Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nagyon-nagyon megérdemelné az Atlético, fura ezt mondani, de ma ők fociztak, persze nyilván azért, mert hamaer hátrányba kerültek.dimatteonak bejött pár éve
Ezzel szemben a Real ölte a focit, Zidane meg minden egyes bakit elkövetett, amit elkövethetett. Óriási szarvashibák tömkelege, egyértelműen tapasztalatlanságból fakadó butaságok.
Stez
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Sebők Vili jósolt, remélem mindenki figyeltsvájc berúgta a tizit?
Kampman

Don't blink!
több mint 9 éve
Ha Pepének lőnie kell, vajon a rúgás után eldobja magát, mondván, Oblak pofán verte?
több mint 9 éve
Nagyon-nagyon megérdemelné az Atlético, fura ezt mondani, de ma ők fociztak, persze nyilván azért, mert hamaer hátrányba kerültek.Megérdemlik.
Ezzel szemben a Real ölte a focit, Zidane meg minden egyes bakit elkövetett, amit elkövethetett. Óriási szarvashibák tömkelege, egyértelműen tapasztalatlanságból fakadó butaságok.
Stez
több mint 9 éve
Nagyon-nagyon megérdemelné az Atlético, fura ezt mondani, de ma ők fociztak, persze nyilván azért, mert hamaer hátrányba kerültek.Ezzel szemben a Real ölte a focit, Zidane meg minden egyes bakit elkövetett, amit elkövethetett. Óriási szarvashibák tömkelege, egyértelműen tapasztalatlanságból fakadó butaságok.
több mint 9 éve
basszus 2 perc a hosszabbítás, nem hogy felívelnék nem, nekiáll szórakozni, persze, hogy lefújta...Real hülye volt, a helyzeteit be kellett volna lőni...
több mint 9 éve
ronaldo úgyis kihagyja 😀

Don't blink!
több mint 9 éve
spori nagy arc xDD meccs jelenete kb.
több mint 9 éve
Gundi vágja, hogy Saúl tíz perce nincs a pályán?És my bad, végül nem is őt hozták le, okéoké
Stez
Stez
több mint 9 éve
megint miylen mátrixot nyomott, óriási forma
több mint 9 éve
Pepe megint gurul meg fetrenglol xd
több mint 9 éve
Bale is bmeg, futáson kívül hülye mindenhez
több mint 9 éve
Gundi vágja, hogy Saúl tíz perce nincs a pályán?csak Filipe Luist hozták le akkor nem?
Stez
több mint 9 éve
Gundi vágja, hogy Saúl tíz perce nincs a pályán?És my bad, végül nem is őt hozták le, okéoké
Stez
több mint 9 éve
Szólnak Saulnak, hogy döntse el addig?Ebből tizi lesz ott meg a Margit győz sajnos..:/el se jutnak tizikig, figyeld meg xd
Coolearie
Stez
több mint 9 éve
Margit csak egy van. Az Atleticot tisztelem, szval érted..😀Ebből tizi lesz ott meg a Margit győz sajnos..:/De melyik Margit, Zombori úr?
Coolearie
mustaine
több mint 9 éve
Gundi vágja, hogy Saúl tíz perce nincs a pályán?
több mint 9 éve
volt egy vb mikor 5 mp fetrengőzés után jött a kiskocsi, most 2 perc után jutottak oda el, hogy jöjjön a hordágy...amúgy nem nézek olasz focit, de mióta nyomják erről az oldalról a meccset?
több mint 9 éve
nem lesz ép játékos? rúgjanak a kapusok!Ebből tizi lesz ott meg a Margit győz sajnos..:/el se jutnak tizikig, figyeld meg xd
Coolearie
Stez
több mint 9 éve
Ebből tizi lesz ott meg a Margit győz sajnos..:/De melyik Margit, Zombori úr?
Coolearie