Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
Mondjuk az, hogy bánfi mit ámokfutott az m4en az valami egészen elképesztő... 😀
peach
Úgy általában nagyon profi volt a körítés. Azt hittem, valami sajtótájékoztató módjára jelentik be, ehelyett egy interjút próbáltak bejátszani, ahol először nem volt hang se, majd egyszerűen bemondták, hogy kik lesznek a kerettagok.

több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Bese tuti hogy nem állsz be se.
Tudtam hogy a fizikai felmérők alapján be fogja rakni a német :d
eaglesmcnabb
köszönjük! 😊

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Bese tuti hogy nem állsz be se.
Tudtam hogy a fizikai felmérők alapján be fogja rakni a német :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Papír keret.
Besének orulok,Gyurcso talan elfert volna.
Kenny
Sérült volt 3 hónapot. Én azt hittem, sallait viszi stieber helyett mert az meg nem játszott egész tavasszal. Amúgy igen.
Mondjuk az, hogy bánfi mit ámokfutott az m4en az valami egészen elképesztő... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Papír keret.
Besének orulok,Gyurcso talan elfert volna.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Akkor összefoglalva, ha a tolódás rendben lesz, már nagy baj nem érhet minket.
több mint 9 éve
De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.
Kenny
Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne.
davemayer
Én azon is meg lennék lepődve, ha az egész magyar válogatott egynél több gólt lőne nemhogy Szalai... 😉 😊
Jughead
3ból 2 meccsen ott leszek és csak annyit kérek hogy legalább 1 magyar gólnak örülhessünk
davemayer
Kívánom, hogy ne csak gólnak, de akárcsak egy pontocskának is örülhess. 😉 😊

Ami az illeti én nem támasztok túlzott elvárásokat az EB-hez annyit szeretnék, hogy ne legyen a csapat egy pofozógép, és legalább nehezítse meg mind 3 ellenfél dolgát ha nem is a végsőkig, de jó ideig. 😉
Jughead
Illetve ne kapjunk olyan gyökér gólokat mint pl. az észak írek ellen...

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Kenny
davemayer
Én azon is meg lennék lepődve, ha az egész magyar válogatott egynél több gólt lőne nemhogy Szalai... 😉 😊
Jughead
3ból 2 meccsen ott leszek és csak annyit kérek hogy legalább 1 magyar gólnak örülhessünk
davemayer
Kívánom, hogy ne csak gólnak, de akárcsak egy pontocskának is örülhess. 😉 😊

Ami az illeti én nem támasztok túlzott elvárásokat az EB-hez annyit szeretnék, hogy ne legyen a csapat egy pofozógép, és legalább nehezítse meg mind 3 ellenfél dolgát ha nem is a végsőkig, de jó ideig. 😉
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Kenny
davemayer
Jughead

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Kenny
davemayer
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
lekaptam a FIFA15t, van ehhez vmi roster update?
több mint 9 éve
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyha mondjuk meghúzza, hogy Szalait kivágja, akkor a fair play szelleméről híres arc elkezdi-e keverni a szart, és rohadéknak beállítani Storckot.
Stez
Itt most egész pontosan kire/mire gondolsz?

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?
Én Bödére és/vagy Juhászra gondolok.
Kenny
Kampman
Kenny
Stez
Kenny
Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne. Egyszer még megpattanhat rajta vagy bele botolhat véletlenül de aki ennyire gyengén teljesít kb 2 éve MINDENHOL attól én már nem várok csodát.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Kenny
Mindkettőt viszi szerintem. Böde mégis csak gólkirály, Juhásznak meg talán csak Királyhoz és Gerához mérhető nemzetközi tapasztalata van. Gondolom nagyrészt azokat a mennyei játékosokat hagyja itthon, akik amúgy is csak azért voltak az edzőtáborban, hogy tapasztalatot szerezzenek (Bese, Lencse, Vida)
Kampman
Szerintem Juhász kijátszotta magát a csapatból az elefántok ellen.lassú volt,körülményes,nem egy hanem néha két ütemet tévedett.A rutinja mellette szól,de szerintem más nagyon nem.
Böde meg a két feröeriek ellen lőtt gólján kívül teljesen súlytalan nemzetközi szinten,tavaly amit leművelt az EL-ben azt rossz volt nézni.Igazából mindegy ki megy,csak tegye oda magát 90 percen át.A többi nem számít.
Kenny
Juhászt kihagyhatja, az nem lepne meg, de Böde igen.
Nem csak az a lényeg, hogy mennyire eredményes, a válogatottban Niko sem találja a kaput, Szalai meg végképp. Böde viszont teljesen más stílusú támadó, és ez fontos lehet, miután Storck rengeteget gyakoroltatja a taktikaváltást, minden helyzetre készíti a csapatot. Ha ebből indulok ki, akkor egy Bödéhez hasonló erőcsatárt el fog vinni magával, mert ilyen stílusú támadója nincsen más, és a változatosság fontos lehet.

Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyha mondjuk meghúzza, hogy Szalait kivágja, akkor a fair play szelleméről híres arc elkezdi-e keverni a szart, és rohadéknak beállítani Storckot.
Stez
Szalainak szerintem annyira beton a helye mint pl Nagy Ádámnak vagy Királynak.Szalainak fontos taktikai szerepe van,de könyörgöm 1-2x eltalálhatná a kaput.De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Kenny
Mindkettőt viszi szerintem. Böde mégis csak gólkirály, Juhásznak meg talán csak Királyhoz és Gerához mérhető nemzetközi tapasztalata van. Gondolom nagyrészt azokat a mennyei játékosokat hagyja itthon, akik amúgy is csak azért voltak az edzőtáborban, hogy tapasztalatot szerezzenek (Bese, Lencse, Vida)
Kampman
Szerintem Juhász kijátszotta magát a csapatból az elefántok ellen.lassú volt,körülményes,nem egy hanem néha két ütemet tévedett.A rutinja mellette szól,de szerintem más nagyon nem.
Böde meg a két feröeriek ellen lőtt gólján kívül teljesen súlytalan nemzetközi szinten,tavaly amit leművelt az EL-ben azt rossz volt nézni.Igazából mindegy ki megy,csak tegye oda magát 90 percen át.A többi nem számít.
Kenny
Juhászt kihagyhatja, az nem lepne meg, de Böde igen.
Nem csak az a lényeg, hogy mennyire eredményes, a válogatottban Niko sem találja a kaput, Szalai meg végképp. Böde viszont teljesen más stílusú támadó, és ez fontos lehet, miután Storck rengeteget gyakoroltatja a taktikaváltást, minden helyzetre készíti a csapatot. Ha ebből indulok ki, akkor egy Bödéhez hasonló erőcsatárt el fog vinni magával, mert ilyen stílusú támadója nincsen más, és a változatosság fontos lehet.

több mint 9 éve
Kenny
Kampman

több mint 9 éve
Kenny

több mint 9 éve
Kenny
Stieber.

Coolarie: Nagy fanja vagyok bogdánnak, de sajnos abszolút indokolt a kihagyása...

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Kenny
Mind a kettő jönni fog. Nekem speciel Bogdán kihagyása fáj a legjobban..Szeretném már a srácot látni úgy hogy tényleg bizonyít..
több mint 9 éve

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Beszélgessünk futballról.

Fenntartásokkal ugyan, de olvasom, hogy Balogh Balázs iránt, Korcsmár iránt meg még valaki iránt érdeklődnek Lengyelországból. Litauszki ugye már le is igazolt. Lovrencsics és Kádár, (Rudnevs) jó teljesítménye ugye ráfordította a szemeket az NB1-re, azóta Guzmics és főleg Nikolics remek játéka még inkább előtérbe helyezte a magyar játékosokat. Tényleg elég ennyi? 1-2 jó teljesítmény és akkor kinyílik a piac? Azt persze tudom, hogy a kedvező ár is szerepet játszik benne, amit fizetni kell (már ha nem szabadon igazolható). Vagy a kedves menedszer urak jöttek rá arra, hogy először lépcsőzetesen kellene haladni és nem rögtön a TOP nyugati ligákba eladni a portékájukat? Mennyire élhető út ez a magyar játékosoknak? S innen, hogyan tovább? Mert jó-jó ez a lengyel liga, de innen tovább kellene ugrani erősebb ligákba.
tüsi91
Rég túl van már azon a szinten a magyar bajnokság, hogy innen valaki nagyot dobbantson, muszáj letenni valamit a nemzetközi porondon vagy külföldön, hogy egyáltalán szóba kerüljön egy magyar játékos neve komolyabban. Ilyen ugródeszkának jó ez a lengyel, holland, osztrák, belga másodvonal. Bele lehet erősödni a nyugati mentalitásba és tempóba, és adott esetben továbblépni és fejlődni.
Ez sokkal jobb módszer, mint egyből kimenni egy nagy csapathoz a padon ücsörögni a tartalékok tartalékjainak meccsén.

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy az megvan, hogy Pérez egy bukta döntő után le akarta váltani Zidane-t? 😊
Állítólag már az új trénert keresgélte.
Stez
Emeryt akarta,sőt elvileg szóbeli megállapodásig el is jutottak.
Bolond ember.
Kenny
Ez ordas nagy marhaságnak tűnik. Mi a fenének cserélné le a kedvencét, aki a szurkolók, média, játékosok is mind imádnak?

Hihetetlen ez az állandó hangulatkeltés a katalán sajtó (mert kik mások, mint a Deportivo kezdték ezt híresztelni) részéről. Olyan kisebbségtudatok és önértékelési zavarban szenvednek, hogy az már vicc. Meg lehet nézni, az utóbbi hetek írásait, vagy épp Pique és Xavi marhaságait. Nem kell feltétlen jót kívánni az ellenfélnek, de ez az állandó mi vagyunk a jók, ők a gonoszak beállítás hányingerkeltő...

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!

Fenntartásokkal ugyan, de olvasom, hogy Balogh Balázs iránt, Korcsmár iránt meg még valaki iránt érdeklődnek Lengyelországból. Litauszki ugye már le is igazolt. Lovrencsics és Kádár, (Rudnevs) jó teljesítménye ugye ráfordította a szemeket az NB1-re, azóta Guzmics és főleg Nikolics remek játéka még inkább előtérbe helyezte a magyar játékosokat. Tényleg elég ennyi? 1-2 jó teljesítmény és akkor kinyílik a piac? Azt persze tudom, hogy a kedvező ár is szerepet játszik benne, amit fizetni kell (már ha nem szabadon igazolható). Vagy a kedves menedszer urak jöttek rá arra, hogy először lépcsőzetesen kellene haladni és nem rögtön a TOP nyugati ligákba eladni a portékájukat? Mennyire élhető út ez a magyar játékosoknak? S innen, hogyan tovább? Mert jó-jó ez a lengyel liga, de innen tovább kellene ugrani erősebb ligákba.
tüsi91
Ez sokszor tényleg csak ennyi, a menedzsereken rengeteg múlik, és a nemzetiségen alapuló sztereotipizálás nagyon is él; majdnem mint az aranycipőnél a gólok szorzószáma... Nem labdarúgás, hanem jégkorong, de a legjobb sztori szerintem Gröschl Tamásé, akit anno azért draftoltak az NHL-be, mert azt hitték a neve alapján, hogy skandináv, aztán nagy volt a meglepődés, mikor rájöttek, hogy magyar, még a lehetőséget se kapta meg a bizonyításra. Ezt a kialakult ellenszenvet a magyar aranylábúak iránt ugyanúgy le kell küzdeni, amiért a játékosügynök legalább annyit tehet, ha jó kapcsolatai vannak (Filipovicson kívül magyar berkekben pl. nincs is nagyon más, akinek a klienseit egyáltalán hajlandóak megtekinteni külföldön).
baggio
Túlzol kicsit Robi, egyébként való igaz h a focivilágban is létezik negatív sztereotípia a magyarokkal szemben.
Filipovics mellett azért Pataky Tibor is kiközvetített több magyart külföldre (pl. Bogdán, NK9, Kádár, Gulácsi, Vadócz).
Vmivel kisebb szintén magyar cég a Sport and Success intézi Megyeri Balázs ügyeit, de ők adták el Hollandiába Vida Krisztofert, aki egész sokat játszott idén a De Graafschapban a holland 1. osztályban (más kérdés h a csapat aztán osztályzón kiesett).
Sok magyarnak (pl. Dzsudzsák, Varga Roli, Priskin, Elek, Bódi, Pátkai, Lipták, Kalmár, Balogh Balázs) a Stars & Friends nevű, egyébként osztrák székhelyű, de számos európai országban képviselettel rendelkező cég viszi az ügyeit, a magyar iroda feje ugye Vörösbaranyi József. A nagyobb nemzetközi kliensei tartozik cégnek pl. Skrtel, Zieler v. Kucka.
Persze sok komoly magyar playának (Nikolics, Köteles, Juhász, Huszti, Gyurcsó, Guzmics, Fiola, Pintér, Kiskokó, Radó, Simon Dudu, Gera, Hidi, Sándor Gyuri) valóban Filipovics az ügynöke.
Persze az sem véletlen h számos piacképes magyar futballista dolgozik külföldi ügynökkel:
- Szalai ügyeivel az arena11 nevű müncheni cég foglalkozik, ahogy pl. Sadio Mané v Johannes Geis esetében is
- Tőzsér az ausztrál (!) Playmaker Football Management ügyfele, ahogy pl. Mile Jedinak is.
- Stieber dolgait SportsTotal nevű kölni ügynökség intézi, az egyik legnagyobb név a német piacon, Toni Kroos v. Marco Reus is az ügyfelük.
- Otigba képviselője (ha őt vehetjük magyarnak) a holland piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a Sports Entertainment Group (SEG), Memphis Depay-jal, Stefan de Vrijjel v. Kevin Strootmannal egyetemben.
- Futács jogi ügyeiért a szintén holland Mulders Advocaten felel.
- Balogh Norbert ügynöke pedig a görög Gerasimos Zapatinas.

Summa summarum a piacképes magyar futballisták közül egyedül Dibusz az akinél ez gond lehet, a Paunoch Péter-féle Center Sport tényleg nem egy nagy was ist das, valamint Nagy Ádám az, akinek ha jól tudom most nincs is ügynöke.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219

tüsi91
Ez sokszor tényleg csak ennyi, a menedzsereken rengeteg múlik, és a nemzetiségen alapuló sztereotipizálás nagyon is él; majdnem mint az aranycipőnél a gólok szorzószáma... Nem labdarúgás, hanem jégkorong, de a legjobb sztori szerintem Gröschl Tamásé, akit anno azért draftoltak az NHL-be, mert azt hitték a neve alapján, hogy skandináv, aztán nagy volt a meglepődés, mikor rájöttek, hogy magyar, még a lehetőséget se kapta meg a bizonyításra.
baggio
Mondjuk ez nhl szinten ordas nagy hiba. Instant scout cut. (Kéne, hogy legyen)
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante

tüsi91
Ez sokszor tényleg csak ennyi, a menedzsereken rengeteg múlik, és a nemzetiségen alapuló sztereotipizálás nagyon is él; majdnem mint az aranycipőnél a gólok szorzószáma... Nem labdarúgás, hanem jégkorong, de a legjobb sztori szerintem Gröschl Tamásé, akit anno azért draftoltak az NHL-be, mert azt hitték a neve alapján, hogy skandináv, aztán nagy volt a meglepődés, mikor rájöttek, hogy magyar, még a lehetőséget se kapta meg a bizonyításra. Ezt a kialakult ellenszenvet a magyar aranylábúak iránt ugyanúgy le kell küzdeni, amiért a játékosügynök legalább annyit tehet, ha jó kapcsolatai vannak (Filipovicson kívül magyar berkekben pl. nincs is nagyon más, akinek a klienseit egyáltalán hajlandóak megtekinteni külföldön).

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal