Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2019/05/25/a_mol_vidi_legyozte_az_ivanyi-honvedot_a_kupa-donton./na most nem a cikkhez fűződik, mert nekem kicsit sarkalatosabb a véleményem.
nem minősítek itt senkit (azt a véleményemet megtartom magamnak), de hogy valaki bírózzon azok után, hogy két játékosának nem mutatja fel a megérdemelt piros lapot a bíró... a mélyen (nem) tisztelt fehárvári honlaposok szerint mekkora esélyük lett volna felállni 0-1-ről, két ember hátrányban? eljutottak volna percekkel később a meg nem adott gólig?
én kérek elnézést...
ritkán értek teljesen egyet Stezzel, de most a második bekezdést szóról-szóra
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
A Videoton a magyar Atletico Madrid, azzal a kulonbseggel, hogy Simeone egy zseni, csak o pontosan azt a furast es faragast varja el, amit o profikent sok even at csinalt a palyan. Az o sunyi es alattomos antifocija mogott tobb is van, o egy komoly rendszert epitett fel. A Videoton ellenben egy rendszertelen bunkok gyulekezete, azt a bandat Nikolics azert kuldi oda ilyen mocsok jatekkal, mert ezek a futballistak kobutak es mast nem tudnak. Ezeket ha megkerdezed, a fele azt sem tudja megmondani, mi volt a taktika, amivel felkuldtek a palyara.Sokakkal ellentetben nem utalom a Videotont (mint ahogy mas csapatokat sem), de az, amit lenyomtak itt a Honved ellen, ez egyenesen verlazito volt, az meg vegkepp az, hogy a meccs utan a HIVATALOS honlapjukon szo szerint azon voltak kiakadva, hogy az az Ivanyi, akinek egyebkent legalabb ket fehervarit ki kellett volna szornia a fenebe, az direkt a Videoton ellen fujt. Es mondom, mindezt a hivatalos honlapon, tehat ez nem valami mezei szurkolo velemenye volt.
Ehhez azert eleg vastag pofa kell.
több mint 6 éve
A második félidőhöz közünk nem volt, ha Gróf nem véd így, illetve Iványi megadja a gólt sima a vége. De benzinkutasoknak megint meg kellett mutatni mekkora parasztok, stopira WTF, juhászék amit leműveltek, toronymagasan a legantipatikusabb csapat az egész országban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Én tényleg megértem a frusztrációt, hogy vezet az ellen, már csak 20 perc van hátra és a partjelző bénázása miatt elvesznek egy gólt a csapattól, de könyörgöm, mire jó ez az ámokfutás, amit leművelt a Vidi? A bíró megadja a gólt, mert megijed a 10 rájuk rontó szerbtől? Nem értem.Elismerem Juhász Rolandot és a teljesítményét, voltak nagyon jó évei külföldön, de amit hosszú évek óta megenged magának a pályán, stílusban, kommunikációban, viselkedésben és alattomosságban, az gusztustalan.
Nézzétek vissza, ha lesz időtök, hogy ront rá Iványira... egy idegbeteg állat, a magyar Ramos.
Igazi "példakép".
"Marko Nikolicsot egy meg nem adott gól után elküldték a lelátóról. A szakvezető az esetről elmondta, csak a játékosait akarta megvédeni..."
MI AZ ANYÁMTÓL?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Hihetetlen, hogy 20 év telt el mióta megszerettem ezt a csapatot. Az a CdR menetelés valami hihetetlen volt. 7-5-tel a Barcát 7-2-vel a RM-ot.Amunt!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Akkor maradt a Spurs BL győzelme... Sekély remény....Akarod mondani Pool 😊😉
dande
több mint 6 éve
Na, a vegere azert csak el lehet mondani a Barcanal is, hogy bajnoksagot nyert, megis blama ez az ideny, ilyen kiesessel a BL-bol, most meg a kupa is.
több mint 6 éve
Akkor maradt a Spurs BL győzelme... Sekély remény....
több mint 6 éve
Na gyerünk
több mint 6 éve
Viszont Valverdenek még inkább kifelé áll ha nem szedik össze a srácok magukat...
több mint 6 éve
Közben Kovac duplazik, nincs kétség h marad így sztem. Jövőre picit megerősített csapattal kiváncsi leszek mire lehetünk képesek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Honvéd mit gondolt, így beállnak is kihúzzák? A vége meg vicces volt, mert a Honvéd végig húzta az időt... megszívták😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Grat a Vidinek
több mint 6 éve
Sok felesleges és durva szabálytalanság volt, pedig ez a két csapat tudna egy magyar szinten végig élvezetes meccset játszani.Sztem így is élvezetes volt. Honvéd elszúrta, 2. Félidőben nagyon magukra húztak a vidit.
Kampman
Az megvan h Nikolicot hiába küldték el, továbbra is maradhatott az oldalvonal mellett a pályán? Oké h nem a zónában, de akkor is fura h onnan sem küldték el.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Sok felesleges és durva szabálytalanság volt, pedig ez a két csapat tudna egy magyar szinten végig élvezetes meccset játszani.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Pedig ti joba vagytok 🤔Nem lehetne ezt a topikot legalább nem lezülleszteni az mb1 szurkolói szintjére?szerintem ez egy rossz bírói döntés volt, mondom ezt annak ellenére, hogy ritka patkány ez a fehérvári csőcselék..Na ez inkább gól mint Holander esete....Mintha előrébb végezte volna el, de akkor egyből fújni kellett volna vagy a part jelzőnek integetni. Ha már tovább engedte meg kellett volna adni, elhiszem h ez dühítő
petey
csebi
gordon
petey
Figyu Gordon elvtàrs ès Petey Cimbi inkább szidjatok engem 😃
Mint hogy egymàsnak feszüljetek 😜
több mint 6 éve
Nem lehetne ezt a topikot legalább nem lezülleszteni az mb1 szurkolói szintjére?szerintem ez egy rossz bírói döntés volt, mondom ezt annak ellenére, hogy ritka patkány ez a fehérvári csőcselék..Na ez inkább gól mint Holander esete....Mintha előrébb végezte volna el, de akkor egyből fújni kellett volna vagy a part jelzőnek integetni. Ha már tovább engedte meg kellett volna adni, elhiszem h ez dühítő
petey
csebi
gordon
több mint 6 éve
A szabály szerint akkor sem végezheted el közelebb a kapuhoz, de ezt egyből fújni kell.szerintem ez egy rossz bírói döntés volt, mondom ezt annak ellenére, hogy ritka patkány ez a fehérvári csőcselék..Na ez inkább gól mint Holander esete....Mintha előrébb végezte volna el, de akkor egyből fújni kellett volna vagy a part jelzőnek integetni. Ha már tovább engedte meg kellett volna adni, elhiszem h ez dühítő
petey
csebi
gordon
Petey: igen érthetetlenül atadtatok a területet a honvednak az elsőben.
több mint 6 éve
szerintem ez egy rossz bírói döntés volt, mondom ezt annak ellenére, hogy ritka patkány ez a fehérvári csőcselék..Na ez inkább gól mint Holander esete....Mintha előrébb végezte volna el, de akkor egyből fújni kellett volna vagy a part jelzőnek integetni. Ha már tovább engedte meg kellett volna adni, elhiszem h ez dühítő
petey
csebi
több mint 6 éve
Előbb kellett volna elkezdeni focizni, nem pedig adni egy félidőt.Na ez inkább gól mint Holander esete....Mintha előrébb végezte volna el, de akkor egyből fújni kellett volna vagy a part jelzőnek integetni. Ha már tovább engedte meg kellett volna adni, elhiszem h ez dühítő
petey
csebi
több mint 6 éve
Na ez inkább gól mint Holander esete....Mintha előrébb végezte volna el, de akkor egyből fújni kellett volna vagy a part jelzőnek integetni. Ha már tovább engedte meg kellett volna adni, elhiszem h ez dühítő
petey
több mint 6 éve
Ebben a meccsben minden benne van, amit aszédületes mit meg nem engednek a bíróval szembenVideotonbanrendszerben utálni lehetett az utóbbi években.
Kampman
több mint 6 éve
Én értem, csak most nem a Honvéd rugdossa agyon az ellenfelét, meg az elmúlt 3 évben sem a pesti csapatok mutatták fel a szerb futball legrosszabb oldalátEbben a meccsben minden benne van, amit a Videotonban utálni lehetett az utóbbi években.Én is utálom az összes pesti csapatot 😀
Kampman
petey
több mint 6 éve
Nikolov lapja is lehetett volna pirosabb, nem?Sztem örüljünk h végre egy bíró felvállalja a sárgákat. Közben gol? Ez meg érdekes lesz.
Szokol