Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
orbán - csányi vegyespáros kint van? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Az a meccs Ancelottin ment el. Bekkelni kezdett, visszatolta a csapatot a tizenhatosára, szinte a Milanra szabadította a Liverpoolt. Viszont tanult a hibájából, és a visszavágón azért megmutatta, ebből a szempontból becsülöm őt.Attól függetlenül, hogy a Milan ott beszopta, a 3-3 is kurvajó meccs volt.Hát igen, az athéni döntő egészen fantasztikus volt...... PIPPO MIO!!!!!Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Az a legnagyobb baj, hogy valószínűleg az EB-n is ilyen játék lesz a nyolcaddöntőktől kezdve
Kampman
Bezzeg anno a Milan Liverpool 😀
Duff
Kampman
Duff
több mint 9 éve
Remélem ez esetben simán visszajuttatja a Szarkákat a Premier Leaguebe a következő idényben.Nem tudom, mennyire nézel angol focit, de konkrétan a béka segge alól tartotta bent majdnem a Newcastle-t.Benítez tolódása beérett.Ki is tolódott vele a Newcastle a Championjshipbe...
Stez
iktriad
Ha két fordulóval előbb nevezik ki, bennmaradnak.
Stez
több mint 9 éve
btw Simeone ismét bizonyította, hogy elképesztő palikútba esett a terve hamar, váltani kellett, egy felfogásával ellentétes taktikával folytatta, egyetlen cserével megfordított mindent, nagyot húzott
több mint 9 éve
Szeretnék úgy tenni, mintha az nem történt volna meg, soha nem láttam még olyan jó Milant, mint abban az idényben és nem nyertek semmit...Attól függetlenül, hogy a Milan ott beszopta, a 3-3 is kurvajó meccs volt.Hát igen, az athéni döntő egészen fantasztikus volt...... PIPPO MIO!!!!!Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Az a legnagyobb baj, hogy valószínűleg az EB-n is ilyen játék lesz a nyolcaddöntőktől kezdve
Kampman
Duff
Kampman
Duff
több mint 9 éve
Attól függetlenül, hogy a Milan ott beszopta, a 3-3 is kurvajó meccs volt.Hát igen, az athéni döntő egészen fantasztikus volt...... PIPPO MIO!!!!!Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Kampman
Duff
Kampman
több mint 9 éve
Hát igen, az athéni döntő egészen fantasztikus volt...... PIPPO MIO!!!!!Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Kampman
Duff
több mint 9 éve
Nem tudom, mennyire nézel angol focit, de konkrétan a béka segge alól tartotta bent majdnem a Newcastle-t.Benítez tolódása beérett.Ki is tolódott vele a Newcastle a Championjshipbe...
Stez
iktriad
Ha két fordulóval előbb nevezik ki, bennmaradnak.
több mint 9 éve
Benítez tolódása beérett.
Stez
több mint 9 éve
Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Kampman
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
na faszom😊Fules volt rajtam..de a szomszedokat megint hallottam..kesett a stream.
Nem nagyon lesz alvas mivel az andaluzok most elkezdtek orjongeni pedardazni..dudalni.
Ennyit nem er a foci😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Oblak marha nagy mágus tiziölés szempontjából...
több mint 9 éve
Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Az a legnagyobb baj, hogy valószínűleg az EB-n is ilyen játék lesz a nyolcaddöntőktől kezdve
több mint 9 éve
Sajnálom Torrest, személyében a valódi legjobb csapatból is volt valaki a döntőben, Forza Milan! xd
több mint 9 éve
Szégyen.
több mint 9 éve
ha ez lesz, akkor majd kap egy ilyet...na, megint céroni lesz a hősMajd Juhász lerúgja az EBn.
Stez
iktriad
több mint 9 éve
Valaki eltörhetné már Ronaldo lábát...
több mint 9 éve
Szopják az uefa faszát. Kurvára nem érdemelték meg. Oblak meg monnnyon le.
több mint 9 éve
na, megint céroni lesz a hősMajd Juhász lerúgja az EBn.
Stez
több mint 9 éve
De rühellem, amikro valakit úgy emelnek piedesztálra, hogy fingja nincs a világról.Zidane, a hős. Oh, wait.