Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026
Na ki lett a Pool Akadémia vezetőedzője? Hát Stevie G
Coolearie
Nem vezetőedző lett.
Mikey
eleve: akadémiánál ki a vezetőedző?
slowmotion
Ez az, ott olyan nincs, mivel minden korosztályos csapatnak más edzője van...

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 908
(Carlo Ancelotti a Real-kispad lényegéről)
„Benítez valószínűleg többet tud a futballról és sokkal tapasztaltabb. De nem mindenki képes edzeni a Real Madridot. A siker kulcsa a kapcsolat a játékosokkal, a futballtudás másodlagos, a rutin szintén. Zidane előtte nem volt edző az élvonalban, de sokáig játszott, volt az asszisztensem, tisztában van a taktikával és ismeri a klubot. De a lényeg a viszonya a játékosokkal. Hogy együtt tud velük dolgozni a pályán, hogy olyan edzést tud tartani, ami tetszik a futballistáinak, de átmegy vele az üzenete is, amit be is fogadnak. A szakmánknak van egy tanítói része, ami nem mindenkinél van meg, még ha érti és tudja is a futballt...Értékelem a rutint és a tudást, de nem ezek a legfontosabb dolgok. A legfontosabb, hogy tudj beszélni a játékosokkal, tudd tanítani őket és velük együtt dolgozni. Ez csak akkor történik meg, ha tisztelnek és hallgatnak rád. De nem kell állandóan lelkesítő beszédet tartanod, sőt néha beszélned sem kell. Zidane se beszél sokat, de ha megszólal, figyelnek rá. Tiszteletet kap már ezzel, aztán erre építkezik.” (Index)
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Állitólag:
Kleinheisler kölcsönbe Fradi
Sajnálom, ha visszajönne ebbe a posványba...

NB2
Nyilván szóltak neki,hogy kint nemkell bundás kettőbe minek menjen ott se biztosított a rendszeres játéka,ha meg hazajön akkor a válogatott alapemberét úgyse ültetik le a padra.
Kenny
Inkább ment volna valami Holland ligába.
Coolearie
Valszeg oda se kellett.Mindegy remélem marad majd a BL selejtezőkre is.
Kenny
Öööö most a Vidibe igazolt?
Bazzani
 www.youtube.com/watch?v=KBWuDhIv9B0

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
Félek, hogy be fognak árazni minket a BL-ben. Nagyon ideje lenne egy vérfrissítésnek a keretben.
több mint 9 éve
Én párszor néztem a Darmstadt meccseit, és legtöbbször eszetlenül rohangált és elpattant a labda tőle. Pont nem értettem mit játszik, de nem lepődtem meg rajta hogy az edzőváltás után nem kell. Ettől független ha normális menedzsere lenne biztos hogy találna vlm csapatot arrafelé inkább. 2 válogatott meccs miatt haza igazolni? Nem biztos megéri.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Coolearie
Nem vezetőedző lett.
Mikey
eleve: akadémiánál ki a vezetőedző?
több mint 9 éve
Coolearie
Nem vezetőedző lett.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/sport/focivilag/20170120-marco-van-basten-szabalymodositasi-javaslatai.html

nekem tetszik😊
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Állitólag:

NB2
Nyilván szóltak neki,hogy kint nemkell bundás kettőbe minek menjen ott se biztosított a rendszeres játéka,ha meg hazajön akkor a válogatott alapemberét úgyse ültetik le a padra.
Kenny
Coolearie
Kenny
Öööö most a Vidibe igazolt?

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
több mint 9 éve
Memphis Depay eligazolt Lyonba. Annak idején nagyon örültem hogy nem Liverpoolba szerződött, de azt sem gondoltam akkor, hogy ennyire nem fog beválni Manchesterben.

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Állitólag:

NB2
Kenny
Coolearie
Ez nem kívánságműsor. Persze ilyenkor egy jó ügynök addig megy amíg talál megfelelőbbet de most a fradi elég jó opció az ilyen "gazdátlan" játékosoknak. Jó lesz ő a Fradiban, más kérdés hogy 22 évesen már nem kellene hogy gondot okozzon h stabil bundesligás legyen vki egy kisebb csapatban ha annyira király... mondjuk az tény h inkább a fejével van gond.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Állitólag:

NB2
Kenny
Coolearie

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Állitólag:

NB2
Kenny
több mint 9 éve
Állitólag:

NB2

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Állitólag:

NB2
Ha beférne máshová is nyilván nem jönne.😊
ozibozi
Játéktudása megvan, esze sajnos a kanyarban sincs a bundás szinthez...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Állitólag:

NB2
Ha beférne máshová is nyilván nem jönne.😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
Állitólag:

Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
al-wahdaból kiállították a két ismert játékost, Dzsudzsit és Tagliabuet
Heisman Trophy
De a poén az, senki sem tudja, Dzsudzsákot miért. 8-D
A szünetben nem jött már ki, állítólag valami balhé volt a folyosón.

