Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Gingert csak Makele-Essien-Xabi Alonso VKP-kal tudnám együtt említeni. Ott nem lesz gond 😀és mészáros se...érik a Guzmics-Ginger szerethető belső tengely!4!nemáááá, lipták nem tud pályára lépni norvégia ellen 😥peachBetonvédelmünknek annyi;(Toca
„Egy változás van tegnaphoz képest, Mészáros Norbertre sem számíthatunk, így a meghívott huszonnégyes keretből most már öt játékos esett ki, de mindez nem jelenti, hogy az esélyeink csökkentek volna a mérkőzés eredményével kapcsolatban, úgyhogy bizakodóak vagyunk, pillanatnyilag ez a legerősebb magyar keret" – nyilatkozta Egervári.
akkó jóvan sanyi bá, megnyugodtunk mindnyájan... 😀Divat
több mint 12 éve
és mészáros se...érik a Guzmics-Ginger szerethető belső tengely!4!nemáááá, lipták nem tud pályára lépni norvégia ellen 😥peachBetonvédelmünknek annyi;(Toca
„Egy változás van tegnaphoz képest, Mészáros Norbertre sem számíthatunk, így a meghívott huszonnégyes keretből most már öt játékos esett ki, de mindez nem jelenti, hogy az esélyeink csökkentek volna a mérkőzés eredményével kapcsolatban, úgyhogy bizakodóak vagyunk, pillanatnyilag ez a legerősebb magyar keret" – nyilatkozta Egervári.
akkó jóvan sanyi bá, megnyugodtunk mindnyájan... 😀
|
több mint 12 éve
Eger-dózsa 4-0 eddig a libakupában...3 cseréjük van állítólag! 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ejj gabtsi, rákerestem.www.nemzetisport.hu/nsotv_labdarugas/szabics-imre-dominans-fradit-szeretne-latni-a-palyan-2190781
domináns 😀 détári 😀 VB 😀
hihetetlen 😀
több mint 12 éve
Francokat, Kenő akar bizonyítani a volt csapata ellen!igen nyilván azért lett Kenőmájas visszasorolva tarcsiba, h a veretes zete ellen játszhasson, még a végén kiderül, h Artner direkt kérte meg rá, h kifigurázza!4! 😀DivatLássatok az orrotoknál tovább. Haladás II - ZTE van hétvégén.JasW😀 😀 😀 kristof
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
igen nyilván azért lett Kenőmájas visszasorolva tarcsiba, h a veretes zete ellen játszhasson, még a végén kiderül, h Artner direkt kérte meg rá, h kifigurázza!4! 😀Lássatok az orrotoknál tovább. Haladás II - ZTE van hétvégén.JasW😀 😀 😀 kristof
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lássatok az orrotoknál tovább. Haladás II - ZTE van hétvégén.JasW😀 😀 😀
több mint 12 éve
JasW
53
Lássatok az orrotoknál tovább. Haladás II - ZTE van hétvégén.az egyetlen vállalható döntést hozta, mint vezeto.gabtsiejj Kenö,kenö.... 😀Rettenetesen szánalmas ez az Artner.Schleck
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-kenesei-krisztian-kitettek-az-nb-i-es-keretbol-2190707Divat
több mint 12 éve
Mit össze makog Szabics a harmadik félidő extraban, te jó ég.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
az egyetlen vállalható döntést hozta, mint vezeto.ejj Kenö,kenö.... 😀Rettenetesen szánalmas ez az Artner.Schleck
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-kenesei-krisztian-kitettek-az-nb-i-es-keretbol-2190707Divat
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
ejj Kenö,kenö.... 😀Rettenetesen szánalmas ez az Artner.
több mint 12 éve
ejj Kenö,kenö.... 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-kenesei-krisztian-kitettek-az-nb-i-es-keretbol-2190707
|
több mint 12 éve
nemáááá, lipták nem tud pályára lépni norvégia ellen 😥peachBetonvédelmünknek annyi;(
több mint 12 éve
nemáááá, lipták nem tud pályára lépni norvégia ellen 😥
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
na látom Zsoli még mindig elnyűhetetlen fradista, már fél éve nem találkoztam vele 😀nem hiába Neked címeztem, most is tehetséges kapusnak tartom Levit, csak sajnos még fiatal, és ha már más poszton minőségi klasszisaink vannak, akkor kapuba is el kélne egy Lali szintű kész kapus!Nofene. 😊 Pedig nemrég még le lettem hurrogva ezért 😊BáleszBesic 20 éves létére a legnagyobb tanár, sajnos nem sokáig lesz nálunk így.meg sajnos kapus is...Jova ma is nagyon bizonytalan volt! 😕Divat
A sokadik dominálós meccsünket végre behúztuk, rohadtul ideje volt. Viszont 1-2 csatár kell a télen, nincs mese.Bálesz
készenléti megint alkotott hétvégén, bár gondolom erről is a fagyista csőcselék tehet:
Tegnap a készenléti rendőrség fegyver és rendőri igazolvány mögé elbújtatott provokátor bűnözői ismét alkottak! Tegnap a kondások bevezetésénél, néhány kiabáló szurkoló miatt oszlatni kezdtek, nem kímélve a mérkőzésre kilátogató 10 évesnél is fiatalabb gyerekeket, és családanyákat! Ez már nem az első eset volt, amikor a rendőrség unalmában a semmiért oszlatni kezdett! Emlékezhetünk a 2010. tavaszi derbire, amikor a kocsmában iszogató Fradistákat kezdték el a semmire oszlatni, figyelmeztetés nélkül!
Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, a készenléti rendőrnél nem létezik undorítóbb állatfaj! Az adófizetőktől kapják a fizetésüket, ha meg unatkoznak ezt művelik, közben meg a falvakban öregeket rabolnak ki, vernek meg, bizonyos emberek (?). De igen. 10 éves gyerekeket, meccsre érkező családokat oszlatni kell, erre van esze a magyar rendőrnek nevezett egyénnek! Ha a bűnözőket, hangadókat kapnák ki a tömegből, nem lennék felháborodva!
(És tudjuk, hogy ti rendőrök is olvassátok ezeket a sorokat, tehát gondolkodjatok el!)
De ez továbbra se tántorítson titeket vissza a meccsre járástól, ugyanis a Pécs ellen meg kell tölteni a Szentélyt! Mutassuk meg ezeknek az állatoknak, hogy ott leszünk, és szurkolunk!
Mint tudjuk, a rendőrtisztin nincsen ponthatár! A.C.A.B. 1312
"Szarházi rendőrök,ott voltam a barátnőmmel,és ő is kapott a könnygázból és a mellettünk levő kislány is,aki sírt is a fájdalomtól,szegény azt sem tudta,hogy mi történik vele,pedig semmi balhé nem volt.Ilyenek ezek a hétvégi rendőrök!"Divat
több mint 12 éve
szíjgyártó csak legyintett rá, futsalba meccsenként 3-at lát, szal semmi extra!
deyell
|
több mint 12 éve
nem hiába Neked címeztem, most is tehetséges kapusnak tartom Levit, csak sajnos még fiatal, és ha már más poszton minőségi klasszisaink vannak, akkor kapuba is el kélne egy Lali szintű kész kapus!Nofene. 😊 Pedig nemrég még le lettem hurrogva ezért 😊BáleszBesic 20 éves létére a legnagyobb tanár, sajnos nem sokáig lesz nálunk így.meg sajnos kapus is...Jova ma is nagyon bizonytalan volt! 😕Divat
A sokadik dominálós meccsünket végre behúztuk, rohadtul ideje volt. Viszont 1-2 csatár kell a télen, nincs mese.Bálesz
készenléti megint alkotott hétvégén, bár gondolom erről is a fagyista csőcselék tehet:
Tegnap a készenléti rendőrség fegyver és rendőri igazolvány mögé elbújtatott provokátor bűnözői ismét alkottak! Tegnap a kondások bevezetésénél, néhány kiabáló szurkoló miatt oszlatni kezdtek, nem kímélve a mérkőzésre kilátogató 10 évesnél is fiatalabb gyerekeket, és családanyákat! Ez már nem az első eset volt, amikor a rendőrség unalmában a semmiért oszlatni kezdett! Emlékezhetünk a 2010. tavaszi derbire, amikor a kocsmában iszogató Fradistákat kezdték el a semmire oszlatni, figyelmeztetés nélkül!
Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, a készenléti rendőrnél nem létezik undorítóbb állatfaj! Az adófizetőktől kapják a fizetésüket, ha meg unatkoznak ezt művelik, közben meg a falvakban öregeket rabolnak ki, vernek meg, bizonyos emberek (?). De igen. 10 éves gyerekeket, meccsre érkező családokat oszlatni kell, erre van esze a magyar rendőrnek nevezett egyénnek! Ha a bűnözőket, hangadókat kapnák ki a tömegből, nem lennék felháborodva!
(És tudjuk, hogy ti rendőrök is olvassátok ezeket a sorokat, tehát gondolkodjatok el!)
De ez továbbra se tántorítson titeket vissza a meccsre járástól, ugyanis a Pécs ellen meg kell tölteni a Szentélyt! Mutassuk meg ezeknek az állatoknak, hogy ott leszünk, és szurkolunk!
Mint tudjuk, a rendőrtisztin nincsen ponthatár! A.C.A.B. 1312
"Szarházi rendőrök,ott voltam a barátnőmmel,és ő is kapott a könnygázból és a mellettünk levő kislány is,aki sírt is a fájdalomtól,szegény azt sem tudta,hogy mi történik vele,pedig semmi balhé nem volt.Ilyenek ezek a hétvégi rendőrök!"
|
több mint 12 éve
Mikey
18 754
Rodgers de fosik a Dynamótól.Kezdenek unalmasak lenni a döntetlenek. Persze a Stamford Bridge-en jó eredmény ez egy 13. helyezett csapattól, de akkor is.
...Mikey
Agger néha úgy elszállt mint a győzelmi zászló, nem tudom, biztos frusztrálta hogy Skrtel helyett Carragher játszik mellette.
Abszolút nem gólveszélyes a csapat támadójátéka, és akkor még finom voltam. De legalább ez a felállás még így a meccs másnapján sem tiszta nekem.
Kegyetlen hosszú szezon lesz ez.
2-6-3, blehh.
több mint 12 éve
Jó ez a 13. hely.Ezzel a kerettel és edzővel azt hittem, minimum 16-17. helyen fogunk még állni, ha így folytatjuk, meglehet idén a top10 is. 😂
több mint 12 éve
Legalább az itthoni kedvenc zöld fehérjeim nyertek el se hiszem így tovább! 😀
több mint 12 éve
Nofene. 😊 Pedig nemrég még le lettem hurrogva ezért 😊Besic 20 éves létére a legnagyobb tanár, sajnos nem sokáig lesz nálunk így.meg sajnos kapus is...Jova ma is nagyon bizonytalan volt! 😕Divat
több mint 12 éve
Besic 20 éves létére a legnagyobb tanár, sajnos nem sokáig lesz nálunk így.meg sajnos kapus is...Jova ma is nagyon bizonytalan volt! 😕
|
több mint 12 éve
Besic 20 éves létére a legnagyobb tanár, sajnos nem sokáig lesz nálunk így.A sokadik dominálós meccsünket végre behúztuk, rohadtul ideje volt. Viszont 1-2 csatár kell a télen, nincs mese.