Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
OK.Szerethető Söndör egész karrierje erről szól: BVSC, MTK, Dunaferr mindig (nagyon) jó keretekkel dolgozhatott.Sinisaabból hogy egy keret (nagyon) jó, még nem következik azért egyértelműen hogy eredményes is lesz!sok példa volt már erre mindenféle sportban...
pont attól lesz jó edző valaki hogy ki is tudja hozni belőlük!yooker
Szerintem átlagos (magyar) edző.
Ennyi.
De Ő egy géniusznak van beállítva.
Azt nem tudom megítélni, hogy mennyire jó közösségépítő.
De taktikailag nem sok, amit eddig bemutatott bármelyik csapatánál is.
Sousa, Moniz, Henk ten Cate, Garami József, Véber Gyuri de korábban még Csank János, munkáját, szándékait mindig láttam a csapataikon.
Egervári nálam = Boborojánnal.
Divatos taktikai felállásban (4-2-3-1) felküldi a csapatot, és nem nagyon érdekli, ha nincs meg hozzá az emberanyag, vagy a játékosok nem tudják mi a dolguk a pályán.
A meccsek alatt pedig akkor van Nála aktivitás, ha a gól után lepacsizik az egész kispaddal...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Amig allami vallalatok nagyban tamogatjak a csapatokat( Szerencsejatek zrt penz Fradinak, szponzoraciok stb) addig jogos. Nem ismerem teljesen a csapatok helyzetet de tuti hogy nem 100%ig maganvallalkozasok a csapatok.Szart se.JC6És ez így megy amióta az eszemet tudom.
De megint találkoztam egy nagyon okos ismerősömmel, aki totál kiakadt, mikor meghallotta, mennyit keresnek a magyar "futballisták". Ő egész életében nem fog annyit keresni, mint amit játékosok fél-egy év alatt zsebretesznek...Ezt már mondtam, annyit tesz zsebre egy játékos, amennyit a munkáltatója neki ad. Nem állami pénzből kapják a focisták a fizetésüket, kapitalizmus, szaba verseny van.
Állandóan előjönnek ezek a dolgok és rohadt unalmas, de a legdühítőbb az, hogy mi nem tudunk rajta változtatni...JC6
Én a saját cégemhez annyiért veszek fel titkárnőt, szerkesztőt, tanácsadót, vagy akár csinálok BLASZ8-as csapatot, amennyiért csak akarok .
Ha lenne egy BLASZ8-as csapatom, ahol a teljes keret havi 500ezret keresne, az mit jelentene?
Hogy mekkora pénzek vannak a fociban, vagy a BLASZ-ban, jellemző a túlfizetés, vagy azt, hogy egy adott tulajnak megér ennyit, hogy az ő csapatában játszik xy.
Messi vagy Özil miért kap annyit amennyit kap? Mert a klub tulajának megér ennyit, és véleménye szerint profitot termel.
Nincs ez másként itthon sem.Sobri Jóska
Ezenkivul egyetertek, amig van igeny a focira addg ekkora penzek lesznek benne.
több mint 12 éve
Szart se.JC6És ez így megy amióta az eszemet tudom.
De megint találkoztam egy nagyon okos ismerősömmel, aki totál kiakadt, mikor meghallotta, mennyit keresnek a magyar "futballisták". Ő egész életében nem fog annyit keresni, mint amit játékosok fél-egy év alatt zsebretesznek...Ezt már mondtam, annyit tesz zsebre egy játékos, amennyit a munkáltatója neki ad. Nem állami pénzből kapják a focisták a fizetésüket, kapitalizmus, szaba verseny van.
Állandóan előjönnek ezek a dolgok és rohadt unalmas, de a legdühítőbb az, hogy mi nem tudunk rajta változtatni...JC6
Én a saját cégemhez annyiért veszek fel titkárnőt, szerkesztőt, tanácsadót, vagy akár csinálok BLASZ8-as csapatot, amennyiért csak akarok .
Ha lenne egy BLASZ8-as csapatom, ahol a teljes keret havi 500ezret keresne, az mit jelentene?
Hogy mekkora pénzek vannak a fociban, vagy a BLASZ-ban, jellemző a túlfizetés, vagy azt, hogy egy adott tulajnak megér ennyit, hogy az ő csapatában játszik xy.
Messi vagy Özil miért kap annyit amennyit kap? Mert a klub tulajának megér ennyit, és véleménye szerint profitot termel.
Nincs ez másként itthon sem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szart se.De megint találkoztam egy nagyon okos ismerősömmel, aki totál kiakadt, mikor meghallotta, mennyit keresnek a magyar "futballisták". Ő egész életében nem fog annyit keresni, mint amit játékosok fél-egy év alatt zsebretesznek...
Állandóan előjönnek ezek a dolgok és rohadt unalmas, de a legdühítőbb az, hogy mi nem tudunk rajta változtatni...
több mint 12 éve
Höh, most Kondásnak volt egy kirohanása. Halkan teszem fel a kérdést, miután a két évre eltiltott Polekszics mellett maga Szima Gábor állt ki, és azóta a keretben van, mit vár az ember? Az a Polekszics, aki a Kecskemét elleni 4-4 során 4 lövésből 4 gólt kapott, és az utolsó percben megadott 11-esnél végigrohant a pályán, ellökte a csapattársát, és az égbe bombázta a labdát, teszik fel sokan a kérdést. Igen, az a Polekszics. És a büdös életben nem nyilatkozó Szima Gábor nyilvánosan kiállt mellette? Igen, az a Szima Gábor. Van még kérdés arról, mennyit ér a magyar foci?Ismét idézném a Détári-nyilatkozatot:nekem ezzel az a bajom, hogy nem látom a tüzet az emberben. lefogadom bármibe, hogy volt már olyan játékosa, aki a taktikai értekezlet alatt bealudt. egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy egy ilyen betoji, alamuszi, nyilatkozni alig tudó és akkor is össze - vissza beszélő ember be tudná izzítani a játékosokat meccsek előtt.JC6Szerethető Söndör egész karrierje erről szól: BVSC, MTK, Dunaferr mindig (nagyon) jó keretekkel dolgozhatott.Sinisaabból hogy egy keret (nagyon) jó, még nem következik azért egyértelműen hogy eredményes is lesz!sok példa volt már erre mindenféle sportban...
"Leginkább attól vagyok rosszul, amikor azt hallom, hogy a trénernek motiválnia kell a labdarúgókat."somoskovigsomoskovig
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ismét idézném a Détári-nyilatkozatot:nekem ezzel az a bajom, hogy nem látom a tüzet az emberben. lefogadom bármibe, hogy volt már olyan játékosa, aki a taktikai értekezlet alatt bealudt. egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy egy ilyen betoji, alamuszi, nyilatkozni alig tudó és akkor is össze - vissza beszélő ember be tudná izzítani a játékosokat meccsek előtt.JC6Szerethető Söndör egész karrierje erről szól: BVSC, MTK, Dunaferr mindig (nagyon) jó keretekkel dolgozhatott.Sinisaabból hogy egy keret (nagyon) jó, még nem következik azért egyértelműen hogy eredményes is lesz!sok példa volt már erre mindenféle sportban...
"Leginkább attól vagyok rosszul, amikor azt hallom, hogy a trénernek motiválnia kell a labdarúgókat."somoskovig
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nekem ezzel az a bajom, hogy nem látom a tüzet az emberben. lefogadom bármibe, hogy volt már olyan játékosa, aki a taktikai értekezlet alatt bealudt. egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy egy ilyen betoji, alamuszi, nyilatkozni alig tudó és akkor is össze - vissza beszélő ember be tudná izzítani a játékosokat meccsek előtt.Szerethető Söndör egész karrierje erről szól: BVSC, MTK, Dunaferr mindig (nagyon) jó keretekkel dolgozhatott.Sinisaabból hogy egy keret (nagyon) jó, még nem következik azért egyértelműen hogy eredményes is lesz!sok példa volt már erre mindenféle sportban...
több mint 12 éve
azt ő maga baszta el annó am. a menedzsere kint tárgyalt az ajaxxal a szerződés részleteiről, erre ő sunyiba kirepólt genoába és aláírt. nem volt egy nagy ötlet 😀Semmi köze egérnek Rudihoz. Max a pszichológusnak vagy az erőnléti edzőnek...JC6Rudi a Lokiban kb. igásló volt. Szerda-szombat ritmusban játszotta a 90 perceket, és az egyik legaktívabb játékos volt. Eléggé látszott, hogy ki nevelkedett a francia utánpótlásban, ki a magyarban. Neki egy belga, vagy egy holland bajnokság lett volna megfelelő. Rossz igazolás, derékba is tört a karrierje. És ettől kezdve tizenkettő egy tucat történet. füligjimmy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
OFFMa 38 éves a világ valaha volt talán legalulértékeltebb futballistája, Paul Scholes.
Én szerencsésnek mondhatom magam, hogy látom őt lassan 15 éve futballozni. A pályán és azon kívül is mindenkinek példakép lehet.
több mint 12 éve
Mikey
18 753
OFFAz elmúlt évek tanulsága alapján sosem jelent jót, ha egy adott játékos kapcsán a menedzser és maga a játékos is elkezdi hangoztatni hogy márpedig maradni fog és hogy mennyire szereti a csapattársakat és a várost és a szurkolókat és blabla. Különösen nem jelent jót, ha az a játékos Liverpool alkalmazott.