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
al-wahdaból kiállították a két ismert játékost, Dzsudzsit és Tagliabuet

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Elvileg júniustól ez a címer lesz a mezeken is. Kicsit fura lesz, de én minél többet nézem annál jobban tetszik. Ezen például szerintem bitang jól néz ki.
 scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16143067_1313793148667893_5849829106647439712_n.jpg?oh=16ca97f6b42c9ae320d888ed29ce6975&oe=58DC6661
Pitt
Na, ezt a mezt látva szerintem megint a pénz diktált.
Elsőre fel sem tűnt, hogy Juventus, alatta viszont sokatmondó a Jeep-felirat, fölötte nekem úgy néz ki, mintha „maga a Jeep lenne ez”. Az az érzésem, hogy a szponzor elég csúnya csilliárdokat lobogtatott, hogy a Juve új címere így nézzen ki, a mezen pedig a két szimbólum ennyire közel kerüljön egymáshoz.

Amúgy pedig so-so, nekem nem tetszik, de igazából én azt sem tudnám könnyen megemészteni, ha egy Milan 5-10-20 évente új címert csinálna. Itt a világ leghíresebb klubjairól van szó, a Juve, a Milan Olaszország példaképei, számomra a múlt és a hagyomány sokkal többet jelentene, hogy csak úgy brahiból alakítgassam a címert.

(Oké, tudom, a Milannak is változott nem egyszer a logója, de ott általában nem lett teljesen újraálmodva a címer, illetve azok a változások „milanosak” voltak, mint például a Rossoneri ördög, ami a „csapaté”.)

A korszaknak megfelelően akarták egyszerűsíteni állítólag. Ki a faszt érdekel a korszak egy ilyen témában, már bocs? Egy olasz rekordbajnoknak erre nincs szüksége.

Szerkesztette: Stez

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Shaqiri, WHO?!
 www.facebook.com/digisport.hu/videos/1631500473533503/
empty taxi
Most mit menőzik, ez is egyet ér!? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Shaqiri, WHO?!
 www.facebook.com/digisport.hu/videos/1631500473533503/

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 501
Elvileg júniustól ez a címer lesz a mezeken is. Kicsit fura lesz, de én minél többet nézem annál jobban tetszik. Ezen például szerintem bitang jól néz ki.
 scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16143067_1313793148667893_5849829106647439712_n.jpg?oh=16ca97f6b42c9ae320d888ed29ce6975&oe=58DC6661
Pitt
Én nem vagyok Juvés, de ez a mez szerintem is az egyik legjobb amit valaha láttam. A logó is tetszik még ha ilyen minimalista is. Minden változásnál sok az elégedetlenkedő. Van akinek ezért nem tetszik van akinek azért. Ez mindennel így van (a régi logóval is, itt a fórummal is), aztán rövidesen az emberek megszokják, jó esetben meg is szeretik. És remélem pár csapat követi őket. Na nem olyan kreatívan mint a Chargers hanem ilyen modern formában. Egyébként fel lehet még javítani:
 twitter.com/ManOfSteel_7/status/821364382131245061/photo/1
Matthew99
Amelyiken ott van vízszintesen a Juventus felirat és a bika is az kifejezetten tettszetős szerintem. Semlegesként is baromira tetszik.

A mez meg tényleg jó. Ezzel a kiegészített címerrel nálam is nagyon az élmezőnyben lenne.
alatriste
a mez jol nez ki de a logo furcsa.a foci nagyon szereti a tradiciot.Tobb klub elojott mar uj cimerrel de ez focihoz merten nagyon uj dizajn.egy mls vagy austral vagy barmely mas-uj- ligaban tobb "helye lenne.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Pitt
Én nem vagyok Juvés, de ez a mez szerintem is az egyik legjobb amit valaha láttam. A logó is tetszik még ha ilyen minimalista is. Minden változásnál sok az elégedetlenkedő. Van akinek ezért nem tetszik van akinek azért. Ez mindennel így van (a régi logóval is, itt a fórummal is), aztán rövidesen az emberek megszokják, jó esetben meg is szeretik. És remélem pár csapat követi őket. Na nem olyan kreatívan mint a Chargers hanem ilyen modern formában. Egyébként fel lehet még javítani:
 twitter.com/ManOfSteel_7/status/821364382131245061/photo/1
Matthew99
Amelyiken ott van vízszintesen a Juventus felirat és a bika is az kifejezetten tettszetős szerintem. Semlegesként is baromira tetszik.

A mez meg tényleg jó. Ezzel a kiegészített címerrel nálam is nagyon az élmezőnyben lenne.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc