Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 357 — Keep pounding
“Komolyan mondom, hogy ötször, tízszer több pénzért sem váltanék. Amikor nagyon mélyen voltam, akkor döbbentem rá igazán, milyen sokat is jelent nekem a futball. Én úgy érzem, hogy Kispesten felépítettem valamit, nem mennék át például a Fradiba azért, hogy többet keressek, de közben leromboljak mindent, amit nehéz munkával felépítettem."

Gróf Dávid

"A két klub között volt egy soha ki nem mondott, soha le nem írt, tiszteletalapú szabály, hogy nem nyúlunk bele egymás keretébe. Szerintem ez természetes a magyar futballban, amelyben mindketten sikerre törekszünk. Nem beszéltünk ilyesmiről, mert ez annyira magától értetődő."

Kubatov Gábor

A magyar foci főszereplői 😂😂😂

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
dawyd728 4 215
DDR ;(
Ezt a szezon nehezen fogom elfelejteni. Negatív értelemben. Ami félremehetett az félre is ment. Hosszútávú tervezésnek nyoma sincs. Csupa zsoldos, kevés romanista.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 354 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat tenyleg idaig jutottunk. Egy Milan szenved egy SPAL ellen es nem tud nyerni ugy, hogy 2-0-ra vezetett. Ennel nincs lejjebb.
Stez
Nem is vagyunk ott a 4 legjobb csapat között.
Kampman
De megis ott lehetnenk a tabellan, a sorsunk a sajat kezunkben lenne. Es a vege az lesz, hogy a kiscsapatok segitenek es kiszurnak az Interrel meg az Atalantaval, de mi keptelenek leszunk legyozni a SPAL-t, ezert nem megyunk a BL-be.
Stez
A győzelem meglett de nem ért semmit, mondjuk ha tényleg igaz a hír Gattusot így Allegrire lehet cserélni, akkor hosszú távon lehet jobb így.
empty taxi
Ketlem, hogy Allegri hozzank jon, neki ez visszalepes, inkabb gondolnam nala peldaul a Chelsea-t opciokent, Sarri onnan ugyis elhuz. Ami viszont nevetseges, hogy allitolag Leonardo es Maldini is tavozik, mindezt egy ev utan. Az, ha egy ilyen klublegenda, akit evekig kellett noszogatni, hogy vallaljon munkat a vezetosegben, mar keresi a lehetoseget, hogy lelpjen, sok jot nem jelent.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 132
Petey, stílus és stílus között is van különbség.

Van egy olyan stílus, amikor a szélre keresztező védő becsúszva ment szögletre, max boka magasságban, de a támadó előtt keresztbe elcsúszva, illetve van az a stílus, amikor Stopira, aki térmagasságban csúszik/repül, a másik testi épségét veszélyezteti.

A keménység nem egyenlő a durvasággal.

A durvaság kompezálja azt, hogy lassabb és techikailag alulképzettebb vagyok ellenfelemnél. A Vidi ezt játszotta Európában.

Ami pedig magyar földön síp vagy csak max sárga, az a BL-selejtezőben azonnali piros, lásd Huszti vs AEK.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Hat tenyleg idaig jutottunk. Egy Milan szenved egy SPAL ellen es nem tud nyerni ugy, hogy 2-0-ra vezetett. Ennel nincs lejjebb.
Stez
Kampman
De megis ott lehetnenk a tabellan, a sorsunk a sajat kezunkben lenne. Es a vege az lesz, hogy a kiscsapatok segitenek es kiszurnak az Interrel meg az Atalantaval, de mi keptelenek leszunk legyozni a SPAL-t, ezert nem megyunk a BL-be.
Stez
A győzelem meglett de nem ért semmit, mondjuk ha tényleg igaz a hír Gattusot így Allegrire lehet cserélni, akkor hosszú távon lehet jobb így.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Stez
Kampman

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 141
Stez

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 308
Juhász érezhetően a szabályok felett áll évek óta, érthetetlenül sokszor marad pályán és néha teljesen lekapcsolják nála a villanyt.

Mondjuk a többi csapatnál is vannak páran hasonló szituban: Halmosi, Böde, Lanzafame, korábban Besic, Vidinél a szerbek.

