Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kell is Debreceni, mert lassan a Fradiban sem lesz magyar játékos 😀
több mint 12 éve
Nem értelek. Jött helyette (?) a világklasszis Menyhárt, aki azóta hétről hétre bizonyítja, hogy a fröccsös nem véletlenül szeretett bele a játékába. Te meg mindig fanyalogsz.nem akar hosszabbítani...JC6hmmm, akkor el kéni hoznunk! Besic mellé nem ártana egy normális védő, Otten és Klein fos, de hiányzik Balog Zoli(utólag is még1 köszi dömének, h nem kellett)...Divat
😀
több mint 12 éve
nem akar hosszabbítani...JC6hmmm, akkor el kéni hoznunk! Besic mellé nem ártana egy normális védő, Otten és Klein fos, de hiányzik Balog Zoli(utólag is még1 köszi dömének, h nem kellett)...
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem akar hosszabbítani...
több mint 12 éve
viszont ha már itt vagy, egy kérdés picipesti berkekből: Debrecenivel mivan? miért lett száműzve tarcsiba? ennyire szar lenne v volt vmi más?Uh, bocsi. 😊 iktriadEheti Shame Report - A Chiefses rész különesen remek:Soccer topic-ban? 😀Asbee
www.nfl.com/videos/the-shame-report/0ap2000000091381/The-Shame-Report-Week-9
iktriad
|
több mint 12 éve
ja azt nem tudom, csak megláttam a digin Ottót, ma meg ugye női kézi rangadó, így eszembe jutott a dallam.... 😀óóóóóóóóóóóóó, vincze oooootttóóóóóóóóóóóóóóó...(remélem van aki érti) 😀DivatMiva', megint terhes az Anita? 😀Bálesz
|
több mint 12 éve
Uh, bocsi. 😊Eheti Shame Report - A Chiefses rész különesen remek:Soccer topic-ban? 😀Asbee
iktriad
több mint 12 éve
Eheti Shame Report - A Chiefses rész különesen remek:Soccer topic-ban? 😀
iktriad
több mint 12 éve
Eheti Shame Report - A Chiefses rész különesen remek:www.nfl.com/videos/the-shame-report/0ap2000000091381/The-Shame-Report-Week-9
több mint 12 éve
óóóóóóóóóóóóó, vincze oooootttóóóóóóóóóóóóóóó...(remélem van aki érti) 😀DivatMiva', megint terhes az Anita? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Cassano legalább profi volt a pályán is.lolsimán döntőbe lőtte az olaszokat az EB-n.
ha van kedve a pályán is tud alkotni, azon kívül meg nagyon bírom, hihetetlen arc 😀
több mint 12 éve
óóóóóóóóóóóóó, vincze oooootttóóóóóóóóóóóóóóó...(remélem van aki érti) 😀
|
több mint 12 éve
szar ez a real. Nagyon
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
vetődni felesleges. szegény Dortmund 😕lolAz utolsó negyed órában már nem fociztak, csak alibiztek, szóval megérdemelték. Meg hát Casillas is elnézett egy lövést, korrekt eredmény a döntetlen.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
vetődni felesleges. szegény Dortmund 😕
több mint 12 éve
hozzá képest persze, de egyáltalán nem tartom nagy focistának, sőt, tök átlagos, eladta magát a botrányaival.Cassano legalább profi volt a pályán is.
több mint 12 éve
Duff
3 133
azért mert pénze van, nem jelenti azt, h bárki is lett volna belőle..lolMondjuk futball EB ezüstérmes, Premier League bajnok... Lehet, hogy buta, mint a segg, de azért valamit elért.
több mint 12 éve
azért mert pénze van, nem jelenti azt, h bárki is lett volna belőle..lolceleb, profi válogatott labdarúgó, sokak kedvence, még többen utálják...sztem azért lett belőle vki, pl ahhoz az évfolyamtársához képest...
|
több mint 12 éve
azért mert pénze van, nem jelenti azt, h bárki is lett volna belőle..
több mint 12 éve
Duff
3 133
Nem tudom ezek igazak-e, de hogy hatalmas, azt biztos 😀Mario Balotelli :
" Azért mondják a focistákra, hogy csicska focisták meg stb. mert délutánonként a futballpályán töltik az idejüket nem a gettónegyedbe cigiznek és füveznek. Mikor én gyerekkoromban mindig fociztam, egyik évfolyamtársam mindig leszólt hogy úgyse lesz belőlem semmi. Most a napokban találkoztam vele. Ledobtam elé egy köteg pénzt majd mondtam neki hogy igazad volt nem lett belőlem semmi, na vedd fel a pénzt te kutya, majd továbbhajtottam a Ferrarimmal"
több mint 12 éve
Nem lenne baj ha Dortmund nyerne, csak fogadásom vinné el...Mondjuk az egyetlen bajuk, hogy egyszerre csak egy fronton tudnak helytállni. Vagy hazai vagy nemzetközi kupa.
több mint 12 éve
Ez a Götze gyerek nagyon tud focizni, az látszott mindig, hogy ügyes. de nem gondoltam, hogy ekkora ász lesz.
Tepper takarodj!