NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez a Rijeka nem is olyan rég oda - vissza elverte a Dinamo Zagreb-et...JC6
és 11 ponttal előzte meg a bajnokságban a másik horvát nagycsapatot...Shilkor
Ettől még lehet ez egy kifutott eredmény, nem tudom mi nem érthető ezen... flzoli
Értjük, de baromira semmi köze ahhoz, hogy mi történik 2014-ben.

Aminek köze van, az 2013, mikor kiverték a Stuttgartot és bementek az EL-be. Ez egy értékmérő.
Az, hogy 1999-ben Sztipánovics Barnabás volt a gólvágójuk, az irreleváns.
A futballt futballisták játszák, nem pedig csapatlogók.Höri
Ez remek, de nem teljesen értem miről is szól ez most. 😊
Tisztában vagyok vele, hogy ez a Fiume nem egy rossz csapat, és mondjuk 10-ből 9-szer elverné a fradi száját. Nekem a fő problémám az volt, hogy hiába a korábbi, figyelmeztető jellegű fiumei eredmények, ez a csapat rohadtul nem egy világválogatott volt, akik ellen bokát fogva letolt gatyával kell kimenni.
Persze lehet úgy is, csak akkor azt kommunikálják le, hogy "tudjuk jobb csapat az ellenfél, így célfocival próbálkozunk, hátha sikerül kihúzni és beverni 1-2 kontrát".

több mint 10 éve
olvasni a sok troll hozzászólást csak 1-2 megjegyzést tennék
1: hol voltatok lilák-kékfehérgedeonok-stb., mikor 9 meccses győzelmi sorozatunk volt??? ja, hogy a 10-13. helyen, oké.
csebi
Én, bár sem lila-fehér, sem kék-fehér szimpi nem vagyok, amikor ebben a gyalázatos szar bajnokságban 9 győzit ért el a Fradi, mondtam, hogy mindegy, ők is (akárcsak a többi falábú csapat) kiesnek az albán másodosztályú kupagyőztestől és szeptemberben már ráérnek már csak a MB1-gyel foglalkozni. Majdnem igazam lett.....

A stadionokról pedig annyit, ez olyan, mintha a méregdrága herendi porcelánban moslékot tárolnál. Ennek a focinak [meg a drukkerek egy részének] libalegelő sem nagyon dukál..... 😊csi77
Én viszont mondhatni hogy kék-fehér vagyok, mégha el is tűnt már a lelkesedés a magyar foci iránt. Hiába volt mindig is lenézett és cikizett csapat az MTK, a lehetőségeikhez képest szerint magasan ők tették a legtöbbet hozzá a focihoz az elmúlt 15 évben. Várszegi fölhúzta az első akadémiát, és onnantól jószerével az MTK látta el a magyar bajnokságot játékossal. (Elég most megnézni hány egykor volt MTK-s van nem éppen töltelék szerepben a válogatott közelében, Debrecenben, Győrben, Fehérváron vagy máshol).

Persze a pénz mindig kellett, így az ígéretes csapatokat mindig el kellett adni, így kezdődhetett minden elölről. Emiatt persze hosszútávon sosem lehet majd az MTK meghatározó élcsapat itthon, de egy jó, fiatalokat felépítő csapatként igenis szükség van rá. Igen, kevés a néző, igen, a szombati játéknap mindig kényes kérdés marad a csapat háza táján, és igen, háborús övezetekben is jobb állapotú stadionokkal találkozni, mint a Hungária körúton.

Mégis teszik a dolguk, és mennek tovább a kitűzött cél irányába. Nem fényezik magukat, nem áltatják magukat a 15 millió drukkerrel, nem törnek zúznak minden meccs után, nem kapnak hiper-modern stadiont állam bácsitól, nem ajnározzák őket a TV-ben, nem rizsáznak állandóan a "zöld szívről és a lélekről" és akkor sem növekszik meg számottevően a zsebkendő eladások száma az elélvező szurkerhad miatt, amikor 3 meccset nyernek zsínórban 1:0-ra. Lehet nem szeretni és lenézni, de ha mindegyik csapat csak annyira tenné a dolgát a saját predesztinált szinjén (ugye magyar élcsapatok...), mint az MTK nevelőegyesületként, akkor régen nem azon vitáznánk, hogy a magyar focit az ürülék melyik stádiumához és állapotához hasonlítsuk

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

az összes mezünk okádék lesz idén....

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igazad van többet vártam, de hosszabb távon. Nem azt mondom, hogy terem minden bokorban egy Gera vagy egy Hiszti Szabi, de azóta már jó pár év eltelt, és mégsem sikerült kinevelni/leigazolni egy európai mértékkel mérve értékelhető magyar játékost, ez tény.

Te jobban látod akkor a horvát foci helyzetét, köszönöm a felvilágosítást. Te is mondtad, hogy a Fiuménak nincsenek olyan lehetőségei már, mint a Fradinak mostanában, mégis mennyivel többet hoznak ki a saját helyzetükből. Hát pont ez a bajom nekem is, hogy csak a szájalás megy, a teljesítmény meg a béka feneke alatt......flzoli
Mondjuk a horvát mentalitás teljesen más, láthattad az első meccs első 30 percében, hogy a Fradi egyszer ha átlépte a félpályát - mondjuk utána se sokkal többször - annyira beszorították őket, rúgtak, haraptak, csúsztak - másztak.
A horvát szurkolókban az a jó, hogy van tökük. Nem azt kiabálják egy szar meccs után, hogy "k*rva gyenge", vagy kivonulnak a stadionból hanem fogják magukat és több százan kimennek a csapat edzésére, számon kérni őket, hogy hogy is volt az a hétvégi bajnoki...?

Számomra fura volt, hogy több fórumon is azt írták - lehet, csak szurkolók - hogy a Fradi továbbjut. Szomorú, hogy nincsenek tisztában az ellenféllel és arra nem képesek, hogy utánanézzenek, mizu...
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
MASSIMO BRUNO

Anderlecht--->RB Leipzig 9 millió euró, 2. Liga rekord

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
magyar - horvát párharcok az elmúlt 20 évben az európai porondon.
4 továbbjutás, 7 bukta, még ez is hízelgő

1997 UEFA, MTK - Croatia Zagreb 1-0, 0-2
1999 BL, MTK - Croatia Zagreb 0-0, 0-2
2000 BL, Dunaferr - Hajduk Split 2-0, 2-2
2001 BL, FTC - Hajduk Split 0-0, 0-0, büntetők
2002 BL, ZTE - NK Zagreb 1-0, 1-2
2002 UEFA, ZTE - Dinamo Zagreb 0-6, 1-3
2003 UEFA MTK - Dinamo Zagreb 1-3, 0-0
2003 UEFA DVSC - Varteks 3-1, 3-2
2005 BL DVSC - Hajduk Split 3-0, 5-0

2010 EL Győr - Dinamo Zagreb 0-2, 1-2
2014 EL FTC - Rijeka 0-1, 1-2

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ettől még lehet ez egy kifutott eredmény, nem tudom mi nem érthető ezen... flzoli
Értjük, de baromira semmi köze ahhoz, hogy mi történik 2014-ben.

Aminek köze van, az 2013, mikor kiverték a Stuttgartot és bementek az EL-be. Ez egy értékmérő.
Az, hogy 1999-ben Sztipánovics Barnabás volt a gólvágójuk, az irreleváns.
A futballt futballisták játszák, nem pedig csapatlogók.

több mint 10 éve
Szerintem te túl sokat vártál a Fraditól flzoli.

Ezt írtad: "Őszintén szólva nem követem a horvát bajnokság történéseit, de a horvát nagy csapatok nálam a Dinamo Zagreb és mondjuk a Hajduk Split. Ettől még persze bőven jobb lehet a Rijeka mint bármelyik mennyei csapat, de ne úgy állítsuk már be, mintha orbitálisan nagy különbségek lennének."

Nem követed a horvát bajnokságot. Én igen, mivel több, mint 10 éve Dinamo-s vagyok. Tisztában voltam és vagyok a bajnoksággal, a csapatokkal, játékosokkal (persze nem mindennel). Tudtam, hogy a Rijeka - ha nem is nevetve - de átgyalogol a Fradin. Sajnos orbitálisan nagy különbségek vannak a horvát bajnokság és a magyar bajnokság összes csapata között, így az FTC és a Rijeka között is. Nekik nincsenek olyan jó körülményeik, amiben benne van a Fradi azóta, mióta rendeződött a háttér, viszont évről - évre egyre nagyobb dolgokat visznek véghez és nem csak a szájuk jár.

Szomorú látni, hogy még mindig hülyének nézik a saját szurkolóikat - nem csak a Fradinál.

Az ETO-ra kitérve.
Ezt a Göteborgot ütni kellett volna simán. Ennyi.JC6
Igazad van többet vártam, de hosszabb távon. Nem azt mondom, hogy terem minden bokorban egy Gera vagy egy Hiszti Szabi, de azóta már jó pár év eltelt, és mégsem sikerült kinevelni/leigazolni egy európai mértékkel mérve értékelhető magyar játékost, ez tény.

Te jobban látod akkor a horvát foci helyzetét, köszönöm a felvilágosítást. Te is mondtad, hogy a Fiuménak nincsenek olyan lehetőségei már, mint a Fradinak mostanában, mégis mennyivel többet hoznak ki a saját helyzetükből. Hát pont ez a bajom nekem is, hogy csak a szájalás megy, a teljesítmény meg a béka feneke alatt......

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 796 — Bears & Illinois fan
1: hol voltatok lilák-kékfehérgedeonok-stb., mikor 9 meccses győzelmi sorozatunk volt??? ja, hogy a 10-13. helyen, oké.
csebi
Én, bár sem lila-fehér, sem kék-fehér szimpi nem vagyok, amikor ebben a gyalázatos szar bajnokságban 9 győzit ért el a Fradi, mondtam, hogy mindegy, ők is (akárcsak a többi falábú csapat) kiesnek az albán másodosztályú kupagyőztestől és szeptemberben már ráérnek már csak a MB1-gyel foglalkozni. Majdnem igazam lett.....

A stadionokról pedig annyit, ez olyan, mintha a méregdrága herendi porcelánban moslékot tárolnál. Ennek a focinak [meg a drukkerek egy részének] libalegelő sem nagyon dukál..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem te túl sokat vártál a Fraditól flzoli.

Ezt írtad: "Őszintén szólva nem követem a horvát bajnokság történéseit, de a horvát nagy csapatok nálam a Dinamo Zagreb és mondjuk a Hajduk Split. Ettől még persze bőven jobb lehet a Rijeka mint bármelyik mennyei csapat, de ne úgy állítsuk már be, mintha orbitálisan nagy különbségek lennének."

Nem követed a horvát bajnokságot. Én igen, mivel több, mint 10 éve Dinamo-s vagyok. Tisztában voltam és vagyok a bajnoksággal, a csapatokkal, játékosokkal (persze nem mindennel). Tudtam, hogy a Rijeka - ha nem is nevetve - de átgyalogol a Fradin. Sajnos orbitálisan nagy különbségek vannak a horvát bajnokság és a magyar bajnokság összes csapata között, így az FTC és a Rijeka között is. Nekik nincsenek olyan jó körülményeik, amiben benne van a Fradi azóta, mióta rendeződött a háttér, viszont évről - évre egyre nagyobb dolgokat visznek véghez és nem csak a szájuk jár.

Szomorú látni, hogy még mindig hülyének nézik a saját szurkolóikat - nem csak a Fradinál.

Az ETO-ra kitérve.
Ezt a Göteborgot ütni kellett volna simán. Ennyi.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Ettől még lehet ez egy kifutott eredmény, nem tudom mi nem érthető ezen... Nehogy már komolyan gondoljátok, hogy ez a Fiume, akárcsak középtávon tudna versenyezni a Dinamoval, amely Halilović szintű taknyosokat ad el a katalán törpegyletnek.
Elismerem, most egészen jól összeállt a horvát csapat, akár sokáig is juthatnak az EL-ben, de az állandó magyarázkodásból már elegem van. Bárhogy is nézzük, ez akkor is egy szánalmas EL "menetelés" volt mind a Győr, mind a Fradi részéről. Hangsúlyozom, lehet hogy jobb képességű az ellenfél, vagy nagyobb a költségvetése, de ilyen lélektelenül, összevissza, beszari módon kiállni egy nemzetközi meccsre.....flzoli
Azért mondjuk a Győrt külön venném. Azért a Göteborg és köztük olyan nagy különbség nem volt. Itthon gyakorlatilag akkora ajtó ablak helyzeteket hagytak ki, hogy vicc számba ment. Kb ők is csak a 90%os ziccerekből verhettek volna 3-at. A védelmük 2 alapembere esett ki közvetlen meccs előtt és Horváth Feri egy támadóval állt fel a védelem szélén, körbe is röhögték a svédek. Játék képe alapján azért viszont nem volt messze a svéd csapattól, csak ők beverték a helyzeteiket, a Győr meg nem.
Fradi az más tészta.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 555 — Ajmo Vatreni
Lehet itt magyarázni és magyarázkodni, de a tény az, hogy a kis-középcsapatoknál (Pápa, Pécs, Kecskemét, stb.) minimum 4-5-ször több pénzt kapó FTC nem érte meg az augusztust a nemzetközi kupában. Ezért felesleges beleönteni a lóvét középszerűnél is gyengébb idegenlégiósokba, stadionba, szkennerbe stb. Ez sokkal jobb eredmény mint a másik kistafirungozott csapat vergődése, ami még eddig sem jut el, de akkor is kurva kevés. (Az más kérdés, hogy erről nem (csak) a Fradi tehet.)

