Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 959
Annak lenne Qrvára ideje, ha nem kellene normális csapatoknak szétcseszni a saját bajnokságukat, hogy a BL-ben, EL-ben értelmetlen meccseket játszanak a B csapataikkal, ilyen azeri, magyar, bolgár stb csapatok ellen. Sem szakmai, sem pénzügyi értelme nincs, szokás alapján megmaradt csökevény. A lóvét pont úgy oszthatják ahogy akarják, oda irányítva ahogy szeretnék e nélkül is.
Simán felesleges, és unalmas így az ősz pár meccs kivételével.
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
ez igy szep volt.A bate ellen meg "zizinek" ereztem a vidit.Gondolom a pafc/lazovics affer miatt is.Most korrektul toltak.Persze, tul pozitiv lenne azt mondani h a dontetlen megerdemelt lett volna..tegyuk hozza a cselzi sokat puskazott el.
ZoliMP
És a fakót állították ki. Elég nagyképűen álltak hozzá, azt hitték, a mez elég lesz, hogy megnyerje a meccset, majdnem ráfáztak.
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
ez igy szep volt.A bate ellen meg "zizinek" ereztem a vidit.Gondolom a pafc/lazovics affer miatt is.Most korrektul toltak.Persze, tul pozitiv lenne azt mondani h a dontetlen megerdemelt lett volna..tegyuk hozza a cselzi sokat puskazott el.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
baszki ez vmi kurva jo. mutatjak meg a palyat a streamen, es elenekeltek a szurkolok a Himnuszt. a meg ott maradt angolok megtapsoltak utana

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A szimpatikus vesztesre senki nem fog emlékezni. Le a kalappal a Videoton előtt ettől függetlenül. Ez a meccs olAn volt, mint az A csoportos hoki VB magyar meccsei.
több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Ez szép volt. Gratulálok a Vidinek.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 512 — Omar's Coming Yo!
Remélem korrekt lesz a Chelsea tábor és megtapsolja a Fehérvárt.

több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 074 — Слава Україні! Героям слава!
91.percben 16osnal letamadtunk, lattam en mar ilyet?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Jó lövés, kirúgás.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azt nem hittem volna, hogy lesz 3 hatalmas helyzetünk.
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 185 — Csodabogár
Tujvelnek nem is kellett egy nagyot sem védenie. Ez a faszi meg 2 kiba nagyot fogott...

több mint 7 éve
Kovács az 1/1, leszopatta Barkley-t. Nego bazmeg.

több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
affrancba megint

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Nem hiszem el bazdmeg.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Az mekkora zsuga volt!

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 512 — Omar's Coming Yo!
Ez a Morata egy budget Böde Dani

több mint 7 éve
Ehhh, szerintem Soros csapata a Chelsea.
Vrij6
nofene, a BATE utan a Chelsea is?
Borbinho
Veletlen egybeeses, bar nekem a PAOK is gyanus mar.

több mint 7 éve
Miért nem cserél Nikolics?

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Vrij6
nofene, a BATE utan a Chelsea is?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
affrancba

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Bakker, izgulok, nem gondoltam volna!
Vrij6
mondjuk cserelnek mar bar kurva rovid a kispad.
több mint 7 éve
btw ha fele ilyen jol jatszott volna a Vidi a Bate ellen, akkor az a meccs se 0:2 lett volna...

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Az előbb jól hallottam? "Nincsen hangotok?" Ismét le a kalappal!
Gergőbácsi
volt olyan is hogy "mi vagyunk itthon" vagy vmi hasonlo, mar az elso felido 10. perceben 😀
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 185 — Csodabogár
Morata ma megtanulja mi az MB1 színvonala.