Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
valami iszonyatosan gyenge ez a német osztályozó meccs.
persze rá lehet fogni az időjárásra, de az egyik csapat csak csalja a játékot, a másik meg kevés ahhoz, hogy feljusson.

igazából az lenne a salamoni igazság, ha egyik se lehetne jövőre bundesz egyes, csak ugye 17 csapattal necces lenne megrendezni a bajnokságot.
slowmotion
A Mennyei III mindhárom csoportja simán megy 17 csapattal is 😀
Kampman
Jó de ezt te is tudhatod hogy a Megye III évekkel jobb mint egy holmi Bundesliga 😀😀
Coolearie
NBIII-ra gondoltam, de igazad van 😀

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
persze rá lehet fogni az időjárásra, de az egyik csapat csak csalja a játékot, a másik meg kevés ahhoz, hogy feljusson.

igazából az lenne a salamoni igazság, ha egyik se lehetne jövőre bundesz egyes, csak ugye 17 csapattal necces lenne megrendezni a bajnokságot.
slowmotion
Kampman
Jó de ezt te is tudhatod hogy a Megye III évekkel jobb mint egy holmi Bundesliga 😀😀
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
és az undorító csapatból Huszti sem felfelé tűnik ki, a gyengébe meg még Stieber sem fért be. köszönjük, kérem kapcsolja ki!
slowmotion
Jöhet mindkettő a Fradiba 😀

több mint 9 éve

slowmotion

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
jöttem én is nyafogni😊
Okádék meccs volt, a bíró meg tökéletes partner volt hozzá. Megérdemelt a Frankfurt továbbjutása, de amit 0-1 után előadtak, attól undorodik meg a néző a foci iránt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
és az undorító csapatból Huszti sem felfelé tűnik ki, a gyengébe meg még Stieber sem fért be. köszönjük, kérem kapcsolja ki!
több mint 9 éve

több mint 9 éve
"Am Montagnachmittag dann aber die überraschende Wende: Götze hat sich zum FC Bayern bekannt! "Ich freue mich auf die neue Saison in München und werde alles daran setzen, bei meinem ersten Training unter Carlo Ancelotti topfit anzutreten", so Götze gegenüber der Bild."

Mondtam én, hogy nem lesz ebből Liverpool.
Amadeus91
Az a baj ezzel, hogy egyrészt nem értem, másrészt -- mivel olvastam az angol fordítását máshol -- annyi játékos mondott már ilyet nyár elején, aztán kezdte augusztust/szeptembert új csapatban, hogy pont nem lehet mérvadónak tekinteni. Szerintem.

Klasszikus áremelő nyilatkozat. 😊
Mikey
Suárez ugyanezt mondta a VB után kb
Negritis
nem, ő szerintem a vébé előtt mondta szerintem. aztán meg megkóstolta Csellót 😊
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
"Am Montagnachmittag dann aber die überraschende Wende: Götze hat sich zum FC Bayern bekannt! "Ich freue mich auf die neue Saison in München und werde alles daran setzen, bei meinem ersten Training unter Carlo Ancelotti topfit anzutreten", so Götze gegenüber der Bild."

Amadeus91
Az a baj ezzel, hogy egyrészt nem értem, másrészt -- mivel olvastam az angol fordítását máshol -- annyi játékos mondott már ilyet nyár elején, aztán kezdte augusztust/szeptembert új csapatban, hogy pont nem lehet mérvadónak tekinteni. Szerintem.

