Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Anno 6-7 éve szó volt róla, hogy kötelezővé teszik, nekem volt is... 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
elvileg nálunk is lesz tavasztól, az ultrák megmondták, hogy akkor nem fognak kimenni a hazaiakra.
több mint 12 éve
jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!
|
több mint 12 éve
ejj ezek a pyromániás állatok!!! na majd a csányi banda ezeknek is küldi a több milliós csekket! ilyen hangulatba nem lehet meccsekre járni!
|
több mint 12 éve
Nem tudta volna kimondani, hogy Koplárovics. 😊Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.Mi lett volna, ha anno a ZTE-t felfedezi 50 Cent 😀Asbee
sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.htmlJakehomer
több mint 12 éve
Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.Mi lett volna, ha anno a ZTE-t felfedezi 50 Cent 😀
sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.htmlJakehomer
több mint 12 éve
Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.html
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
a lényegen így sem változtat, hogy ez a bohóc játszik Balogh meg nem. Szvsz simán válogatott szint volt amikor játszott, igaz eléggé elfogult vagyok vele kapcsolatban. Ha sokáig mellőznék akár vissza is lehetne csábítani Vukmir helyére, bár ha Domonyain és Deutschon múlik akkor ide senki nem jön az ziher..most látom hogy tegnap mit össze nem balfaszkodott ez a szerencsétlen Vaskó 😀 És emiatt a bohóc miatt ültette le horváthferi Balogh Bécit aki 140 meccsen keresztül volt állandó kezdő. 😀 van bajeaglesmcnabbPóti szorította ki Baloghot, Vaskó mindig is kezdő volt a KTE-ben.kristof
minden esetre mostmár bírja ki azt a 2 hetet, remélem ellenünk játszik Vaskó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most látom hogy tegnap mit össze nem balfaszkodott ez a szerencsétlen Vaskó 😀 És emiatt a bohóc miatt ültette le horváthferi Balogh Bécit aki 140 meccsen keresztül volt állandó kezdő. 😀 van bajeaglesmcnabbPóti szorította ki Baloghot, Vaskó mindig is kezdő volt a KTE-ben.
több mint 12 éve
most látom hogy tegnap mit össze nem balfaszkodott ez a szerencsétlen Vaskó 😀 És emiatt a bohóc miatt ültette le horváthferi Balogh Bécit aki 140 meccsen keresztül volt állandó kezdő. 😀 van baj
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Döbbenetesen szar volt a Fradi.Ennyire megzavarta volna a fejeket, hogy késett a fizu?!?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
deyell
11 702
magyar foci, kaposvár - ftc, online tudósítás."taktikai csata"
21. perc: helyzet
utána semmi
30. perc: kisebb helyzet
utána semmi
39. perc: helyzet
18 perc alatt 3 helyzet, ami még nem is komoly. jó meccs lehet 😀JC6
choose life
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
magyar foci, kaposvár - ftc, online tudósítás.21. perc: helyzet
utána semmi
30. perc: kisebb helyzet
utána semmi
39. perc: helyzet
18 perc alatt 3 helyzet, ami még nem is komoly. jó meccs lehet 😀
több mint 12 éve
Szépen fordítottak a spanyolok, a gól után csak cigánykodással foglalkozó brazilok ellen. 😊 Schleckfalcao hathatósabb hozzájárulása nélkül is nyertek valahogy a brazilok. Szerintem az összképet nézve teljesen megérdemelten. 😊
több mint 12 éve
Utoljára fogadtam olasz "nagycsapatra". Az Inter rúgott egyet, én meg hátradőltem, az egész szezonban impotens Cagliari ellen hazai pályán csak behúzzák, ugye? Na, a vendégek zsinórban dolgozták aki a ziccereket, egyet csak bevágtak. Még csak félidő, de ebben az Inter középpályában semmi átütő erő nincs, a védelmük közepe meg röhej.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szépen fordítottak a spanyolok, a gól után csak cigánykodással foglalkozó brazilok ellen. 😊
több mint 12 éve
ha wolfe hajlandó lenne 5 méterről eltalálni a kibaszott kurva kaput már rég megnyertük volna a meccset. így viszont le merném fogadni hogy kiszopunk 😀sok lúd disznót győz 😛
szerk.: csak meglett, Vass többet is játszhatna, de sebaj majd jövőre Könyves állítólag már aláírt, és jövőre megy Paksba.
Amúgy szép dolog hogy a debreceniek zsidóznak, az nem számít hogy ezer éve a TEVA a főszponzoruk 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
nem szeretem ezeket a Ronaldo pletykákat. régi sebeket tép fel 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na de barátom! ki igazolt, én, vagy ő? ki mondta meg, hogy melyik játékosra van szüksége, melyikre nincs, én, vagy ő? nem kell itt nagy dolgokat kitalálni, főleg nem a Tottenhamnél, mert jó csapat! én számtalan hibát látok AVB-nél és vak, aki nem látja. de majd máskor megbeszéljük, mert hulla vagyok...Igen, mert te mindent az ő számlájára írsz fel. én máshogy látom. Double BHa ma verjük az arsét akkor megbocsájtom az elmúlt 3 meccset. Egyébként ma Bajor - Frank rangadó, de természetesen a júrósport a dortmundot kell hogy mutassa....Double BÉn képtelen vagyok AVB--nak megbocsátani...JC6
több mint 12 éve
ha wolfe hajlandó lenne 5 méterről eltalálni a kibaszott kurva kaput már rég megnyertük volna a meccset. így viszont le merném fogadni hogy kiszopunk 😀szerk.: csak meglett, Vass többet is játszhatna, de sebaj majd jövőre Könyves állítólag már aláírt, és jövőre megy Paksba.
Amúgy szép dolog hogy a debreceniek zsidóznak, az nem számít hogy ezer éve a TEVA a főszponzoruk 😀
több mint 12 éve
Lol igen: a 2.-3. gól baromira mákos volt. az első az egy szép védhetetlen fejes Mertétől, a 4.-en pedig már nem volt ember Santin, mert kitámadott a csapat. Az 5. gólt már nem láttam, mert másik meccs ment akkor, szóval igen addig a 2:2 lett volna igazán jogos. Double Bde ilyen nincs, h mi lett volna a jogos.
azért mert kitámad egy csapat jogos (itt helytálló ez a szó) emberhátrányban, és úgy szerez gólt az ellenfél, az nem mák.
itt egyedül Adebayor-ra lehet ráhúzni a vizes lepedőt, nem az ellenfelet kell ekézni, mert éltek a lehetőséggel.
egyébként mindegyik gól szépen ki volt játszva, lehetett volna több is, ha Lloris nem véd ilyen jól.
több mint 12 éve
Nem azért vagyok csalódott, mert kikapott a csapat, hanem azért, mert mikor végre AVB is kitalál egy jó taktikát, amivel az ellenfél nem tud mit kezdeni, akkor jön egy ilyen hiba. Amiből ha az elején mondjuk bemegy Lennon helyzete, vagy nem vagyunk ennyire balszerencsések akkor a félidő végén akár vezetéssel, döntetlennel mehettünk volna szünetre.ha nincs a kiállítás és tudja játszani a Spurs a játékát akkor minimum szorosabb (még az is lehet hogy nyernek). Így azért egy szurkoló csalódottsága eléggé érthető. davemayermost is még a kiállítással is a 2:2 lenne reális, mégis bemákoltak még kettőt a szrzenálosok.Double Bte biztos jó meccset néztél?lol
Lol igen: a 2.-3. gól baromira mákos volt. az első az egy szép védhetetlen fejes Mertétől, a 4.-en pedig már nem volt ember Santin, mert kitámadott a csapat. Az 5. gólt már nem láttam, mert másik meccs ment akkor, szóval igen addig a 2:2 lett volna igazán jogos.
több mint 12 éve
ha nincs a kiállítás és tudja játszani a Spurs a játékát akkor minimum szorosabb (még az is lehet hogy nyernek). Így azért egy szurkoló csalódottsága eléggé érthető.most is még a kiállítással is a 2:2 lenne reális, mégis bemákoltak még kettőt a szrzenálosok.Double Bte biztos jó meccset néztél?lol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal