Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Örömteli dolog, hogy 2004 után először nem a Man Utd, Man City, Chelsea trióból került ki a bajnok.

A Burnley pedig visszajutott a PL-be, nekik szintén nagyon örülök.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 688
a Senal legalább annyira ciki hogy nem lett bajnok mint a City
Negritis
a MU meg az elmúlt 2 évben annyit költött mint a rókák egész történelmük során, kb még 15 csapatot fel lehetne sorolni és lehetne vitatkozni melyik volt a nagyobb balfasz idén
ZERO_L
pool, mu, chelsea, city, senal, spurs
költések és hasonlók alapján ha nem innen jön a bajnok az ciki nekik mind1 mi történik
Negritis
a spurs hogy kerül ide? nem vagyok benne teljesen biztos, de az idejét nem tudom, hogy mikor állt utoljára egyáltalán dobogón, nemhogy a bajnoki cím...szerintem az ő győzelmük is közel akkora meglepetés lett volna...jó, papíron valóban jobb a játékosállományuk, mint a bajnoknak, na de a lehetőségeik szerintem meg se közelítik a mu, pool, cselszki, arsenal, city ötöst...talán valamikor évekkel ezelőtt volt egy 4. helyük?!
Klaci79
 www.transferleague.co.uk/premier-league-last-five-seasons/transfer-league-tables/premier-league-table-last-five-seasons

tény hogy a Bale eladás miatt is, de eléggé durván költekeztek ők is az elmúlt időszakban
ezért kerültek oda
Negritis
Igen így van. Elsősorban a Bale üzlet miatt költöttek és tényleg vettek néhány komolyabb játékost is (Lamela, Eriksen, Son, Lloris), de nekem ami szimpatikus, hogy közben sok esetben nem éppen az elithez tartozó játékosok tolják a szekeret. Igaz ezek közül Kane már az elithez tartozik, kíváncsi is vagyok meg tudják vajon tartani vagy jöhet az újabb hatalmas pénz.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Negritis
a MU meg az elmúlt 2 évben annyit költött mint a rókák egész történelmük során, kb még 15 csapatot fel lehetne sorolni és lehetne vitatkozni melyik volt a nagyobb balfasz idén
ZERO_L
költések és hasonlók alapján ha nem innen jön a bajnok az ciki nekik mind1 mi történik
Negritis
a spurs hogy kerül ide? nem vagyok benne teljesen biztos, de az idejét nem tudom, hogy mikor állt utoljára egyáltalán dobogón, nemhogy a bajnoki cím...szerintem az ő győzelmük is közel akkora meglepetés lett volna...jó, papíron valóban jobb a játékosállományuk, mint a bajnoknak, na de a lehetőségeik szerintem meg se közelítik a mu, pool, cselszki, arsenal, city ötöst...talán valamikor évekkel ezelőtt volt egy 4. helyük?!
Klaci79
 www.transferleague.co.uk/premier-league-last-five-seasons/transfer-league-tables/premier-league-table-last-five-seasons

tény hogy a Bale eladás miatt is, de eléggé durván költekeztek ők is az elmúlt időszakban
ezért kerültek oda
Negritis
A két Manchester-i csapat, eléggé megvoltak szórva anyagilag..Na jó, még Abramovics is ott van azért..😊
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 125 — The Mathematician
Negritis
ZERO_L
Negritis
Klaci79

ezért kerültek oda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-mindenkeppen-nb-ii-es-klubbal-toltik-fel-a-mezonyt-2499111
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Kisvarda nem szeretne nb1es lenni...

Kisvarda uj stadiont kap.

Bentmaradt a Felcsut

Minden csupan a veletlen műve

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 688
Negritis
ZERO_L
Negritis
több mint 9 éve
Negritis
ZERO_L

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
Negritis

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 043
Pl a Villareal BL menetelése is nagyon bejött. De példát mindenki tudna mondani sokat...
NB2
Ha már példa és BL menetelés, akkor azt hiszem meg kell említeni a ZTE-t is 😀
dugo93
2001-ben épphogy bennmaradtak, egy évre rá bajnoki cím. Mindezt úgy, hogy akkor az offseason kemény 3 hétig tartott.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Élénken élnek bennem slowmotion "szavai" még talán januárban, hogy Ranieri tuti elcseszi. Mikor kezdett feljönni a Spurs kezdtem rá dühös lenni, hogy nemá, hogy megint igaza legyen😊 De szerencsére behúzta a Lejkeszter. Spurs is becummantotta, pocsék az összes nagy csapat, erre jön egy viszonylag senki és elhappolja előlük a bajnoki címet...
Az biztos, hogy most sokan örülnek ennek a bajnoki címnek, sokan szeretik a "kiscsapatokat". Pl a Villareal BL menetelése is nagyon bejött. De példát mindenki tudna mondani sokat...
NB2
valahol van abban valami diszkrét báj, hogy soha senkivel nem tudott bajnoki címet nyerni (csak az elsőosztályú keretes Fio-val a Serie B-t, meg az összevásárolt Monacoval a Ligue 2-t), a Lejcsesztert meg első évében csúcsra juttatja. megemelem a nem létező kalapom, nem gondoltam volna, hogy kitartanak.

