Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
ma ilyen hosszabbításos kupa meccsek vannak😊
a digóknál is hosszabbítás
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Bayern nyert

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
szépen fogynak a játékosok a a FCB-BVB-n.. Ribéry hihetetlen!

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Am De Gea egy kibaszott robot. N1
több mint 9 éve
Gratulálok a Crystal Palacenak amiért ilyen jól harcoltak!
több mint 9 éve
Ma FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia Kupa
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
Hogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Coolearie
Go Denver Broncos, AZ Cards, Oregon, Michigan, Ole Miss, Peyton Manning and Marcus Mariota fan. WOLFSBURG és SOTON, Genoa, Atleti, Nantes drukker, National teams : HUN and GER, Favourite players : Kevin De Bruyne, Toni Kroos, Marco Reus, Marcus Rashford, Saúl, Manuel Neuer, GO Anaheim Ducks, IN F1 : Lewis Hamilton supporter, Max Verstappen, Biathlon : Martin Fourcade, cycling : N. Quintana, GSW 4ever in NBA

simán, meg lehet szeretni a kiscsapatokat, és sok meccset nézek, fontosabbakon ahol nincs kifejezetten is mindig választok egyet akiknek lszurkolok egy meccsig, pl nagy Barca ellenes vagyok ezért simán beírom a topikba hogy hajrá real, inkább azok mint a katalánok

fontosabb : Smalling piros

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
Coolearie
Ne bántsd, egyszerűen csak a szívében sok hely van a szeretetnek

több mint 9 éve
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊
remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
NB2
Bezzeg a sztriptiztancosokat megmozgattak 😀

több mint 9 éve
Hiába van ott Rashford

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 9 éve
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊
remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.
Stez
Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
Kampman
Tudom, én írtam meg a hírt. 8D
Egyébként lett volna egy vagy két nap a sörmeccs és a selejtező között, de azért na, tudja mindenki, hogy ez a szervezés nem véletlen volt.

több mint 9 éve
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.
Stez
Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.

több mint 9 éve
Idei álom 11?

De Gea
Lahm, Thiago Silva, Godin, Alaba
Vidal, Pogba
Messi, De Bruyne, Ronaldo
Lewa

Pad: Neuer, Modric, Suarez, Martial, Ramos, Kroos, Hummels

Na gyertek, oltsatok szét 😀
dugo93
Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!

Az alomtulaj meg Berlusconi.
Stez
Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.
Kampman
Gunyolodni? Azt nem kell, eleg megnezni a tabellat, azzal kigunyolja a csapat, es foleg Berlusconi sajat magat, es azt, amit sok eve muvel.

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Még a pool csatárgondok margójára.

Sturridge egészségesen egy top csatár, ezt bizonyítja is. A gond az, hogy valóban kis szerencse nélkül fél szezont bír egészségesen. Viszont Klopp megtalálta Origit a kezdőbe és amíg Funes Mori le nem rúgta fosta is a gólokat. (Sokszor Dánielt a padra szorítva).

Jövőre nem lesz nemzetközi kupaporond, így ha Stu nem megye el (volta jelek pro és kontra is). Akkor a Sturridge - Origi - Ings hármassal (aki végre felépül és az egész előszezont tudja majd tolni) neki lehet menni a bajnokságbak, és nagyon csodálkoznék, ha hoznánk melléjük még csatárt. Pláne, hogy vész esetén Firmino is tud elől játszani. (Götze esetleges érkezésével valszeg Lallana kerülne ki a kezdőből, de Klopp alatt ahogy azt már írták is nagyon feljavult, szóval Firmino előremozgása, Götze be középre és Lallana jobboldalra, nem okozna nagy minőségi romlást).

Benteke és Balo (mert Ő is ittvan még) eladása mellett a nemzetközi meccsek nélkül elég lesz szerintem Kloppnak ennyi támadó.

Középpályára és a védelemre jobban ráfér az erősítés.
(Balhátvéd, középhátvéd (ahol Skrtel valószínűsíthető távozása mellett Kolo szerződése lejár, így csak Lovren - Matip és Sakho van akinél meg ott lóg a levegőben akár a 2 éves eltiltás is ügye...), középpálya (Lucas szinte biztos és Allen esetleges távozása mellett). Bár én Allent megtartanám, ha megelégszik a mostani szerepkövével, hogy főleg csere és csak ritkán kerül kezdőbe.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Idei álom 11?

De Gea
Vidal, Pogba
Lewa

dugo93

Stez
Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
Idei álom 11?

De Gea
Vidal, Pogba
Lewa

dugo93

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kondas-szerint-a-korai-el-bucsu-miatt-huzott-el-az-ftc-2502275

Mondjátok, hogy trollkodik, mert ennyire ökör nem lehet valaki!
NB2
Mocskos mákja volt a Fradinak. Ha a Debrecen be se jut az EL-be, meg a Puskás is több fiatalt tud igazolni és a paksi pálya is többször alkalmas játékra mint nem akkor csak 11 ponttal nyerik a bajnokságot.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Martialt én sem értem, ha már csatár ink Higuaín.
empty taxi
Sejtettem, hogy ezt szó fogja érni, de bevallom hazabeszéltem. Imádom a gyereket.

De igazából itt azt vártam, hogy ti is leírjátok a sajátotokat 😀

több mint 9 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kondas-szerint-a-korai-el-bucsu-miatt-huzott-el-az-ftc-2502275

Mondjátok, hogy trollkodik, mert ennyire ökör nem lehet valaki!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Martialt én sem értem, ha már csatár ink Higuaín.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Azért én egy Mahrezt csak beszorítanék valahova, legrosszabb esetben Martial helyére...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
A Suarez - Lewa tényleg kérdéses, de nem akartam a szokásos hármast odaírni.

Szerintem De Gea-t nem kell magyarázni, idén jobb volt mindenkinél.
de Bruyne posztján bajban voltam. | Nem jutott eszembe Özil 😀 | . Ezt aláírim, hogy oda ő jobb.

Viszont Vidal, főleg így a szezon vége felé borzasztó jól játszott. Szántotta a pályát a két 16os között. Kell egy ilyen motor a csapatba. Nálam ő nem kérdés.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
de Bruyne nem tudom mit keres a kezdőben, nálam Suarez,Neuer > Lewa, De Gea, Vidalt se biztos, hogy a kezdőbe raknám

és Özilt azért csak betenném 19 gólpasszal és 144 helyzet kidolgozással

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/