Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 074 — Слава Україні! Героям слава!
Grat Pali!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tok jo hallgatni h az angol kommentatorok mennyire dicserik Dardait. H elismeri a hibait, oszinte, folyton tanul, es h latszik is a Herthan az elorelepes, hosszutavon is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
De szépen játszik ez a Hertha.
Kenny
ha vernenek meg egyet akkor 1.helyet is atvennek a Munchentol 😀 persze a W is nagyon szep lenne, szurkolok nekik nagyon.
jo latni h tele az olimpiai stadion, meg a Munchen ellen se szokott full telthaz lenni. jol szerepel a csapat na

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 512 — Omar's Coming Yo!
De szépen játszik ez a Hertha.

több mint 7 éve
Akkor Fradi rinya után jöhet a Barcás hiszti?

Vicces tavaly azt hittem utcahosszal nyer a Real most ugyanezt hittem a Barcarol aztán...
Toca
Én nem gondoltam volna, hogy CR ennyire fog hiányozni ebből a Realból.
Félek, hogy velünk is ez lesz Messi nélkül.
Kenny
hát ja, főleg hogy már messivel sem sikerült elverni a leganest.
Mi lesz nélküle.

Szerintem itt még mindig lopetegui a legnagyobb probléma, a védelemben kb Varane akart védekezni, elől meg csak Bale ment, pechjére amit csak tudott elbaszott.
eaglesmcnabb
Nyugi, azért idény végén rátok verjük megint a tizest 😊

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska

Vicces tavaly azt hittem utcahosszal nyer a Real most ugyanezt hittem a Barcarol aztán...
Toca
Kenny
hát ja, főleg hogy már messivel sem sikerült elverni a leganest.
Mi lesz nélküle.

Szerintem itt még mindig lopetegui a legnagyobb probléma, a védelemben kb Varane akart védekezni, elől meg csak Bale ment, pechjére amit csak tudott elbaszott.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
demo indul

www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2660381
Szeptember 28-tól az év végéig biztosan fogható lesz a csatorna szolgáltató kínálatában.
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 183 — Csodabogár
 index.hu/sport/futball/2018/09/27/az_nb_i.-es_edzonek_fogalma_nem_volt_a_szabalyrol_ezert_nem_nevezte_a_meccsre_jatekosat/

😀 hat ez kurva jo. legalabb oszinte
Borbinho
Kutyát csak szeretni lehet, mindenhol kihajtotta a belét.

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan

Toca
Kenny
Szerintem annyira nem fog hiányozni, de meglátjuk. Real mindig lassan kezd, meg kéne egy rendes csatár vagy valaki aki legalább . gólok felét pótolja.
Messi szerintem jobban hiányzik majd ő szervesebb része a Barcának mint CR volt.
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 958
ettől még bármelyik simán megnyerheti bármelyik a BL-t, mert az nekik könnyebb mint a spanyol bajnokság
több mint 7 éve
trololol
"Hazard lott egy kva szep golt, hogy a Pool drukkerek lathassanak egy valoban Puskas dijra melto talalatot"
😀

több mint 7 éve

Toca

több mint 7 éve
 index.hu/sport/futball/2018/09/27/az_nb_i.-es_edzonek_fogalma_nem_volt_a_szabalyrol_ezert_nem_nevezte_a_meccsre_jatekosat/

😀 hat ez kurva jo. legalabb oszinte

több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 695 — Lucas Scott
Hát már megbocsáss, amikor egy fradi nem tud feljutni az nb2-ből, mert Szolnokok meg Kecskemétek jutnak fel helyettük, azon csak röhögni lehet. Amúgy ha jól emlékszem akkoriban a fradi semmiféle követelmények nem tudott megfelelni. Ha jogtalan kizárásról kell beszélni akkor a Nyíregyházáé lehet az, mindenhol máshol bőven volt alapja, és inkább a saját vezetőség tehet róla, mintsem az mlsz. Más kérdés, hogy még vagy 10 csapatot ki kellett volna zárni, csak akkor el sem tudták volna indítani a bajnokságot.
gabokocka
kizárás volt a pokol, hogy ezt megmerték tenni csupán klubszimpátia alapján.
azt pedig, hogy jogtalan volt, nem én mondtam, hanem az Ítélőtábla.
 index.hu/sport/futball/2006/12/07/ftcmlsz1207/

a feljutásra meg leírtam, hogy ez már nem is lehetett volna másképpen, magyar történet.
a 6. helyezett és a másodosztály keretét össze lehet hasonlítani mennyire egyezett meg. megsúgom: nem nagyon. market value-ban is majdnem felére esett le. ennek ellenére azonnal vissza kellett volna jutni.
csebi
Azt leírják hogy jogszerűtlen volt az eljárás, de azt sehol nem írják, hogy bármi köze is lett volna a csapatnak a licensz követelményekhez. Ergo nem csapatszimpátia alapján zárták ki a fradit, hanem mert nem felelt meg a követelményeknek, csak olyan gyökerek voltak, hogy nem tudták ezt normális eljárás keretein belül megvalósítani. Pont olyan, mint amikor a gyilkost eljárási hiba miatt felmentik. Nem azt mondják ki, hogy nem ölte meg az áldozatot, hanem hogy a jogszerűtlen eljárás miatt nem ítélhető el.
gabokocka
megfordítom. tehát ha te embert ölsz, majd elítélnek és halálra ítélnek, ami jogszerűtlen, de mivel embert öltél, büntetést kell kapnod, akkor szerinted ez így rendben van? miközben melletted egyszerre tárgyalnak ugyanúgy 10 másik ügyet, ahol szintén emberölést követett el a vádlott, de az eljárásukat megszüntetik azon az alapon, hogy nem gabokocka-nak hívják az elkövetőt, akkor ez is rendben van szerinted? vannak itt gondok ...
csebi
Szóval a Fradi kiesése már olyan mintha valaki meghalt volna?
A rinya vonaton nincs fék!

