Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nehezen képzeltem el, hogy egy nálunk alacsonyabb válogatottat megverünk, most viszont szinte biztos vagyok benne, hogy itthon megcsapjuk a románokat.FViktor93
max a lelátón, ezek a szőröstalpúak sajnos nagyon mennek most...én azt mondom 3-ból nem jövünk ki! aztán ne legyen igazam...

|
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
😀
én csak nembírom szerethetőSándort és azt akarom hogy leváltsák, mert vele 2020-ban sem leszünk sehol...JC6
Sanyibá nekem se a szívem csücske. De az elmúlt 10 évben kinek az irányítása alatt értünk el komoly eredményeket? Sanyibá vezetésével végre eltudom képzelni, hogy a ki-ki meccseket megnyerjük. Abba bele lehet kötni, hogy kit miért válogat be, de az eredmények egyenlőre önmagukért beszélnek. Bozsik,Koeman,Várhidi alatt azt is nehezen képzeltem el, hogy egy nálunk alacsonyabb válogatottat megverünk, most viszont szinte biztos vagyok benne, hogy itthon megcsapjuk a románokat. Lehet utálni Sanyibát, de őszintén utoljára mikor volt reális esélyünk egy pótselejtezőt kiharcolni?
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
egervári az imént közölte a mai helyzet című műsorban, hogy: "sajnáljuk, hogy nem sikerült mindenkit kielégítenünk..." 😂

most megkínzom magam a zuhanyhíradóval. erős a keret, várhídi,kaszinós gyuri és puhl sanyi 😀 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Az a baj, hogy már nincs kedvem megint leírni, hogy Szerethető Sándor, meg hol van Záboltsch, Tőzsér, Vass stb.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
a barátáságos meccsek szvsz. arra alkalmasak, hogy ha vam 3-4 labdarúgó aki a formájával a válogatott ajtajában kopogtat, akkor megkapja a lehetőséget, hogy bizonyítson, hogy hosszú távon is lehet számolni vele. ezek az emberek elvileg a belüket kihajtva játszanának, mivel elég erős motiváció vezérli őket! jah, ha tényleg jók akkor meg gigszer van,mert vmeik szerthetőt ki kellene hagyni a keretből... mivel mindenkinek bérelt helye van minek szakadna meg akárki is? szar mentalitás játékostól, kapitánytól, gyúrótól, mindenkitől...peach
Pont ugyanezt mondtam én is a meccs előtt. És igazoltak is a csodás focistáink. Nem baj, amíg egy lábuk van és nem törik össze alattuk a kispad külföldön amiben meg is sérülnek ezeknek addig bérelt helyük van. Az se számít, hogy az ilyen meccseken lépni sincs kedvük mert még meghúzódnak és akkor a lelátóra küldik őket, ahol csak 3 csilliárdot keresnek...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
a barátáságos meccsek szvsz. arra alkalmasak, hogy ha vam 3-4 labdarúgó aki a formájával a válogatott ajtajában kopogtat, akkor megkapja a lehetőséget, hogy bizonyítson, hogy hosszú távon is lehet számolni vele. ezek az emberek elvileg a belüket kihajtva játszanának, mivel elég erős motiváció vezérli őket! jah, ha tényleg jók akkor meg gigszer van,mert vmeik szerthetőt ki kellene hagyni a keretből... mivel mindenkinek bérelt helye van minek szakadna meg akárki is? szar mentalitás játékostól, kapitánytól, gyúrótól, mindenkitől...peach
Ott a pont 😊 én mondjuk már azon sírtam, mikor Királyt megláttam a kezdőben, mindig van hova süllyedni, egy barátságos meccsen NYILVÁN egy 38 éves kapust kell kipróbálni, mikor ezen a poszton állunk talán a legjobban

a Zlatan négyes meg nem semmi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
a barátáságos meccsek szvsz. arra alkalmasak, hogy ha vam 3-4 labdarúgó aki a formájával a válogatott ajtajában kopogtat, akkor megkapja a lehetőséget, hogy bizonyítson, hogy hosszú távon is lehet számolni vele. ezek az emberek elvileg a belüket kihajtva játszanának, mivel elég erős motiváció vezérli őket! jah, ha tényleg jók akkor meg gigszer van,mert vmeik szerthetőt ki kellene hagyni a keretből... mivel mindenkinek bérelt helye van minek szakadna meg akárki is? szar mentalitás játékostól, kapitánytól, gyúrótól, mindenkitől...

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
😀
én csak nembírom szerethetőSándort és azt akarom hogy leváltsák, mert vele 2020-ban sem leszünk sehol...JC6
- sőt, másokkal eddig csak szarabbak voltunk papíron, ha Csankot nem vesszük ide.

Höri

Géjza.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
most értem haza a Puskásból. nem voltam még válogatott meccsen, meg alapból soccer, szóval annyira nem érdekel, ráadásul a barátságosság sem az én stílusom. de mégis, 300 forintot megért nekem az esemény.

nem szeretnék nagyon belemenni, mert a lelátón is forradalmi hangulat volt, de tényleg ez a csapat a világon a 30. legjobb? mert akkor a világ labdarúgásával nagyon komoly problémák vannak.

botrányos volt az egész.shawnka
és legalább kurva hideg is volt.

én ilyen szar meccset még nem láttam szerintem, szenvedés volt nézni minden percét, a hosszabítást leszámítva. az meg sovány vigasz.
szegény Szalait sajnálom csak, hiába villog a Mainzban, ebben a balfasz csapatban nincs, aki labdákkal tömné.

azt meg kezdem érteni, h Juhász miért került ki az Anderlecht kezdőjéből, siralmas volt, amit hátul műveltek.
nulla elképzelés, nulla motiváció, csak tudnám, h miért nem lehetett kicsit bevállalósabban játszani egy barátságos meccsen, mert a felívelgetéseken kívül semmi szisztémát nem láttam a csapat játékában.

Király volt baszogatva egyedül a meccs előtt, de azért megköszönhetik nekik a srácok, h nem lett ebből pár góllal nagyobb vereség.
Szabics legalább hajtott, hiába nyugger, példát vehetnének róla a többiek.

ez kevés lesz, nagyon kevés..

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Nem én találtam ki, de találó :

Egervári baráti kör - Norvégia U21 0:2 😊

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
most értem haza a Puskásból. nem voltam még válogatott meccsen, meg alapból soccer, szóval annyira nem érdekel, ráadásul a barátságosság sem az én stílusom. de mégis, 300 forintot megért nekem az esemény.

nem szeretnék nagyon belemenni, mert a lelátón is forradalmi hangulat volt, de tényleg ez a csapat a világon a 30. legjobb? mert akkor a világ labdarúgásával nagyon komoly problémák vannak.

botrányos volt az egész.
több mint 12 éve
egész egyszerűen nézhetetlen ez a meccs...JC6
Höri
.... áhhh, már értem! 😀

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nem szeretem Zlatan-t de elismerem és nálam ez a gól a Puskás díj bár lehet már nem fér be a listába.dande
igazából fel akart szabadítani csak lecsúszott neki...

|
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

betegeaglesmcnabb
Nem szeretem Zlatan-t de elismerem és nálam ez a gól a Puskás díj bár lehet már nem fér be a listába.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

beteg

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elkezdtem olvasni, és elkapott a röhögőgörcs.

„Egészen speciális futballt játszanak a norvégok, mi pedig bután futballoztunk ellenük. Ahelyett, hogy a földön játszottunk volna, a levegőben próbálkoztunk a magas emberek ellen, remélem, legközelebb jobb és okosabb játékkal tudjuk majd megörvendeztetni szurkolóinkat. Természetesen annak örülünk, hogy a nézők hátrányban is kitartottak mellettünk, és végig buzdították a csapatot, és ezt köszönjük nekik."

