NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Hogy verjem bele az összes portugál hajkrémjébe! Egyszer bízok Christiano Ronaldora 2000 forintot!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nagy meccs volt, nem tudom hogy ez most hogy sikerült, de szép volt fiúk!!na azért csak ne szálljunk el a középpályánktól, komoly harc van a védelemmel hogy melyik a sebezhetőbb. Ma nagy szerencsénk is volt, a törököknek nem sok minden jött össze, a ziccerüket is Bogdánba lőtték, ha nem kapnak órási potyát és 0-1el megyünk szünetre akkor se biztos hogy ez az eredmény. Igazándiból én egyik félnek sem adok igazat, Egervárinak sok hibája van, de csak rá kenni mindent nem lehet + most ugye ezt a meccset megnyertük a második félidőben egész kulturált játékkal.
Megjegyzés: azért amikor olvasom a kommentjeitek akkor néha csak-csak elmosolyodok, hogy egyesek mennyire nem jártasak a magyar focival kapcsolatban, de azért Egervárit sikerül szídni enélkül is...
Bár igazából kiváncsi lennék mit szólnátok ha Vass Ádám játszana a csapatban, mindenestre én nem hinném, hogy sok örömünk lenne benne jelenleg. De azért megérte ma is pályára követelni, igazatok van. 😀Jughead
Kijutási reményeink csak akkor lehetnek ha mi is aratunk egy idegenbeli győzelmet vagy a törökök vagy a románok ellen+ hozzuk a hazai meccseket. Nem lehetetlen, de nincs rá sok esély. És még ez is csak pótselejtezőt ér ha jól emlékszem ahol azért nálunk csak nevesebb ellenfél jöhet szóba. Kicsit olyan ez mint amit most pl a Vikesnál érzek: nem állnak rosszul de ahhoz hogy PO legyen bravúrgyőzelmekre van még szükség.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jughead
5 229
Nagy meccs volt, nem tudom hogy ez most hogy sikerült, de szép volt fiúk!!Megjegyzés: azért amikor olvasom a kommentjeitek akkor néha csak-csak elmosolyodok, hogy egyesek mennyire nem jártasak a magyar focival kapcsolatban, de azért Egervárit sikerül szídni enélkül is...
Bár igazából kiváncsi lennék mit szólnátok ha Vass Ádám játszana a csapatban, mindenestre én nem hinném, hogy sok örömünk lenne benne jelenleg. De azért megérte ma is pályára követelni, igazatok van. 😀
több mint 12 éve
Hajrá Észak-Írek!SchleckAz sem lenne kis blama.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
mondtam hogy nyerünk, be is jött, ebben az összeállításban a törökök verhetőek voltak, ha csak Arda Turan játszik nem nyerünk az tuti.Amúgy most Hajnal is összekapta magát, de így is lecserélték. Olvassák a fórumot? 😊
Ha német drukker lennék visszasírnám az ária társaságot, azok brusztoltak de legalább nem égtek le soha. Mondtam is tesónak (a 85. percben kapcsoltam oda) hogy ha még egy helyzete lesz a svédeknek azt belövik. Kihagyták a Neuer-bénázást, ezt meg belőtték így 2 helyzet is kellett nekik...
vicc ez a német válogatott, FÉLTEK hazai pályán, az a csapat amelyik meg az ellenfél 16osától szabadrúgásból hazaadja a labdát bőven meg is érdemli a vereséggel felérő döntetlent.davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
mondtam hogy nyerünk, be is jött, ebben az összeállításban a törökök verhetőek voltak, ha csak Arda Turan játszik nem nyerünk az tuti.Ha német drukker lennék visszasírnám az ária társaságot, azok brusztoltak de legalább nem égtek le soha. Mondtam is tesónak (a 85. percben kapcsoltam oda) hogy ha még egy helyzete lesz a svédeknek azt belövik. Kihagyták a Neuer-bénázást, ezt meg belőtték így 2 helyzet is kellett nekik...
vicc ez a német válogatott, FÉLTEK hazai pályán, az a csapat amelyik meg az ellenfél 16osától szabadrúgásból hazaadja a labdát bőven meg is érdemli a vereséggel felérő döntetlent.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ez most bátor, hajtós, mentálisan erős játék volt, meg is lett a siker, bravó fiúk!
több mint 12 éve
"A 60. percben 4-0 német vezetésnél 1:1000 volt az odds a távol-keleten a 4-4-re."a németek megnézték az MNF-t vagy mi a fasz???gamerkrvagy jó volt a szorzóFarky
több mint 12 éve
deyell
11 702
Pátkai helyett simán játszhatott volna.és Ginger! DivatLeandrokaszoén is várom a neveket, hogy kiket lehetne még betenni a hátvédsorba... jjncaaBogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Korcsmár Zsolt, Mészáros Norbert, Kádár Tamás – Varga József, Elek Ákos – Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Koman Vladimir – Szalai ÁdámNekem nincs bajom a hátvédsorral, ennél jobbat jelenleg nem tudunk kiállítani és legalább nincs Lipták.Schleck
back6 nevetséges.kristof
choose life
több mint 12 éve
Németek! Muhaha! :LOL:csi77Verdammte Scheiße!!!
több mint 12 éve
Németek! Muhaha! :LOL:
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
ez a kemény:- mi a közös magyar-svéd 2:1 és ebben a meccsben?
- egyiken sem játszott Juhász és Dzsudzsák...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Németek basszameg. :/ Meg is érdemlik, 4-0-ról pffffff. NVrijbloedEz nem a németekre vall. 4-0-ról. Istenem!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
a németek megnézték az MNF-t vagy mi a fasz???gamerkrvagy jó volt a szorzó
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Németek basszameg. :/ Meg is érdemlik, 4-0-ról pffffff. N
több mint 12 éve
a németek megnézték az MNF-t vagy mi a fasz???
több mint 12 éve
Német-svéd szar meccs... 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sport 1: az év meccse.na bye
több mint 12 éve
nabazzmeg...ide a szerethető siget! 😕hnapi nso főcím: "Rio jövünk!" 😀
|
több mint 12 éve
Szép volt! Felvettük a kesztyűt és a meccs nagy részében megkockáztatom, hogy föléjük nőttünk. A labdaszerzés megvolt, ebből való kontra a talaj, na meg a lassúság és pontatlanság miatt még hiányzik.16 évig nem vertünk meg nálunk jóval magasabban jegyzett válogatottat (igazi) tétmeccsen, Egervárival már a másodikat nyerjük, ez mindenképpen pozitív!
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nos, mielőtt elköszönnék az egy hetes szabim előtt:- szégyen ez a stadion, a futópályával, a FAPADOS kispadokkal...
- gyönyörű látványt nyújtott a narancsba borult VIP-páholy
- megköszönhetjük a bírónak, hogy nem lett meleg az utolsó 20 perc
- ezeket a szerethető győri játékosokat nagyon gyorsan el kell felejteni
+ Szalai, Bogdán, Gera: hatalmas ríszpekt
Gratulálok. Ettől függetlenül pesszimista vagyok, nem jutunk ki 😛
Élvezzétek ki ezt az egy hetet nélkülem 😀
több mint 12 éve
A MOTM nálam Szalai volt, hol csúnyán színészkedve, hol óriásit küzdve, de végig harcolva nekem nagyon szimpatikusan játszott.
több mint 12 éve
Lehet, hogy Sanyi bá' minden csak nem szerethető, lehet hogy nagyon nem értek egyet néhány játékos mellőzésével, a taktikával, hogy gyomorforgató a sok "megélhetési" a stúdiókban...DE...SZÉP VOLT FIÚK!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.