Lépjetek már túl rajra több mint 10 éve volt azóta már vagy 3 bajnoki címet illett volna beseperni meg legalább 2 kört nyerni egy európai kupában.
Toca
nem én hoztam fel a gyilkos példát, ha értelmezted is volna a hozzászólásokat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 104
10 éve volt azóta már vagy 3 bajnoki címet illett volna beseperni meg legalább 2 kört nyerni egy európai kupában.
Toca
10 év alatt nem túl nagy kérés ez?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Hát már megbocsáss, amikor egy fradi nem tud feljutni az nb2-ből, mert Szolnokok meg Kecskemétek jutnak fel helyettük, azon csak röhögni lehet. Amúgy ha jól emlékszem akkoriban a fradi semmiféle követelmények nem tudott megfelelni. Ha jogtalan kizárásról kell beszélni akkor a Nyíregyházáé lehet az, mindenhol máshol bőven volt alapja, és inkább a saját vezetőség tehet róla, mintsem az mlsz. Más kérdés, hogy még vagy 10 csapatot ki kellett volna zárni, csak akkor el sem tudták volna indítani a bajnokságot.
gabokocka

a feljutásra meg leírtam, hogy ez már nem is lehetett volna másképpen, magyar történet.
a 6. helyezett és a másodosztály keretét össze lehet hasonlítani mennyire egyezett meg. megsúgom: nem nagyon. market value-ban is majdnem felére esett le. ennek ellenére azonnal vissza kellett volna jutni.
csebi
Azt leírják hogy jogszerűtlen volt az eljárás, de azt sehol nem írják, hogy bármi köze is lett volna a csapatnak a licensz követelményekhez. Ergo nem csapatszimpátia alapján zárták ki a fradit, hanem mert nem felelt meg a követelményeknek, csak olyan gyökerek voltak, hogy nem tudták ezt normális eljárás keretein belül megvalósítani. Pont olyan, mint amikor a gyilkost eljárási hiba miatt felmentik. Nem azt mondják ki, hogy nem ölte meg az áldozatot, hanem hogy a jogszerűtlen eljárás miatt nem ítélhető el.
gabokocka
megfordítom. tehát ha te embert ölsz, majd elítélnek és halálra ítélnek, ami jogszerűtlen, de mivel embert öltél, büntetést kell kapnod, akkor szerinted ez így rendben van? miközben melletted egyszerre tárgyalnak ugyanúgy 10 másik ügyet, ahol szintén emberölést követett el a vádlott, de az eljárásukat megszüntetik azon az alapon, hogy nem gabokocka-nak hívják az elkövetőt, akkor ez is rendben van szerinted? vannak itt gondok ...
csebi
Szóval a Fradi kiesése már olyan mintha valaki meghalt volna?
A rinya vonaton nincs fék!

Lépjetek már túl rajra több mint 10 éve volt azóta már vagy 3 bajnoki címet illett volna beseperni meg legalább 2 kört nyerni egy európai kupában.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 695 — Lucas Scott
gabokocka

csebi
gabokocka

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 532
ügyes gyerek ez a hazard 😊

twitter.com/footystreamerHD/status/1045050398292226048
Löfli
Ez már szebb volt, mint a Puskás díjas 😀

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 313 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mázlink van, hogy úgy tűnik a Real idén sem akarja megnyerni a bajnokágot 😛
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan

Löfli
én azt nem értem, hogy egész meccsen mentek a taktikai faultok, erre ott az oldalvonal mellett nem képesek felrúgni.
ha van a PL-ben valaki, akit ott nem szabad elengedni, az ő.
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 958
a Sevilla az smafu?
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 507 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Erdekes ez a Pool-Chelsea...egyik csapat se vette tul komolyan, meg volt kb 4-5 "tizigyanus" eset a Poolnal, egyet se kaptak meg. (mondjuk a kezezesek + az elso felidos Keita/Mane? homoritas, valamit Shaqiri esese sem volt az sztem. lehet haza huz a szivem 😀 ). Ja igen, az egyenlito golunkat meg talan les elozte meg, de "stands" maradt a VAR utan...szoval mondhatni velunk van a biro
Borbinho
az első 15 percet leszámítva egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy nyer a Dinamo, de aztán valahogy mégis sikerült.
nem baj, a szombati meccs sokkal fontosabb.
slowmotion
ja. en felidoig meg mertem vna eskudni h 0-0 es tizik, aztan amikor elkezdtetek nyomni azt hittem ki is kapunk.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Erdekes ez a Pool-Chelsea...egyik csapat se vette tul komolyan, meg volt kb 4-5 "tizigyanus" eset a Poolnal, egyet se kaptak meg. (mondjuk a kezezesek + az elso felidos Keita/Mane? homoritas, valamit Shaqiri esese sem volt az sztem. lehet haza huz a szivem 😀 ). Ja igen, az egyenlito golunkat meg talan les elozte meg, de "stands" maradt a VAR utan...szoval mondhatni velunk van a biro
Borbinho
az első 15 percet leszámítva egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy nyer a Dinamo, de aztán valahogy mégis sikerült.
nem baj, a szombati meccs sokkal fontosabb.
több mint 7 éve

Szerkesztette: Borbinho