Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
ilyenkor gondolkodik el az ember azon, hogy pl a Pool-Dinamón 5 angol játékos van a kezdőben (mondjuk ebből 4 a hazai csapatban)Mai tippek a 3 angol meccsre?Három angol csapat fog ma nyerni.
.
.
.
| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |
Coolearie
Stez
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Mai tippek a 3 angol meccsre?Három angol csapat fog ma nyerni.
.
.
.
Coolearie
több mint 9 éve
Mai tippek a 3 angol meccsre?.
.
.
több mint 9 éve
Ez a Welbeck sem való labdarúgónak. Játszott három hónapot, most gyorsan kihagy kilencet.jól illik a strapabíró angol támadók sorába 😀
Mikey
Owen, Stu, Walcott, Welbeck
igazi vasemberek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Ez a Welbeck sem való labdarúgónak. Játszott három hónapot, most gyorsan kihagy kilencet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ez a United nem érdemel bl-t...remélem ezzel a zakóval Lajos eltolja a bicajt...Blind-el együtt...de félek hogy egy FA kupa győzelem megmenti...Nem szeretem az MU-t, de komolyqan mondom, drukkolok a bukásért, mert a balfasz vezetőség csak akkor hajlandó elküldeni Van Gaalt, ennek a nagy múltú csapatnak meg rossz nézni a szenvedését. MOndanám, hogy Milan 2.0, de akkora szarban még nincs az MU, a pénzt azért pumpálják rendesen a csapatba. De adott egy balfasz vezetőség, egy teljesen hülye edző… Nálunk mondjuk minden egyszemélyben Berlusconi.
Keano
több mint 9 éve
Blind amúgy mekkora fos, hihetetlen 😀Én nem értem, hogy játszhat egész évben. Helyette komolyan beküldeném inkább Fosu-Mensaht, ő legalább tehetséges.
Löfli
Pedig ahogy Smalling beért idénre, nagyon jó páros lehetnének Jonesszal. Csak hát utóbbi állandóan sérült.
Szerkesztette: dugo93
több mint 9 éve
Ez a United nem érdemel bl-t...remélem ezzel a zakóval Lajos eltolja a bicajt...Blind-el együtt...de félek hogy egy FA kupa győzelem megmenti...

több mint 9 éve
Lesz egy néger a néger-posztra. Olé! Zé Roberto is bejött anno.Nem, Sanches érkezése leginkább Xabi Alonso tagságát sodorta veszélybe, az ő helyére illik leginkább Sanches. Noha tud szélen és támadó középpályásként is játszani, de box-to-boxként a legjobb. Tippem szerint Ancelotti a Vidal, Sanches párosban gondolkozhat leginkább. Mondjuk Ribéry és Robben is vén, szóval az ő pótlásukon is el kell gondolkozni, egy-két éven belül arra is jó lehet Sanches. Bár mondom, én Vidal mellett tudom leginkább elképzelni.Renato Sanches és Hummels a Bayerné.Tényleg ér 35 milliót egy 18 éves gyerek?
| A betyárját 😀 |
dugo93
Így akkor gondolom a Ribery, Robben, Götze trióból legalább 2-nek búcsút intenek
flzoli
Stez
több mint 9 éve
Na, ezen is túl vagyunk, most már rajtunk a sor..Elég az 1 pont is de pontot kell szerezni. Nem akarom elszólni magam de képes ez a City elbalfaszoskodni..A Swansea meg jó formában van. Hmmm
több mint 9 éve
Hát ha tudnád hogy milyen kurvaszar érzés..😀Pörgős meccs az biztos.egyébként nem szar érzés tehetetlenül nézni, hogy lifteztek a BL- és az EL-hely között?
Coolearie
slowmotion
Minden gólnál 250 a pulzusom..
több mint 9 éve
Blind amúgy mekkora fos, hihetetlen 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Pörgős meccs az biztos.egyébként nem szar érzés tehetetlenül nézni, hogy lifteztek a BL- és az EL-hely között?
Coolearie
több mint 9 éve
Pörgős meccs az biztos.
több mint 9 éve
Nem, Sanches érkezése leginkább Xabi Alonso tagságát sodorta veszélybe, az ő helyére illik leginkább Sanches. Noha tud szélen és támadó középpályásként is játszani, de box-to-boxként a legjobb. Tippem szerint Ancelotti a Vidal, Sanches párosban gondolkozhat leginkább. Mondjuk Ribéry és Robben is vén, szóval az ő pótlásukon is el kell gondolkozni, egy-két éven belül arra is jó lehet Sanches. Bár mondom, én Vidal mellett tudom leginkább elképzelni.Renato Sanches és Hummels a Bayerné.Tényleg ér 35 milliót egy 18 éves gyerek?
| A betyárját 😀 |
dugo93
Így akkor gondolom a Ribery, Robben, Götze trióból legalább 2-nek búcsút intenek
flzoli
több mint 9 éve
Eddig jól alakul..😊
több mint 9 éve
lol...Nézői rendbontás miatt később kezdődik a WHU-ManU meccsnyugaton már megoldották, nincs rendbontás... nem tudtad?
Coolearie
twitter.com/theawayfans/status/730107698314919936

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
lol...Nézői rendbontás miatt később kezdődik a WHU-ManU meccs
több mint 9 éve
az árulók listája a Dortmund-szurkolók szemébenwww.rangado.hu/tartalom/cikk/360296_dortmundbol_munchenbe_es_forditva_a_hat_atigazolas
több mint 9 éve
...nem hiszem, hogy a pénz sokat számítana. Dortmudban is keres annyit, hogy a télen bankjegyekkel fűthessen a kandallóban élete végéig, viszont van, ami pénzzel megfizethetetlen - pl. egy BL-cím.
