NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ha otthon játszaná a hazai meccseit az Eger, akkor is az egyik elsőszámú kiesőjelölt lenne.Gogo
Ez tény, de nem mindegy hogy otthon 1000 nezo elott jatszol vagy el kell utaznod 100-200 km-t meg a hazai meccsekre is. Pszihesen es testileg is azert faraszto az utobbi.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ha otthon játszaná a hazai meccseit az Eger, akkor is az egyik elsőszámú kiesőjelölt lenne.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Tegnap túl lett becsülve az Eger meccs nézőszáma.
56an voltak.Bazzani
itt igazából sztem csak az mlsz-t lehet szidni... nekik köszönhető... ha Egerben lennének a meccsek egy ezer ember tutira kimenne, de nem akarják, hogy benn maradjon a csapat (vszeg a tulaj miatt)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Tegnap túl lett becsülve az Eger meccs nézőszáma.
56an voltak.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ma voltam melózni a ZTE-nél, igencsak hullámzik a szar az elkapott beszélgetések alapján.Gabesz92
téged legalább kifizettek? 😀
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/zte-4-honapot-dolgoztam-3-honappal-tartozik-a-klub-meszaros-2185903

azt hiszem érik újra a zalai rangadó, igaz NB3-ba... 😀Divat
Ma voltam melózni a ZTE-nél, igencsak hullámzik a szar az elkapott beszélgetések alapján.Gabesz92
Felkéne kérni őket szponzornak:http://wwwen.zte.com.cn/en/Toca
Áh, ők sem őrültek meg teljesen. 😀

több mint 12 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/zte-4-honapot-dolgoztam-3-honappal-tartozik-a-klub-meszaros-2185903

Felkéne kérni őket szponzornak:http://wwwen.zte.com.cn/en/
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453

Ma voltam melózni a ZTE-nél, igencsak hullámzik a szar az elkapott beszélgetések alapján.

több mint 12 éve
Eger - Pápa
Debrecen, 100 néző
JC6
2x annyian vannak mint egy MTK meccsen 😛

Ui.: Majd jon eaglesmcnabb es mit kapok ... 😀Toca
szolnok elleni ligakupa meccsen múlthéten összeszámoltam: haverommal együtt voltunk 9-en 😀
illetve a 2. félidőre érkezett 2 csaj a női csapatból, illetve egy lecserélt szolnokival már 12-en voltunk!

amúgy meg a Pápát is beelőzzük szóval nem beszólni!!!! 😀

szerk.: amúgy ha nálunk lehet meccset rendezni, nincs az az Isten hogy máshol ne lehetne!eaglesmcnabb
Azért az mindent elmond, hogy poénkodni akarok negatívan egy picit, erre kiderül, hogy még durván túloztam is 😀
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Minket azért 3-0-ra megszopattak...Ma meg Veszprém idegenben, meccs miatt már előre félek. Mondjuk lesz ott majd kis matek is 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

azt hiszem érik újra a zalai rangadó, igaz NB3-ba... 😀

|
több mint 12 éve
én kajak kíváncsi vagyok rá 😀Höri
én az őrbódés jelenetre leginkább! 😊

|
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én kajak kíváncsi vagyok rá 😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
sose jövök rá mi értelme egy sportolónak az aktív karrierje közben kiadni az életrajzi könyvet.

ok, a pénz nem árt, de a visszavonulás után csak jobb lenne az összkép.Höri
Azt gondoltam ugrani fogsz arra amit írtam de igazad van olcsó poén volt 😀

Amúgy semmi értelme különösen egy mai! magyar játékosnak, s szvsz aktív korukban sem igen vagyok kiváncsi
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Limitált darabszám...Hát persze, mert senki nem veszi meg 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/178187_444432028950311_1183820122_o.jpg

ki kéri karácsonyra? 😀Divat
Csak akk érdekel ha a könyv az Őrbódé Kiadó gondozásában jelenik meg 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
sose jövök rá mi értelme egy sportolónak az aktív karrierje közben kiadni az életrajzi könyvet.

ok, a pénz nem árt, de a visszavonulás után csak jobb lenne az összkép.Höri
visszavonulásuk után a kutya nem kíváncsi ezekre a kutyaütőkre, aktív játékosként még sajnos igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

ok, a pénz nem árt, de a visszavonulás után csak jobb lenne az összkép.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....

ki kéri karácsonyra? 😀Divat
Hörit idézve: Sanchez? Nem! Tebow! Tebow! Tebow! - bocs ha pontatlanul idéztem 😛 😀
több mint 12 éve

ki kéri karácsonyra? 😀

|
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Egerben nem csak a világítással van baj, romokban a stadion is. JC6
Ez nem igaz.
Ha kész lesz a világítás, tavasszal játszhatunk itthon, csak a kiemelt kockázatú meccseket kell majd máshova vinni valami statikai faszságok miatt (igen, tudom hogy ez mit jelent), de ha valaki volt már a stadionban, az nem állítja, hogy romokban van, vagy hogy nem lehetne mérkőzést rendezni benne most azonnal.
Vagy akár két hónappal ezelőtt.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Eger - Pápa
Debrecen, 100 néző
JC6
2x annyian vannak mint egy MTK meccsen 😛

Ui.: Majd jon eaglesmcnabb es mit kapok ... 😀Toca
szolnok elleni ligakupa meccsen múlthéten összeszámoltam: haverommal együtt voltunk 9-en 😀
illetve a 2. félidőre érkezett 2 csaj a női csapatból, illetve egy lecserélt szolnokival már 12-en voltunk!

amúgy meg a Pápát is beelőzzük szóval nem beszólni!!!! 😀

szerk.: amúgy ha nálunk lehet meccset rendezni, nincs az az Isten hogy máshol ne lehetne!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor ne kapjon indulási jogot az Eger, de ez így bohózat.Bazzani
Mindenkinek kell a pénz, tudod...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Akkor ne kapjon indulási jogot az Eger, de ez így bohózat.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pápa meg utazott 400 km-t, de maradnak 2 napot, mert kupa meccsük is lesz a környéken. Oda - vissza 800 az meleg lenne...
Egerben nem csak a világítással van baj, romokban a stadion is.
De ez azért komoly kiadás az EFC-nek...kölcsönstadion, utazás, kaja, stb. Durva...