Azt mondjuk nem értem, hogy ha nekünk már ilyenkor játszani kell, akkor miért nem igazítjuk a bajnokságot ehhez és kezdünk korábban?
több mint 10 éve
Ettől még lehet ez egy kifutott eredmény, nem tudom mi nem érthető ezen... Nehogy már komolyan gondoljátok, hogy ez a Fiume, akárcsak középtávon tudna versenyezni a Dinamoval, amely Halilović szintű taknyosokat ad el a katalán törpegyletnek.
Elismerem, most egészen jól összeállt a horvát csapat, akár sokáig is juthatnak az EL-ben, de az állandó magyarázkodásból már elegem van. Bárhogy is nézzük, ez akkor is egy szánalmas EL "menetelés" volt mind a Győr, mind a Fradi részéről. Hangsúlyozom, lehet hogy jobb képességű az ellenfél, vagy nagyobb a költségvetése, de ilyen lélektelenül, összevissza, beszari módon kiállni egy nemzetközi meccsre.....

több mint 10 éve
[
nem a Máltai meccsekről beszéltem...
Bárhogy is nézzük a horvát foci jóval előbb jár, mint a magyar. Bravúr lett volna a Rijeka kiverése, bármit is gondolsz.
odavágóról írtam, hogy célfutball volt, nehéz amúgy úgy kapura lőnöd, hogy a felépített kontráidat büntetlenül megállítják taktikai szabálytalansággal (utolsó emberként félpályánál felvágnak vkit, és nem piros pl.)
Sehol sem olvastam, hogy a 20.000-es stadiont azért húzták volna fel, hogy szemet gyönyörködtető játékkal kapjon ki a Fradi.
Kifogásokra én is mondtam, hogy azok nálam sem játszanak.
Debrecen Bl csoportkörbe akkor került be, mikor minőségi játékosok voltak ott, akiket el is adtak külföldre később, jóval erősebb keretük volt, mint most. Amúgy pl. a tavaszi ftc-dvsc meccs után, senki sem jött ide, hogy húúú ez a dvsc milyen gyenge. Akkor a fradi 5. helyen állt, és a debrecen úgy jött ide, hogy jó nekik az X. Mondtam is faternak, hogy ez szégyen. Idejön a magasan bajnokesélyes, tabellát vezető csapat, erre berendezkednek 1-1-re és kb semmit sem mutatnak. Ha az FTC csinálja egy magasan jobb csapat ellen, akkor meg megy a sírás.

Összességében, azért a talajon kell maradni. Leonardo és Jenner hiányát nem lehet 1 hét alatt pótolni. Lehet itt szidni Dollt, de én is elküldtem volna őket edzőként, bármennyire szerettem őket, mint szurkoló. Továbbra is mondom, ha év végén nem vagyunk dobogón, akkor lehet követelőzni, de hogy megint fél év után cseréljünk edzőt, annak sok értelme nincsen, így nem lehet csapatot építeni.csebi
Persze, a horvát és a magyar foci között legalább 1 osztály különbség van, ezt nem vitatom, de azt ne mondja már senki nekem, hogy a lehetőségeik jobbak voltak. Ahogy ők ki tudtak "növeszteni" és viszonylag állandó szinten fenntartani egy Dinamot, vagy egy Hajduk Splitet, ahogy a csehek egy Spartah Pragat, vagy a románok egy CFR-t vagy egy Steaua, addig nálunk 1-1 fellángolástól eltekintve marad a posvány.

Állítom, hogyha nem egy pénzmosó brigád irányítaná a labdarúgást az MLSZ és a klubvezetők szintjén, ha nem egy haveri alapon szerveződő, nagyképű talponálló csürheválogatott szintjén lennének a magyar edzők, akkor simán lehetett volna 1-2 ilyen kaliberű klubbot létrehozni itt Magyarországon is. Amíg itt megy az etetés, a hülyítés, az egymásra mutogatás és önámítás, addig semmi sem fog változni itt.

Konkrétan a Fradira vetítve a dolgot, szerintem ennyi pénzből, mint amennyit az utóbbi években kaptak, sokkal jobb csapatot lehetett volna felépíteni. Ha mentálisan sérült emberekkel (Jenner), levitézlet brazil diszkópatkányokkal (Leonardo) vagy épp ladikban menekült szigetlakókkal töltöd fel a keretet, persze hogy nem tudsz hosszú távon építkezni, csak ha mondjuk nagyon szerencsés kézzel nyúlsz bele a tutiba, és egyszerre találsz 4-5 Besics szintű fiatal feltörekvő játékost.
A mostani csapatban adott a Pavlovics-Mateos védőkettős, akinél nem sok jobb rohangál a környéken szerintem. Gera visszatért, és még mindig vezér lehet. Nos rajtuk kívűl el is fogytak a nemzetközileg valamire jó játékosok. Böde, Somalia szódával elmegy cserének, de a többi kuka.
Döntsük már el akkor, hogy mi a cél. Középszerű selejtből szemezgetve küzdeni a magyar bajnoki címért, hogy aztán egy máltai félamatőr csapat megalázzon idegenben, vagy egy tervszerű építkezéssel felépíteni egy olyan klubmodelt, ami esetleg idővel stabil, európai középcsapat lehet. Persze ehez hozzáértő kezébe kéne adni a szervezést és a tervezést, a magyar "szakértőkre" maximum a bólyacipelést és a meszelést bíznám

több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
és 11 ponttal előzte meg a bajnokságban a másik horvát nagycsapatot...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ez a Rijeka nem is olyan rég oda - vissza elverte a Dinamo Zagreb-et...
több mint 10 éve
Már meg ne haragudj, de azért nem a Bayern ellen volt a két meccs, hogy ezzel lehessen magyarázni a kapura lövés nélküli odavágót. Már a máltaiak elleni vergődés is a szánalmasság határát súrolta szerintem. Nem tudom miért megy megint a hülyítés, nem azért húztak fel egy 20.000-s stadiont, hogy vérre menő catenaccio-val 1:0.ra üsse a Fradi mondjuk a Pápát. Tolongani fog majd a nép a kapuknál, hogy élőben láthassa a pesti kirakatcsapatot.....

Persze idény eleji forma, alapozásból jöttünk, össze kell szoki meg anyámkínja kifogások. Meg lehet nézni, a Debrecen kisebb költségvetéssel, kisebb nevű játékosokkal, egy nem éppen túlképzett Kondással képes bajnoki címet nyerni, és leverni egy északír félamatőr csapatot. 😊 És valahogy bevergődött a BL csoportkörbe is.

A jó védelem helyett inkább mondjuk azt, hogy van 2 ütőképes belső védő. Ahogy Doll is mondta, Gyömbér, Böde szíve és küzdeni tudása nagy, de képességeik még egy horvát középcsapat ellen sem elég jók....flzoli
tehát egy bajnokságban a 2. helyezett + kupa-, szuperkupagyőztes középcsapat. értem. ez a horvát alakulat kerete papíron több, mint kétszer értékesebb, mint a Fradié, jelenleg minden magyar csapatot kivernének, pedig nem csinálnak semmi különöset, csak szervezettek és gyorsak. talán egy olyan csapatnak, mint a Sousa-féle Videoton volt, lehetne esélye ellenük. a Debrecen,amikor bejutott a BL-be, hasonló erősségű (Kalmar, Levski) vagy gyengébb (Talinn) ellenfeleket vert ki a csoportkörbe jutáshoz, nem egy olyat, amely papíron ennyivel jobb náluk.

az való igaz, hogy ezzel a játékkal nem sok néző a stadionban, de még van egy hónap, lehet játékosokat igazolni, bár ezzel kapcsolatban nem vagyok optimista, elnézve az eddigi játékospolitikát.deyell
Az lehetett egy kifutott eredmény is, lásd a Paks pár éve. Őszíntén szólva nem követem a horvát bajnokság történéseit, de a horvát nagycsapatok nálam a Dinamo Zagreb és mondjuk a Hajduk Split. Ettől még persze bőven jobb lehet a Rijeka mint bármelyik mennyei csapat, de ne úgy állítsuk már be, mintha orbitálisan nagy különbségek lennének. A szervezettség, a taktika, a fegyelmezettség és a futómennyiség szerintem nagyon nem pénzfüggő, bármivel is hülyítenek a magyar focis "szakemberek". Ahogy te is mondtad, egy értelmesen felkészült edzővel, és jól kidolgozott taktikával (lásd Videoton) igen is lehet elérni eredményeket, még egy fogalmatlan Sándor Gyurival a középpályán is.

