Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
hajrá Hoffenheim, na vajon ma megint beárazzák a PL-t? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Baráth Botond a keretben, édesjézus 😀
Kenny
Miért, a Honvédban remek vészcsatár. 😊
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Kenny
Mondjuk helyette inkább Gazdagon válogattam volna be tőlünk. Igaz nem ugyan az a pozíció.
Fattyu
Gazdag u21-be volt eddig mert ugye volt tét, de most, hogy ott nincs nem értem miért nem hívta be. De kritizálni emiatt nem lehet, nála szerintem senki nem tudja jobban ki illik a rendszerébe. Szóval lehet, hogy Baráth is jó lesz.Mondjuk az fix, hogy ha ő egyszer szerepet kap akkor meg fog halni a pályán minden sikeres passzért, szóval jó mentalitású focista csak ügyetlen.
Kenny
Jah nem kritizálom, csak Gazdagot hiányoltam 😀.

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 512 — Omar's Coming Yo!
Fejes János kell a válogatottba.
Coolearie
afaszt. volt egy kedvenc duom a Matthaus érában. Kapcsos Vince-Majoross Árpád. Mondjuk náluk Baráth klasszisokkal jobb focista.

több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Fejes János kell a válogatottba.
több mint 7 éve
Kenny
Mondjuk helyette inkább Gazdagon válogattam volna be tőlünk. Igaz nem ugyan az a pozíció.
Fattyu
Gazdag u21-be volt eddig mert ugye volt tét, de most, hogy ott nincs nem értem miért nem hívta be. De kritizálni emiatt nem lehet, nála szerintem senki nem tudja jobban ki illik a rendszerébe. Szóval lehet, hogy Baráth is jó lesz.Mondjuk az fix, hogy ha ő egyszer szerepet kap akkor meg fog halni a pályán minden sikeres passzért, szóval jó mentalitású focista csak ügyetlen.

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Kenny
Mondjuk helyette inkább Gazdagot válogattam volna be tőlünk. Igaz nem ugyan az a pozíció.

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Kenny
Milyen tufa feje van 😀
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Kadar-Orban belsovedo paros.
Mar most imadom.
Kenny
Kádár balbekk alapból nem?
r.baggio
Balszél.
több mint 7 éve
Mondjuk jobb mint Fiola...
eaglesmcnabb
dehogyjobb 😀

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Mondjuk jobb mint Fiola...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kenny
várjuk meg a szűkítettet de ne menjünk már el kreténbe vazze...Már Szabó Jánost sem tudtam megemészteni de a Botond gyerek szó szerint harapja a labdát..ennyi erővel már tényleg bárki..
több mint 7 éve

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Mar most imadom.
Kenny
r.baggio
itt a neveken van a hangsúly :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Mar most imadom.
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mar most imadom.

több mint 7 éve
És akkor amit mondtam régebben ma úgy látszik beteljesült.
Willi Orban Magyar válogatott lett.
Coolearie
mar csak lanzefamet kell honositani es negot😀
ZoliMP
Negot mindenkepp. Hatalmas erosites lenne. De Vili is az, ha atveszi a meghivot.

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Coolearie
mar csak lanzefamet kell honositani es negot😀
több mint 7 éve
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 532
Egészen pontosan azon a napon mikor Moyest kirúgták szezon előtt 4 meccsel. Hogy spóroljanak pár milliót, majd azután elköltöttek vagy 1 milliárdot, az eredmény itt van. Szégyen. Zidane rövid távon hozna egy boostot, hosszu távon nem.
tüsi91
Ilyen lötyögős,lassú focit nem lehet már a modern fociban játszani....ennyi erővel a nagyanyám is játszhatna ebbe a csapatban.Keret ennél jóval jobb focira lenne képes. Mondjuk a belga szövetségi kapitány Martinezt lehet megnézném még, Zidane-ban nem hiszek semmilyen távon 😊
manuszka86
Sorold a neveket akik klasszisok lennének a jelenlegi csapatból...

De Gea az, de a vb óta már ez is kérdéses. Pogba fejben gyenge és hangulatember, Lukaku talán és ennyi. A keret többi része sima középszer, drága középszer legalább.

Zidane egy áldás lenne ennek a csapatnak jelenleg
flzoli
Ez nekem márcsak azért is talány, mert ha megnézzük a játékosokat, kb az összes sokkal jobban játszik a válogatottban, mint a MU-ban. Lukaku, Pogba, Rashford etc. Ezek a játékosok le vannak butítva a klubban.

Azzal kapcsolatban, hogy nem ártana támadni, Pogba fel is szólalt már ugye.

több mint 7 éve
Vajon meddig húzza Mou?
Teljesen elvesztette az öltözőt..
gordon
sose bírtam az ürgét, erre leültetik kedvenc csapatom padjára 3 évvel ezelőtt....az idei év vállalhatatlan, nem kérdés hogy mit kellene tenni. Olyan mintha elment volna mellette az idő, igaz nem tudom ki lenne a megfelelő edző a padra, de ez a csapat már 4-5 éve elvesztette identitását.....
manuszka86
Egészen pontosan azon a napon mikor Moyest kirúgták szezon előtt 4 meccsel. Hogy spóroljanak pár milliót, majd azután elköltöttek vagy 1 milliárdot, az eredmény itt van. Szégyen. Zidane rövid távon hozna egy boostot, hosszu távon nem.
tüsi91
Ja, a Madridnal is ezt mondtak, aztan csak berantott harom BLt...

Amugy jol lattam hogy kovacic golpasszt adott tegnap es kb majdnem minden meccsen kezd? Csak mert Stez mintha olyat mondott volna a vb idejen hogy szart sem er. Lehet hogy a bivalyeros PL szintjet is meguti? :d
eaglesmcnabb
Kezdjük el a spanyol liga erősebb mint a PL, mert ott akar az utolsó is megveri a Barcat, a PLben kb csak a nagyoknak van esélye a City vagy a Pool ellen ? 😀
Toca
Erősebb? Ez nagyobb hazugság mint az hogy Stez nem alkot egy párt Iktriaddal.
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 958
főleg az utóbbi 5-6 évben lett ez így, korábban ritkán fordult elő, hogy ne 5-6 gólt kapjanak a spanyol kicsik. 😊
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Vajon meddig húzza Mou?
gordon
sose bírtam az ürgét, erre leültetik kedvenc csapatom padjára 3 évvel ezelőtt....az idei év vállalhatatlan, nem kérdés hogy mit kellene tenni. Olyan mintha elment volna mellette az idő, igaz nem tudom ki lenne a megfelelő edző a padra, de ez a csapat már 4-5 éve elvesztette identitását.....
manuszka86
tüsi91

Amugy jol lattam hogy kovacic golpasszt adott tegnap es kb majdnem minden meccsen kezd? Csak mert Stez mintha olyat mondott volna a vb idejen hogy szart sem er. Lehet hogy a bivalyeros PL szintjet is meguti? :d
eaglesmcnabb
Kezdjük el a spanyol liga erősebb mint a PL, mert ott akar az utolsó is megveri a Barcat, a PLben kb csak a nagyoknak van esélye a City vagy a Pool ellen ? 😀
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Vajon meddig húzza Mou?
gordon
manuszka86
tüsi91

eaglesmcnabb
annyira magas labda, hogy nincs bőr a képemen lecsapni.
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
...amugy a felveteleket jobban megnezve.Szalah puskas dijjas golja tenyleg szabalytalan volt.Ellokte a jatekost😃😂