Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
A BL nem a spanyol bajnokság egyiknek sem, még akkor sem ha párévente leszarják, vagy pont edzőt akarnak buktatni, vagy csak van egy rossz hónap ősszel. Másik szint. Nekik könnyebb azt megnyerni, mint a bajnokságot negyven valamennyi meccsel...egy Bilbao, Sevilla, Valencia, a többit hagyjukcsapattal...Ezeket a BL meccseket simán lehozod a továbbjutásra a tarcsival, vagy ha kell, és fontos, akkor a komoly csapattal... Utána simán nyomatsz pár oda-visszát tavasszal, és megvered a bajorokat vagy valamelyik, éppen hogy majdnem odaérnek csapatot, de azok nem szoktak... És ez van/lesz minden évben.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Es vezet is a Napoli.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Mekkora kapufa, te jo eg!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
az inter kapusa kezezett a 16-oson kivul. SARGA 😀, majd kb a kovetkezo tamadasbol golt kapott a PSV. 1-1 😀semmi gond, elvileg az UEFA legjobb bírója fújja a meccset (csak azért gondolom, mert ő kapta a BL-döntőt)
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
az inter kapusa kezezett a 16-oson kivul. SARGA 😀, majd kb a kovetkezo tamadasbol golt kapott a PSV. 1-1 😀
több mint 7 éve
Tapsoltam, mikor láttam hogy Keïta kezd Henderson helyett, erre 17 perc után lesérül. Csere, jön Henderson. Hát faszom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Londonban járt a felcsúti gyepmester..S itt lesz 3 NFL meccs is....
gordon
több mint 7 éve
Londonban járt a felcsúti gyepmester..
több mint 7 éve
Nicoval nincs bajom, nem az ő hibája ez.Uli Hoeneß raus.még azért várjunk Nicoval, de emlékezz: mondtam én, hogy visszasírjuk majd Pepet.
Amadeus
csebi
több mint 7 éve
Mit sírsz rajta vissza?Uli Hoeneß raus.még azért várjunk Nicoval, de emlékezz: mondtam én, hogy visszasírjuk majd Pepet.
Amadeus
csebi
több mint 7 éve
Uli Hoeneß raus.még azért várjunk Nicoval, de emlékezz: mondtam én, hogy visszasírjuk majd Pepet.
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Őt már most szívesen odaadjuk 😀Ha a bajnokságban lemarad egy 9 pontra és még bukja az El Classicot (10.28) kétlem hogy ennyi idő alatt képes erre, szóval ez is inkább tavasz.Mert a Vazi spanyol, Lopetegui pedig ugyebar bele van homokosulva a hazai jatekosokba. Csak sajnos a mai vilag elvonalaban nehez legiosok nelkul top csapatot osszerakni. Kiveve a Milant persze.StezBő egy hónap ment le a szezonból, bár mélyen van a csapat, azért kaphatna több türelmet. A pincér is kapott majdnem fél szezont.hát ezaz, ő is pont egy fél szezonnal kapott többet mint kéne.
gyurczi
BL még a kisebb gond, dehát látod hogy ez van, ha az elit kovacic nem kellett, lukasz váckez meg igenLopetegui takaroggggggggyHa nem jutsz be a BL-be, akkor nem is egsz le a BL-ben.
3 meccs 0 gól, ilyenre nem emlékszem volt-e valaha
bajnokságban 0 pont hátrány, bl. még csak az elején van, most hozzuk Guti amíg nem késő. Rafánál is úl későn lépünk, a bajnokság már el is úszott, nem kéne megint várni a csodára, de ez az ember Rafán is túltesz háromszor, ragaszkodik a betis szintű vasquezekhez, és csodálkozik hogy nincs gól. Ekkora kóklert idehozni, édes Istenem. Lékensz szint kb
eaglesmcnabb
Stez
A keret sztem Perez felelőssége, ő nem volt hajlandó megfizetni Hazard árát.Lehet Perez felelőssége a keret ezt nem vitatom, de ilyen sevillai 3-0 nem fér bele bármilyen a keret, és CSZKA-t meg bármilyen kerettel verni kéne.
KeyG
3 meccse nem lőttünk ilyen gólt, utoljára 2007-ben volt ilyen Capellonál. eaglesmcnabb
Kivancsi vagyok, meddig lesz meg a turelem a Realnal, azert Zidane sikerei utan oriasi eges ez. Az meg lenyegtelen, hogy a Barcelona is sorra blamazik, attol meg a Real nem lesz jobb.
Ha BL-ben kiesik - ez tavasz.
Stez
Ha télen kap 1-2 igazolást és azzal együtt is ergya lesz a játék, nem fejlődik a csapat ez is tavasz.
Szóval ha Lopa nem jön be ez az év kuka, Perez keres egy edzőt akinek teljesíti az igényét a sztárra.