Persze ki lehet kapni ettől a Rijekától, és ki lehet esni, de ez a produkció több mint szánalmas volt szerintem.

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
2: forma időzítésre ne fogjunk semmit sztem, mert hétvégén kezdődik a mennyei, ergo arra már készen kellene lenni.
3. a keret amúgy már 1 hónapja megvan, egyedül Gera az új láncszem, tehát ez sem lehet kifogás

összességében a Rijeka jobb, csapat ezt tudtuk is. 3-1 összesítéssel mentek tovább, két tizivel. Sztem ez belefér, kinn célfutballt játszottunk ez van, majdnem bejött 5 perc hiányzott (megjegyzem, ha kinn megkapnak a horvátok a 2 jogos pirosból már egyet, akkor teljesen másképp az egész), de ez a papírforma, sőt még lehet hízelgő nekünk.

Védekezésben sztem egyértelműen látszik, hogy nagyon pengék leszünk, a támadásban lehet gond. Lehet, hogy Benni meg egy állat lesz a mennyeibe (Tököli 2.0 😀 )
Őszintén szólva engem az sem érdekel, ha mind a 30 meccsen 1-0ra győzünk és így lennénk bajnokok.
Idei év igazi erőmérő lesz Dollnak, és most fog megmutatkozni, hogy tényleg milyen jó edző. Idén a Debrecen, Győr, DVTK is erős lesz, nehéz lesz őket megelőzni. Ha év végén szarul állunk az Úr színe előtt, sztem akkor kezdjük el szidni Kubatovot, Oroszt és Dollt.csebi
Már meg ne haragudj, de azért nem a Bayern ellen volt a két meccs, hogy ezzel lehessen magyarázni a kapura lövés nélküli odavágót. Már a máltaiak elleni vergődés is a szánalmasság határát súrolta szerintem. Nem tudom miért megy megint a hülyítés, nem azért húztak fel egy 20.000-s stadiont, hogy vérre menő catenaccio-val 1:0.ra üsse a Fradi mondjuk a Pápát. Tolongani fog majd a nép a kapuknál, hogy élőben láthassa a pesti kirakatcsapatot.....

Persze idény eleji forma, alapozásból jöttünk, össze kell szoki meg anyámkínja kifogások. Meg lehet nézni, a Debrecen kisebb költségvetéssel, kisebb nevű játékosokkal, egy nem éppen túlképzett Kondással képes bajnoki címet nyerni, és leverni egy északír félamatőr csapatot. 😊 És valahogy bevergődött a BL csoportkörbe is.

A jó védelem helyett inkább mondjuk azt, hogy van 2 ütőképes belső védő. Ahogy Doll is mondta, Gyömbér, Böde szíve és küzdeni tudása nagy, de képességeik még egy horvát középcsapat ellen sem elég jók....flzoli
nem a Máltai meccsekről beszéltem...
Bárhogy is nézzük a horvát foci jóval előbb jár, mint a magyar. Bravúr lett volna a Rijeka kiverése, bármit is gondolsz.
odavágóról írtam, hogy célfutball volt, nehéz amúgy úgy kapura lőnöd, hogy a felépített kontráidat büntetlenül megállítják taktikai szabálytalansággal (utolsó emberként félpályánál felvágnak vkit, és nem piros pl.)
Sehol sem olvastam, hogy a 20.000-es stadiont azért húzták volna fel, hogy szemet gyönyörködtető játékkal kapjon ki a Fradi.
Kifogásokra én is mondtam, hogy azok nálam sem játszanak.
Debrecen Bl csoportkörbe akkor került be, mikor minőségi játékosok voltak ott, akiket el is adtak külföldre később, jóval erősebb keretük volt, mint most. Amúgy pl. a tavaszi ftc-dvsc meccs után, senki sem jött ide, hogy húúú ez a dvsc milyen gyenge. Akkor a fradi 5. helyen állt, és a debrecen úgy jött ide, hogy jó nekik az X. Mondtam is faternak, hogy ez szégyen. Idejön a magasan bajnokesélyes, tabellát vezető csapat, erre berendezkednek 1-1-re és kb semmit sem mutatnak. Ha az FTC csinálja egy magasan jobb csapat ellen, akkor meg megy a sírás.

