Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
a szőröstalpúak úgy elverik egérvárit, hogy sírva szalad haza. legalább le lesz véve a nagy mellény.JC6a pulykák ellen is ezt mondtuk aztán csodát láttunk...
szarok a románok
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a szőröstalpúak úgy elverik egérvárit, hogy sírva szalad haza. legalább le lesz véve a nagy mellény.
több mint 12 éve
Elhiszem, de legalább remélhetjük, hogy a románok e meccs alapján készülnek belőlünk, akkor hazaküldjük őket gyufáért! 😊Nekem nem voltak elvárásaim, mégis csalódtam!HöriNem tudom mit vártatok egy évzáró barátságos meccstől egy szerethető csapattól...😛Medvepapahamarabb lőttem el a JC6 poént mint a mieink az első labdát a norvág kapuraHöriBazzeg en akartam elloni...Tocaegész egyszerűen nézhetetlen ez a meccs...JC6Höri
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nekem nem voltak elvárásaim, mégis csalódtam!Nem tudom mit vártatok egy évzáró barátságos meccstől egy szerethető csapattól...😛Medvepapahamarabb lőttem el a JC6 poént mint a mieink az első labdát a norvág kapuraHöriBazzeg en akartam elloni...Tocaegész egyszerűen nézhetetlen ez a meccs...JC6Höri
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
haha Hörcsög 😀
több mint 12 éve
és milyen sokan vannak kint a meccsen, ez komolyan meglepett... szerencsétlenek, ezt kapják a pénzükért. Elképesztő, ez egy futball mérkőzésnek volt beharangozva nem?!Nem passzt, labdalevételt nem láttam, kész
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem tudom mit vártatok egy évzáró barátságos meccstől egy szerethető csapattól...😛hamarabb lőttem el a JC6 poént mint a mieink az első labdát a norvág kapuraHöriBazzeg en akartam elloni...Tocaegész egyszerűen nézhetetlen ez a meccs...JC6Höri
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
hamarabb lőttem el a JC6 poént mint a mieink az első labdát a norvág kapuraBazzeg en akartam elloni...Tocaegész egyszerűen nézhetetlen ez a meccs...JC6Höri
több mint 12 éve
Bazzeg en akartam elloni...egész egyszerűen nézhetetlen ez a meccs...JC6Höri
több mint 12 éve
a szidásról.. tavaly tavasz, szeged vs reac kint a szvsén ingyenes belépéssel! ( 6-2 ide, és véres verejtékes munkával bentmaradás 😀😀😀 )szóval voltak lent elég hc karakterek, annak a rendje és módja szerint bepiálva a nép fele mint a disznó... egész meccsen mindenki a máttyust szídta meg anyázta... kb a 35. perc környékén véletlen 1 percig senki nem üvöltözött be, hogy jani vegyél bundát vagy hasonló... szemlátomást kifogyott a nép ( egy pillanatra ) az ötletekből... szóval 1 perce síri csend honol, mire a mellettem 3 székkel ülő kb 120 kg-os "raktáros" karakter felpattan és elüvölti magát : Hé mi a fasz van bazmeg, szídjunk már valakit!!!! ettől ismét beindult a tábor és a kultúraáradat.... azóta haverokkal ez szállóige 😀 sajna nemhiszem, hogy így átjön de nekem szép emlék.am. ha a mai meccs csak fele annyira lesz nézhetetlen mint a videoton nemtom mije svájcban, már elégedetten alszok el 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
mióta aktívan megy az eredménykövetés itt a válogatott meccsek alatt, egyáltalán nem unatkozom közben 😀 mondjuk most nem szittuk őket eléggé hogy nyerjünk
több mint 12 éve
lő 2 gólt a Lokikakiban és mondjuk Szalai megsérül és rögtön ott lesz a keretben...na ezektől mentsen meg minket az Isten! 😊MedvepapaNem is értem, hogy az ilyen meccset miért nem használjuk kísérletezésre. Lehet, hogy Sanyi bá félti a seggét? Egy Nikolicsot, Bödét, Megyerit... ilyen meccseken miért nem lehet megnézni? Megeshet, hogy jobbak lennének mint a szerethető játékosaink és bekövetelnék őket a csapatba? Akkor lenne ám igazán bajban Egervári mert lenne két csapatra való játékosa és még harc is lenne a válogatottságért.Matthew99dömét a válogatott élére!4! akkor végre pölő is a megérdemelt trikolorjába feszíthetne!Divat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
na ezektől mentsen meg minket az Isten! 😊Nem is értem, hogy az ilyen meccset miért nem használjuk kísérletezésre. Lehet, hogy Sanyi bá félti a seggét? Egy Nikolicsot, Bödét, Megyerit... ilyen meccseken miért nem lehet megnézni? Megeshet, hogy jobbak lennének mint a szerethető játékosaink és bekövetelnék őket a csapatba? Akkor lenne ám igazán bajban Egervári mert lenne két csapatra való játékosa és még harc is lenne a válogatottságért.Matthew99dömét a válogatott élére!4! akkor végre pölő is a megérdemelt trikolorjába feszíthetne!Divat
több mint 12 éve
Nem is értem, hogy az ilyen meccset miért nem használjuk kísérletezésre. Lehet, hogy Sanyi bá félti a seggét? Egy Nikolicsot, Bödét, Megyerit... ilyen meccseken miért nem lehet megnézni? Megeshet, hogy jobbak lennének mint a szerethető játékosaink és bekövetelnék őket a csapatba? Akkor lenne ám igazán bajban Egervári mert lenne két csapatra való játékosa és még harc is lenne a válogatottságért.Matthew99mondjuk Megyó kiszorult, de Bogdán pihentetése esetén simán behívhatná a fiatalokat az alamizsna rekorddöntés helyett...és igen ilyenkor kellene kísérletezni Nikolicékkal, de hát ismerjük sanyibát!! dömét a válogatott élére!4! akkor végre pölő is a megérdemelt trikolorjába feszíthetne!
|
több mint 12 éve
Nem is értem, hogy az ilyen meccset miért nem használjuk kísérletezésre. Lehet, hogy Sanyi bá félti a seggét? Egy Nikolicsot, Bödét, Megyerit... ilyen meccseken miért nem lehet megnézni? Megeshet, hogy jobbak lennének mint a szerethető játékosaink és bekövetelnék őket a csapatba? Akkor lenne ám igazán bajban Egervári mert lenne két csapatra való játékosa és még harc is lenne a válogatottságért.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
juhász ugyan mire kezdő ha nem játszik hónapok óta, még a pöcsével sem a padon ?mert beleillik a szerethető a renccerbe! 😊
azért nem kell elveket gyártani a be nem válogatás mögé, mert akkor lesz mit homlokonköpni. kár h a sok médiamegélhetési munkás nem teszi föl a kérdést.
(és persze nálam is kezdene juhász, nem ez a kérdés)gabtsi
|
több mint 12 éve
juhász ugyan mire kezdő ha nem játszik hónapok óta, még a pöcsével sem a padon ?azért nem kell elveket gyártani a be nem válogatás mögé, mert akkor lesz mit homlokonköpni. kár h a sok médiamegélhetési munkás nem teszi föl a kérdést.
(és persze nálam is kezdene juhász, nem ez a kérdés)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Nem azért nem kéne berakni mert szarok az emlékei, hanem elvielg egy összeszokott jövő válogatottja fog menni ebben Király nem fér bele. Meg amúgyis mért nem lehet normális kapusunk...Király – Vanczák, Korcsmár, Juhász, Kádár – Pintér, Varga J., Hajnal – Koman, Szalai, Dzsudzsákmiért kellett berakni újra Királyt? és pont a norvégok ellen? nincsenek túl jó emlékei róluk (0-3as félidő, 1-4 a vége)...davemayer
és ezzel mackós gabi megelőzi a Fekete Párducot... 😕Divat
Varga Józsi helyett egy Husztit megnéznék 😀 Tudom álom 😀
több mint 12 éve
Király – Vanczák, Korcsmár, Juhász, Kádár – Pintér, Varga J., Hajnal – Koman, Szalai, Dzsudzsákmiért kellett berakni újra Királyt? és pont a norvégok ellen? nincsenek túl jó emlékei róluk (0-3as félidő, 1-4 a vége)...
és ezzel mackós gabi megelőzi a Fekete Párducot... 😕Divat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Király – Vanczák, Korcsmár, Juhász, Kádár – Pintér, Varga J., Hajnal – Koman, Szalai, Dzsudzsákés ezzel mackós gabi megelőzi a Fekete Párducot... 😕
|
több mint 12 éve
az nem lehet, mert ez a kép a 3. megnyert aranylabdájával készült 😛sorry, én most találkoztam vele először...bármilyen hihetetlen... 😊MedvepapaLehet, hogy a viccek topikba illene inkább, de én ide szánom "szakmai" okokból! Sanyi nem kerülhette el az aranylabda megnyerését! 😀ez olyan oldschool, h itt is volt már kb 1000*...Divat
Medvepapa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
sorry, én most találkoztam vele először...bármilyen hihetetlen... 😊Lehet, hogy a viccek topikba illene inkább, de én ide szánom "szakmai" okokból! Sanyi nem kerülhette el az aranylabda megnyerését! 😀ez olyan oldschool, h itt is volt már kb 1000*...Divat
Medvepapa
több mint 12 éve
Lehet, hogy a viccek topikba illene inkább, de én ide szánom "szakmai" okokból! Sanyi nem kerülhette el az aranylabda megnyerését! 😀ez olyan oldschool, h itt is volt már kb 1000*...
Medvepapa
|
több mint 12 éve
Lehet, hogy a viccek topikba illene inkább, de én ide szánom "szakmai" okokból! Sanyi nem kerülhette el az aranylabda megnyerését! 😀Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"