Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Mikey
18 753
Én sem gondoltam komoly kérdésnek, annál inkább zrikának. Remélem Suárezt is viszi a Dynamo 50 millióért, hasonló sikerrel.😂Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter TailorTorres?Mikey
szegényke már csak elrettentésnek jó, remélem télen visszahozzuk Lukakut.kristof
több mint 12 éve
Most olvasom hogy kirúgják Di Matteot, vicces amikor keresik a lehetőséget hogy kirúgjanak valakit és az első adandó alkalommal meg is teszik. Csak a BL-győzelem miatt nem kerestek helyette mást pedig sztem többet érdemelt volna, szépen összekapta a Chelseat. Abra ismét alkotott, de hát már megszokhattuk 😀jön a pincér, vele mindent megnyernek- haha
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ez a duma már kezd egy hangyafasznyit unalmas lenni.Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter Tailornem sikerült senkit sem kilóra megvenni.Amadeus91
több mint 12 éve
pepsifoci.hu/node/127898mi volt? nem találok normális linketkristofA Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos. füligjimmyÉs végtelenül szánalmas.
Mondjuk én csapattársként is hamarabb köpnék elé, minthogy lepacsizzak vele.
kaszo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mi volt? nem találok normális linketA Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos. füligjimmyÉs végtelenül szánalmas.
kaszo
több mint 12 éve
A Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos. füligjimmyÉs végtelenül szánalmas.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😂Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter TailorTorres?Mikey
szegényke már csak elrettentésnek jó, remélem télen visszahozzuk Lukakut.
több mint 12 éve
Hát meleg volt. Nekem tippmix miatt Bayern győzelem lett volna jó, csak erre nem figyeltek 😀 De így emberelőnyben egy Valencia ellen nyerni kellett volna. Kisebb mélypont fog most következni úgy látom.Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...teljesen jó nekik az X...Divat
Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlenAsbee
több mint 12 éve
Mikey
18 753
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter TailorTorres?
több mint 12 éve
Csak egy tökéletes nap:Nyert a Barca nyert a Juve 😀 nem is akárhogy.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter Tailornem sikerült senkit sem kilóra megvenni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...
több mint 12 éve
A Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos.Kíváncsi vagyok, hogy fogják megbüntetni őket ezért. Három tizi ellenük a kieséses szakaszban? 😊 Ilyet nem lehet csinálni.
füligjimmy
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nagyon szemezek vele, különösen az őrbódés fejezet érdekel, arról még keveset hallottam😊 De ha tavasszal is így termeli a gólokat, akkor megveszem!hát elvileg az miatt volt most "tüntetés", de amúgy igazad van talán az is meglesz jövőre a bajnoki cím mellé! 😀jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊zavi27
petike könyvét megvetted már v majd csak karácsonyra lesz ajándék? 😀Divat
több mint 12 éve
Rui Pedro mesterhármas 😂 Hát igen a luzitánoknál nem kellett rehova, csak ne nyert volna a galata', így azért necces lesz a top16.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-a-juventusban-nevelkedett-olasz-csatar-erkezett-2193123championship
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...teljesen jó nekik az X...
Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlenAsbee
|
több mint 12 éve
Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlen
több mint 12 éve
A Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos. Szerencsétlen Braga,a z ág is húzza őket. Az MU ellen is minimum pontot érdemeltek volna, most is teljesen elszálltak az esélyeik, kaptak 5 lövésből 3 gólt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
hát elvileg az miatt volt most "tüntetés", de amúgy igazad van talán az is meglesz jövőre a bajnoki cím mellé! 😀jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊zavi27
petike könyvét megvetted már v majd csak karácsonyra lesz ajándék? 😀
|
több mint 12 éve
jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊
több mint 12 éve
Amadeus91ez még csak most ért el germán földre? pedig már kezdtem örülni, h vmi újat dobsz be Mozart... 😀
|
több mint 12 éve
prieger zsolt beszélgetett egy haverommal fociról, főként barca és hollandia a téma. hátha érdekel vkit:www.rangado.hu/tartalom/cikk/237109_michels_az_atya_cruyff_a_fiu_pep_a_szentlelek
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Anno 6-7 éve szó volt róla, hogy kötelezővé teszik, nekem volt is... 😀