Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Bár nem tudom pontosan, de mintha azt a csapatot a Sisa rakta volna össze, akit a vb előtt lecseréltek a mesterre.Na erre kíváncsi leszek. Főleg a töketlen egervárira meg Pinyöööre.félelmetes amit Egerváriról írnak, kész csoda, hogy az U20-al sikeres tudott lenni (feltéve, hogy velük is így "bánt")
index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/01/meg_50_perc_film_a_futballvalogatottrol/
Matthew99
gamerkr
több mint 9 éve
Szerintem mondjuk ez az egyik legjobb dolog ami történhet Martiallal meg Rashforddal, hogy jön eléjük-melléjük egy Ibra aki levenné végre róluk a terhet, azért 18 és 20 évesen elvárni tőlük, hogy egész szezonban a hátukon vigyék a Unitedet nem gyengén irreális szerintem, ő meg 2 vagy nagyon maximum 3 szezon után úgy is lépne, vagy visszavonulna és majd akkor eljöhet Martialék ideje.
több mint 9 éve
És esetleg ha Ibra mégsem a Unitedet válasz akkor mivan?Malmö is szívesen látná.
több mint 9 éve
Te Stez, most nem baszogatásképp, de hány United meccset láttál idén? Rooney már nem csak a csapatban, de a válogatottban is középpályássá vált. Ott van Rashford, akinek a helyét legjobban befolyásolná egy esetleges center érkezése, mert klasszikus módon csak ő játssza ezt a posztot a csapatban. Martial egyébként is pont olyan közönség kedvenc, mint Marcus. Ráadásul az egész csapat legjobb támadó szellemű játékosa volt idén.20 körül, már PL-t.
Igazából ha ugyanaz a felállás marad, azaz a 4-2-3-1, akkor eddig 2 ember van aki tudja hozni a szintet elől és marad is. A két fiatal. Na most ha Depayyal és Matával nem számolunk, akkor kéne egy jobbszélső és egy karmester. De ha mondjuk jön Ibra, akkor Rashforddal oszthatnák meg a melót. Az egyik még túl fiatal a full terheléshez, a másik pedig már öreg hozzá.
dugo93
De egyébként: Rooney 42 meccset játszott a kiírásban összesen, ebből 27-szer középtámadóként, nyolcszor visszavont ékként, hatszor pedig támadó középpályásként játszott. Szóval ha hinni lehet az adatoknak, akkor mégsem középpályás volt, és amikor én láttam Rooneyt, akkor sem úgy észleltem, hogy ő vissza lett volna vonva, legrosszabb esetben is ék volt, de az meg nem középpályás.
Az meg tök más dolog, hogy a fél világ tudja, hogy Rooneynak már jobban feküdne a középpálya, attól még Van Gaal nem sűrűn tolta vissza, mint ahogy Hodgson is néha-néha próbálgatta ott, főleg, mert ő bele van buzulva.
Ha azt vesszük, hogy Mourinho nem tolja hátra (tök mindegy, hogy tiszteli-e vagy milyen okból), akkor továbbra is ott tartunk, hogy Mou szinte biztosan érkező támadója (aki valszeg Ibra lesz, de mindegy is szerintem, kit hoz) bekavar, és ennek Martial ihatja meg a levét.
És Martial ugye bal szélen játszhatna, a létszám meg is lenne neki, ha Mata elmenne, de egyrészt Mata jobb szélen játszott kb. mindig, tehát az oldal nem passzol, ami mondjuk kis gond, viszont megnézve Mourinho agresszív, védekező felfogását, nem tudom elképzelni, hogy egy Rooney, Martial, Rashford, Ibra négyessel, és még egy kevesebbet védekező támadó/irányító középpályással sok meccsre kimenjen. Pont, mivel ebből a névsorból egyik sem védekezik igazán, Mourinhónak pedig ez az elsődleges, és nyugodt szívvel beáldoz egy támadót, akárcsak egy védekezni tudó középpályásért, vagy mélységi irányítóért.
Meg lehet nézni Mourinhót, mennyire rá van kattanva a védekezni is tudó középpályásokért, általában hány ilyen playát dugott a csapataiba. Ha elkezdek a védelem mellett számolgatni, akkor bárhogy is nézem, az jön majd ki, hogy a támadóegységből valakit kiszortíroz. Na most a kérdés ott van, meg meri-e húzni, hogy a lassulása után már igencsak veszélytelenedő, visszaeső Rooneyt pakolja ki, mert mást nem tudok elképzelni, csak Martialt, mivel ugye Rashfordért herélik, Ibra meg ha jön... Te melyiket választanád? Oké, nyilván az más, hogy Ibrában benne van a sérülés, Rooneyban benne van a sérülés, Rashford meg fiatal, tehát papíron kaphat lehetőséget Martial, de ha Mourinho nem változtatna az eddigi felfogásán, és jönne mondjuk Ibra, vagy egy Mou által kinézett támadó, és azt veszem, hogy valaki nem sérül meg súlyosan (márpedig azért nem erre alapoznék, de ki tudja), akkor nem gondolnám, hogy mondjuk úgy az évi 50 tétmeccsből több jutna neki, mint mondjuk a szezon fele, azaz 25. Kupával, PL-meccsekkel, El-meccsekkel egybevetve.
Viszont egy 20 éves csókánál PL ide vagy oda, nem gondolom elegendőnek az évi 25 meccset a megfelelő fejlődéshez.
De elfogadom, hogy te alapból nem így látod a dolgokat, én nekem viszont az az érzésem, hogy valószínűleg Martial lesz az egyik, akin csattan az ostor az átigazolási szezon után.
több mint 9 éve
www.spox.com/de/sport/fussball/regionalliga/1606/News/rot-weiss-oberhausen-zlatan-ibrahimovic-stellungnahme-verpflichtung.htmlAz Oberhausen hivatalosan is bejelentkezett Ibraért.
több mint 9 éve
Te Stez, most nem baszogatásképp, de hány United meccset láttál idén? Rooney már nem csak a csapatban, de a válogatottban is középpályássá vált. Ott van Rashford, akinek a helyét legjobban befolyásolná egy esetleges center érkezése, mert klasszikus módon csak ő játssza ezt a posztot a csapatban. Martial egyébként is pont olyan közönség kedvenc, mint Marcus. Ráadásul az egész csapat legjobb támadó szellemű játékosa volt idén.Igazából ha ugyanaz a felállás marad, azaz a 4-2-3-1, akkor eddig 2 ember van aki tudja hozni a szintet elől és marad is. A két fiatal. Na most ha Depayyal és Matával nem számolunk, akkor kéne egy jobbszélső és egy karmester. De ha mondjuk jön Ibra, akkor Rashforddal oszthatnák meg a melót. Az egyik még túl fiatal a full terheléshez, a másik pedig már öreg hozzá.
több mint 9 éve
Szerintem meg pont, hogy rosszabb nem történhetett volna. Kibaszták a menedzsert, aki a honfitársa volt, akinek a kedvence volt, mindezt úgy, hogy még a faszi is kirakta a kezdőből, ez már nagyon sokatmondó. Viszont Van Gaal nem volt mocsadék, Mourinho viszont úgy be fogja oltani az első edzésen, ahol nem hajtja ki a belét, hogy szegény Depay sírva rohan majd haza.Blindre is rá lehet fogni, hogy forró a talaj, miután Van Gaal embere volt, szintén a holland válogatottból, de Blind legalább fel tud mutatni néhány jó meccset. Szerintem jelen helyzetben Depaynál nagyobb szarban max Mata van, akinek a karrierje a Mourinho elől való menekvésről szól, aki még Manchesterben is utolérte. xD
több mint 9 éve
Mondjuk depayal mourinhonál jobb nem történhetett volna, ha nála sem embereli meg magát simán kinéz neki egy pl. watfordos pályafutás.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Csak szerintem a te elméleted ott bukik meg, hogy azzal számolsz, marad az MU támadósora az, ami.Csak épp ezaz, hogy Martialnak már egyáltalán nem biztos, hogy befejező csatár a posztja. Lajos kitette a szélre, először Rooney miatt, később pedig Rashford miatt. Eleinte kapta is miatta a savat LvG, de nagyon jól ment a franciának ott is. Ráadásul szinte meccsről meccsre lehetett rajta látni, hogy egyre jobban fekszik neki a dolog. Akár az alapvonal felé cselez, akár befelé és úgy lő kapura. Plusz sokszor azt érzem rajta, hogy túlvállalja magát. Túl közel akar bemenni a kapuhoz, ahelyett hogy lőne/passzolna. Amit valószínű nem lesz nehéz levetkőznie. Szvsz akkor még több gólt/gólpasszt tud majd adni és nagyon kényelmesen elférnek Marcussal a pályán. Sőt, hatalmasat profitálhatnak egymásból. Ha ők így fejlődnek és Depay felnőne a feladathoz...Mint ahogy a legtöbben, mert Martial rivaldafénybe került hirtelen, míg Iheanacho nagyon-nagyon messze van ettől, de ez talán pont jól is jöhet még neki. Nem feltétlenül a két évről van szó, de az is nagy plusz.Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.Martial a szezon háromnegyedében nem is azon a poszton játszott ahol Rashford. Nagyon jól elfértek egymás mellett, Anthony bal szélről betörve, Marcus pedig center poszton. Egyébként nyilván ebben a korban sokat számít 2 év, de én előbbit érzem a nagyobb tehetségnek.
De Martialról sem gondolom, hogy bármelyik top csapatban megoldás lenne, olyannyira, hogy nem jósolok neki nagy jövőt az MU-ban, mindezt úgy, hogy a 18 éves Rashford lesz az egyik, aki kiszorítja.
Martial nálam inkább egy középcsapat jó támadója, mint teszem azt egy Huntelaar. Amúgy meg a Citynél ott van Iheanacho, akiről már most sejtem, hogy Guardiola elkótyavetyéli a fenébe, pedig simán jobb Martialnál. Óriási tehetség, csak meg kéne adni neki a lehetőséget.
Stez
dugo93
Iheanacho alulértékelt, és ugye a semmiből olcsón megszerzett támadóként nem nagyon kapta meg a lehetőséget, ellentétben Martiallal. Nekem gondom vele sincs, de nem vélem annyira ultimate talentnek, mint ahogy körbe lett szopkodva, és igazából azt sem látom benne, hogy stabil első számú csatár legyen egy top csapatban.
Rashfordot sokkal tehetségesebbnek vélem, és Mourinhónál nagyobb esélye is lesz szerintem beválni, mint Martialnak, illetve Pep egy szarházi, ő meg Iheanacho karrierjét fogja lehúzni a WC-n.
Remélem majd ilyen Pedrókkal és egyéb szarházi kedvencekkel tölti meg a City padlását.
Stez
dugo93
Én viszont egy sztár támadó érkezését várom, Depay tuti pad, vagy távozás, Rooney a neve miatt nem lesz csere, Rashfordért meg kinyírják Mout, ha nem játszatja. És akkor ugye ha valóban jön még egy minőségi támadó, akkor ez kezd sok lenni. Márpedig Mout ismerve biztosan hozni akar majd valakit.
több mint 9 éve
Csak épp ezaz, hogy Martialnak már egyáltalán nem biztos, hogy befejező csatár a posztja. Lajos kitette a szélre, először Rooney miatt, később pedig Rashford miatt. Eleinte kapta is miatta a savat LvG, de nagyon jól ment a franciának ott is. Ráadásul szinte meccsről meccsre lehetett rajta látni, hogy egyre jobban fekszik neki a dolog. Akár az alapvonal felé cselez, akár befelé és úgy lő kapura. Plusz sokszor azt érzem rajta, hogy túlvállalja magát. Túl közel akar bemenni a kapuhoz, ahelyett hogy lőne/passzolna. Amit valószínű nem lesz nehéz levetkőznie. Szvsz akkor még több gólt/gólpasszt tud majd adni és nagyon kényelmesen elférnek Marcussal a pályán. Sőt, hatalmasat profitálhatnak egymásból. Ha ők így fejlődnek és Depay felnőne a feladathoz...Mint ahogy a legtöbben, mert Martial rivaldafénybe került hirtelen, míg Iheanacho nagyon-nagyon messze van ettől, de ez talán pont jól is jöhet még neki. Nem feltétlenül a két évről van szó, de az is nagy plusz.Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.Martial a szezon háromnegyedében nem is azon a poszton játszott ahol Rashford. Nagyon jól elfértek egymás mellett, Anthony bal szélről betörve, Marcus pedig center poszton. Egyébként nyilván ebben a korban sokat számít 2 év, de én előbbit érzem a nagyobb tehetségnek.
De Martialról sem gondolom, hogy bármelyik top csapatban megoldás lenne, olyannyira, hogy nem jósolok neki nagy jövőt az MU-ban, mindezt úgy, hogy a 18 éves Rashford lesz az egyik, aki kiszorítja.
Martial nálam inkább egy középcsapat jó támadója, mint teszem azt egy Huntelaar. Amúgy meg a Citynél ott van Iheanacho, akiről már most sejtem, hogy Guardiola elkótyavetyéli a fenébe, pedig simán jobb Martialnál. Óriási tehetség, csak meg kéne adni neki a lehetőséget.
Stez
dugo93
Iheanacho alulértékelt, és ugye a semmiből olcsón megszerzett támadóként nem nagyon kapta meg a lehetőséget, ellentétben Martiallal. Nekem gondom vele sincs, de nem vélem annyira ultimate talentnek, mint ahogy körbe lett szopkodva, és igazából azt sem látom benne, hogy stabil első számú csatár legyen egy top csapatban.
Rashfordot sokkal tehetségesebbnek vélem, és Mourinhónál nagyobb esélye is lesz szerintem beválni, mint Martialnak, illetve Pep egy szarházi, ő meg Iheanacho karrierjét fogja lehúzni a WC-n.
Remélem majd ilyen Pedrókkal és egyéb szarházi kedvencekkel tölti meg a City padlását.
Stez
több mint 9 éve
Remélem majd ilyen Pedrókkal és egyéb szarházi kedvencekkel tölti meg a City padlását.Hát nem.
Stez
több mint 9 éve
Mint ahogy a legtöbben, mert Martial rivaldafénybe került hirtelen, míg Iheanacho nagyon-nagyon messze van ettől, de ez talán pont jól is jöhet még neki. Nem feltétlenül a két évről van szó, de az is nagy plusz.Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.Martial a szezon háromnegyedében nem is azon a poszton játszott ahol Rashford. Nagyon jól elfértek egymás mellett, Anthony bal szélről betörve, Marcus pedig center poszton. Egyébként nyilván ebben a korban sokat számít 2 év, de én előbbit érzem a nagyobb tehetségnek.
Stez
dugo93
több mint 9 éve
Na erre kíváncsi leszek. Főleg a töketlen egervárira meg Pinyöööre.félelmetes amit Egerváriról írnak, kész csoda, hogy az U20-al sikeres tudott lenni (feltéve, hogy velük is így "bánt")
index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/01/meg_50_perc_film_a_futballvalogatottrol/
Matthew99
Szerkesztette: gamerkr
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
nem olvastad el a cikket.pinyo nincs benne😊, sot nincs minden dokumentalva.
több mint 9 éve
Na erre kíváncsi leszek. Főleg a töketlen egervárira meg Pinyöööre.index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/01/meg_50_perc_film_a_futballvalogatottrol/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Gündogan már meg is van a Citynek, persze ő is sérülten kb októberig....
több mint 9 éve
Az ultimate pechvogelNincs más választás, menni kell a Bayernbe
iktriad
több mint 9 éve
Lewa -> Real Madrid. Nem gondoltam volna hogy a Bayern hajlik erre. A Madrid jól járna vele. Benzema helló...nagyon remélem hogy kacsa, mint minden a Real-t érintő átigazolási hír
Matthew99
több mint 9 éve
Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.Martial a szezon háromnegyedében nem is azon a poszton játszott ahol Rashford. Nagyon jól elfértek egymás mellett, Anthony bal szélről betörve, Marcus pedig center poszton. Egyébként nyilván ebben a korban sokat számít 2 év, de én előbbit érzem a nagyobb tehetségnek.
Stez
több mint 9 éve
Lewa -> Real Madrid. Nem gondoltam volna hogy a Bayern hajlik erre. A Madrid jól járna vele. Benzema helló...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
A manchesterevening oldal lehozta hogy már most baja van Pepnek Iheanachoval..Mi lesz később? Félek hogy itt hatalmas rendezkedés lesz. Már csak az lesz a kérdés hogy bejön vagy kudarc lesz.Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.mert Agüero is üvegből van, és nincs aki helyettesítseMinek nekünk Martial ha van egy Agüeroooooooo? (Amúgy tetszik a srác játéka, nagyon jól bánik a labdával.)Sztem nincs az a pénz amiért odaadják a citynekNyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
slowmotion
davemayer
Coolearie
slowmotion
Stez
több mint 9 éve
Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.mert Agüero is üvegből van, és nincs aki helyettesítseMinek nekünk Martial ha van egy Agüeroooooooo? (Amúgy tetszik a srác játéka, nagyon jól bánik a labdával.)Sztem nincs az a pénz amiért odaadják a citynekNyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
slowmotion
davemayer
Coolearie
slowmotion
több mint 9 éve
mert Agüero is üvegből van, és nincs aki helyettesítseMinek nekünk Martial ha van egy Agüeroooooooo? (Amúgy tetszik a srác játéka, nagyon jól bánik a labdával.)Sztem nincs az a pénz amiért odaadják a citynekNyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
slowmotion
davemayer
Coolearie