és igazából itt fáj a kettővel ezelőtti szezon, mert akkor a top4 ugyanúgy "bénázott", mint most, csak nekünk hiába volt a Lejcseszternél egy szinttel jobb támadósorunk, ha a védekezésünk két szinttel rosszabb volt. meg hát akkor a Citeh, Dinamo, Csúzlis hármas is felpakolt 86, 82, 79 pontot - idén a másodiknak maximum 76 pontja lehet.

de hát ilyen az élet: van, aki kihasználja a lehetőséget, van, aki meg nem.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Pl a Villareal BL menetelése is nagyon bejött. De példát mindenki tudna mondani sokat...
NB2
dugo93
 www.youtube.com/watch?v=jgfFxgmSc3k

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
NB2

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Élénken élnek bennem slowmotion "szavai" még talán januárban, hogy Ranieri tuti elcseszi. Mikor kezdett feljönni a Spurs kezdtem rá dühös lenni, hogy nemá, hogy megint igaza legyen😊 De szerencsére behúzta a Lejkeszter. Spurs is becummantotta, pocsék az összes nagy csapat, erre jön egy viszonylag senki és elhappolja előlük a bajnoki címet...
Az biztos, hogy most sokan örülnek ennek a bajnoki címnek, sokan szeretik a "kiscsapatokat". Pl a Villareal BL menetelése is nagyon bejött. De példát mindenki tudna mondani sokat...
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Hasonló '98-ban volt mikor a Kaiserslautern a másodosztályból feljutva egyből bajnok lett Németországban. Olyan játékosokkal a keretben mint Szűcs Lali, Hrutka Jani, Andreas Reinke, Miroslav Kadlec, Michael Schjönberg, Ciriaco Sforza, Martin Wagner, Michael Ballack, Andreas Brehme, Olaf Marschall vagy Pavel Kuka.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Real Socieadad rémlik 2003 környékéről, de ők végül asszem csak másodikak lettek.
dugo93
Igen, "csak" másodikok, majdnem meglett ott is a csoda.

De a Nihat, Kovacevic kettős verhetetlen volt akkor is. 😊
Vrij6
Sander Westerveld-el a kapuba aki a poolba nem volt túl jó, de ott hasított 😀

több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Real Socieadad rémlik 2003 környékéről, de ők végül asszem csak másodikak lettek.
dugo93
Igen, "csak" másodikok, majdnem meglett ott is a csoda.

De a Nihat, Kovacevic kettős verhetetlen volt akkor is. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
nemtudom mikor volt ekkora csoda a fociban, a görög EB arany fasorban nincs,
szépmunka Leicester!
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 103 — Invisible man
Az FTC-t megelőzően a Budapest Honvéd, a DVSC, a DVTK, a Haladás és a Paks, valamint a jelenleg másodosztályú Gyirmót FC Győr és a Mezőkövesd is megkapta az NB I-es induláshoz szükséges engedélyt.

ez már 8 😊
gamerkr
"Most jött a hír, hogy a Vasas licenszkérelme elveszett. Az MLSZ közleményben tájékoztatott, hogy az ügy kivizsgálásának idejére a Puskás Akadémia indul az NB1-ben. Meg különben is rossz helyen írták alá a papírt." 😀
Matthew99
ezt hol olvastad, vagy ez csak most vicc, össze vagyok zavarodva 😕
Heisman Trophy
Mit tippelsz?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Gratula a Lejcseszternek, Klaudia Rániérival megérdemlik ezt a kupát. Remélem nem one hit wonder lesz ez a klub, hanem ezekből a pénz mennyiségekből amit kapott szépen stabilan építkezik majd. De azért bazdmeg City hogy nem sikerült bajnokságot nyerni.
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Volt valaha ennyi Chelsea szurkoló, egy estére? : )
Hanni
amikor drogba beverte a tizit nájernek
eaglesmcnabb
oh fúúúúúúj

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 218
Hanni
eaglesmcnabb
🖕🏻
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 043
Hanni
eaglesmcnabb
plusz az elődöntőben a Barca ellen is nekik szurkoltam 😀