Coolearie
a Dortmund idén szerintem kimaxolta a lehetőségeit, támadásban nem fognak jobban karcolni, védekezésben meg... hát szóval ha a mi kis Liverpoolunk bepakolt két meccsen ötöt, akkor egy Atletico ellen hősies kettős vereséggel búcsúztak volna. és akkor még nem is játszottak a Bayernnel (a Barcelonát nem említem, mert velük tényleg az döntötte volna el a továbbjutást, hogy a két meccsen ki jut el előbb hat gólig)
több mint 9 éve
Jelen esetben azért nem mert mondandómnak nem fő eleme a pénz. A Bayernt a bajnokságban nem vered meg, a kupában is nehezen. És ráadásként a BL-ben is ott van a végén. Egy Dortmunddal mit nyersz? Ezért még ha ugyanannyit kapok vagy netán picit kevesebbet (amit jelen esetben kétlek) hát nem sokat gondolkozok. Érted mire szeretnék kilyukadni...Lehet nem fogsz velem egyetérteni, de nem!Én nem mentem volna oda a helyébe, de ez az ő döntése.Még akkor se ha többet kereshetsz, nem mellesleg nyerhetsz bajnokságot, kupát és elég jó eséllyel a BL döntő közelébe érhetsz?
Coolearie
Matthew99
A München 2. csapatában 1 évet volt, ott kapott is játéklehetőséget, össz 42 meccset. Felkerült a nagy csapathoz, kettő évet töltött el, és ezalatt 1(!) meccset játszott, semmi kölcsön, semmi bizbasz, csak ott volt és kész. Na 2008-ban rájött Hummels hogy ez így nem lesz jó, mert itt nem akarnak játszatni de nekem meg kellene a játékidő...Meg is tette az első lépéseket, kölcsönadási engedélyt kért, amit meg is kapott. Gyorsan lecsapott a Dortmund, ahol 25 meccset már kapott is rögtön, ez tetszett neki, így amint vége lett a kölcsönadási egyezménynek, már ment is a Dortmundhoz mert ott megbecsülték. Azóta ott van, alapember lett, stb, stb.. Ha én lettem volna a helyébe, biztos nem mennék vissza egy ilyen klubhoz, nem érne nekem annyit semennyi pénzösszeg sem. Nagyon sok játékosnál, nem feltétlen a gurulós focinál, itt van pl az NFL, látod hogy csak azért mennek oda mert ilyen-olyan sok pénzt adnak. Én ezt nem tartom annyira jó gondolkodásnak, persze az ember szereti a pénzt, de ne csak azért játsszon mert minél több pénz annál jobb, hanem azért mert szereti azt csinálni amit csinál. Érted mire szeretnék kilyukadni..
Coolearie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Götzet elnézegetném Iniesta mellett/később helyett a Barcelona középpályáján.
több mint 9 éve
Ha egy sportolót a nevelőegyesülete hívja vissza az nem ugyanaz mint amikor csak eligazolok vhova és ott nem kapok játéklehetőséget, előbbi esetben van egy olyan erős kötelék, hogy felül lehet emelkedni azon, hogy fiatalon nem mertek a mély vízbe dobni.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lehet nem fogsz velem egyetérteni, de nem!Én nem mentem volna oda a helyébe, de ez az ő döntése.Még akkor se ha többet kereshetsz, nem mellesleg nyerhetsz bajnokságot, kupát és elég jó eséllyel a BL döntő közelébe érhetsz?
Coolearie
Matthew99
A München 2. csapatában 1 évet volt, ott kapott is játéklehetőséget, össz 42 meccset. Felkerült a nagy csapathoz, kettő évet töltött el, és ezalatt 1(!) meccset játszott, semmi kölcsön, semmi bizbasz, csak ott volt és kész. Na 2008-ban rájött Hummels hogy ez így nem lesz jó, mert itt nem akarnak játszatni de nekem meg kellene a játékidő...Meg is tette az első lépéseket, kölcsönadási engedélyt kért, amit meg is kapott. Gyorsan lecsapott a Dortmund, ahol 25 meccset már kapott is rögtön, ez tetszett neki, így amint vége lett a kölcsönadási egyezménynek, már ment is a Dortmundhoz mert ott megbecsülték. Azóta ott van, alapember lett, stb, stb.. Ha én lettem volna a helyébe, biztos nem mennék vissza egy ilyen klubhoz, nem érne nekem annyit semennyi pénzösszeg sem. Nagyon sok játékosnál, nem feltétlen a gurulós focinál, itt van pl az NFL, látod hogy csak azért mennek oda mert ilyen-olyan sok pénzt adnak. Én ezt nem tartom annyira jó gondolkodásnak, persze az ember szereti a pénzt, de ne csak azért játsszon mert minél több pénz annál jobb, hanem azért mert szereti azt csinálni amit csinál. Érted mire szeretnék kilyukadni..
több mint 9 éve
Én nem mentem volna oda a helyébe, de ez az ő döntése.Még akkor se ha többet kereshetsz, nem mellesleg nyerhetsz bajnokságot, kupát és elég jó eséllyel a BL döntő közelébe érhetsz?
Coolearie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.