Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 950 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most mi a baj, tutira tudjuk a végeredményeket: Leekens=L 😊 nincs meglepetés többé
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Véber-Urbán duó is jobb lett volna.
Egy báb kellett, meg is van.

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ennél csak a trappatoni-sven goran erikkson duó együttes kinevezése lett volna rosszabb, bravó!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
A wc teto vicces volt az ujpest meccsen.
A diszno fej is anno a Barca - Real meccsen, de amit meg a mai napig nem ertek, hogy anno egy Sevilla - Betis meccsen, hogy dobhattak be egy MANKOT!
Valaki azzal jott, gondolom.
ZoliMP
inter meccsen a robogó az megvan? 😊 ha nincs keress rá, érdemes 😊
| mondjuk azt nem tudom hogy lett-e sérült mert ha jól emlékszem egy felső szektorból dobták le az alsóba, ha igen akkor elnézést a smile-ért |
davemayer
Az nem Roma-Lazion volt?
empty taxi
Nem. Inter-Milan. Megnéztem a videót, ez egy gyöngyszem 😀
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26
A diszno fej is anno a Barca - Real meccsen, de amit meg a mai napig nem ertek, hogy anno egy Sevilla - Betis meccsen, hogy dobhattak be egy MANKOT!
ZoliMP
| mondjuk azt nem tudom hogy lett-e sérült mert ha jól emlékszem egy felső szektorból dobták le az alsóba, ha igen akkor elnézést a smile-ért |
davemayer
Az nem Roma-Lazion volt?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 215 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
"személye garancia a profi munkára" "de garantálni, nem garantálunk semmit."

Mijafaszvanmostakkor?😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 215 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Miéééért kell ezt így elkapkodni vazze??
gordon
Pont én is ezen filóztam, hogy nem hajtott a tatár minket, főleg, hogy eldőlt, hogy az idei 2 barátságost már Szélesivel toljuk le, na mindegy. 😀

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Miéééért kell ezt így elkapkodni vazze??
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 879 — a new hope (again)
Amúgy valaki mondjon már róla valamit. Azt se tudom ki ez.
dugo93
Utoljára kb 15 éve volt tényező a nemzetközi fociban. Na de majd most...! 😀 ez kb pintér féle kinevezés, se a "szakmának", se a tábornak nem lehet eladni.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
dugo93
 index.hu/sport/futball/georges_leekens_a_magyar_futballvalogatott_uj_szovetsegi_kapitanya/

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 652

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 156
Tényleg sikerült az összes szóba jövő jelölt közül a lehető legszarabbat választani 😀

több mint 8 éve
HanSolo New England Patriots 651
Leekens: tragédia.
Ez rosszabb, mint ha Egervárit újra kinevezték volna.
Csányi takarodj!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 619
Azért ha kinevezik Leeskenst akkor lassan mehet a Csányi takarodj is.
Kenny
kineveztek😊top edzot nehez hozni de nev alapjan nem tetszik.Lehet h bevalik de ugyan onnan kell valogatnia es a magyar kozeget sem ismeri szoval lehet ki is kezdik...A dardai fele fiatal vonal tetszett az idosebbekkel.Es ott azt jatszottuk amit tudunk.Megszervezett vedelem kell mint palinal es kumannal.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Azért ha kinevezik Leeskenst akkor lassan mehet a Csányi takarodj is.

több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
ZoliMP

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 619
több mint 8 éve
Nem követem, de az olasz bajnokság idén nagyon kemény. A Roma jelenleg úgy "csak" ötödik, hogy 10 meccséből 8-at nyert, és kettőt vesztett, ami teljesen vállalható teljesítmény.

Illetve nem tudom, de mikor volt utoljára olyan, hogy az 5 nagy bajnokságot figyelembe véve egy csapat 11 kör után pont nélkül álljon (mint most a Benevento)?

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Katalónia 1 Madrid 0

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 619
Az Újpest-szurkolóktól már az 1. percben szól a kurvagyenge 😊
Kampman
Bazzáéktól mit vártál? 😀 Csoda, hogy a bemelegítés alatt nem megy már.
Amadeus
Amugy "Vigi" az ute edzoje sztem az nb1 topjai kozott van.evente vagy felevente uj csapatot osszedobni.nem semm.
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 500
Más. A Bayern ellen mindig ki kell állítani valakit az ellenfélből? Állítom ellenük kapják a legtöbb pirosat a csapatok.
Bazzani
Úgy érzésre a Juve se állhat messze tőlük. 😀
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Kampman
Amadeus
Nem járok meccsre.
Amúgy 0-2nél mondtam egy haveromnak, hogy nem kapunk ki.

Más. A Bayern ellen mindig ki kell állítani valakit az ellenfélből? Állítom ellenük kapják a legtöbb pirosat a csapatok.

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 48 355 — Whoops, looks like something went wrong.
nem hiszem h van rosszabb választás büntetőt rúgni mint Salah 😒
Negritis
Azt nem tudom, hogy hogyan játszhatunk ilyen statikus futballt Cou, Lallana és Mané hiányában még ezzel a kerettel is, Emre nélkül végre. Illetve ha Milner a pályán, miért nem egyértelmű, hogy Ő rúgja... Szinte olyan magabiztos, mint Kuyt...
kristóf17
Coutinho nélkül nincs ész ebben a csapatban, ez visszaüt. Salah is egy dolgot tud, futni, mint a hülye, de agya annyira semmi, hogy az valami félelmetes.
Stez
Ez igaz, hogy azt a fifikát senki nem tudja pótolni, de attól még ezek a srácok is képesek kicsiben gyorsan lejátszani bármit 75-25-ös labdabirtoklásnál, tömörült védelem ellen, ha olyan közel vannak egymáshoz, mint a hangyák vonulásnál. Egyszer úgyis bejön 90 perc alatt.
kristóf17
Pont azt akartam mondani egyébként, hogy ennek a Liverpoolnak ész nélkül is be kell tudnia darálni erőből ezeket a kiscsapatokat. Amikor leírtam, akkor jött épp Sturridge gólja, szóval töröltem. De ezt tartom igazából most is. Persze, a lényeg a három pont. Most sikerült erőből megoldani. Ha megnézem, egy pontrúgás és egy gólpassz az ellenféltől, ezzel nyert a Pool ma.

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 731
Kampman
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 644 — Csodabogár
Kampman
a meccs végére ráadásul a fradiból elsőt is csináltak😊
NB2
Fasz Sólymossy. Kurvagyenge.