Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Most nem arról beszélünk, hogy milyen kerettel lehet BL-t, PL-t nyerni..de ezzel a kerettel is ütni kellene a WHU-t ? Wolves-t vagy a Brighton-t..Sorold a neveket akik klasszisok lennének a jelenlegi csapatból...Igazi klasszisokban ez a csapat nem dúskál, mert kb De Gea rakható bele igazán bele ebbe a kalapba (nélküle megint nem lenne ennyi pontunk az is biztos,pedig most azért gyengébb szezont fut eddig mint tavaly). Azért akadnak jók is a keretben: pl.: Lukaku,Mata, Herrerra, Pogba bár attól függ milyen lábbal kell fel, Shaw idén jól focizik, Rashfordban meg több van mint amit Murányi kihoz belőle....Itt azért nem csak az edzővel akadnak gondok,hanem feljebb is valószínűleg 😊
De Gea az, de a vb óta már ez is kérdéses. Pogba fejben gyenge és hangulatember, Lukaku talán és ennyi. A keret többi része sima középszer, drága középszer legalább.
Zidane egy áldás lenne ennek a csapatnak jelenleg
flzoli
Akarás nulla,elképzelés és ész a pályán az nincs,ez már nagyobb baj, és évek óta bűn gyenge a védelem (Smalling, meg Jones féléket kell nézegetni egy Vidics-Ferdinand duo után azért na nem ugyan az a szint 😀)
manuszka86
több mint 7 éve
Ja, a Madridnal is ezt mondtak, aztan csak berantott harom BLt...Egészen pontosan azon a napon mikor Moyest kirúgták szezon előtt 4 meccsel. Hogy spóroljanak pár milliót, majd azután elköltöttek vagy 1 milliárdot, az eredmény itt van. Szégyen. Zidane rövid távon hozna egy boostot, hosszu távon nem.Vajon meddig húzza Mou?sose bírtam az ürgét, erre leültetik kedvenc csapatom padjára 3 évvel ezelőtt....az idei év vállalhatatlan, nem kérdés hogy mit kellene tenni. Olyan mintha elment volna mellette az idő, igaz nem tudom ki lenne a megfelelő edző a padra, de ez a csapat már 4-5 éve elvesztette identitását.....
Teljesen elvesztette az öltözőt..
gordon
manuszka86
tüsi91
Amugy jol lattam hogy kovacic golpasszt adott tegnap es kb majdnem minden meccsen kezd? Csak mert Stez mintha olyat mondott volna a vb idejen hogy szart sem er. Lehet hogy a bivalyeros PL szintjet is meguti? :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Sorold a neveket akik klasszisok lennének a jelenlegi csapatból...Igazi klasszisokban ez a csapat nem dúskál, mert kb De Gea rakható bele igazán bele ebbe a kalapba (nélküle megint nem lenne ennyi pontunk az is biztos,pedig most azért gyengébb szezont fut eddig mint tavaly). Azért akadnak jók is a keretben: pl.: Lukaku,Mata, Herrerra, Pogba bár attól függ milyen lábbal kell fel, Shaw idén jól focizik, Rashfordban meg több van mint amit Murányi kihoz belőle....Itt azért nem csak az edzővel akadnak gondok,hanem feljebb is valószínűleg 😊
De Gea az, de a vb óta már ez is kérdéses. Pogba fejben gyenge és hangulatember, Lukaku talán és ennyi. A keret többi része sima középszer, drága középszer legalább.
flzoli
Akarás nulla,elképzelés és ész a pályán az nincs,ez már nagyobb baj, és évek óta bűn gyenge a védelem (Smalling, meg Jones féléket kell nézegetni egy Vidics-Ferdinand duo után azért na nem ugyan az a szint 😀)
Szerkesztette: manuszka86
több mint 7 éve
Spanyol bajnokságban a 2 nagy szépen hullajtja a pontokat😊már most -7 pont
több mint 7 éve
Mondjuk azt, hogy kevesebb terület volt rá, úgy jobban hangzik. 😊ja. a kis belgát viszont nem sikerült, rá is basztunk.Will I Am + Hazard is kepesek lefutni kb barkit...BorbinhoAmikor Gomez és Van Dijk is lefutotta Williamet, azért nagyon komolyat néztem és vigyorogtam. Óriási ez a két csávó. 😊 Teljesen jogos döntetlen, parádés meccs volt.
kristóf17
slowmotion
több mint 7 éve
úgy értem, ezen a meccsen 😊sőt, négy meccsel ezelőtt mindkét gólt ő rúgta.Most akkor Cé 3 gólpasszt adott!? 😀 szerencsétlenek nem akar összejönni a gól..már lőtt egyet múltkor!
bogec7
NB2
slowmotion
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
ja. a kis belgát viszont nem sikerült, rá is basztunk.Will I Am + Hazard is kepesek lefutni kb barkit...BorbinhoAmikor Gomez és Van Dijk is lefutotta Williamet, azért nagyon komolyat néztem és vigyorogtam. Óriási ez a két csávó. 😊 Teljesen jogos döntetlen, parádés meccs volt.
kristóf17
több mint 7 éve
sőt, négy meccsel ezelőtt mindkét gólt ő rúgta.Most akkor Cé 3 gólpasszt adott!? 😀 szerencsétlenek nem akar összejönni a gól..már lőtt egyet múltkor!
bogec7
NB2
több mint 7 éve
Most akkor Cé 3 gólpasszt adott!? 😀 szerencsétlenek nem akar összejönni a gól..már lőtt egyet múltkor!
bogec7
több mint 7 éve
Will I Am + Hazard is kepesek lefutni kb barkit...BorbinhoAmikor Gomez és Van Dijk is lefutotta Williamet, azért nagyon komolyat néztem és vigyorogtam. Óriási ez a két csávó. 😊 Teljesen jogos döntetlen, parádés meccs volt.
több mint 7 éve
Aztakurva mekkora gol Studge...kar h Eddie kihagyta a meccslabdat, igy igazsagos az Xhét közben is majdnem betette ugyanoda, csak akkor pár centit tévedett.
Borbinho
vagy lehet, hogy a Stamfordon nagyobb a kapu?
több mint 7 éve
Lanzafame ma pirosat kap szerintem, de szetpakoljuk a lilakat.Sárga meg is van mar
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Aztakurva mekkora gol Studge...kar h Eddie kihagyta a meccslabdat, igy igazsagos az X
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Háát ez a Chelsea nem egy szimpatikus csapat, szerintem a győzelmet sem érdemelnék meg...
több mint 7 éve
Lanzafame ma pirosat kap szerintem, de szetpakoljuk a lilakat.
több mint 7 éve
eddig mindket csapat pazarul jatszik, nagyon szep akcio utan Hazard ujabb tokeletes befejezes. ebben kellett/kellene fejlodnie, hogy a legjobbak kozott legyen, ugy latszik idenre megtalalta a gollovo csukat. csak igy tovabb! most mar mehetnek a kontrak is. a ket Pool vedo tul sokat megy fel sztem, vagy keson zarnak vissza. Will I Am + Hazard is kepesek lefutni kb barkit...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Hát igen ahogy zakatol a Barca!Nyugi, azért idény végén rátok verjük megint a tizest 😊hát ja, főleg hogy már messivel sem sikerült elverni a leganest.Akkor Fradi rinya után jöhet a Barcás hiszti?Én nem gondoltam volna, hogy CR ennyire fog hiányozni ebből a Realból.
Vicces tavaly azt hittem utcahosszal nyer a Real most ugyanezt hittem a Barcarol aztán...
Toca
Félek, hogy velünk is ez lesz Messi nélkül.
Kenny
Mi lesz nélküle.
Szerintem itt még mindig lopetegui a legnagyobb probléma, a védelemben kb Varane akart védekezni, elől meg csak Bale ment, pechjére amit csak tudott elbaszott.
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 7 éve
Sorold a neveket akik klasszisok lennének a jelenlegi csapatból...Egészen pontosan azon a napon mikor Moyest kirúgták szezon előtt 4 meccsel. Hogy spóroljanak pár milliót, majd azután elköltöttek vagy 1 milliárdot, az eredmény itt van. Szégyen. Zidane rövid távon hozna egy boostot, hosszu távon nem.Ilyen lötyögős,lassú focit nem lehet már a modern fociban játszani....ennyi erővel a nagyanyám is játszhatna ebbe a csapatban.Keret ennél jóval jobb focira lenne képes. Mondjuk a belga szövetségi kapitány Martinezt lehet megnézném még, Zidane-ban nem hiszek semmilyen távon 😊
tüsi91
manuszka86
több mint 7 éve
Azon agyalok, hogy Csozé Manchesterben vagy Jimbo Michiganben nagyobb flop.
több mint 7 éve
Egészen pontosan azon a napon mikor Moyest kirúgták szezon előtt 4 meccsel. Hogy spóroljanak pár milliót, majd azután elköltöttek vagy 1 milliárdot, az eredmény itt van. Szégyen. Zidane rövid távon hozna egy boostot, hosszu távon nem.Ilyen lötyögős,lassú focit nem lehet már a modern fociban játszani....ennyi erővel a nagyanyám is játszhatna ebbe a csapatban.Keret ennél jóval jobb focira lenne képes. Mondjuk a belga szövetségi kapitány Martinezt lehet megnézném még, Zidane-ban nem hiszek semmilyen távon 😊
tüsi91
több mint 7 éve
Egészen pontosan azon a napon mikor Moyest kirúgták szezon előtt 4 meccsel. Hogy spóroljanak pár milliót, majd azután elköltöttek vagy 1 milliárdot, az eredmény itt van. Szégyen. Zidane rövid távon hozna egy boostot, hosszu távon nem.Vajon meddig húzza Mou?sose bírtam az ürgét, erre leültetik kedvenc csapatom padjára 3 évvel ezelőtt....az idei év vállalhatatlan, nem kérdés hogy mit kellene tenni. Olyan mintha elment volna mellette az idő, igaz nem tudom ki lenne a megfelelő edző a padra, de ez a csapat már 4-5 éve elvesztette identitását.....
gordon
manuszka86
több mint 7 éve
Vajon meddig húzza Mou?sose bírtam az ürgét, erre leültetik kedvenc csapatom padjára 3 évvel ezelőtt....az idei év vállalhatatlan, nem kérdés hogy mit kellene tenni. Olyan mintha elment volna mellette az idő, igaz nem tudom ki lenne a megfelelő edző a padra, de ez a csapat már 4-5 éve elvesztette identitását.....
gordon
több mint 7 éve
Vajon meddig húzza Mou?tulajdonképpen ez nem váratlan. vagy igen?
gordon
végülis ez a harmadik éve diznilendben...
több mint 7 éve
Vajon meddig húzza Mou?Teljesen elvesztette az öltözőt..