Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
A piro egy dolog, de első meccsen késelni, az szép 😊 Ki gondolta volna, hogy a vadbarmok még közösen szurkolni sem képesek.... Még csak ellenfél sem kell hozzá, gyepálják ők egymást is. Ezért kár volt a karámba terelni a csürhét.
(Lehet, hogy a maradék 18.997 szurkoló meg normális volt, de az utólag a kutyát nem fogja érdekelni, és ezekkel a marhákkal fognak azonosítani mindenkit...)
több mint 8 éve
Végre visszatért a "tábor"....Hamarosan az utcán is előjön a több év bennmaradt dühe. Lesz itt balhé.
A nézőktől kapott információk szerint a B-lelátónál lévő büfénél történt az összetűzés, egy informátor azt is tudni vélte, hogy az egyik "kubatovista" csoport vezetője késsel támadt az egyik visszatérő csoport két tagjára, akiket meg is sebesített. Ezt követően viszont a támadót nagyon megverték a megtámadott szurkolók társai. Mindhárom sérültet a mentők látták el, volt akit kórházba szállítottak.
. A verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja."
zavi27
több mint 8 éve
Végre visszatért a "tábor"....A nézőktől kapott információk szerint a B-lelátónál lévő büfénél történt az összetűzés, egy informátor azt is tudni vélte, hogy az egyik "kubatovista" csoport vezetője késsel támadt az egyik visszatérő csoport két tagjára, akiket meg is sebesített. Ezt követően viszont a támadót nagyon megverték a megtámadott szurkolók társai. Mindhárom sérültet a mentők látták el, volt akit kórházba szállítottak.
. A verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja."
Szerkesztette: zavi27
több mint 8 éve
nah a 2. már csettintősSalah nem hagyta ki a ziccert?! wtf? 😀Beraktam fantasybe, tudja o ezt. 8-)
Negritis
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Salah nem hagyta ki a ziccert?! wtf? 😀Beraktam fantasybe, tudja o ezt. 8-)
Negritis
több mint 8 éve
Salah nem hagyta ki a ziccert?! wtf? 😀
több mint 8 éve
a védelem továbbra is önveszélyes, megúsztuk egy kapufával
több mint 8 éve
Nuri Sahin has announced his retirement from international football
több mint 8 éve
önmagában szomorú, hogy ebben az autoriter, átpolitizált magyar futballban szurkolóként egy dolgod van: harcolni. nem vagy alkupozícióban. egyoldalú, eszetlen szabályok, kiskirály államtitkárok, irányított szponzorok, pénzmosás, maffiamódszerek, wc deszka klubcímer. volt idő, amikor több demonstráción voltam, mint meccsen, pedig utóbbiból sem sokat hagytam ki. ezek tükrében nem nagyon izgat, hogy hambi kap-e pénzt, szemen köpi-e magát bárki. picit belefásultam, már egymás harapdálásában sem látom az x-et. bent van a tábor, örülök.Benne van az egyezményben, hogy nem szídják a vezetőket.valahogy nem hallom a "Kubatov nem kell a szkenner"-t 😀500 tábortag szkennelt be. Élen a legnagyobb vezér Hambergerel.A kapu mögé szkenner nélkül lehet bemenni. Ezért jött létre a deal.Szánalmas az egész.-Nem szkennelek!kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összeborulás meg love story. gondolom az első balhéig..
-Nézd már itt egy boríték!
-Hová dugjam a kezem?
Bazzani
petey
Évekig harcolnak a szkenner ellen, majd beszkennelnek és bemennek és az egészet győzelemnek állítják be. Büdös az egész story.
Bazzani
jorge
Bazzani
amúgy gyenge meccs, 2 grundfocis gól. szerencsére ez megtartja a német edzőfenomént egy darabig.
petey
Tulajdonképpen mindenben becsicskultak Kubatovnak.
Eddig szitokszó volt a szkenneres, innentől ők maguk azok.
Bazzani
több mint 8 éve
Benne van az egyezményben, hogy nem szídják a vezetőket.valahogy nem hallom a "Kubatov nem kell a szkenner"-t 😀500 tábortag szkennelt be. Élen a legnagyobb vezér Hambergerel.A kapu mögé szkenner nélkül lehet bemenni. Ezért jött létre a deal.Szánalmas az egész.-Nem szkennelek!kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összeborulás meg love story. gondolom az első balhéig..
-Hová dugjam a kezem?
Bazzani
petey
Évekig harcolnak a szkenner ellen, majd beszkennelnek és bemennek és az egészet győzelemnek állítják be. Büdös az egész story.
Bazzani
jorge
Bazzani
amúgy gyenge meccs, 2 grundfocis gól. szerencsére ez megtartja a német edzőfenomént egy darabig.
petey
Tulajdonképpen mindenben becsicskultak Kubatovnak.
Eddig szitokszó volt a szkenneres, innentől ők maguk azok.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
valahogy nem hallom a "Kubatov nem kell a szkenner"-t 😀500 tábortag szkennelt be. Élen a legnagyobb vezér Hambergerel.A kapu mögé szkenner nélkül lehet bemenni. Ezért jött létre a deal.Szánalmas az egész.-Nem szkennelek!kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összeborulás meg love story. gondolom az első balhéig..
-Hová dugjam a kezem?
Bazzani
petey
Bazzani
jorge
Bazzani
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi büntetést kap a Fradi a tábor többszöri tüzezéséért.Biztosan kifutja a durván 70 milliós plusz jegybevételből. Piró miatt tuti nem lesz zártkapu.
Megy a cigányozás is.
Újpesten ezt zárt kapu meg alsó hangon 500ezer bünti.
Itt gondolom menni fog az állami kedvezmény.
Bazzani
Újpest más tészta, ott direkt fullba’ tolják.
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi büntetést kap a Fradi a tábor többszöri tüzezéséért.Megy a cigányozás is.
Újpesten ezt zárt kapu meg alsó hangon 500ezer bünti.
Itt gondolom menni fog az állami kedvezmény.
több mint 8 éve
500 tábortag szkennelt be. Élen a legnagyobb vezér Hambergerel.A kapu mögé szkenner nélkül lehet bemenni. Ezért jött létre a deal.Szánalmas az egész.-Nem szkennelek!kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összeborulás meg love story. gondolom az első balhéig..
-Hová dugjam a kezem?
Bazzani
petey
Bazzani
jorge
több mint 8 éve
A kapu mögé szkenner nélkül lehet bemenni. Ezért jött létre a deal.Szánalmas az egész.-Nem szkennelek!kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összeborulás meg love story. gondolom az első balhéig..
-Hová dugjam a kezem?
Bazzani
petey
Bazzani
több mint 8 éve
Szánalmas az egész.-Nem szkennelek!kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összeborulás meg love story. gondolom az első balhéig..
-Hová dugjam a kezem?
Bazzani
petey
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
A választásokig.-Nem szkennelek!kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összeborulás meg love story. gondolom az első balhéig..
-Hová dugjam a kezem?
Bazzani
petey
több mint 8 éve
-Nem szkennelek!kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összeborulás meg love story. gondolom az első balhéig..
-Hová dugjam a kezem?
Bazzani
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hát ez kész 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balmazujvaros-a-feledekeny-coulibaly-az-osszel-nem-jatszhat-2601121
több mint 8 éve
UFC-be készül.Marseille szerződést bontott Evraval. Azthiszem karrier vége finito.biztos felkapja valami török/orosz/arab csapat, ami sok pénzt fizet neki
Coolearie
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Marseille szerződést bontott Evraval. Azthiszem karrier vége finito.biztos felkapja valami török/orosz/arab csapat, ami sok pénzt fizet neki
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
"Nagyon úgy néz ki, Emre Can nyáron szabadúszóként távozik a Liverpooltól, miután nem sikerül megállapodnia a vörösökkel a közös folytatás illetően. (Daily Mail)"Mindkettőnek tudnék örülni, Can amúgy is Bayern-nevelés.
Összehozták a Bayernel is Can-t. A Pool meg Goretzkát nézte ki magának.
Coolearie
több mint 8 éve
Marseille szerződést bontott Evraval. Azthiszem karrier vége finito.
több mint 8 éve
Goretzka a Bayernbe megy... (Bayernnél) Kisebb német csapatból mindig odakerülnek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz