NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne.Amadeus91volt amúgy valamilyen szavazás hogy kell a szurkolóknak új stadion? Gondolom jelentős részüknek megfelelő lett volna a régi stadion is a régi jegyárak mellett.
mert nálunk az MTK-nál kurvára nem volt közvélemény-kutatás,hogy kell-e új stadion, vagy jó-e a régi. Nekem pedig teljesen megfelelő lett volna a régi Hidegkuti is, és ha a nagyzolási mánia miatt drágább lesz a jegy (márpedig valószínűleg az lesz) akkor bekaphatja mindenki aki kitalálta hogy legyen új stadion. 5000-es aréna 6,5 milliárdért, (férőhelyenként 1,3 millió ha jól számolom) agyam eldobom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
A legjobb kezekben lesznek. Aki hozzákerül, az garantáltan el van vágva. 😀Stezaz "all in" mottó mehetne nála
több mint 10 éve
Jól látom, hogy még meg se írtátok, hogy a Győr nyert Göteborgban? Fejlődik a focink😊NB2Na igen, vészesen közelítünk az élnemzetekhez. 😊
több mint 10 éve
Jól látom, hogy még meg se írtátok, hogy a Győr nyert Göteborgban? Fejlődik a focink😊NB2Nem, mert a Diósgyőr közben meg kiesik 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jól látom, hogy még meg se írtátok, hogy a Győr nyert Göteborgban? Fejlődik a focink😊
több mint 10 éve
Parádés volt a Litexes feka srác, Jordan gólöröme xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vagy csak belátták, hogy többet tesznek a fradiért, ha otthon maradnak, így talán nem kell újra ilyen 20e eurós pénzbírságokért aggódni, amit a Sliema meccs után is kiosztott az ml... akarom mondani az uefaFradisták!mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne.Amadeus91
Miért vannak ilyen irgalmatlanul kevesen a meccsen?
A rijekai balhé miatt (+tüntetés a vénaszkenneres beengedés ellen)?
Vagy egyszerűen ennyien kíváncsiak a csapatra amit én nagyon kétlek.Bazzani
---
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
Fradisták!mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne.
Miért vannak ilyen irgalmatlanul kevesen a meccsen?
A rijekai balhé miatt (+tüntetés a vénaszkenneres beengedés ellen)?
Vagy egyszerűen ennyien kíváncsiak a csapatra amit én nagyon kétlek.Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
A legjobb kezekben lesznek. Aki hozzákerül, az garantáltan el van vágva. 😀Bognár most is tűzközelben van azért, mivel a Csákvár lett a PAFC de facto fiókcsapata, hozzá küldik pallérozódni az ország ifjú reménységeit.A szarban mindig megy a nagy egymásra mutogatás.Lehet egy szemét geci vagyok, de én kezdek örülni a sorozatos pofonoknak és beégéseknek, nem tudom, hány kell még, hogy felnyíljanak a szemek és észrevegyék, hogy ez egy rakás szar, az elejétől kell ismét felépíteni. És minden mehet a kukába, amit eddig "ténykedtek", mert nulla, lófasz.StezEnnyire nyílnak fel a szemek xD Both József mutogat másokra...
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140724-az-mlsz-kukaba-dobta-a-sikeres-foci-receptjet.html
Krisztanovics kiállításával meg csak egy meccset késtek, de nyilván nem ezen múltbaggio
Alig várom már, hogy a világ legjobbját, Bognárt végre ismét kinevezzék valami nagykutyának, ő biztosan megforgatja a kést a halott magyar fociban.Stez
Ugrai pedig az új Józsi, ez nem vitás.baggio
több mint 10 éve
Hát miért kellett ezt csinálni Roland? 😀
több mint 10 éve
Bognár most is tűzközelben van azért, mivel a Csákvár lett a PAFC de facto fiókcsapata, hozzá küldik pallérozódni az ország ifjú reménységeit.A szarban mindig megy a nagy egymásra mutogatás.Lehet egy szemét geci vagyok, de én kezdek örülni a sorozatos pofonoknak és beégéseknek, nem tudom, hány kell még, hogy felnyíljanak a szemek és észrevegyék, hogy ez egy rakás szar, az elejétől kell ismét felépíteni. És minden mehet a kukába, amit eddig "ténykedtek", mert nulla, lófasz.StezEnnyire nyílnak fel a szemek xD Both József mutogat másokra...
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140724-az-mlsz-kukaba-dobta-a-sikeres-foci-receptjet.html
Krisztanovics kiállításával meg csak egy meccset késtek, de nyilván nem ezen múltbaggio
Alig várom már, hogy a világ legjobbját, Bognárt végre ismét kinevezzék valami nagykutyának, ő biztosan megforgatja a kést a halott magyar fociban.Stez
Ugrai pedig az új Józsi, ez nem vitás.
---
több mint 10 éve
Itt meg a vegen akarmi is lehet...
több mint 10 éve
A szarban mindig megy a nagy egymásra mutogatás.Lehet egy szemét geci vagyok, de én kezdek örülni a sorozatos pofonoknak és beégéseknek, nem tudom, hány kell még, hogy felnyíljanak a szemek és észrevegyék, hogy ez egy rakás szar, az elejétől kell ismét felépíteni. És minden mehet a kukába, amit eddig "ténykedtek", mert nulla, lófasz.StezEnnyire nyílnak fel a szemek xD Both József mutogat másokra...
Alig várom már, hogy a világ legjobbját, Bognárt végre ismét kinevezzék valami nagykutyának, ő biztosan megforgatja a kést a halott magyar fociban.
több mint 10 éve
deyell
11 702
fradi erossegu Wisla?!?még jóindulatú voltam, a transfermarkt a Fradi keretét több, mint 2 millió euróval értékesebbnek taksálja. lengyel 5. helyezettek voltak, majd 20 ponttal lemaradva az elsőtől. de persze biztos mindez lószar, te jobban tudod, akkor hallgatom, hogy melyik csapattal hasonló erősségű a Wisla.
Te mirol beszelsz?ZoliZoltán
choose life
több mint 10 éve
azeg van? 😀mi a franc...elobb.meg 0-0 volt...ZoliZoltángyakrabban kapcsolgass barátok köztről😀Asbee
több mint 10 éve
mi a franc...elobb.meg 0-0 volt...ZoliZoltángyakrabban kapcsolgass barátok köztről😀
több mint 10 éve
Nagyon rendben van ez az Antal Botond. Remélem ő lesz a hosszútávú kezdőkapus is a DVTK-ban, nem Rados.
több mint 10 éve
fradi erossegu Wisla?!?semekkora. a nagyjából Fradi erősségű Wisla Krakkóba nem fért be.deyellEngem jobban foglalkoztat, hogy ilyen játékosokat, mint ez a Nalepa és Havojic ki és miért hoz ide? Mit láthattak bennük?baggioNalepa végigjárta a lengyel U válogatottakat, kérdés ez mekkora dolog.
Nála is ment az örömködés a Fradi fórumon, elméletileg nagy tehetség...Bazzani
Te mirol beszelsz?
több mint 10 éve
Lehet egy szemét geci vagyok, de én kezdek örülni a sorozatos pofonoknak és beégéseknek, nem tudom, hány kell még, hogy felnyíljanak a szemek és észrevegyék, hogy ez egy rakás szar, az elejétől kell ismét felépíteni. És minden mehet a kukába, amit eddig "ténykedtek", mert nulla, lófasz.StezEnnyire nyílnak fel a szemek xD Both József mutogat másokra...
Krisztanovics kiállításával meg csak egy meccset késtek, de nyilván nem ezen múlt
---
több mint 10 éve
mi a franc...elobb.meg 0-0 volt...
több mint 10 éve
deyell
11 702
semekkora. a nagyjából Fradi erősségű Wisla Krakkóba nem fért be.Engem jobban foglalkoztat, hogy ilyen játékosokat, mint ez a Nalepa és Havojic ki és miért hoz ide? Mit láthattak bennük?baggioNalepa végigjárta a lengyel U válogatottakat, kérdés ez mekkora dolog.
Nála is ment az örömködés a Fradi fórumon, elméletileg nagy tehetség...Bazzani
choose life
több mint 10 éve
LOLka.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Besicset Moniz kérésére hozták ide, az idei igazolások Oroszék "scoutingját" tükrözik.Engem jobban foglalkoztat, hogy ilyen játékosokat, mint ez a Nalepa és Havojic ki és miért hoz ide? Mit láthattak bennük?baggioValószínű ugyanaz aki Besicet is. Csak ilyen üzlet 100ból 1szer jön össze. De próbálkozni lehet.Matthew99
choose life
több mint 10 éve
Lehet egy szemét geci vagyok, de én kezdek örülni a sorozatos pofonoknak és beégéseknek, nem tudom, hány kell még, hogy felnyíljanak a szemek és észrevegyék, hogy ez egy rakás szar, az elejétől kell ismét felépíteni. És minden mehet a kukába, amit eddig "ténykedtek", mert nulla, lófasz.
több mint 10 éve
Engem jobban foglalkoztat, hogy ilyen játékosokat, mint ez a Nalepa és Havojic ki és miért hoz ide? Mit láthattak bennük?baggioValószínű ugyanaz aki Besicet is. Csak ilyen üzlet 100ból 1szer jön össze. De próbálkozni lehet.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.