NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Vitya ott van mindenhol.Lefigyelnek titeket? 😮SchleckHogy volt a gól? Mire bekapcsoltam, már vezetünk, not bad. 😀Schlecksame here. én láttam az elejét is, de sikongattak a lányok a szomszédban, hogy poloska van és át kellett mennem gyilkolni, ezalatt nyilván gólt lő a vidi.Höri
több mint 12 éve
megpattant az egyik basel-i védőn.lolde Nikolics rárúgta 😀
több mint 12 éve
jó lenne mert akkor megoldanák pózolással a sikítás helyett a szembesülést.Lefigyelnek titeket? 😮SchleckHogy volt a gól? Mire bekapcsoltam, már vezetünk, not bad. 😀Schlecksame here. én láttam az elejét is, de sikongattak a lányok a szomszédban, hogy poloska van és át kellett mennem gyilkolni, ezalatt nyilván gólt lő a vidi.Höri
több mint 12 éve
megpattant az egyik basel-i védőn.
több mint 12 éve
Lefigyelnek titeket? 😮Hogy volt a gól? Mire bekapcsoltam, már vezetünk, not bad. 😀Schlecksame here. én láttam az elejét is, de sikongattak a lányok a szomszédban, hogy poloska van és át kellett mennem gyilkolni, ezalatt nyilván gólt lő a vidi.Höri
több mint 12 éve
Hogy volt a gól? Mire bekapcsoltam, már vezetünk, not bad. 😀Schlecksame here. én láttam az elejét is, de sikongattak a lányok a szomszédban, hogy poloska van és át kellett mennem gyilkolni, ezalatt nyilván gólt lő a vidi.
több mint 12 éve
Vagy pont a Realt kell kiejteni. 😛Nagy igazság, a jövő Dortmundban van.Már tavaly is látszott,csak szerintem azt az évet beáldozták a bl rutin megszerzésére.Örültem is a tegnapi Real vereségnek,hiába vagyok nagy Realos,a City-t valahogy ki kell ejteni 😊JoeyPorter
Götzét már elég sok ideje figyelem, egy rohadt nagy állat az a gyerek, mondjuk a hypeot meg Reus kapja inkább a fiatal németek közül, de én Götze felé húzok egyértelműen, nagy kedvencem. Lewandowskit eddig is ismertük, hisz Knézy megmondta, ő manapság az egyik legjobb görög játékos. 😀 Valamit nagyon tudnak Dortmundban, hogy szinte minden évben brutál tehetséges fiatalok tűnnek fel a csapatban.Stez
több mint 12 éve
Hogy volt a gól? Mire bekapcsoltam, már vezetünk, not bad. 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Nagy igazság, a jövő Dortmundban van.Már tavaly is látszott,csak szerintem azt az évet beáldozták a bl rutin megszerzésére.Örültem is a tegnapi Real vereségnek,hiába vagyok nagy Realos,a City-t valahogy ki kell ejteni 😊
Götzét már elég sok ideje figyelem, egy rohadt nagy állat az a gyerek, mondjuk a hypeot meg Reus kapja inkább a fiatal németek közül, de én Götze felé húzok egyértelműen, nagy kedvencem. Lewandowskit eddig is ismertük, hisz Knézy megmondta, ő manapság az egyik legjobb görög játékos. 😀 Valamit nagyon tudnak Dortmundban, hogy szinte minden évben brutál tehetséges fiatalok tűnnek fel a csapatban.Stez
több mint 12 éve
onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a kommentek jobbak alatta:"Elfelejted hogy most hétvégén is van meccs!😊"
"De nem a tavaszin, ugye?"
"remélem,hogy csak elírtad és kaposvár akar lenni"
több mint 12 éve
„Sziasztok! Keményen edzek, hogy játékképes állapotba kerüljek, délelőtt 2x30 perc futás volt a program, délután pedig irány a konditerem. Remélem, a Kecskemét ellen már ott tudok lenni a pályán a csapattal! Köszönöm nektek, hogy ennyien kitartotok mellettem!" – fogalmazott Facebook-oldalán Rudolf Gergely, a DVTK csatára.😀
|
több mint 12 éve
ma Vidi meccs, előre parázok hogy Stopira helyén Szolnoki mekkora homály lesz
több mint 12 éve
új okosságot tanultam tnap (hála Juhár Tominak): 0-1 kedvezőbb kezdés, mint fordítva...és ugye ezek után kapnak még1-et, akkor tudjuk h aza csapat eláshatja magát, jobb ha előre feladják!4!
|
több mint 12 éve
Nagy igazság, a jövő Dortmundban van.Götzét már elég sok ideje figyelem, egy rohadt nagy állat az a gyerek, mondjuk a hypeot meg Reus kapja inkább a fiatal németek közül, de én Götze felé húzok egyértelműen, nagy kedvencem. Lewandowskit eddig is ismertük, hisz Knézy megmondta, ő manapság az egyik legjobb görög játékos. 😀 Valamit nagyon tudnak Dortmundban, hogy szinte minden évben brutál tehetséges fiatalok tűnnek fel a csapatban.
több mint 12 éve
Jó kis kör volt ez német szempontból. 😀
több mint 12 éve
LOL City 😀remélem leszopnak mindig!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Samaras tnapi bárka elleni mesterhármasát senki se említi meg? 😮 😕
|
több mint 12 éve
Nem nem.. velem nem fog menni... 😊And let's the flame game begin 😀TocaKomolyan, ilyet kérdezni? Tőle? 😀apeszosÉrtem én, de feltételes mód egy hírben... nem túl informatívSzerintem az egész hír lényegét felfogtad te is. Minek trollkodni utána?Asbee
Sobri Jóska
több mint 12 éve
And let's the flame game begin 😀Komolyan, ilyet kérdezni? Tőle? 😀apeszosÉrtem én, de feltételes mód egy hírben... nem túl informatívSzerintem az egész hír lényegét felfogtad te is. Minek trollkodni utána?Asbee
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Komolyan, ilyet kérdezni? Tőle? 😀Értem én, de feltételes mód egy hírben... nem túl informatív.Szerintem az egész hír lényegét felfogtad te is. Minek trollkodni utána?Asbee
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Értem én, de feltételes mód egy hírben... nem túl informatív.Szerintem az egész hír lényegét felfogtad te is. Minek trollkodni utána?
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Értem én, de feltételes mód egy hírben... nem túl informatív.www.tz-online.de/sport/fc-bayern/arjen-robben-denkt-ruecktritt-2561586.htmlRobben lehet visszavonul.Amadeus91De lehet nem.
Messi lehet visszavonul.Sobri Jóska
"Arjen Robben vom FC Bayern hat angesichts seiner aktuellen gesundheitlichen Probleme erneut an ein Karriereende gedacht. "Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
www.tz-online.de/sport/fc-bayern/arjen-robben-denkt-ruecktritt-2561586.htmlRobben lehet visszavonul.Amadeus91De lehet nem.
Messi lehet visszavonul.Sobri Jóska
"Arjen Robben vom FC Bayern hat angesichts seiner aktuellen gesundheitlichen Probleme erneut an ein Karriereende gedacht. "
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Robben lehet visszavonul.Amadeus91De lehet nem.
Messi lehet visszavonul.