Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.
több mint 9 éve
ma ilyen hosszabbításos kupa meccsek vannak😊a digóknál is hosszabbítás
több mint 9 éve
Bayern nyert
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
szépen fogynak a játékosok a a FCB-BVB-n.. Ribéry hihetetlen!
több mint 9 éve
Am De Gea egy kibaszott robot. N1
több mint 9 éve
Gratulálok a Crystal Palacenak amiért ilyen jól harcoltak!
több mint 9 éve
Go Denver Broncos, AZ Cards, Oregon, Michigan, Ole Miss, Peyton Manning and Marcus Mariota fan. WOLFSBURG és SOTON, Genoa, Atleti, Nantes drukker, National teams : HUN and GER, Favourite players : Kevin De Bruyne, Toni Kroos, Marco Reus, Marcus Rashford, Saúl, Manuel Neuer, GO Anaheim Ducks, IN F1 : Lewis Hamilton supporter, Max Verstappen, Biathlon : Martin Fourcade, cycling : N. Quintana, GSW 4ever in NBAMa FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
Coolearie
simán, meg lehet szeretni a kiscsapatokat, és sok meccset nézek, fontosabbakon ahol nincs kifejezetten is mindig választok egyet akiknek lszurkolok egy meccsig, pl nagy Barca ellenes vagyok ezért simán beírom a topikba hogy hajrá real, inkább azok mint a katalánok
fontosabb : Smalling piros
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Ne bántsd, egyszerűen csak a szívében sok hely van a szeretetnekMa FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
Coolearie
több mint 9 éve
Ma FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
több mint 9 éve
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊Bezzeg a sztriptiztancosokat megmozgattak 😀
remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
NB2
több mint 9 éve
Ma FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaNincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
több mint 9 éve
Tudom, én írtam meg a hírt. 8DAmugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
Stez
Kampman
Egyébként lett volna egy vagy két nap a sörmeccs és a selejtező között, de azért na, tudja mindenki, hogy ez a szervezés nem véletlen volt.
több mint 9 éve
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
Stez
több mint 9 éve
Gunyolodni? Azt nem kell, eleg megnezni a tabellat, azzal kigunyolja a csapat, es foleg Berlusconi sajat magat, es azt, amit sok eve muvel.Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛Idei álom 11?Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!
De Gea
Lahm, Thiago Silva, Godin, Alaba
Vidal, Pogba
Messi, De Bruyne, Ronaldo
Lewa
Pad: Neuer, Modric, Suarez, Martial, Ramos, Kroos, Hummels
Na gyertek, oltsatok szét 😀
dugo93
Az alomtulaj meg Berlusconi.
Stez
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.
Kampman
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.
több mint 9 éve
Még a pool csatárgondok margójára.Sturridge egészségesen egy top csatár, ezt bizonyítja is. A gond az, hogy valóban kis szerencse nélkül fél szezont bír egészségesen. Viszont Klopp megtalálta Origit a kezdőbe és amíg Funes Mori le nem rúgta fosta is a gólokat. (Sokszor Dánielt a padra szorítva).
Jövőre nem lesz nemzetközi kupaporond, így ha Stu nem megye el (volta jelek pro és kontra is). Akkor a Sturridge - Origi - Ings hármassal (aki végre felépül és az egész előszezont tudja majd tolni) neki lehet menni a bajnokságbak, és nagyon csodálkoznék, ha hoznánk melléjük még csatárt. Pláne, hogy vész esetén Firmino is tud elől játszani. (Götze esetleges érkezésével valszeg Lallana kerülne ki a kezdőből, de Klopp alatt ahogy azt már írták is nagyon feljavult, szóval Firmino előremozgása, Götze be középre és Lallana jobboldalra, nem okozna nagy minőségi romlást).
Benteke és Balo (mert Ő is ittvan még) eladása mellett a nemzetközi meccsek nélkül elég lesz szerintem Kloppnak ennyi támadó.
Középpályára és a védelemre jobban ráfér az erősítés.
(Balhátvéd, középhátvéd (ahol Skrtel valószínűsíthető távozása mellett Kolo szerződése lejár, így csak Lovren - Matip és Sakho van akinél meg ott lóg a levegőben akár a 2 éves eltiltás is ügye...), középpálya (Lucas szinte biztos és Allen esetleges távozása mellett). Bár én Allent megtartanám, ha megelégszik a mostani szerepkövével, hogy főleg csere és csak ritkán kerül kezdőbe.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛Idei álom 11?Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!
De Gea
Vidal, Pogba
Lewa
dugo93
Stez
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Idei álom 11?Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!
De Gea
Vidal, Pogba
Lewa
dugo93
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kondas-szerint-a-korai-el-bucsu-miatt-huzott-el-az-ftc-2502275Mocskos mákja volt a Fradinak. Ha a Debrecen be se jut az EL-be, meg a Puskás is több fiatalt tud igazolni és a paksi pálya is többször alkalmas játékra mint nem akkor csak 11 ponttal nyerik a bajnokságot.
Mondjátok, hogy trollkodik, mert ennyire ökör nem lehet valaki!
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Martialt én sem értem, ha már csatár ink Higuaín.Sejtettem, hogy ezt szó fogja érni, de bevallom hazabeszéltem. Imádom a gyereket.
empty taxi
De igazából itt azt vártam, hogy ti is leírjátok a sajátotokat 😀
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kondas-szerint-a-korai-el-bucsu-miatt-huzott-el-az-ftc-2502275Mondjátok, hogy trollkodik, mert ennyire ökör nem lehet valaki!
több mint 9 éve
Martialt én sem értem, ha már csatár ink Higuaín.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azért én egy Mahrezt csak beszorítanék valahova, legrosszabb esetben Martial helyére...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
A Suarez - Lewa tényleg kérdéses, de nem akartam a szokásos hármast odaírni. Szerintem De Gea-t nem kell magyarázni, idén jobb volt mindenkinél.
de Bruyne posztján bajban voltam. | Nem jutott eszembe Özil 😀 | . Ezt aláírim, hogy oda ő jobb.
Viszont Vidal, főleg így a szezon vége felé borzasztó jól játszott. Szántotta a pályát a két 16os között. Kell egy ilyen motor a csapatba. Nálam ő nem kérdés.
több mint 9 éve
de Bruyne nem tudom mit keres a kezdőben, nálam Suarez,Neuer > Lewa, De Gea, Vidalt se biztos, hogy a kezdőbe raknámés Özilt azért csak betenném 19 gólpasszal és 144 helyzet kidolgozással

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/