Összességében, azért a talajon kell maradni. Leonardo és Jenner hiányát nem lehet 1 hét alatt pótolni. Lehet itt szidni Dollt, de én is elküldtem volna őket edzőként, bármennyire szerettem őket, mint szurkoló. Továbbra is mondom, ha év végén nem vagyunk dobogón, akkor lehet követelőzni, de hogy megint fél év után cseréljünk edzőt, annak sok értelme nincsen, így nem lehet csapatot építeni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

tehát egy bajnokságban a 2. helyezett + kupa-, szuperkupagyőztes középcsapat. értem. ez a horvát alakulat kerete papíron több, mint kétszer értékesebb, mint a Fradié, jelenleg minden magyar csapatot kivernének, pedig nem csinálnak semmi különöset, csak szervezettek és gyorsak. talán egy olyan csapatnak, mint a Sousa-féle Videoton volt, lehetne esélye ellenük. a Debrecen,amikor bejutott a BL-be, hasonló erősségű (Kalmar, Levski) vagy gyengébb (Talinn) ellenfeleket vert ki a csoportkörbe jutáshoz, nem egy olyat, amely papíron ennyivel jobb náluk.

az való igaz, hogy ezzel a játékkal nem sok néző a stadionban, de még van egy hónap, lehet játékosokat igazolni, bár ezzel kapcsolatban nem vagyok optimista, elnézve az eddigi játékospolitikát.

choose life
több mint 10 éve
melyik szavazás előtt volt benne a Fidesz programjában a stadion építés? Én sem a 2010-es, sem a 2014-es választások előtti program füzetben sem láttam...csebi
Ha nem is konkrétan, de az egészségügy és sport fejlesztése céljából eleve voltak ígérve stadionrekonstrukciós programok. Amiben nem csak a foci stadionok vannak benne, de az valahogy mindig kimarad..... Na nem mintha 8-10 I. osztályú csapatnál (és ezzel együtt korszerű stadionra) többre lenne szükség, de ez már más kérdés

Jobb helyeken persze ezt 10-20-30 évre elosztva valósítják meg folyamatos javításokkal. Most nem mínősíteném az eddigi kormányok hozzáállását a sporthoz, maradjunk annyiban hogy ez eddig elmaradt, és jószerével a Syma csarnokon, a Papp Lászlón, a debreceni Főnix csarnokon, és a veszprémi kézi arénán kívűl lóf*** nem épült az elmúlt 35 évben nagyjából, ami eléggé elszomorító szerintem.

több mint 10 éve
2: forma időzítésre ne fogjunk semmit sztem, mert hétvégén kezdődik a mennyei, ergo arra már készen kellene lenni.
3. a keret amúgy már 1 hónapja megvan, egyedül Gera az új láncszem, tehát ez sem lehet kifogás

összességében a Rijeka jobb, csapat ezt tudtuk is. 3-1 összesítéssel mentek tovább, két tizivel. Sztem ez belefér, kinn célfutballt játszottunk ez van, majdnem bejött 5 perc hiányzott (megjegyzem, ha kinn megkapnak a horvátok a 2 jogos pirosból már egyet, akkor teljesen másképp az egész), de ez a papírforma, sőt még lehet hízelgő nekünk.

Védekezésben sztem egyértelműen látszik, hogy nagyon pengék leszünk, a támadásban lehet gond. Lehet, hogy Benni meg egy állat lesz a mennyeibe (Tököli 2.0 😀 )
Őszintén szólva engem az sem érdekel, ha mind a 30 meccsen 1-0ra győzünk és így lennénk bajnokok.
Idei év igazi erőmérő lesz Dollnak, és most fog megmutatkozni, hogy tényleg milyen jó edző. Idén a Debrecen, Győr, DVTK is erős lesz, nehéz lesz őket megelőzni. Ha év végén szarul állunk az Úr színe előtt, sztem akkor kezdjük el szidni Kubatovot, Oroszt és Dollt.csebi

A jó védelem helyett inkább mondjuk azt, hogy van 2 ütőképes belső védő. Ahogy Doll is mondta, Gyömbér, Böde szíve és küzdeni tudása nagy, de képességeik még egy horvát középcsapat ellen sem elég jók....