Fradiból korábbról: Simon Tibi, Lipcsei, Dragóner, Hrutka, Vukmir vagy Botis voltak hajlamosak gyógyszergurulásra következmény nélkül.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nekem egyetlen kérdésem van: ennek az őstulok Juhásznak mit kell még művelnie reklamálás terén, hogy valamelyik bíró végre lezavarja a picsába? Ja tudom, ő a juhászrolika, neki szabad.
Bálesz
te zöld vagy nem? ha igen akkor vissza se kérdezek 😀
petey
Most szívem szerint megkérnélek, hogy mutass tőlünk olyat, aki majd minden meccsen dagadó nyaki ütőérrel teríti be a nyálával a bíró arcát 5 centiről, mindezt megtorlatlanul. De tudod mit? Meg is kérlek rá. Nosza, rajta.
Bálesz
A Fradinal feljebb kell keresni az ilyet, Orosz Pal szemelyeben. Az o tenykedese es okoskodasai pontosan ugyanannyira bicskanyitogatoak szamomra.
Stez
Az lehet, csak nem ez volt a kérdés. De ha megnyugtat, ugyanúgy hidegrázást kapok tőle én is. Fradistaként.
Bálesz
Ha ez nem így lenne akkor nem is lennél igazi Fradista !!
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 141
Nekem egyetlen kérdésem van: ennek az őstulok Juhásznak mit kell még művelnie reklamálás terén, hogy valamelyik bíró végre lezavarja a picsába? Ja tudom, ő a juhászrolika, neki szabad.
Bálesz
petey
Most szívem szerint megkérnélek, hogy mutass tőlünk olyat, aki majd minden meccsen dagadó nyaki ütőérrel teríti be a nyálával a bíró arcát 5 centiről, mindezt megtorlatlanul. De tudod mit? Meg is kérlek rá. Nosza, rajta.
Bálesz
A Fradinal feljebb kell keresni az ilyet, Orosz Pal szemelyeben. Az o tenykedese es okoskodasai pontosan ugyanannyira bicskanyitogatoak szamomra.
Stez
Orosz inkább a Fradi drukkereket szokta ingerelni a faszságaival, Juhász meg az összes ellenfelet.

több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló
Bálesz
petey
Bálesz
Stez
Az lehet, csak nem ez volt a kérdés. De ha megnyugtat, ugyanúgy hidegrázást kapok tőle én is. Fradistaként.

több mint 6 éve
Bálesz
petey
Bálesz

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sunderland a 95' percben elbukta a feljutást
ozibozi
Inkább a Charlton, mint ők.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Bálesz
petey

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 478
Sunderland a 95' percben elbukta a feljutást
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 530 — Lucas Scott
Én a honlaphoz annyi, hogy vállalhatatlan szar amit kiraktak, amikor láttam. Be is írtam hogy ez mi a fasz. Ilyet nem tehetnek.

A másik meg a hentelés. Tudom, hogy itt maga a megtestesült sátán mindegyik vidis, ami már kezd vicces lenni, de a Lovrics, Kukocs meg az egyéb kisebb rugdosódás felett meg méltányosan szemet húnytok. Pedig ha Iványi, az év játékvezetője ezt megfogja akkor talán még több foci is let volna.
Stopira abszolút nem durva játékos, Roli most visszafogott is volt, szóval nem értem...
Stezt meg főképp. kőbuták? lol baze...gondolom full hülyék voltak az EL/BL-hez nem, hogy ki mit csináljon. Fele jobb bajnokságokban játszik, fényévekkel előttünk.

Na mindegy, fröcsögjetek as you wish. A Vidi bevállalta ezt a keményebb stílust, nem pedig a feldobom magam mindenért MB1-ben. de mindegy is, nektek mindegy csak kössetek bele mindenbe ami fehérvári.
petey
Az egy dolog h Stopira nem durva játékos de most tolt olyat ami meg a ketrecharcban is szabálytalan lenne. Megússza sárgával és ld a lenti videót h mi van.
Nem azzal van a ban alapvetően h bevallaljatok a kemény játékot hanem h ez már durva, és ha itthon ezt büntetik a bírók akkor lincselés közeli állapotot rendez a Juhász, Huszti páros plusz nemzetközi kupában meglepődtök h ezt komolyabban büntetik mint itthon.
Nézd meg a második félidőt: abbahagytatok a durva játékot egyből jöttek a helyzetek és gólok.
csebi
megfordítom reciprokra. ha Hollander vagy valamelyik magyar balettos elesik ilyentől nemzetköziben, ott is 90% néma lesz a síp, és akkor ti/ők fognak pislogni, mint hal a szatyorban. ha jól tudom, nem szórtak ki minket sok pirossal nemzetköziben, szóval az nem valid, hogy ott is hentelnek.
Stopirára láttunk pirosat, valóban, de labda volt először, BL-ben is volt ami sima pirosnak mondtam volna, de sárgát adott a spori(nem Vidi meccs). szóval ez 50/50.
na mindegy, sok sikert mindenkinek nyáron.
petey
Nemzetköziben ha néma marad a síp akkor jön var bácsi és a piros lap, ez sztem nem vitás.
Nem mondom h szándékos volt de súlyosan veszélyeztette Gazdag testi épségét ( páros nyújtott lábbal repül ide úgy h egyikkel a bokat másikkal a térdét vette célba).
Sok sikert nektek is!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 615
Akkor egy kis kitekintes:az emlitettem mar h 11 eve a "psg "nyitvatartasi idoponton kivul ingyenesen adott nekunk egy icipici stadion tourt.
Az egyik legjobb baratom marseille montpellier meccsre akart venni jegyet.Nem sikerult.Elkeseredeseben bement a helyi ultrak boltjaba.Nem vicc.szervaltak egy berletet amiert a legolcsobb jegy arat kertek el+megigertettek vele h meccs vegen hozza vissza a berletet."szar" hangulatban a b kozepbol nezte vegig a meccset ami az 5.helyrol dontott.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sarri neeeeeee..... Mondjuk ha továbbra is ilyen bfsz a többi csapat, akkor a bajnoki cím meg lehet de a BL aligha...... Nápolyban örülhetnek....
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 644 — Csodabogár
Bálesz

több mint 6 éve
Én a honlaphoz annyi, hogy vállalhatatlan szar amit kiraktak, amikor láttam. Be is írtam hogy ez mi a fasz. Ilyet nem tehetnek.

A másik meg a hentelés. Tudom, hogy itt maga a megtestesült sátán mindegyik vidis, ami már kezd vicces lenni, de a Lovrics, Kukocs meg az egyéb kisebb rugdosódás felett meg méltányosan szemet húnytok. Pedig ha Iványi, az év játékvezetője ezt megfogja akkor talán még több foci is let volna.
Stopira abszolút nem durva játékos, Roli most visszafogott is volt, szóval nem értem...
Stezt meg főképp. kőbuták? lol baze...gondolom full hülyék voltak az EL/BL-hez nem, hogy ki mit csináljon. Fele jobb bajnokságokban játszik, fényévekkel előttünk.

Na mindegy, fröcsögjetek as you wish. A Vidi bevállalta ezt a keményebb stílust, nem pedig a feldobom magam mindenért MB1-ben. de mindegy is, nektek mindegy csak kössetek bele mindenbe ami fehérvári.
petey
Az egy dolog h Stopira nem durva játékos de most tolt olyat ami meg a ketrecharcban is szabálytalan lenne. Megússza sárgával és ld a lenti videót h mi van.
Nem azzal van a ban alapvetően h bevallaljatok a kemény játékot hanem h ez már durva, és ha itthon ezt büntetik a bírók akkor lincselés közeli állapotot rendez a Juhász, Huszti páros plusz nemzetközi kupában meglepődtök h ezt komolyabban büntetik mint itthon.
Nézd meg a második félidőt: abbahagytatok a durva játékot egyből jöttek a helyzetek és gólok.
csebi
megfordítom reciprokra. ha Hollander vagy valamelyik magyar balettos elesik ilyentől nemzetköziben, ott is 90% néma lesz a síp, és akkor ti/ők fognak pislogni, mint hal a szatyorban. ha jól tudom, nem szórtak ki minket sok pirossal nemzetköziben, szóval az nem valid, hogy ott is hentelnek.
Stopirára láttunk pirosat, valóban, de labda volt először, BL-ben is volt ami sima pirosnak mondtam volna, de sárgát adott a spori(nem Vidi meccs). szóval ez 50/50.
na mindegy, sok sikert mindenkinek nyáron.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 530 — Lucas Scott

petey

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Sokáig tartott a De Ligt United szerelem.