Mikey
Suárez ugyanezt mondta a VB után kb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Mekkora hülyeség már itt ezeket az edzőket összehasonlítani egymással! Egyszerűen nem lehet megállapítani, hogy ki jobb edző, mivel egészen más szituációban vannak. Guardiola Barcájában a legjobb játékosok voltak, mint Mou Realjában is. Azt mit ért vele Mou éppen akkor? Guardiola lehet bárkit megvehet a Muc-be, de egy BL győzelem elég komoly nüanszokon tud elmenni éppenséggel. Guardiola baromi jó edző, Ancelotti is, Mou is és Simeone is. A köztük lévő különbség csak éppen aktuális formákon múlik. Egyébként Simeone Atleticója szerintem is tele van sztárokkal, csak azért mert nem Messi, Ronaldo meg Neymar játszik ott, Koke vagy Griezmann is nagyon jó focista. Ráadásul ugye az Atletico játéka kevésbé épül az egyéni képességekre, így ők másban igazán jók. Mondjuk ebben a játékban Mou is nagyon jó. Ugyanakkor Allegri vagy Conte is szerintem nagyszerű edző.
Nem lehet ilyen edzők között legjobbat hirdetni...inkább örülni kell, hogy a jelen labdarúgását láthatjuk hétről hétre
De egyébként úgyis Garami a legjobb edző, ez vitán felül áll 😉
Klaci79
Gratulálok.
Idetolsz egy ilyen hsz-t, lezárva azzal, ami, amikor ott van a mezőnyben Pinyő, aki mondjuk egy magyar válogatottat juttatott ki 44 év után nagytornára. És azért ő Gerára és hasonlókra húzta fel a csapatot, nem pedig Pogbákra, Ronaldókra vagy éppen Messikre, Neymarokra.

Azt hívják minőségi munkának, sikernek, amit tőle láthatunk, nem pedig Mourinhótól, Guardiolától. De itt most nem a világ legjobb edzőjéről volt szó, pont, mivel tudjuk, hogy Pinyő az. Én próbáltam összerakni egy amolyan véleményem szerinti top5-t mondjuk, amiben nincsen benne Pep. Nálam.

És igen, azért, kedves Barca-fanok, mert néger.
Stez
Basszus, Pinyő! Tényleg, én ostoba. Mea culpa...mea culpa 😊
Klaci79
Asszem eltolódott a beszélgetés.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

Amadeus91

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Pinyő? Wtf? Bognár Gyuri! Figyeljétek csak a puskást 2 év múlva mire beérik a munkája! Az említett összes kókler az ékszerdobozba fog topzódni, hogy el leshessék mi az 2018ban a nagybetűs futball!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 692
Mekkora hülyeség már itt ezeket az edzőket összehasonlítani egymással! Egyszerűen nem lehet megállapítani, hogy ki jobb edző, mivel egészen más szituációban vannak. Guardiola Barcájában a legjobb játékosok voltak, mint Mou Realjában is. Azt mit ért vele Mou éppen akkor? Guardiola lehet bárkit megvehet a Muc-be, de egy BL győzelem elég komoly nüanszokon tud elmenni éppenséggel. Guardiola baromi jó edző, Ancelotti is, Mou is és Simeone is. A köztük lévő különbség csak éppen aktuális formákon múlik. Egyébként Simeone Atleticója szerintem is tele van sztárokkal, csak azért mert nem Messi, Ronaldo meg Neymar játszik ott, Koke vagy Griezmann is nagyon jó focista. Ráadásul ugye az Atletico játéka kevésbé épül az egyéni képességekre, így ők másban igazán jók. Mondjuk ebben a játékban Mou is nagyon jó. Ugyanakkor Allegri vagy Conte is szerintem nagyszerű edző.
Nem lehet ilyen edzők között legjobbat hirdetni...inkább örülni kell, hogy a jelen labdarúgását láthatjuk hétről hétre
Klaci79
Gratulálok.
Idetolsz egy ilyen hsz-t, lezárva azzal, ami, amikor ott van a mezőnyben Pinyő, aki mondjuk egy magyar válogatottat juttatott ki 44 év után nagytornára. És azért ő Gerára és hasonlókra húzta fel a csapatot, nem pedig Pogbákra, Ronaldókra vagy éppen Messikre, Neymarokra.

Azt hívják minőségi munkának, sikernek, amit tőle láthatunk, nem pedig Mourinhótól, Guardiolától. De itt most nem a világ legjobb edzőjéről volt szó, pont, mivel tudjuk, hogy Pinyő az. Én próbáltam összerakni egy amolyan véleményem szerinti top5-t mondjuk, amiben nincsen benne Pep. Nálam.

Stez
Basszus, Pinyő! Tényleg, én ostoba. Mea culpa...mea culpa 😊
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Klaci79
Gratulálok.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 692

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Ezzel a Bayernnel még Csertői is bajnok lenne, Pep meg komolyan lenyilatkozta hogy a bajnokság a legfontosabb? Az nájsz :d

megnézném egy atleticoval mennyire tudta tikitakázni, és meglenne-e a 70%-os labdabirtoklás A Barca ellen.
Griezmann másodikszámú támadó volt a sociedadban, tény hogy volt benne ráció, de nem összehasonlítható mondjkuk azzal hogy guardiola kb azt visz oda a citybe akit csak akar. Juanfran meg örült hogy befért az osasuna kezdőbe mikor az atleticohoz kerülét :d
Filipe Luis is nagy szám, csak éppen a chelseaben pikk-pakk leszerepelt, Torres meg kb. a mémek elsőszámú alanya volt évekig, annyira nem ment neki.
Koket vagy Gimenezt kiemelni, ők világsztárként kerültek oda? vagy Oblak? Most őszintén... Azt se tudtuk kik ezek. Hogy ezekből lett valaki az mind Simeone érdeme.

Dehát guardiola nagyobb király miint Simeone, hiszen több kupát nyert sokkal. Folyamat' elmegy a tutiba, most is messze a legjobb keret a cityé az angoloknál, (most hogy pellegrini nem ért el semmit velük az ne legyen már mérvadó, azokután hogy a Reallal még a legjobb 8-ba se jutott be a BL-ben).
Simeone sem buszozna ha lenne egy Xavi, Iniestája, elől egy Messivel. De nincs.

A Barca megzuhant hogy elment Guardiola? NEM
A Bayern kb visszaesett amióta ott van, ha csak az eredményeket nézzük, de nem túl valószínű hogy vissza fognak esni jövőre nélküle. Bár én személy szerint Ancelottit sem tartom annyira mint Mourinhot.
Mou után a Porto, az Inter és a Chelsea is jócskán visszaesett, A real mondjuk nem, de azóta vagyunk európai topcsapat amióta Mou érkezett.

+Mou noname csapatokkal nyert BL-t. a Portot nem kell ecsetelni, de hogy az Inter sem volt top5 csapat európaszinten az ziher... Ahogy a leicester bajnoki címe ezerszer értékesebb mint a Bayern vagy a Barca bajnoki címe, úgy a Porto és az Inter akkori sikerét sem lehet összehasonlítani Guardiola BL címeivel. Ne legyünk elfogultak.
A Real több mint 5 éven keresztül még 8-ba se jutott a Bben, Mou stabil elődöntős csapatot csinált belőlük, a Barcát viszont oda-vissza vertük. Pont egy Bale hiányzott volna az ő stílusába a Madridból, ami a távozása után érkezett. Pech, attól még kiemelkedő edző. Ha nincs kerete egy birtoklós játékhoz, és a kontrajáték eredményesebb, hülye lenne nem azt játszani. Ha mást játszana akkor lenne rossz edző, nem pedig fordítva.

fun fact: érdekes módon guardiola mindig ott van amelyik csapat magja a VB-t nyeri. Teljesen más edzővel. :d

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon kiküzdötték a srácok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon megérdemelték, a két madridi csapat meg elmazsolázhat rajta, hogy melyikük marad kupa nélkül az idén 😊 Grat a Sevillanak is.

Forca Barca!

Pep dologhoz pedig még annyit. Tiszta hülyeségnek tartom az ilyen érveket vki el nem ismerésében és legyen szó bárkiről, hogy ilyen meg olyan sztárokkal dolgozhatott, nem dolgozhatott együtt, buszként viselkednek a játékosai a pályán vagy versenyautóként, csak egy csapatnál dolgozott vagy ezernél stb.... a lényeg: elérte a sikert vagy sem. Ott és akkor abban a helyzetben kihozta e a maximumot. Kész, tessék utána csinálni A többi ízlés dolga amiről felesleges vitatkozni annyira szubjektív. Annyi mindentől függenek ezek a dolgok. Láttuk Ranierit évek óta üldözték el szinte mindenhonnan, aztán most meg tessék. A többi nagy csapat gyengélkedése egy helyzet, de azzal élni kell tudni. Mindig Brady vagy BB juthat ilyenkor eszünkbe. Ők sem értenek hozzá, mert mindig ugyan annál a csapatnál vannak tizen X éve. Ja de, igen mégis konyítanak a játékhoz valamit.

Végül még egy apróság: Sevilla idén 63 lejátszott meccs, Barca 62.............és nyáron sem csak a tengerparton süttetik a hasukat a legtöbben. Őrült összegek ide vagy oda, annyira nem sajnálom tőlük a pénzt.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 244
itt vannak a finomságok a váltásról...táblázatokkal, háttérről, okokról stb

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3603778/Manchester-United-paid-Jose-Mourinho-4m-stay-away-rivals-former-Chelsea-boss-prepares-sign-75m-five-year-deal.html

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Gündogan 4 évre mehet a Citybe, a sportbild szerint.
Amadeus91
Ja, már vagy 1 hónapja lehetett tudni.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Gündogan 4 évre mehet a Citybe, a sportbild szerint.
több mint 9 éve
...mennek itt a meddő viták a bajnokságok erősségéről, de azért a két nap alatt az összes top bajnokság kupadöntője után, mekkora szerencse hogy ez maradt a végére...
ozibozi
A Sevilla szar, a Barcelona még szarabb..Teljesen aláfagytak
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 244
...mennek itt a meddő viták a bajnokságok erősségéről, de azért a két nap alatt az összes top bajnokság kupadöntője után, mekkora szerencse hogy ez maradt a végére...
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Mou pl tenyleg egy portoval lett uefa es bl gyoztes.lehet mondani h a leggyengebb bl szezonok voltak es stb...de megnyertek.
Az inter sem volt vilagvero akkor tajt.
ZoliMP
Annyiban vitatkoznék, hogy az Interben benne volt egy BL-győzelem, 2010-ben már az ötödik bajnoki címet nyerték zsinórban (még ha ezt részben a bundabotránynak illetve annak az utóhatásainak köszönhetik)
Kampman
Szvsz ez kicsit túlzás, a bundabalhé és társai miatt megvolt az a pár cím, de az európai menetelés abszolút nem volt benne. Egy kiöregedő keret volt az, amelyet Mourinho úgymond a semmiből rántott össze fejben és játékban egyaránt, plusz a címek felét, amit említesz, már ő nyerte és nem Mancini. Azért az sem véletlen, hogy az Inter hol van, mióta ő elment onnan. Meg ugye mellette a Porto, így meg, hogy nem egy csapatnál alkotott nagyot, el lehet mondani, hogy zseni, hiába fasz. Meg ugye a Chelsea-vel is nyeregette a trófeákat, bár tény, az jóval erősebb keret volt már, mint ahogy a Real is.

Guardiola viszont ekkora kihívás elé még nem került, nem láttuk, hogy mire képes egy nem contender csapattal, contenderrel viszont, a Bayernnel bőven többet kellett volna hoznia. Nálam korántsem tett még le annyit az asztalra, hogy a legjobbak egyikének nevezzem, de amíg Enrique számára a világ kb. legjobb kerete van ott, ő rá sem mondom, mekkora egy zseni.

Az viszont igaz, hogy Guardiola csak jót tehet a Cityvel, pont azt adja annak a klubnak, csapatnak, amire szüksége van, elképzelést, mert Pellegrini arról valahogy megfeledkezett. Megkapja a pénzt, a játékosokat, akiket kér, innentől kezdve minden adott, nem lehet kifogás, virítania kell. Jó kis csaták lesznek a Klopp, Guardiola, Mourinho, Conte négyes között, ennek a bagázsnak a jelenléte kifejezetten feldobhatja az amúgy sem gyenge PL-t, kiegészülve Pochettinóval és néhány társával.

több mint 9 éve
Brazília Copa America keretében mért nincs benne Neymar ? Nem azért kell kéne mert ez realitás.
Heisman Trophy
Választhatott, hogy a Copára megy vagy az olimpiára. A brazilok még sose nyertek olimpiai aranyérmet, ráadásul most hazai pályán vannak, úgyhogy egyértelmű volt a döntés.

Mindkét tornára nyilván nem mehetett el, mert akkor egész nyáron nem pihen semmit és annak a Barca sem örült volna.