Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
13 meccs után is veretlenül. 5 kapott gól. De ha valaki azt mondja hogy 10-3-0-val sem leszünk elsők, azt tuti kiröhögöm.En nem. Egyszeruen a keretet tekintve ez a City megfoghatatlan. Guardiola fogja es pihenteti a teljes kezdot, akkor is kikuld a kozepcsapatok ellen egy olyan cserebagazst, amiben atlagosan 30-40 milliot ernek a muksok.
Mikey
Olyan nagy a tudaskulonbseg, hogy az valami felelmetes. Es mindez igy, hogy De Bruyne szinte vegig serult... A PL sima lesz, a BL-bol szerintem viszont megint kizug a City, akar egy Barca, akar egy Pool, akar egy Juventus ellen. De az sem lepne meg, ha egy Atletico kicsapna a sorozatbol, mert a sok kis mitugrasz a City tamadosoraban baromira nem szereti a Simeone-fele utok-zuzok vedekezo stilust.
több mint 7 éve
13 meccs után is veretlenül. 5 kapott gól. De ha valaki azt mondja hogy 10-3-0-val sem leszünk elsők, azt tuti kiröhögöm.ez van ha olyan erősek az ellenfelek, hogy mindegyiket bucira verik a nagyok
Mikey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ma este 21.00-kor megint megpróbálják...www.instagram.com/p/BqlCGLwAKOF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-oriasi-balhe-tobb-boca-juniors-jatekos-rosszul-lett-a-sofor-elajult-2670985két hete olvastam kb, hogy a polgi azt mondta, hogy jobban örült volna, ha az egyik csapat brazil 😊
Szerkesztette: NB2
több mint 7 éve
Tud valaki tippet adni, ha lejátszák a Boca-Rivert, hol nézhetjük a neten?wiz1.net/channel74
Zalán
több mint 7 éve
Tud valaki tippet adni, ha lejátszák a Boca-Rivert, hol nézhetjük a neten?
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 7 éve
Dembelének sikerült kicsit kompenzálnia. Atletico meg szokásos - szétrúgok mindenkit mert mást nem tudok- "szimpatikus" fociját hozta. A x legalább meglett s tán megúsztuk súlyosabb sérülés nélkül.
több mint 7 éve
Lehet nem játsszák le a mai Boca-River libertadores-kupa döntő visszavágóját, mert a BJ játékosait a megérkezésnél paprikaspray-vel fújták le...vagy könnygázzal?
r.baggio
több mint 7 éve
Lehet nem játsszák le a mai Boca-River libertadores-kupa döntő visszavágóját, mert a BJ játékosait a megérkezésnél paprikaspray-vel fújták le...Söpredék
r.baggio
több mint 7 éve
Lehet nem játsszák le a mai Boca-River libertadores-kupa döntő visszavágóját, mert a BJ játékosait a megérkezésnél paprikaspray-vel fújták le...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
13 meccs után is veretlenül. 5 kapott gól. De ha valaki azt mondja hogy 10-3-0-val sem leszünk elsők, azt tuti kiröhögöm.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
A Tottenham végre az elmúlt évekbeli jobb játékát produkálja. Nagyon klappol a mai játék, a 3-0 a Chelsea-re nézve hízelgő.Ilyenkor szoktuk a kötelezőket bukni.... de azért nem bánom hogy most nyertünk. Nyert a Fradi is, a Juve már csak a Barca a soros (nem úgy soros, értitek na 😊 😛)
Duff
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
A Tottenham végre az elmúlt évekbeli jobb játékát produkálja. Nagyon klappol a mai játék, a 3-0 a Chelsea-re nézve hízelgő.
több mint 7 éve
Már eleget röhögtem a Madridon, most már sajnálom őket.Vârjá nehogy ma minket is sajnálni kelljen....
Kenny
több mint 7 éve
www.facebook.com/nyugatonmarmegoldottak/videos/1149084421926086/Gondolod hogy ez többet ér, mint amikor a gettószökevénynek álcázott "fanatikusok" lepedék módjára rátelepednek a magyar Pető intézet sportrekreációs (=NB1) programjára? 😊
jelzem ez egy edzés volt 😊 50e ember!
NB2
index.hu/sport/futball/2018/11/24/az_ujpesti_rendezok_vedelmeben_utottek_a_fekete_ruhasok_a_vidi_stadionavatojan/
több mint 7 éve
ez is mutatja kishazánk jogállami létét, valamint individualista társadalmunk hozzáállását.. értsd.: ki nem szarja le, szarta le ha egyéneket vegzálnak bármilyen hatalmak, akár állami erőszakszervezetek akár magán jellegűek, kidobók kopaszok , stb stb.. ez van, vad balkányindex.hu/sport/futball/2018/11/22/okollel_utottek_a_biztonsagiak_a_vendegszurkolokat_a_vidi_stadionavatojan/Azt vágod, hogy ezeknek az embereknek nagyrésze alvilági figura? Ott nem azok a szabályok, mint a tescos bizti őröknél. Amúgy a legtöbb állat, de én még kidobót sem láttam meghurcolni ha hülyére vert egy részeg gyereket. Szóval érted...
ha mar Vidi stadion. Ha valaki 1x petardat dob, verekedik, azt jobb esetben kitiltjak a stadionbol orokre. kivancsi vagyok ez hasonloan megy-e a biztonsagiaknal, akik nem 1x kapjak tul a dolgot. (kirugni onnan es nem dolgozhat tobbet biztonsagikent/rendvedelemben/akarmiben ahol eroszakot alkalmazhatna).
Borbinho
peach
¯\_(ツ)_/¯
több mint 7 éve
Azért is voltak ennyien, mert nem mehetnek idegenbeli meccsekre arrafelé a drukkerek már jó pár éve.
több mint 7 éve
www.facebook.com/nyugatonmarmegoldottak/videos/1149084421926086/jelzem ez egy edzés volt 😊 50e ember!
több mint 7 éve
majd kivásárolja jól a többi részvényest szép lassan, aztán megmutatja Pereznek, hogy kell ezt csinálniwww.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/futball-400-forintert-most-barki-reszvenyes-lehet-a-spanyol-csapatnal-2670269mit kapsz erte cserebe?kicsit kusza eznekem de legalabb van ertelme hasznali h az "En" csapatom vagy "Mi".
Nagyon komoly, vettem is 100-at.
#JC6
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/futball-400-forintert-most-barki-reszvenyes-lehet-a-spanyol-csapatnal-2670269mit kapsz erte cserebe?kicsit kusza eznekem de legalabb van ertelme hasznali h az "En" csapatom vagy "Mi".
Nagyon komoly, vettem is 100-at.
#JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/futball-400-forintert-most-barki-reszvenyes-lehet-a-spanyol-csapatnal-2670269Nagyon komoly, vettem is 100-at.
több mint 7 éve
pontosan ezert irtam. termeszetesen ironizalva, mert tudom, hogy soha nem veszik ezeket elo. azt meg ugye tudjuk, hogy az alvilagnak mindig is megvolt/megvan a kapcsolata a politikaval is (hogy miert nem vesznek elo soha senkit).index.hu/sport/futball/2018/11/22/okollel_utottek_a_biztonsagiak_a_vendegszurkolokat_a_vidi_stadionavatojan/Azt vágod, hogy ezeknek az embereknek nagyrésze alvilági figura? Ott nem azok a szabályok, mint a tescos bizti őröknél. Amúgy a legtöbb állat, de én még kidobót sem láttam meghurcolni ha hülyére vert egy részeg gyereket. Szóval érted...
ha mar Vidi stadion. Ha valaki 1x petardat dob, verekedik, azt jobb esetben kitiltjak a stadionbol orokre. kivancsi vagyok ez hasonloan megy-e a biztonsagiaknal, akik nem 1x kapjak tul a dolgot. (kirugni onnan es nem dolgozhat tobbet biztonsagikent/rendvedelemben/akarmiben ahol eroszakot alkalmazhatna).
Borbinho
peach
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/11/22/okollel_utottek_a_biztonsagiak_a_vendegszurkolokat_a_vidi_stadionavatojan/Azt vágod, hogy ezeknek az embereknek nagyrésze alvilági figura? Ott nem azok a szabályok, mint a tescos bizti őröknél. Amúgy a legtöbb állat, de én még kidobót sem láttam meghurcolni ha hülyére vert egy részeg gyereket. Szóval érted...
Borbinho
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/11/22/okollel_utottek_a_biztonsagiak_a_vendegszurkolokat_a_vidi_stadionavatojan/ha mar Vidi stadion. Ha valaki 1x petardat dob, verekedik, azt jobb esetben kitiltjak a stadionbol orokre. kivancsi vagyok ez hasonloan megy-e a biztonsagiaknal, akik nem 1x kapjak tul a dolgot. (kirugni onnan es nem dolgozhat tobbet biztonsagikent/rendvedelemben/akarmiben ahol eroszakot alkalmazhatna).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."