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 sportgeza.hu/futball/2014/07/25/thomas_doll_kiakadt_es_kritizalt/
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
melyik szavazás előtt volt benne a Fidesz programjában a stadion építés? Én sem a 2010-es, sem a 2014-es választások előtti program füzetben sem láttam...csebi
Ez nem így történik.
Egy párt nem csak a programját valósíthatja meg kormányon.
Az csak egyfajta irányelv, útmutatás.
De ha követed a politikát, akkor biztos észrevetted, hogy az elmúlt 2 választás nem a programokról szólt, olyannyira, hogy a 2014-esen sok pártnak már egyáltalán nem is volt programja.
Valamint a 2014-es kampány során azért elég sok médiumban kommunikálták, hogy ha nyernek, akkor a stadionépítések folytatódnak, részint ezt is honorálták a választók újabb kétharmaddal.
Én megértem sok ember frusztrációját a stadionokkal kapcsolatban, és én is úgy gondolom, hogy az egész soccert hagyni kéne a picsába, cserébe annyit várok, hogy pl. te is értsd meg, hogy egy nagy társadalmi támogatottságú vezetés ha a soccer felemelését tűzi ki céljául, akkor a stadionépítések olyan fundamentum, mellyel kezdeni egyrészt logikus, másrészt mivel módjában áll, meg is teheti.
Próbálj meg túlnézni a saját szempontjaidon, ha más emberek mozgatórugóit akarod megérteni, akkor is, ha nem értesz egyet azokkal, hisz csak így van lehetőséged a valóságra reflektálni, különben egyfajta álomvilágba sodródsz.Sobri Jóska
én csak megkérdeztem, speciel én örülök az új FTC stadionnak, mintahogy Debrecennek is kijárt már régen egy normális. Van, amikkel nem értek egyet (Felcsút, MTK), de az más kérdés.

Én csupán azt nem értettem, és továbbra sem értem, hogy a választások, mint szerinted piackutatás a stadionok építésével kapcsolatban lévő ok-okozati összefüggés, hogyan áll fenn.
Sztem ezen választások nem tekinthető kizárólag ennek a témának a piackutatása, ahogy te leírtad. Nem vitatom, hogy biztosan nyertek ezzel is szavazatokat, de továbbra sem látom ezt az összefüggést. Nagyon sok más dolog volt, ami miatt így alakult ez a két választás (impotens baloldal, valós alternatívák hiánya, rezsicsökkentés stb.)

Én analitikusan közelítem meg a dolgokat, de ha egyszerűen a kettő között nincsen akkora összefüggés, mint te hirdeted, akkor hiába nézek túl bármilyen szempontokon, akkor nem én sodródom "egyfajta álomvilágban."

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Ez nem így történik.
Egy párt nem csak a programját valósíthatja meg kormányon.
Az csak egyfajta irányelv, útmutatás.
De ha követed a politikát, akkor biztos észrevetted, hogy az elmúlt 2 választás nem a programokról szólt, olyannyira, hogy a 2014-esen sok pártnak már egyáltalán nem is volt programja.
Valamint a 2014-es kampány során azért elég sok médiumban kommunikálták, hogy ha nyernek, akkor a stadionépítések folytatódnak, részint ezt is honorálták a választók újabb kétharmaddal.
Én megértem sok ember frusztrációját a stadionokkal kapcsolatban, és én is úgy gondolom, hogy az egész soccert hagyni kéne a picsába, cserébe annyit várok, hogy pl. te is értsd meg, hogy egy nagy társadalmi támogatottságú vezetés ha a soccer felemelését tűzi ki céljául, akkor a stadionépítések olyan fundamentum, mellyel kezdeni egyrészt logikus, másrészt mivel módjában áll, meg is teheti.
Próbálj meg túlnézni a saját szempontjaidon, ha más emberek mozgatórugóit akarod megérteni, akkor is, ha nem értesz egyet azokkal, hisz csak így van lehetőséged a valóságra reflektálni, különben egyfajta álomvilágba sodródsz.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
 www.blikk.hu/blikk_sport/ennyit-kell-leszurkolnunk-az-nb-i-es-meccsert-2270403

Indul a Mennyei.laccoo74
fradikanal semmirol nincs info.😀
Ott minden kutya draga lesz.😀