Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 660 — Whoops, looks like something went wrong.
13 meccs után is veretlenül. 5 kapott gól. De ha valaki azt mondja hogy 10-3-0-val sem leszünk elsők, azt tuti kiröhögöm.
Mikey
En nem. Egyszeruen a keretet tekintve ez a City megfoghatatlan. Guardiola fogja es pihenteti a teljes kezdot, akkor is kikuld a kozepcsapatok ellen egy olyan cserebagazst, amiben atlagosan 30-40 milliot ernek a muksok.

Olyan nagy a tudaskulonbseg, hogy az valami felelmetes. Es mindez igy, hogy De Bruyne szinte vegig serult... A PL sima lesz, a BL-bol szerintem viszont megint kizug a City, akar egy Barca, akar egy Pool, akar egy Juventus ellen. De az sem lepne meg, ha egy Atletico kicsapna a sorozatbol, mert a sok kis mitugrasz a City tamadosoraban baromira nem szereti a Simeone-fele utok-zuzok vedekezo stilust.

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
13 meccs után is veretlenül. 5 kapott gól. De ha valaki azt mondja hogy 10-3-0-val sem leszünk elsők, azt tuti kiröhögöm.
Mikey
ez van ha olyan erősek az ellenfelek, hogy mindegyiket bucira verik a nagyok

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Ma este 21.00-kor megint megpróbálják...
 www.instagram.com/p/BqlCGLwAKOF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
több mint 7 éve
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-oriasi-balhe-tobb-boca-juniors-jatekos-rosszul-lett-a-sofor-elajult-2670985

két hete olvastam kb, hogy a polgi azt mondta, hogy jobban örült volna, ha az egyik csapat brazil 😊

Szerkesztette: NB2
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 673
Tud valaki tippet adni, ha lejátszák a Boca-Rivert, hol nézhetjük a neten?
Zalán
 wiz1.net/channel74

több mint 7 éve
Zalán Denver Broncos 4 909 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Tud valaki tippet adni, ha lejátszák a Boca-Rivert, hol nézhetjük a neten?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dembelének sikerült kicsit kompenzálnia. Atletico meg szokásos - szétrúgok mindenkit mert mást nem tudok- "szimpatikus" fociját hozta. A x legalább meglett s tán megúsztuk súlyosabb sérülés nélkül.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Lehet nem játsszák le a mai Boca-River libertadores-kupa döntő visszavágóját, mert a BJ játékosait a megérkezésnél paprikaspray-vel fújták le...
r.baggio
vagy könnygázzal?
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 673
Lehet nem játsszák le a mai Boca-River libertadores-kupa döntő visszavágóját, mert a BJ játékosait a megérkezésnél paprikaspray-vel fújták le...
r.baggio
Söpredék

több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 844 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 112

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Tottenham végre az elmúlt évekbeli jobb játékát produkálja. Nagyon klappol a mai játék, a 3-0 a Chelsea-re nézve hízelgő.
Duff
Ilyenkor szoktuk a kötelezőket bukni.... de azért nem bánom hogy most nyertünk. Nyert a Fradi is, a Juve már csak a Barca a soros (nem úgy soros, értitek na 😊 😛)

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 430
A Tottenham végre az elmúlt évekbeli jobb játékát produkálja. Nagyon klappol a mai játék, a 3-0 a Chelsea-re nézve hízelgő.
több mint 7 éve
Már eleget röhögtem a Madridon, most már sajnálom őket.
Kenny
Vârjá nehogy ma minket is sajnálni kelljen....
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 513 — Omar's Coming Yo!
Már eleget röhögtem a Madridon, most már sajnálom őket.

Szerkesztette: Kenny

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.facebook.com/nyugatonmarmegoldottak/videos/1149084421926086/
jelzem ez egy edzés volt 😊 50e ember!
NB2
Gondolod hogy ez többet ér, mint amikor a gettószökevénynek álcázott "fanatikusok" lepedék módjára rátelepednek a magyar Pető intézet sportrekreációs (=NB1) programjára? 😊

index.hu/sport/futball/2018/11/24/az_ujpesti_rendezok_vedelmeben_utottek_a_fekete_ruhasok_a_vidi_stadionavatojan/

több mint 7 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 422
 index.hu/sport/futball/2018/11/22/okollel_utottek_a_biztonsagiak_a_vendegszurkolokat_a_vidi_stadionavatojan/

ha mar Vidi stadion. Ha valaki 1x petardat dob, verekedik, azt jobb esetben kitiltjak a stadionbol orokre. kivancsi vagyok ez hasonloan megy-e a biztonsagiaknal, akik nem 1x kapjak tul a dolgot. (kirugni onnan es nem dolgozhat tobbet biztonsagikent/rendvedelemben/akarmiben ahol eroszakot alkalmazhatna).
Borbinho
Azt vágod, hogy ezeknek az embereknek nagyrésze alvilági figura? Ott nem azok a szabályok, mint a tescos bizti őröknél. Amúgy a legtöbb állat, de én még kidobót sem láttam meghurcolni ha hülyére vert egy részeg gyereket. Szóval érted...
peach
ez is mutatja kishazánk jogállami létét, valamint individualista társadalmunk hozzáállását.. értsd.: ki nem szarja le, szarta le ha egyéneket vegzálnak bármilyen hatalmak, akár állami erőszakszervezetek akár magán jellegűek, kidobók kopaszok , stb stb.. ez van, vad balkány

¯\_(ツ)_/¯
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 959
Azért is voltak ennyien, mert nem mehetnek idegenbeli meccsekre arrafelé a drukkerek már jó pár éve.
több mint 7 éve
 www.facebook.com/nyugatonmarmegoldottak/videos/1149084421926086/
jelzem ez egy edzés volt 😊 50e ember!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/futball-400-forintert-most-barki-reszvenyes-lehet-a-spanyol-csapatnal-2670269

Nagyon komoly, vettem is 100-at.
#JC6
mit kapsz erte cserebe?kicsit kusza eznekem de legalabb van ertelme hasznali h az "En" csapatom vagy "Mi".
ZoliMP
majd kivásárolja jól a többi részvényest szép lassan, aztán megmutatja Pereznek, hogy kell ezt csinálni
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/futball-400-forintert-most-barki-reszvenyes-lehet-a-spanyol-csapatnal-2670269

#JC6
mit kapsz erte cserebe?kicsit kusza eznekem de legalabb van ertelme hasznali h az "En" csapatom vagy "Mi".
több mint 7 éve
Törölt felhasználó

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 index.hu/sport/futball/2018/11/22/okollel_utottek_a_biztonsagiak_a_vendegszurkolokat_a_vidi_stadionavatojan/

ha mar Vidi stadion. Ha valaki 1x petardat dob, verekedik, azt jobb esetben kitiltjak a stadionbol orokre. kivancsi vagyok ez hasonloan megy-e a biztonsagiaknal, akik nem 1x kapjak tul a dolgot. (kirugni onnan es nem dolgozhat tobbet biztonsagikent/rendvedelemben/akarmiben ahol eroszakot alkalmazhatna).
Borbinho
Azt vágod, hogy ezeknek az embereknek nagyrésze alvilági figura? Ott nem azok a szabályok, mint a tescos bizti őröknél. Amúgy a legtöbb állat, de én még kidobót sem láttam meghurcolni ha hülyére vert egy részeg gyereket. Szóval érted...
peach
pontosan ezert irtam. termeszetesen ironizalva, mert tudom, hogy soha nem veszik ezeket elo. azt meg ugye tudjuk, hogy az alvilagnak mindig is megvolt/megvan a kapcsolata a politikaval is (hogy miert nem vesznek elo soha senkit).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)

Borbinho

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."