NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
26
10
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
az meg pláne, külön öröm! 😀BVB nagyon állat! kezdem egyre jobban kedvelni őket...Divathihetetlen hogy szopatják a Madridot 😊gamerkr
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
viszont ez a Klopp ritka ellenszenves edző...
több mint 12 éve
BVB nagyon állat! kezdem egyre jobban kedvelni őket...Divathihetetlen hogy szopatják a Madridot 😊
több mint 12 éve
Duff
3 133
Nem gondoltam volna, h ezt leírhatom, de Bojan jó igazolás volt.empty taxiIgaz, de az a baj, h ez a csapatot jellemzi
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, h ezt leírhatom, de Bojan jó igazolás volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
pápá Mancini.Walcott beköszönt 😀
több mint 12 éve
már azt hittem borotválkozáskor megvágta magátNem, csak fürdés közben csúszott meg egy apró combizomhúzódás erejéig de pár hét alatt kiheveri, úgyhogy semmi komoly. Közben tudja folytatni a tárgyalásokat a béremeléséről 😊Matthew99de tegnap már ott volt az első edzésén!kristofnem sérült meg bemelegítés közbe? 😮Divat
több mint 12 éve
Nem, csak fürdés közben csúszott meg egy apró combizomhúzódás erejéig de pár hét alatt kiheveri, úgyhogy semmi komoly. Közben tudja folytatni a tárgyalásokat a béremeléséről 😊de tegnap már ott volt az első edzésén!kristofnem sérült meg bemelegítés közbe? 😮Divat
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
de tegnap már ott volt az első edzésén!kristofnem sérült meg bemelegítés közbe? 😮
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de tegnap már ott volt az első edzésén!
több mint 12 éve
tessék ennyit arról, h miskolcon tudják a dolgukat, és jó szerződést kötöttek:Mi történik az NB I-es futballistával, ha megsérül? Tudunk olyan játékosról, aki sérülten pizzafutárként dolgozik, hogy meg tudjon élni. Miközben a diósgyőri Rudolf Gergely klubja tájékoztatása szerint annak ellenére megkapja a teljes juttatását, hogy még nem játszhatott új csapatában.
|
több mint 12 éve
Abból hány lélegeztetőgépet lehetne venni?ez az eninful havi 450 ropogót keres 😀eaglesmcnabbSzeged - Újpest II 3-1azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy einful, hogy a vérbe tudott NB1-es meccsen pályára lépni az újpestben, mert még ebből a hót szar ute2ből is lefele lógott ki 😀 az ute csk am. pollák volt 😀
ráadásul a fradi-csomag lőtte a gólokat, vegyes érzéseim vannak 😀Höri
peach
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
ez a baj. nem lennének ilyem szemetekkel tele a csapatok kukái, ha ezt a bért attól az embertől vonnák lefele, akik leszerződtette és ezt a fizetést ejánlotta neki. ha mindenhol ezt alkalmaznák nem lenne probléma...ez az eninful havi 450 ropogót keres 😀eaglesmcnabbSzeged - Újpest II 3-1azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy einful, hogy a vérbe tudott NB1-es meccsen pályára lépni az újpestben, mert még ebből a hót szar ute2ből is lefele lógott ki 😀 az ute csk am. pollák volt 😀
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
ez az eninful havi 450 ropogót keres 😀Szeged - Újpest II 3-1azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy einful, hogy a vérbe tudott NB1-es meccsen pályára lépni az újpestben, mert még ebből a hót szar ute2ből is lefele lógott ki 😀 az ute csk am. pollák volt 😀
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hát ez cumi: www.sport1tv.hu/Hirek/2012/11/05/lab_messi_cumi4
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ibra az meg van? 😀csak 6-al lejjebb írtam...de sebaj 😀
www.youtube.com/watch?v=11NcgGrgMMEJoeyPorter
|
több mint 12 éve
Ibra az meg van? 😀Kickrahimovic
www.youtube.com/watch?v=11NcgGrgMMEJoeyPorter
Madden hates me.
több mint 12 éve
Néhány gondolat ehhez a Liverpool-Newcastle meccshez.Akkor nem én voltam az egyetlen, aki végignézte. Bosszankodtam most is rendesen, de az Everton ellen rosszabb szájízzel álltam fel a monitor elöl. Ott 2-0-ra vezettünk, a végén a győztes gól is megvolt. Ma valahogy nem éreztem azt, hogy tudunk gólt rúgni, Suarez nélkül nem is jött volna össze. Ha egy kicsit jobban letisztulna a játéka és ezáltal nagyobb százalékban hozna jó döntéseket, akkor ezek a meccsek 3 pontokat jelentenének. A szomorú az, hogy nélküle nullát, mert kapura mindenki veszélytelen Lajoson kívül.
- nehéz ha a csapatnak egyetlen gólérzékeny játékosa van
- még akkor is, ha az az egy valódi zseni
- Gerrard vonuljon vissza, Enrique "monnyonle"
- Coloccini és Gutiérrez úgy paraszt ahogy van
- Taylor [a játékvezető] sem jobb a többinél
Az pedig mindennek a legalja, hogy egy átlag kirúgás 25-27 másodperc. Már a meccs 10. percében is.Mikey
u.i.: Coloccini remélem pihen legalább 5 hetet.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Mikey
18 755
Néhány gondolat ehhez a Liverpool-Newcastle meccshez.- nehéz ha a csapatnak egyetlen gólérzékeny játékosa van
- még akkor is, ha az az egy valódi zseni
- Gerrard vonuljon vissza, Enrique "monnyonle"
- Coloccini és Gutiérrez úgy paraszt ahogy van
- Taylor [a játékvezető] sem jobb a többinél
Az pedig mindennek a legalja, hogy egy átlag kirúgás 25-27 másodperc. Már a meccs 10. percében is.
több mint 12 éve
Szeged - Újpest II 3-1azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy einful, hogy a vérbe tudott NB1-es meccsen pályára lépni az újpestben, mert még ebből a hót szar ute2ből is lefele lógott ki 😀 az ute csk am. pollák volt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nem biztos, hogy értem, hogy mire gondolsz... 😊A média pedig egy-két kivételtől eltekintve lelkesen asszisztál ehhez, sőt megélhetést is biztosít ezeknek a nulla embereknek a "színvonalas" közvetítésekkel, és elemzésekkel.SinisaNem fordítva?Sobri Jóska
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Ki írta hogy baj van vele?empty taxiÉs ezzel mi baj?
Hatalmas gól volt, egyszerűen védhetetlen. Mindig is tudtam, hogy a Pálya ördögei című csodás anime nem kitaláció, hanem léteznek a főszereplők. Ez egy aquila fejes volt!
Stez
több mint 12 éve
empty taxiÉs ezzel mi baj?
Hatalmas gól volt, egyszerűen védhetetlen. Mindig is tudtam, hogy a Pálya ördögei című csodás anime nem kitaláció, hanem léteznek a főszereplők. Ez egy aquila fejes volt!