Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azért ez a Chelsea a Willian, Pedro, Kovacic triót leszámítva egy sima tucatcsapat tele középszerrel.
Más közegben szocializálódtak, ennyi, de semmivel sem jobbak mint a mennyei jobb légiósai (Lanzafame, Ramirez és hasonlóak)
flzoli
ez a B csapat akik nem sok jatekpercet kapnak, de ne legyen ketseged, h boven jobbak mint Lanza v Ramirez, v akar Lazovic.
Azpi, David Luiz, Rudiger, Alonso, Kante, Jorginho, Hazard, es Giroud akik nincsenek a kezdobol.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 669 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Smitt Mariska kint van. vajon milyen titulusban? gondolom most Csányi Sanca gépével mentek..
petey
tanácsadó, mint mindenki manapság
Kenny
Rosszindulatú vagy, Dózsa László kelta maradványait kutatta csak

vignette.wikia.nocookie.net/muppet/images/1/18/CrossEye-Gorg.jpg/revision/latest?cb=20120809220821

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 512 — Omar's Coming Yo!
Smitt Mariska kint van. vajon milyen titulusban? gondolom most Csányi Sanca gépével mentek..
petey
tanácsadó, mint mindenki manapság

Szerkesztette: Kenny

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 183 — Csodabogár

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 831
Orbánt láttam h a fapadossal repült ma Londoba a meccsre, természetesen saját pénzből.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 669 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért ez a Chelsea a Willian, Pedro, Kovacic triót leszámítva egy sima tucatcsapat tele középszerrel.
Más közegben szocializálódtak, ennyi, de semmivel sem jobbak mint a mennyei jobb légiósai (Lanzafame, Ramirez és hasonlóak)

több mint 7 éve
szerencsje a Cselzinek. ilyenkor már 2-0 volt a Kisvárda ellen

több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Morata vigyázz nehogy átépítsék a fejed

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
BATE vs PAOK 0:3

a 20. percben...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
respect amugy a Vidi szurkoloknak akik kimentek, vegig hallani oket 😀 az angol kommentatorok nem gyozik dicserni oket. most epp az "otthon vagyunk" ment 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Belsos info, Viktorek odaadtak a 2019es teljes koltsegvetest Abranak h lehozzak 0-0ra a sracok.

Moratanak mondjuk nem is kell bundazni, o amugy is mindent kihagy ¯\_(ツ)_/¯

több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Fujjak mar le a meccset.
több mint 7 éve
ma eletemben eloszor szurkolok a Chelsea ellen. a Fradi ellenin kint voltam de az nem tetmeccs volt 😀

több mint 7 éve
Hajrá Chelsea 😊
Burkus
fordulj balra és fogj egy keresztet

több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Hajrá Videoton, eddig jó!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hajrá Chelsea 😊
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
sztem 3-1 lesz a vidinek.....
na jo nem. remelem szuk vereseg lesz ebbol. 3-0.
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Uli Hoeneß raus.
Amadeus
még azért várjunk Nicoval, de emlékezz: mondtam én, hogy visszasírjuk majd Pepet.
csebi
Mit sírsz rajta vissza?
Toca
az eredményeket, és a játékunkat. azt, hogy minden gond nélkül mentünk be a BL elődöntőkbe. azt, hogy kb már februárban salátástálat kaptunk. illetve azt, hogy főleg itt mennyi kritikát kapott, és azért kiderült, hogy nem volt ő annyira rossz. én sajnálom, hogy nem maradt tovább.

Nico is hibás pedig. keret kialakításában neki is van szerepe, lényegében nincsen szélsőhátvéd cserénk. Robbery páros meg agyon van játszva, Gnabry meg nem is kap lehetőséget. van még ideje Kovacnak de most össze kell szednie a csapatot, mert most nagyon sebezhetőnek tűnünk.
csebi
Nincs.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Uli Hoeneß raus.
Amadeus
még azért várjunk Nicoval, de emlékezz: mondtam én, hogy visszasírjuk majd Pepet.
csebi
Mit sírsz rajta vissza?
Toca
az eredményeket, és a játékunkat. azt, hogy minden gond nélkül mentünk be a BL elődöntőkbe. azt, hogy kb már februárban salátástálat kaptunk. illetve azt, hogy főleg itt mennyi kritikát kapott, és azért kiderült, hogy nem volt ő annyira rossz. én sajnálom, hogy nem maradt tovább.