Speciális futballt játszottak a norvégok 😀 sírok 😀 sanyikám! többször passzoltak emberhez, többször lőttek kapura, nem úgy mint mi...

Ahelyett, hogy a földön játszottunk volna, a levegőben próbálkoztunk...
Most vagy én nem értek a focihoz vagy itt valami rohadt nagy spekulálás van. Nem a kapitánynak kell megmondania, hogy: gyerekek, ezek ellen a norvég tornyok ellen esélyünk sincs a levegőben, próbáljunk a földön játszani????? ha látja meccs közben, hogy mégis ívelgetünk, akkor miért nem kiabál be folyamatosan? miért nem szedi rendbe őket az öltözőben és veri a fejükbe 15 perc alatt, hogy: ne ívelj, passzolj!

Nem tudom, sanyi melyik meccsen volt, de rohadt nagy volt a füttykoncert... (buzdították a csapatot)...

Ahelyett, hogy beismerte volna, hogy ez nem futball volt, hanem ennek a gyönyörű sportágnak a megcsúfolása és elnézést kért volna attól a 10-12 ezer embertől, aki kiment fagyosodni, meg a tv-n keresztül próbálta végignézni a szenvedést, lenyomott megint egy 3-4 soros szemenszedett hazugságot és hazament.

Bazz és mindig ez van...lehet engem ekézni, hogy csak bari meccs volt és a többi, de mi a tököm értelme van leírni, lenyilatkozni, hangoztatni, hogy a fejlődés útján vannak meg szerethetőek meg a fene tudja mi, amikor egy aggastyán van a kapuban, a keret fele meg nincs játékban...

Én szégyellem magam...
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.youtube.com/watch?v=iR6oYX1D-0w
Ez a szám ment az interjúk alatt. Látva a játékosok klubcsapatokban nyújtott és ma esti teljesítményét azt hiszem jogos választás. 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mekkora szégyen és azok a nyilatkozatok...LOL...
lúzer fc
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
😀
- én se szeretem.
- tényleg nem leszünk sehol 2020-ban. De mással se.
- sőt, másokkal eddig csak szarabbak voltunk papíron, ha Csankot nem vesszük ide.

A lényeg hogy semmi ok sincs rá, hogy nagy verésre számítsunk a románok ellen. Szarok ők is, mi is, bármi lehet.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀
én csak nembírom szerethetőSándort és azt akarom hogy leváltsák, mert vele 2020-ban sem leszünk sehol...
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
most kapcsolódok a meccsbe, előtte az élménydús összefoglaló. Amellett, hogy hígfos a teljesítményünk, számomra már megérte belepillantani: norvég játékos a jobbszélen kesztyűben b+. Remélem kötött, norvégmintás.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
a szőröstalpúak úgy elverik egérvárit, hogy sírva szalad haza. legalább le lesz véve a nagy mellény.JC6
a pulykák ellen is ezt mondtuk aztán csodát láttunk...

szarok a románokHöri
azokat a pulykákat az amatőr válogatottunk is levadászta volnaJC6
a meccs előtt akkor miért ment a majré?!Höri
ködösítés testvérem, hogy nagyot szóljon a meccs végén az ágyúJC6
de akkor a románokat is hype-olni kell, hogy ha kikapunk, könnyű legyen megmagyarázni. Várjunk, épp ezt csinálod!

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a szőröstalpúak úgy elverik egérvárit, hogy sírva szalad haza. legalább le lesz véve a nagy mellény.JC6

szarok a románokHöri
a meccs előtt akkor miért ment a majré?!Höri
ködösítés testvérem, hogy nagyot szóljon a meccs végén az ágyú
több mint 12 éve

szarok a románokHöri
a meccs előtt akkor miért ment a majré?!

több mint 12 éve
Törölt felhasználó

szarok a románokHöri
azokat a pulykákat az amatőr válogatottunk is levadászta volna