Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.NB2azért inkább az az esélyes kimenetel, hogy ezt minta hiányában nem lehet majd vizsgálni.
több mint 9 éve
Azt sem fogom fel,hogy miért volt nagyobb érték a Sevilla győzelem,mint pártatlanul levezetni a meccset és győz a jobb.Srácok,soha nem gondoltam,hogy ilyen szinten , így bele lehet nyúlni egy döntőbe. Azt hittem ilyen játékvezetést csak oroszoknál vagy az olasz b-c-ben látni.Négy bötű. UEFA.
kátrány
Mikey

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Félig üres v. félig tele a pohár Poolban?inkább félig tele.
Ligakupa döntő bukta
FA kupa kiesés
Bajnokság 7. hely, de 6 pontra a BL-től, 3 pontra az EL-től (illetve 2 ha a MU nyeri a FA kupát)*
Elbukott EL döntő
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.
*Swansea meccs után írtam, hogy lehet a sok lehetőség közül egy sem jön össze a Poolnak és azért gürizni kellett volna itt a 3 pontért, mert ki tudja. Most már mindenki tudja...
NB2
a tizedik helyen vette át Klopp a csapatot, kilátástalan játékkal az EL-ben. új fazont adott, és leginkább hitet.
a kezdőcsapatból lényegében csak Minyon, Clyne és Moreno és Milner tudta végigjátszani az évet. és ezt úgy, hogy az angol csapatok közül mi játszottuk szerintem a legtöbb meccset.
igazából azt senki sem várta, hogy BL-helyre érjen a csapat, de ez kb lehetséges lett volna, ha a ligakupát meg az EL-t nem nyújtjuk a végéig. az megvan, hogy a bajnokságban három olyan meccs volt, ahol lényegében a tarcsi állt ki szinte teljesen?
persze, nincs trófea, és ez fáj, de újra van hit.
és ott van a 4-3, amihez foghatót nem produkált angol csapat az elmúlt húsz évben. (nem, még a '99-es BL-döntő sem volt ilyen, mert ott lényegében kilencven percig nézhetetlen volt a MU, aztán találtak két gólt).
és legvégül az igazság is kimondatott Hillsborough-val kapcsolatban. mozgalmas év volt, de a jó irányba mozdultak a dolgaink.
a pohár félig tele van.
több mint 9 éve
Srácok,soha nem gondoltam,hogy ilyen szinten , így bele lehet nyúlni egy döntőbe. Azt hittem ilyen játékvezetést csak oroszoknál vagy az olasz b-c-ben látni.Négy bötű. UEFA.
kátrány
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCSI!Realoknál, Chelseaknél, Mancitiknél persze. Ott instant eredményt várnak a tulajdonosok, itt nem. 😉
Nem én akarom kirúgni, de a soccerben ez megy. Ritka, ha valaki kap 3-4 évet!
NB2
több mint 9 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCSI!Azért pénzt ne tegyél Klopp kirúgására,mert bukni fogod.
Nem én akarom kirúgni, de a soccerben ez megy. Ritka, ha valaki kap 3-4 évet!
NB2

több mint 9 éve
Srácok,soha nem gondoltam,hogy ilyen szinten , így bele lehet nyúlni egy döntőbe. Azt hittem ilyen játékvezetést csak oroszoknál vagy az olasz b-c-ben látni.

több mint 9 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCSI!Nem én akarom kirúgni, de a soccerben ez megy. Ritka, ha valaki kap 3-4 évet!
több mint 9 éve
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.Hál' Isten, hogy nem te vagy a tulaj. 😊
NB2
több mint 9 éve
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.Azt hittem, hogy legalább vele hosszú távra terveznek. Sosem értettem azokat a csapatokat, akik max. 1-2 évet adnak az edzőiknek (ebben talán a Chelsea, a Real és a Milan a leggázabbak). Persze vannak olyan esetek, amikor az edző kifejezetten fogalmatlan vagy áthidalhatatlan konfliktusokat generál, de azért Klopp nem ilyen.
NB2
több mint 9 éve
LédererIlyen szar kommentálást...Léderer vagy Egri?
Matthew99
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Félig üres v. félig tele a pohár Poolban?Ligakupa döntő bukta
FA kupa kiesés
Bajnokság 7. hely, de 6 pontra a BL-től, 3 pontra az EL-től (illetve 2 ha a MU nyeri a FA kupát)*
Elbukott EL döntő
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.
*Swansea meccs után írtam, hogy lehet a sok lehetőség közül egy sem jön össze a Poolnak és azért gürizni kellett volna itt a 3 pontért, mert ki tudja. Most már mindenki tudja...
több mint 9 éve
Legalább jövőre lehet csak a bajnokságra és FA Kupára koncentrálni.Ha ügyesen összekapják magukat a srácok, megmerem kockáztatni hogy a top4be végeznek.
Mikey
több mint 9 éve
Legalább jövőre lehet csak a bajnokságra és FA Kupára koncentrálni.
több mint 9 éve
Ha a Sevillának van egy kis esze, jövőre 3. helyen végez a BL-csoportban, aztán jönnek megint nyerni az EL-be.
több mint 9 éve
Ilyen szar kommentálást...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
nagy szopórolleren a Pool
több mint 9 éve
banega elég jó játékos, majdnem van olyan jó mint kantajózsi.Buenos Airesben úgy is nevezték, hogy az argentin Kanta Józsi
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Teljesen megérdemelt vezetés. Kíváncsi vagyok Klopp visszahozza-e ezt (csak ne mákkal).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
banega elég jó játékos, majdnem van olyan jó mint kantajózsi!!!bárki is nyer: megérdemli.
coke se szar, látszik hogy rayo nevelés!!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Baszki ezt én berúgom...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Hogy lehet így kezdeni egy félidőt bakker? 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil