hátul nagyon masszív lesz, csak az ki fog gólt rúgni? Lesz megint egy zsáknyi egy gólos meccse. Ez a Rijeka jelenleg jobb csapat. Talán, ha nem kellene minden félévben új csapatot építeni, akkor lenne esély a 2. körön túlra is kerülni..Gera ide, új légiósok oda ez a Fradi gyengébb lett.Bazzanijelenleg gyengébb, de remélem hogy ez annak is köszönhető mert Doll is úgy gondolkodik hogy inkább később legyenek formában a bajnokságban mint most, amivel lehet ugyanúgy kiesnek csak aztán októberben meg elfogy a szufla.davemayer
több mint 10 éve
Úgy formába lendülnek, hogy meg se állnak a bajnokság 5.helyéig.Gera ide, új légiósok oda ez a Fradi gyengébb lett.Bazzanijelenleg gyengébb, de remélem hogy ez annak is köszönhető mert Doll is úgy gondolkodik hogy inkább később legyenek formában a bajnokságban mint most, amivel lehet ugyanúgy kiesnek csak aztán októberben meg elfogy a szufla.davemayer
több mint 10 éve
Gera ide, új légiósok oda ez a Fradi gyengébb lett.Bazzanijelenleg gyengébb, de remélem hogy ez annak is köszönhető mert Doll is úgy gondolkodik hogy inkább később legyenek formában a bajnokságban mint most, amivel lehet ugyanúgy kiesnek csak aztán októberben meg elfogy a szufla.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Én azt mondom megéri az a két mrd/év amit ebbe beletolnak.
több mint 10 éve
"Komoly magasságkülönbség volt a két játékos között. Nem tudom ez hogy történhetett." Azok a rohadt gének XD
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
és utána a csoportért meg egy sokkal nevesebb az tuti.én nem bánom, jobb csapat is a rijeka, ha most ez meglett volna akkor még egy ennél is jobb csapat jött volna, elérhetetlen innen az EL főtábla. Jöjjön a bajnokság meg a kupadavemayera feröeri Vikingur lett volt a következő ellenfél.deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
deyell
11 702
én nem bánom, jobb csapat is a rijeka, ha most ez meglett volna akkor még egy ennél is jobb csapat jött volna, elérhetetlen innen az EL főtábla. Jöjjön a bajnokság meg a kupadavemayera feröeri Vikingur lett volt a következő ellenfél.
choose life
több mint 10 éve
én nem bánom, jobb csapat is a rijeka, ha most ez meglett volna akkor még egy ennél is jobb csapat jött volna, elérhetetlen innen az EL főtábla. Jöjjön a bajnokság meg a kupa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Na eddig tartott az "EL" szereplés...
több mint 10 éve
Azt valamennyire azért megértem, de ez a Fradi létszám nagyon látványosan kevés. Mondom megnézem a meccset a pokoli hangulat miatt erre leszurkolják a horvátok a zöldeket.Fradisták!A Diók is meglepően kevesen mentek át a szomszédba (4000 fő)James007
Miért vannak ilyen irgalmatlanul kevesen a meccsen?
A rijekai balhé miatt (+tüntetés a vénaszkenneres beengedés ellen)?
Vagy egyszerűen ennyien kíváncsiak a csapatra amit én nagyon kétlek.Bazzani
több mint 10 éve
James007
1 859
Fradisták!A Diók is meglepően kevesen mentek át a szomszédba (4000 fő)
Miért vannak ilyen irgalmatlanul kevesen a meccsen?
Vagy egyszerűen ennyien kíváncsiak a csapatra amit én nagyon kétlek.Bazzani
több mint 10 éve
Fradisták!Miért vannak ilyen irgalmatlanul kevesen a meccsen?
Vagy egyszerűen ennyien kíváncsiak a csapatra amit én nagyon kétlek.