Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Csapata legjobbja eddig ma is, egyedül ő lő, jelent veszélyt, Torres nulla, centerezett egy jót, amúgy olyan félelmetesen semmi, hogy az már fáj.Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Avagy hogyan bazd el az egyetlen lehetőséget.
Coolearie
Ráadásul nagyon jól volt lőve a tizi, pech, hogy két centivel feljebb ment, mint kellett volna. Rühellem az összes mocskos csigazabit, de Griezmann nagyon jó csoka.
Stez
Coolearie
Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt. Ő szarik a játékra, a minimális előnynél ugyanúgy visszatolja a csapatát és bekkel, mint Mourinho vagy éppen Ancelotti. Mázlija, hogy ez ma nem fog visszaütni, az Atléticónak semmi sem jön be, el van átkozva.
több mint 9 éve
Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Coolearie
Ráadásul nagyon jól volt lőve a tizi, pech, hogy két centivel feljebb ment, mint kellett volna. Rühellem az összes mocskos csigazabit, de Griezmann nagyon jó csoka.
Stez
több mint 9 éve
Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Coolearie
több mint 9 éve
Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Avagy hogyan bazd el az egyetlen lehetőséget.
több mint 9 éve
Buta ez a Pepe, a 86 évével és megannyi tapasztalatával bedőlt bameg a centernek, balfasz.Kellett volna a gól
több mint 9 éve
Pepe mekkora tuskó 😊De megúszta a csapata a semlegesek nagy bánatára.
istenem
gamerkr
több mint 9 éve
Biztos igazatok van, nyilván nem vagyok kapusedző 😊 De a visszajátszás alapján is úgy érzem, több esélye lett volna, ha a csúsztatás után kijön az ötösre.Az ilyen lapos labdáknál a kapusnak nem szabad kijönnie, erre tökéletes példa volt a reál nagy helyzeténél, hogy a gólvonalon védett. Csak akkor szabad kijönni, ha a kezek használata kívánatos, mondjuk egy magas labdánál. Itt sokkal több esélye van, ha bent marad.Beragadt?Persze, kellemetlen helyzet volt, de amikor két méterről kap gólt egy kapus, az nálam beragadás. Aztán lehet, hogy árnyékra jött volna ki 😊
Hogy ragadt volna be? nem is volt íve a labdának no meg meg is csúsztatták😊
ZoliMP
Jakehomer
Szerencse, hogy egyik csapat se a szívem csücske...a foci szégyene, hogy ilyen bl döntő van
Klaci79
Choker Griez
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Pepe mekkora tuskó 😊 istenem
több mint 9 éve
Az ilyen lapos labdáknál a kapusnak nem szabad kijönnie, erre tökéletes példa volt a reál nagy helyzeténél, hogy a gólvonalon védett. Csak akkor szabad kijönni, ha a kezek használata kívánatos, mondjuk egy magas labdánál. Itt sokkal több esélye van, ha bent marad.Beragadt?Persze, kellemetlen helyzet volt, de amikor két méterről kap gólt egy kapus, az nálam beragadás. Aztán lehet, hogy árnyékra jött volna ki 😊
ZoliMP
Jakehomer
Szerencse, hogy egyik csapat se a szívem csücske...a foci szégyene, hogy ilyen bl döntő van
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Ne legyél edző😊
több mint 9 éve
Beragadt?Persze, kellemetlen helyzet volt, de amikor két méterről kap gólt egy kapus, az nálam beragadás. Aztán lehet, hogy árnyékra jött volna ki 😊
ZoliMP
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Volt egy kameraállás, amiből látszott, hogy az nem volt les, de a lényeg, hogy tényleg visszanézhetővé kéne tenni.az is les volt meg ez is....vicc mind a kettő 😕Elhanyagolható különbség, hogy az Atleti gólja nem volt les a Bayern ellenKapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.és a támadófocit kell támogatni szóval jó döntés (Y)
Jakehomer
gamerkr
Jakehomer
pedig ez objektív dolog, simán lehetne visszanézhető, ha már ilyen vak, ge.i partjelzők vannak
a 2. képből lehetett látni mindkét esetben a sima lest
Klaci79
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Gundel nagy hülyeséget mondott, kb. egyértelmű volt, ha a Real megszerzi a vezetést, akkor ez lesz. Izgalmas akkor lett volna, ha az Atletico lőtt volna gólt. Akkor mindkét csapat a saját játékát játszotta volna, amihez értenek.Erre az Atletinek most támadnia kéne, de nem igazán tud (pláne hátrányban), a Realtól meg akár le is fújhatnák, majd talán a végén még kontráznak egyet, Cé is betalál, hogy levehesse a mezét, de kb, ennyi, vége.
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Beragadt?Hogy ragadt volna be? nem is volt íve a labdának no meg meg is csúsztatták😊
Atleticos csaj meg hisztizett.. VICC😀
Ha szabd szemmel meglátod a különbséget..le a kalappal előtted.
tényleg kell videóbíró!
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 9 éve
az is les volt meg ez is....vicc mind a kettő 😕Elhanyagolható különbség, hogy az Atleti gólja nem volt les a Bayern ellenKapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.és a támadófocit kell támogatni szóval jó döntés (Y)
Jakehomer
gamerkr
Jakehomer
pedig ez objektív dolog, simán lehetne visszanézhető, ha már ilyen vak, ge.i partjelzők vannak
a 2. képből lehetett látni mindkét esetben a sima lest
több mint 9 éve
Elhanyagolható különbség, hogy az Atleti gólja nem volt les a Bayern ellenKapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.és a támadófocit kell támogatni szóval jó döntés (Y)
Jakehomer
gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Kapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.és a támadófocit kell támogatni szóval jó döntés (Y)
Jakehomer
több mint 9 éve
Kapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Remélem a Madrid nyer. Hajrá átlétikó
több mint 9 éve
a Tottenhamnek is 60 környéke.ilyen ez, ha jó egy csapat...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Úgy tűnik Messi Copájának vége ágyéksérülés miatt. Egyrészt nyilván sajnálom így az Argentinoknak még nehezebb lehet (vagy könnyebb???) másrészt a Barca szempontjából nem bánnám a pihenést. Még azt se ha hosszabbat kell kihagyni. Ráférne. Persze a pihenés elérérését nem így kívánja az ember de van mikor az élet elhozza az idejét.a Poolnak is 63 meccse volt például
Írtam már: Barca 62 meccs Sevilla 63 őrület mennyiség.
dande
de sztem a man citynek se sokkal kevesebb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Úgy tűnik Messi Copájának vége ágyéksérülés miatt. Egyrészt nyilván sajnálom így az Argentinoknak még nehezebb lehet (vagy könnyebb???) másrészt a Barca szempontjából nem bánnám a pihenést. Még azt se ha hosszabbat kell kihagyni. Ráférne. Persze a pihenés elérérését nem így kívánja az ember de van mikor az élet elhozza az idejét.Írtam már: Barca 62 meccs Sevilla 63 őrület mennyiség.