NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne.Amadeus91
volt amúgy valamilyen szavazás hogy kell a szurkolóknak új stadion? Gondolom jelentős részüknek megfelelő lett volna a régi stadion is a régi jegyárak mellett.

mert nálunk az MTK-nál kurvára nem volt közvélemény-kutatás,hogy kell-e új stadion, vagy jó-e a régi. Nekem pedig teljesen megfelelő lett volna a régi Hidegkuti is, és ha a nagyzolási mánia miatt drágább lesz a jegy (márpedig valószínűleg az lesz) akkor bekaphatja mindenki aki kitalálta hogy legyen új stadion. 5000-es aréna 6,5 milliárdért, (férőhelyenként 1,3 millió ha jól számolom) agyam eldobom.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A legjobb kezekben lesznek. Aki hozzákerül, az garantáltan el van vágva. 😀Stez
az "all in" mottó mehetne nála

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Jól látom, hogy még meg se írtátok, hogy a Győr nyert Göteborgban? Fejlődik a focink😊NB2
Na igen, vészesen közelítünk az élnemzetekhez. 😊

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Jól látom, hogy még meg se írtátok, hogy a Győr nyert Göteborgban? Fejlődik a focink😊NB2
Nem, mert a Diósgyőr közben meg kiesik 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Jól látom, hogy még meg se írtátok, hogy a Győr nyert Göteborgban? Fejlődik a focink😊
több mint 10 éve
Parádés volt a Litexes feka srác, Jordan gólöröme xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Fradisták!
Miért vannak ilyen irgalmatlanul kevesen a meccsen?
A rijekai balhé miatt (+tüntetés a vénaszkenneres beengedés ellen)?
Vagy egyszerűen ennyien kíváncsiak a csapatra amit én nagyon kétlek.Bazzani
mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne.Amadeus91
Vagy csak belátták, hogy többet tesznek a fradiért, ha otthon maradnak, így talán nem kell újra ilyen 20e eurós pénzbírságokért aggódni, amit a Sliema meccs után is kiosztott az ml... akarom mondani az uefa

---
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Fradisták!
Miért vannak ilyen irgalmatlanul kevesen a meccsen?
A rijekai balhé miatt (+tüntetés a vénaszkenneres beengedés ellen)?
Vagy egyszerűen ennyien kíváncsiak a csapatra amit én nagyon kétlek.Bazzani
mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Lehet egy szemét geci vagyok, de én kezdek örülni a sorozatos pofonoknak és beégéseknek, nem tudom, hány kell még, hogy felnyíljanak a szemek és észrevegyék, hogy ez egy rakás szar, az elejétől kell ismét felépíteni. És minden mehet a kukába, amit eddig "ténykedtek", mert nulla, lófasz.Stez
Ennyire nyílnak fel a szemek xD Both József mutogat másokra...
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140724-az-mlsz-kukaba-dobta-a-sikeres-foci-receptjet.html

Krisztanovics kiállításával meg csak egy meccset késtek, de nyilván nem ezen múltbaggio
A szarban mindig megy a nagy egymásra mutogatás.
Alig várom már, hogy a világ legjobbját, Bognárt végre ismét kinevezzék valami nagykutyának, ő biztosan megforgatja a kést a halott magyar fociban.Stez
Bognár most is tűzközelben van azért, mivel a Csákvár lett a PAFC de facto fiókcsapata, hozzá küldik pallérozódni az ország ifjú reménységeit.

Ugrai pedig az új Józsi, ez nem vitás.baggio
A legjobb kezekben lesznek. Aki hozzákerül, az garantáltan el van vágva. 😀

több mint 10 éve
Hát miért kellett ezt csinálni Roland? 😀

több mint 10 éve
Lehet egy szemét geci vagyok, de én kezdek örülni a sorozatos pofonoknak és beégéseknek, nem tudom, hány kell még, hogy felnyíljanak a szemek és észrevegyék, hogy ez egy rakás szar, az elejétől kell ismét felépíteni. És minden mehet a kukába, amit eddig "ténykedtek", mert nulla, lófasz.Stez
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140724-az-mlsz-kukaba-dobta-a-sikeres-foci-receptjet.html

Krisztanovics kiállításával meg csak egy meccset késtek, de nyilván nem ezen múltbaggio
Alig várom már, hogy a világ legjobbját, Bognárt végre ismét kinevezzék valami nagykutyának, ő biztosan megforgatja a kést a halott magyar fociban.Stez
Bognár most is tűzközelben van azért, mivel a Csákvár lett a PAFC de facto fiókcsapata, hozzá küldik pallérozódni az ország ifjú reménységeit.

Ugrai pedig az új Józsi, ez nem vitás.

---
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Itt meg a vegen akarmi is lehet...
több mint 10 éve

Alig várom már, hogy a világ legjobbját, Bognárt végre ismét kinevezzék valami nagykutyának, ő biztosan megforgatja a kést a halott magyar fociban.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
fradi erossegu Wisla?!?
Te mirol beszelsz?ZoliZoltán
még jóindulatú voltam, a transfermarkt a Fradi keretét több, mint 2 millió euróval értékesebbnek taksálja. lengyel 5. helyezettek voltak, majd 20 ponttal lemaradva az elsőtől. de persze biztos mindez lószar, te jobban tudod, akkor hallgatom, hogy melyik csapattal hasonló erősségű a Wisla.

choose life
több mint 10 éve
mi a franc...elobb.meg 0-0 volt...ZoliZoltán
gyakrabban kapcsolgass barátok köztről😀Asbee
azeg van? 😀
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
mi a franc...elobb.meg 0-0 volt...ZoliZoltán
gyakrabban kapcsolgass barátok köztről😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nagyon rendben van ez az Antal Botond. Remélem ő lesz a hosszútávú kezdőkapus is a DVTK-ban, nem Rados.

több mint 10 éve
Engem jobban foglalkoztat, hogy ilyen játékosokat, mint ez a Nalepa és Havojic ki és miért hoz ide? Mit láthattak bennük?baggio
Nalepa végigjárta a lengyel U válogatottakat, kérdés ez mekkora dolog.
Nála is ment az örömködés a Fradi fórumon, elméletileg nagy tehetség...Bazzani
semekkora. a nagyjából Fradi erősségű Wisla Krakkóba nem fért be.deyell
fradi erossegu Wisla?!?
Te mirol beszelsz?
több mint 10 éve

Krisztanovics kiállításával meg csak egy meccset késtek, de nyilván nem ezen múlt

---
több mint 10 éve
mi a franc...elobb.meg 0-0 volt...
több mint 10 éve
Engem jobban foglalkoztat, hogy ilyen játékosokat, mint ez a Nalepa és Havojic ki és miért hoz ide? Mit láthattak bennük?baggio
Nalepa végigjárta a lengyel U válogatottakat, kérdés ez mekkora dolog.
Nála is ment az örömködés a Fradi fórumon, elméletileg nagy tehetség...Bazzani
semekkora. a nagyjából Fradi erősségű Wisla Krakkóba nem fért be.

choose life
több mint 10 éve
LOLka.
több mint 10 éve
Valószínű ugyanaz aki Besicet is. Csak ilyen üzlet 100ból 1szer jön össze. De próbálkozni lehet.Matthew99
Besicset Moniz kérésére hozták ide, az idei igazolások Oroszék "scoutingját" tükrözik.

choose life
több mint 10 éve
Lehet egy szemét geci vagyok, de én kezdek örülni a sorozatos pofonoknak és beégéseknek, nem tudom, hány kell még, hogy felnyíljanak a szemek és észrevegyék, hogy ez egy rakás szar, az elejétől kell ismét felépíteni. És minden mehet a kukába, amit eddig "ténykedtek", mert nulla, lófasz.

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Valószínű ugyanaz aki Besicet is. Csak ilyen üzlet 100ból 1szer jön össze. De próbálkozni lehet.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.