NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
melyik szavazás előtt volt benne a Fidesz programjában a stadion építés? Én sem a 2010-es, sem a 2014-es választások előtti program füzetben sem láttam...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne.Amadeus91
volt amúgy valamilyen szavazás hogy kell a szurkolóknak új stadion? Gondolom jelentős részüknek megfelelő lett volna a régi stadion is a régi jegyárak mellett.

mert nálunk az MTK-nál kurvára nem volt közvélemény-kutatás,hogy kell-e új stadion, vagy jó-e a régi. Nekem pedig teljesen megfelelő lett volna a régi Hidegkuti is, és ha a nagyzolási mánia miatt drágább lesz a jegy (márpedig valószínűleg az lesz) akkor bekaphatja mindenki aki kitalálta hogy legyen új stadion. 5000-es aréna 6,5 milliárdért, (férőhelyenként 1,3 millió ha jól számolom) agyam eldobom.eaglesmcnabb
Amikor egy vállalkozás vezetése dönt egy fejlesztésről, akkor a felhasználók között szavazás van?
Amikor mondjuk a Vodafone előáll a Red tarifacsomaggal, akkor az előfizetők szavaznak?
Meg kéne érteni, hogy alap nélkül nem lehet házat építeni.
Jelenleg sok vezető szerint a stadion, az infrastruktúra egy ilyen fundamentum.
Lehet vitatni, de aki döntnök az így döntött.
Egyszerűbb lenne elfogadni.Sobri Jóska
Mondjuk a voda pont rossz példa mert ott történt egy egész komoly piackutatás a bevezetés előtt.

Stadionok, edzőközpontok pedig kellenek. Aztán majd ha kikopik a mezey féle csürhe akkor edzők is lesznek, talán..gordon
Pont jó példa.
Piackutatás történt, nem szavazás.
Majd a piackutatás elemzéséből beindult a brainstorming, ötletelés, majd a végén döntött 1-2 ember.
Ha úgy vesszük, a stadionprogram beindítását sokkal komolyabb piackutatás előzte meg, úgy hívták: országgyűlési választás. Fel lehet fogni egyfajta óriási mintavétellel történő piackutatásnak, de szavazásnak is akár.
És az ország kétharmada akar új stadionokat.
Még mindig.

Ráadásul amikor szurkolókról beszél Csabi, vajon kire gondol?
Arra a kb 1000-1500 stabil jelenlévőre meccsenként?
(Az átlagnézőszám hazai MTK meccsen 1425 fő/meccs, a 2013-14-es idényben.)
Majd egy milliárdos beruházásnál végigkérdezik ezt a másfélezer embert, persze.
Egyébként ha lenne ilyen szavazás, hogy:
1. legyen új stadion
2. ne legyen új stadion

akkor szerintem markánsan nyerne az 1-es.

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.blikk.hu/blikk_sport/ennyit-kell-leszurkolnunk-az-nb-i-es-meccsert-2270403

Indul a Mennyei.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne.Amadeus91
volt amúgy valamilyen szavazás hogy kell a szurkolóknak új stadion? Gondolom jelentős részüknek megfelelő lett volna a régi stadion is a régi jegyárak mellett.

mert nálunk az MTK-nál kurvára nem volt közvélemény-kutatás,hogy kell-e új stadion, vagy jó-e a régi. Nekem pedig teljesen megfelelő lett volna a régi Hidegkuti is, és ha a nagyzolási mánia miatt drágább lesz a jegy (márpedig valószínűleg az lesz) akkor bekaphatja mindenki aki kitalálta hogy legyen új stadion. 5000-es aréna 6,5 milliárdért, (férőhelyenként 1,3 millió ha jól számolom) agyam eldobom.eaglesmcnabb
Amikor egy vállalkozás vezetése dönt egy fejlesztésről, akkor a felhasználók között szavazás van?
Amikor mondjuk a Vodafone előáll a Red tarifacsomaggal, akkor az előfizetők szavaznak?
Mondjuk a voda pont rossz példa mert ott történt egy egész komoly piackutatás a bevezetés előtt.

Stadionok, edzőközpontok pedig kellenek. Aztán majd ha kikopik a mezey féle csürhe akkor edzők is lesznek, talán..
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
olvasni a sok troll hozzászólást csak 1-2 megjegyzést tennék
1: hol voltatok lilák-kékfehérgedeonok-stb., mikor 9 meccses győzelmi sorozatunk volt??? ja, hogy a 10-13. helyen, oké.
2: forma időzítésre ne fogjunk semmit sztem, mert hétvégén kezdődik a mennyei, ergo arra már készen kellene lenni.
3. a keret amúgy már 1 hónapja megvan, egyedül Gera az új láncszem, tehát ez sem lehet kifogás

összességében a Rijeka jobb, csapat ezt tudtuk is. 3-1 összesítéssel mentek tovább, két tizivel. Sztem ez belefér, kinn célfutballt játszottunk ez van, majdnem bejött 5 perc hiányzott (megjegyzem, ha kinn megkapnak a horvátok a 2 jogos pirosból már egyet, akkor teljesen másképp az egész), de ez a papírforma, sőt még lehet hízelgő nekünk.

Védekezésben sztem egyértelműen látszik, hogy nagyon pengék leszünk, a támadásban lehet gond. Lehet, hogy Benni meg egy állat lesz a mennyeibe (Tököli 2.0 😀 )
Őszintén szólva engem az sem érdekel, ha mind a 30 meccsen 1-0ra győzünk és így lennénk bajnokok.
Idei év igazi erőmérő lesz Dollnak, és most fog megmutatkozni, hogy tényleg milyen jó edző. Idén a Debrecen, Győr, DVTK is erős lesz, nehéz lesz őket megelőzni. Ha év végén szarul állunk az Úr színe előtt, sztem akkor kezdjük el szidni Kubatovot, Oroszt és Dollt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mint szurkoló, nem reális elvárás, de nekem egy munka igenis fontos annyira, hogy ha kineveznek rá, akkor megpróbálom a lehető legjobbat kihozni magamból és a csapatból. Ez pedig csak úgy sikerülhet, ha személyesen, közvetlenül tudok kommunikálni a játékosokkal, nem pedig éjjel-nappal valami majomtól várom el, hogy a seggembe loholjon, és még azt is lefordítsa, hogy mikor fingok.
És pont leszarom, hogy nehéz nyelv a magyar, ha kapok egy munkát egy csapatnál, akkor nem úgy fogok nekimenni, hogy a fasznak megtanulni beszélni ezzel a sok barommal, mikor úgy is kibasznak egy év múlva.
Lehet, hogy te megragadtál azon a szinten, de szerintem meg ezek tökre természetes dolgok.
Egy edző egyik legfontosabb tulajdonsága a sikerességhez az, hogy tudja felrázni a csapatát, hogy tudja kezelni a játékosait, hogy tudja őket motiválni. Ezt egy harmadik, idegen ember mögül nem lehet megfelelően csinálni.Stez
Isten ments, hogy a játékosok tanuljanak meg normálisan mondjuk angolul, áh az kizárt, mert még valami hasznosat is tudnának. Ja és felvetésedben csak annyi a röhej, hogy a pályán több a külföldi, mint a magyar, ezért kitörölhetné a picsáját a magyar nyelvtudásával, mert Somalia, "Kukoricajancsi", Pavlovic, Mateos és a többi ugyanúgy nem értené, arról nem beszélve, hogy mire megtanulná makogva az alapokat, addigra ki is basznák, mert letelt az 1 év "türelmi idő". Szóval szép dolog az anyanyelv szeretete, de nem kellene elrugaszkodni a realitástól.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

Most màr csak a FiFA tagsàgot kell elintézni s meg van a tökèletes ellenfèlsutianap
Ferenc pápa közel a nyolcvanhoz is lefutná a védelmünket, csak mondom.berger90
és mégse lettél profi labdarúgó, ez kire is nézve kritika?baggio
tehetségtelen voltam, pedig 10 éve én is nekiálltam, hogy majd az én gólommal jutunk ki a 2018-as vébére. Ez még a kisebbik baj, de a csapatban voltak a korosztályunkban is kiemelkedő tehetségek. ma már egyikük sem focizik, mert nem volt elég zselés hajuk, nem jártak 16 évesen az mlsz-be pofafürdőre.

összefoglalva: nekem magam miatt nem sikerült, de több (tízezer)srácnak azért, mert a magyar utánpótlás már akkor megbukott.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tessék Amadeus, most hasznossá teheted magad 😀
szegény tolmács elég sansztalan volt itt, annyit beszélt Doll, hogy jó ha 60%-át lefordította.
 www.youtube.com/watch?v=MbUqfGtyJ4c
mi maradt ki?

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante

Most màr csak a FiFA tagsàgot kell elintézni s meg van a tökèletes ellenfèlsutianap
Ferenc pápa közel a nyolcvanhoz is lefutná a védelmünket, csak mondom.berger90
és mégse lettél profi labdarúgó, ez kire is nézve kritika?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

Ferenc pápa közel a nyolcvanhoz is lefutná a védelmünket, csak mondom.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487

Most màr csak a FiFA tagsàgot kell elintézni s meg van a tökèletes ellenfèl

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 567
 www.mifocink.com/?p=4684

egy kis harc a fradinal.
több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 859
Egyébként lehet, hogy megint én vagyok a hülye, de valahogy sosem csíptem, hogy odaállítanak egy tudatlan paraszt bagázs élére egy külföldit, és taktikát, meg minden egyes dolgot egy tolmácson keresztül magyaráznak el az afrikainak, a magyarnak, mindenkinek. Én ezt nem tudom komolyan venni egyszerűen. Számomra tök alap, hogy Pep szinten ha valakit kineveznek egy külföldi csapathoz edzősködni, akkor megtanulom a nyelvet, hogy közvetlenül tudjak kommunikálni oda-vissza a játékosaimmal. Szerintem ez rohadt fontos egy csapatnál.Stez
ez nem lehet reális elvárás szerintem. Alapból nincs civilizált nép a világon, amelyik rokonnyelvet beszélne, mindenkinek nulláról kell megtanulnia magyarul, amire egyrészt nincs ideje, mert kibasszák 1 év után, másik meg, hogy kurva nehéz nyelvről beszélünk, ha megnézed a komplett nyelvtanunk kivételek összessége, ez felér egy horrorral egy német számára, aki amúgy ha megtanul angolul, akkor egész jól megérti a hollandot....Amadeus91
Mint szurkoló, nem reális elvárás, de nekem egy munka igenis fontos annyira, hogy ha kineveznek rá, akkor megpróbálom a lehető legjobbat kihozni magamból és a csapatból. Ez pedig csak úgy sikerülhet, ha személyesen, közvetlenül tudok kommunikálni a játékosokkal, nem pedig éjjel-nappal valami majomtól várom el, hogy a seggembe loholjon, és még azt is lefordítsa, hogy mikor fingok.
És pont leszarom, hogy nehéz nyelv a magyar, ha kapok egy munkát egy csapatnál, akkor nem úgy fogok nekimenni, hogy a fasznak megtanulni beszélni ezzel a sok barommal, mikor úgy is kibasznak egy év múlva.
Lehet, hogy te megragadtál azon a szinten, de szerintem meg ezek tökre természetes dolgok.
Egy edző egyik legfontosabb tulajdonsága a sikerességhez az, hogy tudja felrázni a csapatát, hogy tudja kezelni a játékosait, hogy tudja őket motiválni. Ezt egy harmadik, idegen ember mögül nem lehet megfelelően csinálni.Stez
Ha mondjuk az összes kosáredzőnek, vagy még inkább Ambros Martinnak megy így is, akkor talán annyira mégsem ebben van a hiba.
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
én nem bánom, jobb csapat is a rijeka, ha most ez meglett volna akkor még egy ennél is jobb csapat jött volna, elérhetetlen innen az EL főtábla. Jöjjön a bajnokság meg a kupadavemayer
a feröeri Vikingur lett volt a következő ellenfél.deyell
és utána a csoportért meg egy sokkal nevesebb az tuti.davemayer
tökmindegy mennyire lett volna neves, ha már egy máltai középcsapat ellen is csak szenvedtek
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
"mert addig jó volt az új stadion, amíg megkapták az állambácsitól, most meg hirtelen büdös lett kifizetni a jegyárat meg európaiként viselkedni benne." Erre az Amadeus gondolatra reagáltam.
Tisztában vagyok vele hogy a döntnök döntött így nem pedig a szurkoló, csak vele ellentétben azt is tudom hogy a szurkolók nagy része nem feltétlen ért egyet a döntnökkel. Mondandóm lényege épp az volt, hogy egy példán keresztül szemléltessem hogy kurvára nem a fradi szurkolóknak kellett ez a stadion, ebből kifolyólag nekik felhánytorgatni hogy nem fizetik ki a drágább jegyet (pedig mennyire örültek hogy lesz új stadion) blődség kategória. Szóval majd ha kész lesz az új stadionunk, és hőbörögni fogok hogy drágább a jegy, akkor ne vágja senki se a fejemhez, a "bezzeg akkor jó volt amikor új stadiont kaptunk az állambácsitól" közhelyet.

Évekig azért megy a rinya, mert nincs infrastruktúra, de most hogy épül valami, az se jó... Mintha a nőkről lenne szó: nem tudom megérteni őket, de már nem is akarom..
Egyébként a Hidegkutiban kis túlzással már állni is életveszélyes, de ha neked ez kell, akkor kéthetente látogass majd el a hazai meccs helyett Ózdra a volt kohó környékére. Az is kb ilyen hangulatos.. 😉James007
Hol ment a rinya? Tőlem biztos nem, én pedig ugye csak a saját véleményemet írtam le, hogy az én szempontomból teljesen felesleges beruházás. Igaz nem én döntöm el, egyértelmű, de attól még véleményem lehet.
Hol volt veszélyes? A lezárt rész lehet hogy az, de mivel le volt zárva így tök mindegy hogy az-e vagy sem. Hazai szektorban mind a tribün, mind a terasz teljesen rendben van. igaz a díszpáholyt és a vendég szektort nem tudom, mert ott még nem voltam, de még soha egyik ismerősöm sem panaszkodott rá. Sőt az egyik kedvenc színhelyük volt, mivel nem kellett a kapu mögül nézniük a meccset.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 859

Évekig azért megy a rinya, mert nincs infrastruktúra, de most hogy épül valami, az se jó... Mintha a nőkről lenne szó: nem tudom megérteni őket, de már nem is akarom..

Egyébként a Hidegkutiban kis túlzással már állni is életveszélyes, de ha neked ez kell, akkor kéthetente látogass majd el a hazai meccs helyett Ózdra a volt kohó környékére. Az is kb ilyen hangulatos.. 😉
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress

Egyszerűbb lenne elfogadni.

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Egyébként lehet, hogy megint én vagyok a hülye, de valahogy sosem csíptem, hogy odaállítanak egy tudatlan paraszt bagázs élére egy külföldit, és taktikát, meg minden egyes dolgot egy tolmácson keresztül magyaráznak el az afrikainak, a magyarnak, mindenkinek. Én ezt nem tudom komolyan venni egyszerűen. Számomra tök alap, hogy Pep szinten ha valakit kineveznek egy külföldi csapathoz edzősködni, akkor megtanulom a nyelvet, hogy közvetlenül tudjak kommunikálni oda-vissza a játékosaimmal. Szerintem ez rohadt fontos egy csapatnál.Stez
ez nem lehet reális elvárás szerintem. Alapból nincs civilizált nép a világon, amelyik rokonnyelvet beszélne, mindenkinek nulláról kell megtanulnia magyarul, amire egyrészt nincs ideje, mert kibasszák 1 év után, másik meg, hogy kurva nehéz nyelvről beszélünk, ha megnézed a komplett nyelvtanunk kivételek összessége, ez felér egy horrorral egy német számára, aki amúgy ha megtanul angolul, akkor egész jól megérti a hollandot....Amadeus91
nem, csak a magyar mellett beszélek még 3 nyelvet, tudom mit jelent nulláról elkezdeni megtanulni, de mondom, a magyar az nem egy német, hogy - csak a példa kedvéért - a holland van Gaal megtanulja annyira félév alatt, hogy Schweinsteigerrel meg tudja értetni azt, hogy mostantól nem a szélen tolja, hanem középen. Vagy Guardiola | aki gyökér | aki másfél év alatt szintén összevakart egy alapfokot belőle. Ott van az az olasz meleg srác, akit most a kuruczinfós hülye gyerekek kergetnek, 7 éve van itt, azt úgy beszél so-so magyarul, hogy még dolgozik is magyarul. Igen igazad van, normál körülmények közt elvárható az, hogy ismerje az ember a csapat anyanyelvét, nyugaton ez nem is probléma.

Azt meg ne gondolja senki sem, hogy ide több évre jönnek az emberek. Ugródeszka... ahogy Moniz (még, ha ki is rúgták) is dobbantani tudott, Sousa is, Besic is.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 567
off lesz.
ez a kodosites h finnugor nyelvcsalad bla bla...
A magyar nyelv egyedi(sajnos!?)
Ha kulfoldre mesz kicsit elszomorodsz.latin nyelcsalad.Spanyol,olasz kicsit a portugalis ide tartozik.Kicsi erofeszites es boven 3nyelven beszelnek mar.A skandinav nyelvek is kapcsolodnak ide-oda.Kozep eu ban is megertik egymast ha akarjak.Mi szopok vagyunk😀
Hoditasokrol ne is beszeljunk..buszke vagyok a magyar nyelvre de nem tudom kamatoztatni sehol😕

4bol 2 csapat elte tul ezt a kort.Sajna nem lattam a meccseket.
u19 eb.szornyu.

Oszthatjuk az eszt igy meg ugy.Ami a legrosszabb.Nem halnak meg a palyan.
egy c.ronaldo hisztizik a palyan,mert nyerni akar...itt?😕
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
2 párharc papírforma kiesést hozott, 1 meg upset sikert, egy szavunk se lehet.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Egy edző egyik legfontosabb tulajdonsága a sikerességhez az, hogy tudja felrázni a csapatát, hogy tudja kezelni a játékosait, hogy tudja őket motiválni. Ezt egy harmadik, idegen ember mögül nem lehet megfelelően csinálni.

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
ez nem lehet reális elvárás szerintem. Alapból nincs civilizált nép a világon, amelyik rokonnyelvet beszélne, mindenkinek nulláról kell megtanulnia magyarul, amire egyrészt nincs ideje, mert kibasszák 1 év után, másik meg, hogy kurva nehéz nyelvről beszélünk, ha megnézed a komplett nyelvtanunk kivételek összessége, ez felér egy horrorral egy német számára, aki amúgy ha megtanul angolul, akkor egész jól megérti a hollandot....

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Egyébként lehet, hogy megint én vagyok a hülye, de valahogy sosem csíptem, hogy odaállítanak egy tudatlan paraszt bagázs élére egy külföldit, és taktikát, meg minden egyes dolgot egy tolmácson keresztül magyaráznak el az afrikainak, a magyarnak, mindenkinek. Én ezt nem tudom komolyan venni egyszerűen. Számomra tök alap, hogy Pep szinten ha valakit kineveznek egy külföldi csapathoz edzősködni, akkor megtanulom a nyelvet, hogy közvetlenül tudjak kommunikálni oda-vissza a játékosaimmal. Szerintem ez rohadt fontos egy csapatnál.

több mint 10 éve

Nem baj az, KELL!

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Jól látom, hogy még meg se írtátok, hogy a Győr nyert Göteborgban? Fejlődik a focink😊NB2
Nem, mert a Diósgyőr közben meg kiesik 😊baggio
Hát ezt nem gondoltam volna az első meccs után. De nem estek ki végülis...