NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Én nem értem, hogy az Eger miért nem játszhat egy ilyen meccset otthon?Nincs világítás? Akkor legyen szombat délután.
Erre a 3 vendégdrukkerre meg 2 nyugdíjas biztonsági is tudna ügyelni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ennek aztán van értelme...NB1...
több mint 12 éve
Eger - Pápa2x annyian vannak mint egy MTK meccsen 😛
Debrecen, 100 néző
JC6
Ui.: Majd jon eaglesmcnabb es mit kapok ... 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Eger - Pápa Debrecen, 100 néző
több mint 12 éve
Siófoknál már nagy az elkeseredettség, már Al Pacino félidei beszédét is lejátszották a fiúknak. 😀
több mint 12 éve
Szép soccer nap ez a mai, Berlusconi így talán tényleg eladja a klub egy részét, Virsli révén meg vezetünk a Siófok ellen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Stez pezsgőt bonthat, lecsukták kedvenc elnökét! csodálkozom rá tudtak végre verni vmit, lehet Stez volt a bíró? 😀DivatBerlu ebből nem mászik ki nagy szarban a Milan, lassan értem már miért árulták a klubot.
több mint 12 éve
Stez pezsgőt bonthat, lecsukták kedvenc elnökét! csodálkozom rá tudtak végre verni vmit, lehet Stez volt a bíró? 😀
|
több mint 12 éve
irigykedsz herceg imádó? 😀ezt tolhatnátok PM-be, esetleg személyesen is, a lényeg hogy ne ott, ahol én is látom 😀Stezén írtam, h hiányoztál! 😊Divatpáran nagyon szeretnék..köztük vagy? 😀JC6na bezzeg, ha ebből a csoportból a vidi továbbmegy meg a válogatott 2. lesz, akkor itt orbánország lesz 2020ig minimumJC6és addig nem fórumozol tesa? 😀Divat
FIDI FIESZTA! azt hiszem, most páran újra bekerülnek majd válogatottba!!!(és persze Ginger nem 😕 )
|
több mint 12 éve
Na ja, lassan már megolvad a beton is 😀
több mint 12 éve
ezt tolhatnátok PM-be, esetleg személyesen is, a lényeg hogy ne ott, ahol én is látom 😀én írtam, h hiányoztál! 😊Divatpáran nagyon szeretnék..köztük vagy? 😀JC6na bezzeg, ha ebből a csoportból a vidi továbbmegy meg a válogatott 2. lesz, akkor itt orbánország lesz 2020ig minimumJC6és addig nem fórumozol tesa? 😀Divat
több mint 12 éve
Streller tényleg azt hitte, hogy keményebb lehet Sanyinál? Amatőr 😀gdaviduggyanmár, mikor észlelte h legalább egy ugyanakkora barom taplóba akart belekötni mint ő maga egyből lepacsizott 😀 sanyit a válogatottba!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
a Terápia első öt részét az HBO go-n is meg lehet nézni, mikor bognár a szervezett védekezésről beszél, azt nem lehet hal(l)ogatni 😛Én majd a Terápia után adom át magam az élménynek. Remélem addig nem lövik el az összes puskaporukat 😛gdavidTévé bekapcs 😊jjncaaDe az. S 9kor lesz 😊tüsi91Ejj de kár, hogy ma van Zuhanyhíradó, pedig a Bognár Gy. - Zombori - Várhidi tengely megszakmázhatná a Vidit.tüsi91Az nem élő műsor?gdavid
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én majd a Terápia után adom át magam az élménynek. Remélem addig nem lövik el az összes puskaporukat 😛Tévé bekapcs 😊jjncaaDe az. S 9kor lesz 😊tüsi91Ejj de kár, hogy ma van Zuhanyhíradó, pedig a Bognár Gy. - Zombori - Várhidi tengely megszakmázhatná a Vidit.tüsi91Az nem élő műsor?gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hogy eheti a kefét most a sok Sousa fikázó 😀
több mint 12 éve
Tévé bekapcs 😊De az. S 9kor lesz 😊tüsi91Ejj de kár, hogy ma van Zuhanyhíradó, pedig a Bognár Gy. - Zombori - Várhidi tengely megszakmázhatná a Vidit.tüsi91Az nem élő műsor?gdavid
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
De az. S 9kor lesz 😊Ejj de kár, hogy ma van Zuhanyhíradó, pedig a Bognár Gy. - Zombori - Várhidi tengely megszakmázhatná a Vidit.tüsi91Az nem élő műsor?gdavid
több mint 12 éve
Ejj de kár, hogy ma van Zuhanyhíradó, pedig a Bognár Gy. - Zombori - Várhidi tengely megszakmázhatná a Vidit.tüsi91Az nem élő műsor?
több mint 12 éve
Szép volt Vidi! Ez a defense azért simán BL szintű Stopirával. 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ejj de kár, hogy ma van Zuhanyhíradó, pedig a Bognár Gy. - Zombori - Várhidi tengely megszakmázhatná a Vidit.
több mint 12 éve
Ez a 3 pont is megvan 😊
több mint 12 éve
Sándoron látszik, hogy élvezi, hogy végre anyázhat németül. 😀
több mint 12 éve
Streller tényleg azt hitte, hogy keményebb lehet Sanyinál? Amatőr 😀