Mou pont szabad lesz 😀
Toca
több mint 7 éve
BL még a kisebb gond, dehát látod hogy ez van, ha az elit kovacic nem kellett, lukasz váckez meg igenpedig ha nincs a kicsirigó, akkor könnyen lehet, hogy sikerült volna otthon, három gólos előnyről kizúgni tavaly a páratlan ujjú patások ellen
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Mert a Vazi spanyol, Lopetegui pedig ugyebar bele van homokosulva a hazai jatekosokba. Csak sajnos a mai vilag elvonalaban nehez legiosok nelkul top csapatot osszerakni. Kiveve a Milant persze.StezBő egy hónap ment le a szezonból, bár mélyen van a csapat, azért kaphatna több türelmet. A pincér is kapott majdnem fél szezont.hát ezaz, ő is pont egy fél szezonnal kapott többet mint kéne.
gyurczi
BL még a kisebb gond, dehát látod hogy ez van, ha az elit kovacic nem kellett, lukasz váckez meg igenLopetegui takaroggggggggyHa nem jutsz be a BL-be, akkor nem is egsz le a BL-ben.
bajnokságban 0 pont hátrány, bl. még csak az elején van, most hozzuk Guti amíg nem késő. Rafánál is úl későn lépünk, a bajnokság már el is úszott, nem kéne megint várni a csodára, de ez az ember Rafán is túltesz háromszor, ragaszkodik a betis szintű vasquezekhez, és csodálkozik hogy nincs gól. Ekkora kóklert idehozni, édes Istenem. Lékensz szint kb
eaglesmcnabb
Stez
A keret sztem Perez felelőssége, ő nem volt hajlandó megfizetni Hazard árát.Lehet Perez felelőssége a keret ezt nem vitatom, de ilyen sevillai 3-0 nem fér bele bármilyen a keret, és CSZKA-t meg bármilyen kerettel verni kéne.
KeyG
3 meccse nem lőttünk ilyen gólt, utoljára 2007-ben volt ilyen Capellonál. eaglesmcnabb
Kivancsi vagyok, meddig lesz meg a turelem a Realnal, azert Zidane sikerei utan oriasi eges ez. Az meg lenyegtelen, hogy a Barcelona is sorra blamazik, attol meg a Real nem lesz jobb.
[/quote]Ha BL-ben kiesik - ez tavasz.
Ha a bajnokságban lemarad egy 9 pontra és még bukja az El Classicot (10.28) kétlem hogy ennyi idő alatt képes erre, szóval ez is inkább tavasz.
Ha télen kap 1-2 igazolást és azzal együtt is ergya lesz a játék, nem fejlődik a csapat ez is tavasz.
Szóval ha Lopa nem jön be ez az év kuka, Perez keres egy edzőt akinek teljesíti az igényét a sztárra.
Mou pont szabad lesz 😀
több mint 7 éve
[/quote]Mert a Vazi spanyol, Lopetegui pedig ugyebar bele van homokosulva a hazai jatekosokba. Csak sajnos a mai vilag elvonalaban nehez legiosok nelkul top csapatot osszerakni. Kiveve a Milant persze.Bő egy hónap ment le a szezonból, bár mélyen van a csapat, azért kaphatna több türelmet. A pincér is kapott majdnem fél szezont.hát ezaz, ő is pont egy fél szezonnal kapott többet mint kéne.
gyurczi
eaglesmcnabb
Stez
KeyG
több mint 7 éve
Bő egy hónap ment le a szezonból, bár mélyen van a csapat, azért kaphatna több türelmet. A pincér is kapott majdnem fél szezont.hát ezaz, ő is pont egy fél szezonnal kapott többet mint kéne.
gyurczi
eaglesmcnabb
Stez
KeyG
3 meccse nem lőttünk ilyen gólt, utoljára 2007-ben volt ilyen Capellonál. [/quote]
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Mourinho In.Amíg ez a fasz ott van az UTD kispadján addig vígan tapsikol a többi csapat.
több mint 7 éve
Spanyoloknak nem megy az oroszok ellen idén.El lett adva tavaly James és Morata el lett adva idén CR
Bale ha formába lendül leserul.
Isco serult, Modric 30 percet is alig bír.
Junior még nem kész.
Benzema és Asensio ennyi a támadó szekció amiből az első már rég nem kéne hogy kezdő legyen ha lenne helyette valaki a másik meg nem viszi el a csapatot.
Mariano talán még jó lehet de nálam ő is Real B szint.
Szóval nincs is ember nagyon, Cebellos - Lucas duoval meg túl sok meccs nem lesz meg.
Perez nem vesz senki Lopa meg nem egy akkora edző aki ebből jót hozna ki.
több mint 7 éve
Lopetegui takaroggggggggyHa nem jutsz be a BL-be, akkor nem is egsz le a BL-ben.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Lopetegui takaroggggggggyA keret sztem Perez felelőssége, ő nem volt hajlandó megfizetni Hazard árát. A tegnapi nap játékban is szörnyű volt mint a Sevillai kb, az Atleticot letaktikáztuk de gól nem volt. Lop jót akar és ha kap időt és emberanyagot ehhez, sztem nagyon szép időszak elé nézhetünk, viszont barmoria zavar engem is Lucas szerepeltetése mikor Mariano és Vinicius ül a padon,
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Lopetegui takaroggggggggyBő egy hónap ment le a szezonból, bár mélyen van a csapat, azért kaphatna több türelmet. A pincér is kapott majdnem fél szezont. Amúgy is tudni lehetett etőre, hogy átmeneti szezon lesz, nem lesz diadalmenet. Ráadásul semmivel sem rosszabb a csapat játékban, mint tavaly ősszel. Az is fos volt. Akkor hamar nagy hátrány lett, most még ott vagyunk az elején. Decemberben kell körülnézni.
eaglesmcnabb
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Lopetegui takaroggggggggy3 meccs 0 gól, ilyenre nem emlékszem volt-e valaha
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Uli Hoeneß raus.