Suarez menni fog, legkésőbb a nyáron.
Értem én, hogy Henry is szarban van anyagilag, de Suarez góljait levonva a Liverpool 6, azaz hat bajnoki találatnál jár 13 bajnokin, és abból egy öngól.
A végén még tényleg igazzá válik a Championshipes hsz-em korábbról.
ON
több mint 12 éve
Szerethető Söndör egész karrierje erről szól: BVSC, MTK, Dunaferr mindig (nagyon) jó keretekkel dolgozhatott.Sinisaabból hogy egy keret (nagyon) jó, még nem következik azért egyértelműen hogy eredményes is lesz!sok példa volt már erre mindenféle sportban...
pont attól lesz jó edző valaki hogy ki is tudja hozni belőlük!
több mint 12 éve
Semmi köze egérnek Rudihoz. Max a pszichológusnak vagy az erőnléti edzőnek...JC6Rudi a Lokiban kb. igásló volt. Szerda-szombat ritmusban játszotta a 90 perceket, és az egyik legaktívabb játékos volt. Eléggé látszott, hogy ki nevelkedett a francia utánpótlásban, ki a magyarban. Neki egy belga, vagy egy holland bajnokság lett volna megfelelő. Rossz igazolás, derékba is tört a karrierje. És ettől kezdve tizenkettő egy tucat történet.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Most a barátságosokat bukjuk pocsék játékkal, viszont a tétre menőket nyerjük. Megfordult a trend. Mi a gond?Atariha jól emlékszem kikaptunk a hollandoktól hazai pályán.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Most a barátságosokat bukjuk pocsék játékkal, viszont a tétre menőket nyerjük. Megfordult a trend. Mi a gond?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Semmi köze egérnek Rudihoz. Max a pszichológusnak vagy az erőnléti edzőnek...
több mint 12 éve
Jobb rendszerben játszik max annyi.Ha egy játékos a válogatottban iszonyú jó, a klub csapatában meg gyenge, akkor ahhoz azért van valami köze a szövetségi kapitánynak is szerintem.Schlecklégiósként tényleg nem, a válogatottat kb egyedül vitte a hátán. ez nem egervári érdeme szvsz. hanem a játékosé.peachRudolf parádé? Szegény Rudolfnak egy jó szezonja nem volt légiósként. Ez szerintem kivételesen pont Egervári érdeme, hogy a válogatottban ennyire megtalálta a helyét neki, mikor ez egyik klubjában sem sikerült neki.Schleckbogdán,vanczák,vadócz,huszti,dzsudzsi,szalai,nk9,gera akik jelenleg jó formában vannak ( legalábbis a klubjukban). aztán a tavalyi rudolf parádét nem is említem. ez több mint az elmúlt 10 évben bármikor...peachAmikor már van 6-7 épkézláb játékosunk, nem 1-2 padozó...JC6na és kik azok?
ott kezdjük, hogy védő 1 sincs.Höri
több mint 12 éve
Ha egy játékos a válogatottban iszonyú jó, a klub csapatában meg gyenge, akkor ahhoz azért van valami köze a szövetségi kapitánynak is szerintem.légiósként tényleg nem, a válogatottat kb egyedül vitte a hátán. ez nem egervári érdeme szvsz. hanem a játékosé.peachRudolf parádé? Szegény Rudolfnak egy jó szezonja nem volt légiósként. Ez szerintem kivételesen pont Egervári érdeme, hogy a válogatottban ennyire megtalálta a helyét neki, mikor ez egyik klubjában sem sikerült neki.Schleckbogdán,vanczák,vadócz,huszti,dzsudzsi,szalai,nk9,gera akik jelenleg jó formában vannak ( legalábbis a klubjukban). aztán a tavalyi rudolf parádét nem is említem. ez több mint az elmúlt 10 évben bármikor...peachAmikor már van 6-7 épkézláb játékosunk, nem 1-2 padozó...JC6na és kik azok?
több mint 12 éve
légiósként tényleg nem, a válogatottat kb egyedül vitte a hátán. ez nem egervári érdeme szvsz. hanem a játékosé.Rudolf parádé? Szegény Rudolfnak egy jó szezonja nem volt légiósként. Ez szerintem kivételesen pont Egervári érdeme, hogy a válogatottban ennyire megtalálta a helyét neki, mikor ez egyik klubjában sem sikerült neki.Schleckbogdán,vanczák,vadócz,huszti,dzsudzsi,szalai,nk9,gera akik jelenleg jó formában vannak ( legalábbis a klubjukban). aztán a tavalyi rudolf parádét nem is említem. ez több mint az elmúlt 10 évben bármikor...peachAmikor már van 6-7 épkézláb játékosunk, nem 1-2 padozó...JC6na és kik azok?
