NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
...csak 1 pirinyó apróságról megfeledkezel, van kinek drukkolni, nem pedig kimész a semmire. Vagy világ színvonalon játszanak, vagy azok ellen...és ezért megnyugodhatsz, mert a foci EB-n sem a magyarok bunkó szurkolóiról fognak szólni a hírek...Pont ez a lényeg. Ha normálisan csinálják, nincs jobb szurkolótábor a magyar tábornál. Legyen szó bármilyen sportágról, még a legapróbb sikerért is képesek lelkesedni. És ennek járnak a csodájára külföldön.
ozibozi
És akkor vannak ezek a mitugrász gyökerek, akik sokkal többet képzelnek magukról mint amik, és elrontják az egészet valami beteges rombolásra/alpáriságra gerjedő hajlammal. Ez a fő bajom, és nem is kevés
több mint 9 éve
...csak 1 pirinyó apróságról megfeledkezel, van kinek drukkolni, nem pedig kimész a semmire. Vagy világ színvonalon játszanak, vagy azok ellen...és ezért megnyugodhatsz, mert a foci EB-n sem a magyarok bunkó szurkolóiról fognak szólni a hírek...
több mint 9 éve
Könyörgöm csak ne kapjon ki az Arsenal, csak most az egyszer ne...Ügy sem fogtok indulni a BL-be. Vagy ha igen, akkor egy Malmö szintű csapat fog kiejteni. Ugye nem akarod ezt? Az United EU legnagyobb csapata.
dr0725
több mint 9 éve
Azért a hétvégi kézilabda és hoki meccsek rendesen beárazták a "sokra tartott" gyökerebbik-mártírnak beállított foci ultra társadalmat. Mert lehet ám normális keretek között is szurkolni és hangulatot csinálni. (Kíváncsi lennék, mi történt volna itt egy a kézilabdában látott vendég román győzelem után az utcákon/aluljárókban....)
több mint 9 éve
Atleti kikapott a tök utolsótól?😊 Mivan?😊ajtó-oblak oddsok voltak
NB2
több mint 9 éve
Atleti kikapott a tök utolsótól?😊 Mivan?😊
több mint 9 éve
Nem a City-nek drukkolok, de minden De Bruyne gólnak örülök 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Könyörgöm csak ne kapjon ki az Arsenal, csak most az egyszer ne...
több mint 9 éve
Fordított a Soton a Spurs ellen 😀, és a genoai derby-n természetes a én griffoném simán nyert a Samp ellen. Nantesom tegnam vesztett, Atléti játszik, és a Wölfe tegnap végre nyert, az Atléti most játszik, de remélhetőleg nyer a Levante ellen. Ez mondhatjuk az én csapataim hete a nagy bajnokságban. Az Arsenal-ManCity elég kemény 1 vagy 2 perc és két gól.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Nem tetszik? 😀😀😀Ez nem tetszik, nem tetszik kérdése.Ez van, nem vagyok egy magyar professzor, megértenek így is az emberek, szóval nem tehetek arról hogy ez valakinek nem tetszik..😊Nem.attól mentse meg a Liverpool szurkolók idegeit az élet, hogy még egyszer Bogdánt kapuban lássák, lássuk.Nem jól írtam le?
Ádám-nakCoolearieáá, ez konkrétan fájdalmat okoz a szememnek.
Mikey
Coolearie
Pedig egy hete már beleszaladtál ebbe a késbe. 😉
kittli
Coolearie
gdavid
több mint 9 éve
Ez nem tetszik, nem tetszik kérdése.Ez van, nem vagyok egy magyar professzor, megértenek így is az emberek, szóval nem tehetek arról hogy ez valakinek nem tetszik..😊Nem.attól mentse meg a Liverpool szurkolók idegeit az élet, hogy még egyszer Bogdánt kapuban lássák, lássuk.Nem jól írtam le?
Mikey
Coolearie
kittli
Coolearie
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Ez van, nem vagyok egy magyar professzor, megértenek így is az emberek, szóval nem tehetek arról hogy ez valakinek nem tetszik..😊Nem.attól mentse meg a Liverpool szurkolók idegeit az élet, hogy még egyszer Bogdánt kapuban lássák, lássuk.Nem jól írtam le?
Mikey
Coolearie
kittli
több mint 9 éve
Nem.attól mentse meg a Liverpool szurkolók idegeit az élet, hogy még egyszer Bogdánt kapuban lássák, lássuk.Nem jól írtam le?
Mikey
Coolearie
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
attól mentse meg a Liverpool szurkolók idegeit az élet, hogy még egyszer Bogdánt kapuban lássák, lássuk.Nem jól írtam le?
Mikey
több mint 9 éve
Hollandiában közben dráma van, a tuti utolsóelőtti Graafschap kiegyenlített az Ajax ellen, pedig nyerniük kellene a bajnoki címhez, mert a PSV kettővel megy
több mint 9 éve
attól mentse meg a Liverpool szurkolók idegeit az élet, hogy még egyszer Bogdánt kapuban lássák, lássuk.Mikeytét nélkül nem mindegy?
több mint 9 éve
attól mentse meg a Liverpool szurkolók idegeit az élet, hogy még egyszer Bogdánt kapuban lássák, lássuk.Ádám-nakCoolearieáá, ez konkrétan fájdalmat okoz a szememnek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
nem biztos. Ward is védett már Swansea-ben egy hete. jövő hét végén a West Brom ellen szerintem tuti Ádám játszik majd. (főleg, hogy a Hawthornsba megyünk)Hát a sérülést csak azért mondtam mert másképp sehogy sem fog védeni a Pool kapujában. Csak így van esélye gyepre lépni ha megsérül valamelyik kapus, ami nem egy olyan jó dolog Ádám-nak..😕www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-bogdan-adam-ujra-a-meccskeretben-2500039?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofbmondjuk ómennek biztos nem lenne rossz, az Isztambuli Csoda is a cserekapussal ment végbe.
Végre. Már csak Mignoletnek kell lesérülni. XD
Coolearie
de azért sérülést ne reméljünk normális arcokra...
slowmotion
Coolearie
több mint 9 éve
Hát a sérülést csak azért mondtam mert másképp sehogy sem fog védeni a Pool kapujában. Csak így van esélye gyepre lépni ha megsérül valamelyik kapus, ami nem egy olyan jó dolog Ádám-nak..😕www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-bogdan-adam-ujra-a-meccskeretben-2500039?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofbmondjuk ómennek biztos nem lenne rossz, az Isztambuli Csoda is a cserekapussal ment végbe.
Végre. Már csak Mignoletnek kell lesérülni. XD
Coolearie
de azért sérülést ne reméljünk normális arcokra...
slowmotion
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-bogdan-adam-ujra-a-meccskeretben-2500039?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofbVégre. Már csak Mignoletnek kell lesérülni. XD
több mint 9 éve
Nagy forma emúgy ez a Terry.Van ebben a fasziban valami sötét karma. Ahogy elcsúszott a BL-döntőben az utolsó 11-esnél, aztán csapatkapitány létére bomlasztja a csapategységet a nőügyeivel, majd amikor végre újra BL-döntőt játszhatna, onnan is eltiltatja magát. Végül ez. Magyarországon tényleg csak a Sebők Vili-Urbán Flóri kettőst tudnám hozzá hasonlítani.
Egy meccs a bajnokságból, azt otthon játssza a Chelsea, ez a balfasz meg kiállíttatja magát idegenben az utolsó előtti fordulóban, nehogy a saját közönségétől rendesen el tudjon búcsúzni.
Mindezt hét perc alatt. 8D
Stez
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
senkit, de a a kurva élet hogy sérülést okozott Originekakkor úgy hívják. de ki a faszt érdekel?elborult az agya, mint annak a köcsög argentínnak a Merseyside Derbyn.Funes Mori
slowmotion
Heisman Trophy
slowmotion
több mint 9 éve
Big Sam egy ősparaszt, de valamit nagyon tud a fószer, mert bármilyen csapatból képes egy középszart kihozni, bár a stílusuk nem túl nézőbarát. Ha ő kezdi a szezont velük nem hiszem, hogy most kiesési gondjaik lennének. Másik ilyen edző Tony Pulis, aki olyan egyszerű futballt játszat a csapataival, hogy az ember el sem hiszi mitől ennyire hatékony.Anglia :Nem fog a Sunderland ketszer is kikapni 2 olyan csapat ellen akinek már nincs igazi motivációja úgyhogy ezzel a fordulóval szvsz 99%-ban eldőlt a kiesők kiléte.
Fel : Burnley, Middlesborough (PO : Brighton, Hull, Derby, Sheffield W(Hajrá baglyok))
Le : Aston Villa, Norwich ?(nagyon realisztikus), Newcastle ?
BPL : Newcastle és Noriwch kiesik, ha nyer a Sunderland szerdán, viszont a kikapnak és a Norwich nyer, akkor eszméletlen jó utólsó forduló lesz a kiesés elkerűlésének érdekében. Egyedül a Sunderlandnek van a saját kezében a sorsa.
Heisman Trophy
davemayer
több mint 9 éve
Stuttgartba is kéne ez a szkenner.Bár mondjuk nyugaton megoldották.
több mint 9 éve
Ja, Terrynek meg nem volt kedve elbúcsúzni a Chelsea-szurkolóktól. 8DNagy forma emúgy ez a Terry.este belenéztem a Lyon-Monaco meccsbe. a Monaco csatára -- valami Traoré, ha jól rémlik -- először a 21. percben sárgát kapott mert a saját kaputól ~70 m-re felrúgta az ellenfél védőjét, majd a 23. percben második sárgával kiállították mert felrúgta az ellenfél kapusát.
Egy meccs a bajnokságból, azt otthon játssza a Chelsea, ez a balfasz meg kiállíttatja magát idegenben az utolsó előtti fordulóban, nehogy a saját közönségétől rendesen el tudjon búcsúzni.
Mindezt hét perc alatt. 8D
Stez
okos. nagyon okos.
erre a kommentátor azt mondja, biztosan nem volt kedve játszani a gyereknek. 😊
Mikey