Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
"Az Everton 40 millió fontot ajánlat fel a Manchester City csapatának Joe Hartért. A liverpooli alakulat 200 ezer fontos heti fizetéssel csábítja az angol válogatott portást." Jó vicc. Őt meg Agüerot semmiért nem adjuk.
több mint 9 éve
Közbe Loris Karius hivatalosan is aláírta a Liverpoolhoz. Felkészül Bogdán és Mignolet?
több mint 9 éve
valahogy mindig a vesztesek szarnak a kupákra, sok megismételt v hosszabbításos meccs után. 😊
több mint 9 éve
Közeleg a döntő.... 😛
több mint 9 éve
A FA kupának rohadt nagy hagyománya van, talán az egyik legpatinásabb kupa széria. A probléma ott van, hogy rengeteg meccs lett Angliában és tényleg az elején nem igazán érdekli őket illetve nem szakadnak meg. Egyrészt egy kis csapat ellen jó a lehet a "B" csapat is, illetve örülnek a sztárok, hogy 2 BL meccs és esetleg húzós otthoni rangadó előtt pihenhetnek.Aminek tényleg nincs komoly rangja, az az olasz és a spanyol kupa.
De annak ellenére mindenhol a szurkolók ezen a hétvégén csurig töltötték a stadionokat😊
több mint 9 éve
ennek ellenére csak behúzott Paul is 3 FA kupát a nagy szarások közepette 😊@Stez: írtam hosszabbat, de mostanában már naponta van itt áramszünet Egyiptomban, el is veszett. sztem a Fa kupát igen is komolyan veszik a nagy csapatok is.1995 óta egyetlenegyszer nyert a Wigan amúgy mindig a legjobb csapatok közül került ki a győztes.Hát mondjuk én az FA-kupás győzteseket inkább annak tudom be, hogy az első pár körben B-csapattal állnak ki a jobbak, de még az is elég a sokadosztályú ellenfelekkel szemben. Mire az izgi részhez megérkezünk, általában már letisztul a kép, kinek nem pálya a bajnokság megnyerése, meg a BL, aztán a sokadik körtől persze egyre több jobb játékos kerül pályára. Ettől függetlenül elég gyakran van, hogy még ilyen negyed-, meg elődöntőkben is tele vannak fiatalokkal a jobbak, meg közel nem a legjobb felállás megy fel a pályára.
sztem amúgy Mou nem a kerethez való edző, de gondolom megint kifizettek 150 misit.
csebi
De az nyilván más, hogy azért az utolsó két-három körtől már komolyan veszik, de általában azok, akiknek más tényleg nem maradt.
Egyébként Scholes nyilatkozta egy nappal az MU FA-kupa-sikere előtt, hogy jó poén ez, de a Ferguson-csapat nagy ívben szart az egészre, mert nekik mindig ott volt a bajnokság és Európa. Sokatmondó.
Stez
jó persze értem, hogy mit mondasz, de azért nem annyira egyértelmű ez. minden évben akad 1-2 nagyobb csapat, aki ezzel akar vigasztalódni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
@Stez: írtam hosszabbat, de mostanában már naponta van itt áramszünet Egyiptomban, el is veszett. sztem a Fa kupát igen is komolyan veszik a nagy csapatok is.1995 óta egyetlenegyszer nyert a Wigan amúgy mindig a legjobb csapatok közül került ki a győztes.Hát mondjuk én az FA-kupás győzteseket inkább annak tudom be, hogy az első pár körben B-csapattal állnak ki a jobbak, de még az is elég a sokadosztályú ellenfelekkel szemben. Mire az izgi részhez megérkezünk, általában már letisztul a kép, kinek nem pálya a bajnokság megnyerése, meg a BL, aztán a sokadik körtől persze egyre több jobb játékos kerül pályára. Ettől függetlenül elég gyakran van, hogy még ilyen negyed-, meg elődöntőkben is tele vannak fiatalokkal a jobbak, meg közel nem a legjobb felállás megy fel a pályára.
sztem amúgy Mou nem a kerethez való edző, de gondolom megint kifizettek 150 misit.
csebi
De az nyilván más, hogy azért az utolsó két-három körtől már komolyan veszik, de általában azok, akiknek más tényleg nem maradt.
Egyébként Scholes nyilatkozta egy nappal az MU FA-kupa-sikere előtt, hogy jó poén ez, de a Ferguson-csapat nagy ívben szart az egészre, mert nekik mindig ott volt a bajnokság és Európa. Sokatmondó.
több mint 9 éve
Man Utd és Mourinho? Zsák meg a foltja. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Klopp, Conte, Műringyó s Pep egy ligában, szíp baleset. Majd megint Ranieri nevet a végén 😊
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Klopp, Conte, Műringyó s Pep egy ligában, szíp baleset. Majd megint Ranieri nevet a végén 😊
több mint 9 éve
@Stez: írtam hosszabbat, de mostanában már naponta van itt áramszünet Egyiptomban, el is veszett. sztem a Fa kupát igen is komolyan veszik a nagy csapatok is.1995 óta egyetlenegyszer nyert a Wigan amúgy mindig a legjobb csapatok közül került ki a győztes. sztem amúgy Mou nem a kerethez való edző, de gondolom megint kifizettek 150 misit.
több mint 9 éve
10 ok hogy miért rossz választás Mou bácsi...várom a 10 ok miért jó felsorolást...😊
www.goal.com/en/news/7180/galleries/2016/05/23/23838842/10-reasons-mourinho-is-the-wrong-man-for-man-utd/jose-mourinho/2#photo
több mint 9 éve
azért FA kupa győzelem után kirúgni az edzőt ... na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.Már arra gondolsz, hogy a sokszázmilliós MU, amely egyébként nagyobbnál nagyobbakat betlizett a szezonban a fontos meccsekenm végül nagy nehezen, miután kb. mindenhonnan kiesett, a bajnokságban leszerepelt, de életben maradt az FA-kupában (hisz más nem volt bameg, az FA és a Ligakupa tényleg az, amit a PL-csapatok java abszolút nem vesz komolyan), és nagy nehezen, vért izzadva, részben Clattenburg szenzációs dirigálásának hála behúzta az FA-kupát, és még ezzel együtt is akkora vicc volt a teljes szezonja a csapatnak, de igazából a totális Van Gaal-érája?
csebi
Szóval szerinted ezek után, a világ egyik legjobb, legnívósabb klubjánál egy FA-kupának elegendőnek kellene lennie arra, hogy ne repüljön évek után valaki? Mert szerintem nem. Ugye én pont leszarom a foci minőségét, ha az hozza az eredményeket, de azért az elég vicces, hogy minden második MU-meccs arról szólt, hogy kapura lövésük nem volt, aztán valaki vagy talált egy gólt, vagy szoptak. Ha ezzel a játékkal nyernek, azt mondom oké, gusztustalan, de legalább a pontok áramlanak, na de így...
Egyébként nagyon filózom azon, hogy Mourinho mennyire fit ebbe a klubba, de affelé hajlok, hogy jó lesz. A Ferguson-érát ma már mindenki tündérmesének látja, de neki is egyértelmű filozófiája volt, a lényeg a győzelem, pont, mint Mourinhónak. Nem a szép foci lesz a mérvadó, de ide nem is az kell. A jelenlegi MU-nak szerintem nagy baja, hogy hiányzik az a két-három tapasztalt playmaker, akik igazán felhúzzák a csapatot. Mivel Rooneyt már nem sorolom az ilyen játékosok közé, így most nemigen tudok kit mondani, aki már most teljesen kész játékos, meccset tud eldönteni, talán Mata, olykor-olykor.
De ő esélyes, hogy nem várja meg Mourinhót, nem ápolnak túl jó kapcsolatot. Viszont Mourinho abba jó, hogy megtalálja ezeket a playmakereket, és hamar be tudja illeszteni a csapatába. Persze, nyilván most is jön majd 3-4 playa jó drágán, de ebbe az MU-ba szerintem kell is, mert Van Gaal legtöbb igazolása befürdött, így ott hiába költöttek sokszáz millát, pénzkidobás volt.
A legkíváncsibb viszont arra leszek, hogy Mourinho hogy kezeli majd a fiatalokat, mennyire ragaszkodik hozzájuk. Ugye ő jobb szereti a kész, tapasztalt játékosokat, így például Rashfordot kicsit féltem, hogy elszórakozzák.
több mint 9 éve
én ebben csak azt sajnálom, hogy ezzel leáldozik Falloszjani csillaga a Trafóban, pedig a Műringyó-Falloszjani tengely miatt már szezon előtt oda lehetett volna ítélni nekik a köcsögcsapat címet, mert azzal csak Big Sam vagy Pulis és Patkány Costa párosa vehetné csak fel a versenyt.Ibra is menni fog oda, szóval ne aggódj az egy négyzetméterre jutó paraszt együttható nem fog csökkenni, max növekedni
slowmotion

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
én ebben csak azt sajnálom, hogy ezzel leáldozik Falloszjani csillaga a Trafóban, pedig a Műringyó-Falloszjani tengely miatt már szezon előtt oda lehetett volna ítélni nekik a köcsögcsapat címet, mert azzal csak Big Sam vagy Pulis és Patkány Costa párosa vehetné csak fel a versenyt.
több mint 9 éve
na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.XDXDXDXDXDXDXDXDXD
csebi
Hát ez valami óriási XDXDXDXDXDXD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
azért FA kupa győzelem után kirúgni az edzőt ... na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.
több mint 9 éve
Egyébként Mou-t nehezen tudom hova tenni. Még magam sem döntöttem el, hogy örülök-e neki. Bár egyre jobban hajlok arra, hogy ő kell majd nekünk és rendbe teszi a bandát. Lajos után biztosan felüdülés.
több mint 9 éve
Kunfehértó... nem ott gyártsák valamelyik Napóleon brandyt?OFF: de, jó esély van rá 😀😀
slowmotion
több mint 9 éve
Kunfehértó... nem ott gyártsák valamelyik Napóleon brandyt?Köszi, sokat jelent, hogy az ország ennyi pontján szurkolnak a Megye III-as Kunfehértó FC-nek 😀Most már totál official hír: Viszlát LvG!nem tudom mennyire ofisöl az hogy Mou megy hozzátok, de ha igen akkor hajrá ti! :d
media.giphy.com/media/ggKMDmjkGZ5ZK/giphy.gif
dugo93
pedig évek óta az arzenállal szimpatizáltam a szigeten.
eaglesmcnabb
dugo93
több mint 9 éve
Köszi, sokat jelent, hogy az ország ennyi pontján szurkolnak a Megye III-as Kunfehértó FC-nek 😀Most már totál official hír: Viszlát LvG!nem tudom mennyire ofisöl az hogy Mou megy hozzátok, de ha igen akkor hajrá ti! :d
dugo93
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Most már totál official hír: Viszlát LvG!nem tudom mennyire ofisöl az hogy Mou megy hozzátok, de ha igen akkor hajrá ti! :d
dugo93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Most már totál official hír: Viszlát LvG!Helyette meg megy Murinnyó:
dugo93
m.popkey.co/ebce36/OwE0Q.gif

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
en visszahoznam az osztalyzot a magyar bajnoksagba, mondjuk a 10. tolna egy oda-visszavagot a 3. helyezettel.