Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Hát mit mondjak...sokat láttunk ilyenért tizit...szerintem az volt. Kapura lövést kézzel hárított, nemvolt test mellett. Persze fölé ment volna talán, de az nincs a szabályban, hogy mi lett volna,haKár hogy nem eshet ki egyszerre mindkét ratyi csapat.
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
MEGALOL 😀
több mint 7 éve
Gáz, ha Bayern szurkolóként a MU-nak drukkolok inkább?Nyugi, en is ezt tettem.
gamerkr
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Mondjuk ha az agyonsztárolt Mbappe nem olyan ügyetlen már rég eldőlt volna..
több mint 7 éve
Hát mit mondjak...sokat láttunk ilyenért tizit...szerintem az volt. Kapura lövést kézzel hárított, nemvolt test mellett. Persze fölé ment volna talán, de az nincs a szabályban, hogy mi lett volna,ha
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Gáz, ha Bayern szurkolóként a MU-nak drukkolok inkább?Ambivalens minimum.
gamerkr
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Gáz, ha Bayern szurkolóként a MU-nak drukkolok inkább?
több mint 7 éve
A sok cigi mellett ez inkább valami negédes emlékfoszlány lehet. 😊???? Váczi Zoli konkrétan felszántotta a pályát, miközben kiosztott két kötényt, adott egy gólpasszt, amit be is rúgott...Borgulyánál meg Váczi Zolinál is, csak egy igen kis területen égett volna be a kijelző kimerevítve hagyva.no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
slowmotion
kishaszi
ozibozi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Amikor valaki ilyeneket tudott, akkor.... nyugodtanazé' a védők mozgását elnézve nem tudom elképzelni, hogy ez ne legyen bunda. szándék sem volt arra, hogy megállítsák.
m.youtube.com/watch?t=0h0m4s&v=bYvGJ9INhvw
ozibozi
több mint 7 éve
Max hogy nem csak viszi, hanem hozza is a susikát. Ezek között ritka jószág... 😊ugyammá... az a girhes picsa miben lenne extra?Dehogynem...Victoriát 😀Beckham? Nincs tobb kerdesem.Beckham emlékeim szerint semmi extrát nem hozott Madridba a nevén kívül.
ulpianus
Kenny
Chargers LT
slowmotion
több mint 7 éve
Vagina tágasságban 😀ugyammá... az a girhes picsa miben lenne extra?Dehogynem...Victoriát 😀Beckham? Nincs tobb kerdesem.Beckham emlékeim szerint semmi extrát nem hozott Madridba a nevén kívül.
ulpianus
Kenny
Chargers LT
slowmotion
több mint 7 éve
ugyammá... az a girhes picsa miben lenne extra?Dehogynem...Victoriát 😀Beckham? Nincs tobb kerdesem.Beckham emlékeim szerint semmi extrát nem hozott Madridba a nevén kívül.
ulpianus
Kenny
Chargers LT
több mint 7 éve
Amikor valaki ilyeneket tudott, akkor.... nyugodtanm.youtube.com/watch?t=0h0m4s&v=bYvGJ9INhvw
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
de csak ha meccs előtt bekarmolt???? Váczi Zoli konkrétan felszántotta a pályát, miközben kiosztott két kötényt, adott egy gólpasszt, amit be is rúgott...Borgulyánál meg Váczi Zolinál is, csak egy igen kis területen égett volna be a kijelző kimerevítve hagyva.no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
slowmotion
kishaszi
ozibozi
több mint 7 éve
Dehogynem...Victoriát 😀Beckham? Nincs tobb kerdesem.Beckham emlékeim szerint semmi extrát nem hozott Madridba a nevén kívül.
ulpianus
Kenny
több mint 7 éve
???? Váczi Zoli konkrétan felszántotta a pályát, miközben kiosztott két kötényt, adott egy gólpasszt, amit be is rúgott...Borgulyánál meg Váczi Zolinál is, csak egy igen kis területen égett volna be a kijelző kimerevítve hagyva.no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
slowmotion
kishaszi
több mint 7 éve
Galashek középhádvedet/söprögetőt játszott a végén /nem rosszul/ mikor már lelassult kicsit(Matthaus próbálta másolni őt több kevesebb sikerrel)
több mint 7 éve
Borgulyánál meg Váczi Zolinál is, csak egy igen kis területen égett volna be a kijelző kimerevítve hagyva.no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
slowmotion
több mint 7 éve
Dzeko a szineszpalanta

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Portoban is zajlik az élet...Mondjuk ez az idei BL nagyon a Barcának áll, épp ezért tuti elkúrja😊
több mint 7 éve
no igen, ha létezett volna akkor heatmap, akkor nála biztosan kiégett volna a pálya közepeMég úgy is messze jobb volt mindenkinél, hogy gyakorlatilag soha nem hagyta el a kezdőkört 😂😄Őt játszani senki sem látta.Messi, CR es Dzsudzsi a legjobb ketto.Akkor te nem láttad anno Galaschek Pétert játszani..
ulpianus
gordon
kishaszi
warr_b
több mint 7 éve
Józsi bàcsit ne hagyjuk ki. Lemeccselte volna Del Bosque-t 😀Aranyos ImreA Mracskó féle Békéscsaba verte volna őket , mázlijuk, hogy itthon mindenki leszarta a biszem baszom BL-t. Csató leszedte volna ZidanE -t. Is.Váczizolival
gordon
ozibozi
peach
több mint 7 éve
akartam pont írni megint, hogy de ezt a MU nem fogja bírni végigÍgy lesz jó a meccs😊en igy voltam az ajax meccsel tegnap.mondom jo belenezek hatha lesz vmi😆
(pedig már épp írni akartam, hogy a PSG meccs előre lefutott)
NB2
ZoliMP
nem is bírta
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Így lesz jó a meccs😊en igy voltam az ajax meccsel tegnap.mondom jo belenezek hatha lesz vmi😆
(pedig már épp írni akartam, hogy a PSG meccs előre lefutott)
NB2