több mint 12 éve
Rudolf parádé? Szegény Rudolfnak egy jó szezonja nem volt légiósként. Ez szerintem kivételesen pont Egervári érdeme, hogy a válogatottban ennyire megtalálta a helyét neki, mikor ez egyik klubjában sem sikerült neki.bogdán,vanczák,vadócz,huszti,dzsudzsi,szalai,nk9,gera akik jelenleg jó formában vannak ( legalábbis a klubjukban). aztán a tavalyi rudolf parádét nem is említem. ez több mint az elmúlt 10 évben bármikor...peachAmikor már van 6-7 épkézláb játékosunk, nem 1-2 padozó...JC6na és kik azok?
több mint 12 éve
románoknál jobban csak a szlovákokat gyűlölöm, úgyh elhiheted h nem örömmel mondtam ilyet...de majd meglátjuk melyikőnknek lesz igaza! remélem nem nekem, hanem Neked!mert megverték a belgákat egy kamu tizivel? 😀 látjuk, hogy ezeket a novemberi meccseket az nyeri, aki komolyabban veszi.nehezen képzeltem el, hogy egy nálunk alacsonyabb válogatottat megverünk, most viszont szinte biztos vagyok benne, hogy itthon megcsapjuk a románokat.FViktor93max a lelátón, ezek a szőröstalpúak sajnos nagyon mennek most...én azt mondom 3-ból nem jövünk ki! aztán ne legyen igazam...Divat
ezt is megértük bazzeg 2012-ben, hogy az ország szabályosan az egekbe marasztal egy román csapatot.Höri
|
több mint 12 éve
Nézd Vitya...Szerethető Söndör egész karrierje erről szól: BVSC, MTK, Dunaferr mindig (nagyon) jó keretekkel dolgozhatott.
Nekem a véleményem az, hogy szerethetősanya jókor lett kapitány. Amikorra beért egy olyan csatár, mint Szalai. Egy példa a sok közül.
A VB 3. U-20 as csapatot sem ő vitte a kezdetektől, nem ő rakta le az alapokat, de ő lett felmagasztalva, meg hogy mennyire ért a fiatalokhoz, blabla, legyen ő a szövkap, majd beépíti a srácokat. Erre minden barátságos meccsen van a kezdőben 7 túlkoros (30-felüli).
Szerintem alkalmatlan a posztra. Mint mondtam, jó időben lett kapitány. Amikor már van 6-7 épkézláb játékosunk, nem 1-2 padozó...JC6
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
bogdán,vanczák,vadócz,huszti,dzsudzsi,szalai,nk9,gera akik jelenleg jó formában vannak ( legalábbis a klubjukban). aztán a tavalyi rudolf parádét nem is említem. ez több mint az elmúlt 10 évben bármikor...Amikor már van 6-7 épkézláb játékosunk, nem 1-2 padozó...JC6na és kik azok?
több mint 12 éve
Amikor már van 6-7 épkézláb játékosunk, nem 1-2 padozó...JC6na és kik azok?
ott kezdjük, hogy védő 1 sincs.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nézd Vitya...Nekem a véleményem az, hogy szerethetősanya jókor lett kapitány. Amikorra beért egy olyan csatár, mint Szalai. Egy példa a sok közül.
A VB 3. U-20 as csapatot sem ő vitte a kezdetektől, nem ő rakta le az alapokat, de ő lett felmagasztalva, meg hogy mennyire ért a fiatalokhoz, blabla, legyen ő a szövkap, majd beépíti a srácokat. Erre minden barátságos meccsen van a kezdőben 7 túlkoros (30-felüli).
Szerintem alkalmatlan a posztra. Mint mondtam, jó időben lett kapitány. Amikor már van 6-7 épkézláb játékosunk, nem 1-2 padozó...
több mint 12 éve
mert megverték a belgákat egy kamu tizivel? 😀 látjuk, hogy ezeket a novemberi meccseket az nyeri, aki komolyabban veszi.nehezen képzeltem el, hogy egy nálunk alacsonyabb válogatottat megverünk, most viszont szinte biztos vagyok benne, hogy itthon megcsapjuk a románokat.FViktor93max a lelátón, ezek a szőröstalpúak sajnos nagyon mennek most...én azt mondom 3-ból nem jövünk ki! aztán ne legyen igazam...Divat
ezt is megértük bazzeg 2012-ben, hogy az ország szabályosan az egekbe marasztal egy román csapatot.