Nico is hibás pedig. keret kialakításában neki is van szerepe, lényegében nincsen szélsőhátvéd cserénk. Robbery páros meg agyon van játszva, Gnabry meg nem is kap lehetőséget. van még ideje Kovacnak de most össze kell szednie a csapatot, mert most nagyon sebezhetőnek tűnünk.
csebi
Pepnek van egy pladfonja, vele sose nyertetek volna BLt ahogy a City se fog. Szerintem ez a Bayernnél már elég egy edző elküldéséhez.
Másik kérdés, hogy azért az utódlással komolyabban kellett volna foglalkozni.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 695 — Lucas Scott
Uli Hoeneß raus.
Amadeus
csebi
Mit sírsz rajta vissza?
Toca

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 779
Nem emlékszem mikor láttam utoljára ilyen szarul játszani a Poolt! A Klopp éra talán leggyengébb meccse. 95 perc 0 (nulla) kaput találó lövés!!! Kapu felé összesen három. Döbbenet. Az meg, hogy miért tartja a pályán Szalah-t egy nagy rejtély. Félidőben bevittem volna Saqhirit. Hu de szar meccs volt!
Szabolcs_76
Salah-val az a baj h elhitte h Ronaldo és Messi szint a tavalyi után, elhitte h ő minden éven 35-45 gólos játékos , pedig nem. A Ligakupa meccset leszámítva és a Napoli ellenit, az összes Pool meccset láttam eddig és rettentő önző lett és emiatt mert elhitte ezt és nem jön a gól.
KeyG
A tegnapi meccsen nem igazán láttam önzőnek, legalábbis nem feltűnően. A srác három dolgora nem volt képes; átvenni a labdát (csomó elpattant tőle), társhoz passzolni (nem néztem a statisztikát, de szerintem több passza ment ellenfélhez mint csapattrárshoz), és ugye a kapura lövés, az neki se ment. Nem ez az első meccse, ahol nem csak veszélytelen a kapura, de az összjátékban is borzasztó, gólt is kaptunk már eladott labdája miatt. Lehet, hogy csak bele képzelem, de valahogy látni rajta, hogy érzi, nem megy, és minél jobban akarja, annál kevésbé megy! Az, hogy Klopp a pályán hagyta, csak pedagógiai célokat szolgálhatott, hátha jót tesz, ha érzi a bizalmat, vagy mit tudom én, de más értelmes oka nem lehetett!
A másik, amit nem értek az a középpálya. A nagy reményű igazolásaink csak szenvednek, nem tudom miért, Naby most még jól meg is sérült, Ox és Lallana még mindig sérültek, marad a Gini-Hendo-Milner trió, akiket imádok, de igy hátrman baromi defenzivek. Tegnap se volt semmi előre játék tőlük, ami volt, az Robertson vagy Trent felfutása volt.
Na mindegy, kicsit tartok a vasárnapi City meccstől, nagyon kiváncsi leszek ezek után a kezdőre. Bocs, ha kicsit sok volt, tudom, hogy ez nem egy Pool topic! Peace!
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 831
Nem emlékszem mikor láttam utoljára ilyen szarul játszani a Poolt! A Klopp éra talán leggyengébb meccse. 95 perc 0 (nulla) kaput találó lövés!!! Kapu felé összesen három. Döbbenet. Az meg, hogy miért tartja a pályán Szalah-t egy nagy rejtély. Félidőben bevittem volna Saqhirit. Hu de szar meccs volt!
Szabolcs_76
Salah-val az a baj h elhitte h Ronaldo és Messi szint a tavalyi után, elhitte h ő minden éven 35-45 gólos játékos , pedig nem. A Ligakupa meccset leszámítva és a Napoli ellenit, az összes Pool meccset láttam eddig és rettentő önző lett és emiatt mert elhitte ezt és nem jön a gól.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
A BL nem a spanyol bajnokság egyiknek sem, még akkor sem ha párévente leszarják, vagy pont edzőt akarnak buktatni, vagy csak van egy rossz hónap. Másik szint. Nekik könnyebb azt megnyerni, mint a bajnokságot.lehozod a tarcsival vagy ha kell komoly csapattal a csoportot, majd nyomatsz pár oda-visszát tavasszal, és megvered a bajorokat vagy valamelyik, ép hogy majdnem odaérnek csapatot, akik pont nem... És ez van/lesz minden évben.
ozibozi
a pl jobb bajnoksag...gagyizas a la liga.
Csak viccelek😉😂gondoltam beinditok egy ujabb ertelmetlen idot rablo vitat.
több mint 7 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 779
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Bravó. Ez szép meccs volt a Nápolytól. Megérdemelték. Nekünk meg ideje volt kapni egy komoly pofont.