Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
"Nagyon úgy néz ki, Emre Can nyáron szabadúszóként távozik a Liverpooltól, miután nem sikerül megállapodnia a vörösökkel a közös folytatás illetően. (Daily Mail)"Összehozták a Bayernel is Can-t. A Pool meg Goretzkát nézte ki magának.
több mint 8 éve
dawyd728
4 215
Sebaj, majd legközelebb vki kárára hentel egyet puszta véletlenségből...Azzal jól jár a néző, az áldozat, mindenki.
több mint 8 éve
www.origo.hu/sport/futball/20171103-kosztasz-manolasz-szandekos-sarga-lap-eltiltas.htmlmilyen pofátlan döntés már?
több mint 8 éve
Unikum ez a nyilatkozat itthon, jár a pacsi.MAGYAR István, 16-szoros válogatott csatár, az FC Bruges volt játékosa
„Csapattársak voltunk, és azt tudom, hogy játékosként kőkemény volt, nem ismert kompromisszumot a pályán. Belgiumban nagyon jó híre volt mindig is edzői berkekben, örülök neki, hogy ő lett a kapitány, de féltem is ettől a feladattól. Nem azért, mert szakmailag nem tartom felkészültnek, hanem azért, mert nem is sejti, milyen ellenállásra számíthat Magyarországon. Olvasgattam az internetes hozzászólásokat a kinevezésekor, máris pocskondiázzák, elmondják mindennek. Nem tudja, hogy egy sereg nagyképű futballista közé került, akikről nehéz eldönteni, hogy tehetségtelenebbek-e vagy lustábbak. Abban is biztos lehet, hogy a magyar edzők az első perctől kezdve fúrják majd, irigység veszi körül. Irgalmatlanul nehéz dolga lesz ebben a közegben.”
Én kérek elnézést 😊
több mint 8 éve
Azért fénykorában nem sok jobb balbekk rohangált a pályákon.Sose volt okos. De legalább nem is jó játékos.Vagy kiderült, hogy anno molesztáltaEvra 😀😀😀Dbiztos lenegitrózta egy arab
Az első ember akit még a kezdő sípszó előtt állítottak ki az EL-ben 😀 Feldobta a reggelemet 😀
dugo93
slowmotion
ozibozi
Matthew99
több mint 8 éve
Sose volt okos. De legalább nem is jó játékos.Vagy kiderült, hogy anno molesztáltaEvra 😀😀😀Dbiztos lenegitrózta egy arab
Az első ember akit még a kezdő sípszó előtt állítottak ki az EL-ben 😀 Feldobta a reggelemet 😀
dugo93
slowmotion
ozibozi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Vagy kiderült, hogy anno molesztáltaEvra 😀😀😀Dbiztos lenegitrózta egy arab
dugo93
slowmotion
több mint 8 éve
Evra 😀😀😀Dbiztos lenegitrózta egy arab
dugo93
több mint 8 éve
Evra 😀😀😀DAz első ember akit még a kezdő sípszó előtt állítottak ki az EL-ben 😀 Feldobta a reggelemet 😀
több mint 8 éve
Berlinben bántóan kevesen vannak...Hülye sport ez a foci:
Okt 19. Austria Wien-Rijeka 1-3
November 2 épp ezért tök logikus, hogy Rijeka-Austria Wien 1-4 😀
több mint 8 éve
csoportkörben nem, csak a selejtezőkbenHa nekem valaki azt mondja 1988-ban, hogy egy ciprusi csapat a BEK-ben nem lesz pofozógép kiröhögöm. Most meg egy BVB-Real-Tottenham csoportban 2 pontjuk van, úgy, hogy ma is 1-1-et játszottak Dortmundban...Most mit vagy úgy oda? A magyar csapatok sem pofozógépek a BL-ben!
NB2
Kampman
több mint 8 éve
Ha nekem valaki azt mondja 1988-ban, hogy egy ciprusi csapat a BEK-ben nem lesz pofozógép kiröhögöm. Most meg egy BVB-Real-Tottenham csoportban 2 pontjuk van, úgy, hogy ma is 1-1-et játszottak Dortmundban...Most mit vagy úgy oda? A magyar csapatok sem pofozógépek a BL-ben!
NB2
több mint 8 éve
Hogy a rohadt életbe verte a Spartak Moskva ezt a Sevillat 5-1re? Csak egy gólt kérek. 😕Nah, csak ki kellett ide írnom. Lett gól, lett nyeremény. 😀
Coolearie
több mint 8 éve
Ha nekem valaki azt mondja 1988-ban, hogy egy ciprusi csapat a BEK-ben nem lesz pofozógép kiröhögöm. Most meg egy BVB-Real-Tottenham csoportban 2 pontjuk van, úgy, hogy ma is 1-1-et játszottak Dortmundban...
több mint 8 éve
Újabb skalp a Spursnek. Alli nagy királynagyon kellett már ez a győzelem, bár éppen a legjobb pillanatban jöttek a "galaktikusok"...van baj most Madridban bőven...0 az a foci amit mutatnak, igaz korábban is csak egy taktikájuk volt:
De a lényeg, hogy Alli-Kane páros Eriksennel sokra képes 😊
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 619
Hogy a rohadt életbe verte a Spartak Moskva ezt a Sevillat 5-1re? Csak egy gólt kérek. 😕ugy hogy a sevilla 30fokbol ment a 0 fokba.+kb6ezer km.Azt sem tudtak mivan😊
Coolearie
több mint 8 éve
Hogy a rohadt életbe verte a Spartak Moskva ezt a Sevillat 5-1re? Csak egy gólt kérek. 😕
több mint 8 éve
Nagyon igényes volt a Sport2 részéről, hogy a ManU-Benfica meccs első félidejének kellős közepén benyomtak egy Nivea-reklámot.vagy csak gyűjtik a pénzt a spanyol bajnoki jogaira, ami még életben tartja őket
Kampman
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 619
comment.blog.hu/2017/10/31/megszunik_a_sport_m?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2017_11_01&utm_campaign=indexitt is irjak a kommentben a reklamot 😀
több mint 8 éve
Nagyon igényes volt a Sport2 részéről, hogy a ManU-Benfica meccs első félidejének kellős közepén benyomtak egy Nivea-reklámot.2 reklám volt 😊 haverékkal néztem, nálam volt a távszabályzó, erre rám ordítottak, hogy kapcsoljak vissza 😊 nem hitték el elsőre, hogy nem én voltam 😊
Kampman
több mint 8 éve
Nagyon igényes volt a Sport2 részéről, hogy a ManU-Benfica meccs első félidejének kellős közepén benyomtak egy Nivea-reklámot.
több mint 8 éve
Miért jobb ő mint mondjuk egy fanatikus Rossi/Szabics-Lőw páros?Azért mert lerakta a mostani belga generáció alapjait?Mondjuk ha felépíti a Szoboszlai generációt akkor már megérte.Mert egy Szabicsot a Sturmtól+ÖFB-től, és Lőwcicát az RB-től combosabb feladat szakmailag és pénzügyileg is. Az van, hogy radar alatt lett 4 olyan magyar szakember, talán 6: Pali, Szabics, Löw, Szélesi, Petry akik Bundesliga szintű edzők/segédedzők lettek, és már nem lehet őket csak úgy hazarántani.
Közben:
Szabics lesz az osztrákok másodedzője.
Tehát ezért nem jött.
Kenny
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 619
azt hittem h mikor belep a belga a sajtotajekoztatora akkor letepi a maszkot es pinter nevet vissza rank...😊Nekem szimpatikus ez a Lekkens vagy ki. Jó humorú:Bognár Kaszinós Györgyöt kihagytad ...
„Nem hozok ide tíz belga edzőt. Profikra van szükségem, és biztos vagyok abban, hogy Magyarországon is találunk nagyon jó edzőket. Neveket még nem tudok mondani, mert nem ismerem őket személyesen." 😀 😀
Felkészül Mészöly, Csank, Pintér.
Matthew99
csebi