NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
39
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
HAZARD! baszki mekkora szóló volt 😊Dexxter TailorDiego Costa meg már zuhanyozhatna, de persze csak Howard kap sárgát...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Erre mit bénáznak a védők...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
HAZARD! baszki mekkora szóló volt 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
Ez de szép gól volt sajnos 😕Dexxter TailorÉs Terryé sajnos.
több mint 11 éve
Ez de szép gól volt sajnos 😕

Don't blink!
több mint 11 éve
A Chelsea meccsen eddig nincs a helyzet magaslatán a partjelző. 8 perc alatt két ordas nagy hiba...SebiiItt a 3. Félidőben lehozhatnák. 😀
több mint 11 éve
Jó látni, hogy a Man City is képes olyan bénázásokra, hogy a Liverpool megverése után egyből kikap otthon egy Stoke Citytől. 😀 ^ ^
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
A Chelsea meccsen eddig nincs a helyzet magaslatán a partjelző. 8 perc alatt két ordas nagy hiba...
több mint 11 éve
meglephetik a két nagyot is akár JugheadA Bayern kb novemberre bajnok lesz. A német bajnokság annyira izgalmas ilyen szempontból mint egy Szomszédok epizód.
Persze meglepni egy meccs erejéig meg tudják majd, tavasszal amikor a C csapattal állnak fel mert 30 ponttal vezetnek.
több mint 11 éve
Szeretném felhívni a figyelmet a Leverkusenre, nagyon jó és szép játékot játszanak, ha hátul rendbe teszik magukat könnyedén meglephetik a két nagyot is akár (a Dortmudot már egyszer sikerült). Főleg a Bellarabi, Calhanoglu párost emelném ki tőlük, valamint az edzőjüket, aki mindenki szerint óriási koponya, én meg az idei meccsek alapján hiszek nekik. 😀 A mai 2. góljukat pedig mindenképp nézzétek meg, ritkán látni ilyen tudatosan eltervezett és felrajzolt játékot a soccerben (de a másik 3 is szép volt).Egy kis személyes dolog: bevallom eddig nem néztem Bundesligát (igazából egy két komolyabb spanyol, BL és magyar meccseken kívül szinte semmi soccert nem néztem az utóbbi években), de a hosszabbitas.hu rendkívül lelkes és szakértő stábja felkeltette az érdeklődésemet ez iránt a bajnokság iránt, és így az eddigi 2 forduló alatt több német bajnokit láttam, mint a elmúlt 5 évben kb, de nem csalódtam jó meccsek vannak, és a Leverkusen csapatában már kedvencet is leltem. 😀
több mint 11 éve
Amíg Fletcher, Evans, és Young a pályán van, addig minden pont ajándék!
több mint 11 éve
Jah, értem. A Shaw-Herrera-Blind-Di Maria-Rojo sor valóban nem néz ki rosszul. A 3 támadó egyértelmű. Továbbra is csak egy komplett védelem hiányzik.SchleckSzámomra az az egyetlen jó kérdés hogy a hátsó hármast hogy rakja össze, mert eléggé instabil eddig a rendszer 😀
Backett-Rojo-Jones hármas valószínűbb talán, csak akkor ugye a falábú Valencia még mindig befér a keretbe 😕
Nagyon nincs csapatjáték sajnos, a mai meccs is eléggé nézhetetlen kategória volt, de ha mindenki egészséges lesz ebből a mostani kezdőből kb 5 ember húz a cserepadra, legalábbis remélem 😀
több mint 11 éve
Jah, értem. A Shaw-Herrera-Blind-Di Maria-Rojo sor valóban nem néz ki rosszul. A 3 támadó egyértelmű. Továbbra is csak egy komplett védelem hiányzik.Blind csak a VB-n játszott wing backet, mivel a hollandoknak nem volt rá értelmes megoldásuk, ezért játszott ott, amúgy simán egy nagyon kiváló védekező középpályás, Ajaxban is az volt a posztja és szerintem itt is az lesz, mivel Herrerra mellé kell egy ilyen ember a középpályára mivel Fletcher és a többiek kukák.manuszka86Daley Blind Manchesterbe igazol 18 misiért immár hivatalos, abszolút jó vétel, kezdek optimista lenni a keret összetételével kapcsolatosan, már csak a selejtet kell még kiszórnia LVG-nek 😀manuszka86Én viszont egyáltalán nem értem. Itt van Shaw és ő is bal wingbacknek, viszont mindhárom középhátvédetek rettenetes. Evans még az MK Dons ellen is lefelé lógott a mezőnyből. Szegény De Geának jelenleg a legrosszabb melója lehet a világon. 😀
Viszont Di Maria már most rohadt jó sajna.Schleck
több mint 11 éve
Blind csak a VB-n játszott wing backet, mivel a hollandoknak nem volt rá értelmes megoldásuk, ezért játszott ott, amúgy simán egy nagyon kiváló védekező középpályás, Ajaxban is az volt a posztja és szerintem itt is az lesz, mivel Herrerra mellé kell egy ilyen ember a középpályára mivel Fletcher és a többiek kukák.Daley Blind Manchesterbe igazol 18 misiért immár hivatalos, abszolút jó vétel, kezdek optimista lenni a keret összetételével kapcsolatosan, már csak a selejtet kell még kiszórnia LVG-nek 😀manuszka86Én viszont egyáltalán nem értem. Itt van Shaw és ő is bal wingbacknek, viszont mindhárom középhátvédetek rettenetes. Evans még az MK Dons ellen is lefelé lógott a mezőnyből. Szegény De Geának jelenleg a legrosszabb melója lehet a világon. 😀
Viszont Di Maria már most rohadt jó sajna.Schleck
több mint 11 éve
És nekem minek?meg veszem személyire mint a világon bárhol....Arról nem beszélve ahány klub annyi féle változat kb,egyik halaszthat stb...... ettől se lesz több néző sőt.hogy feleslegesen bonyolítják.Meg ugye külföldi,stb. emberre nem vonatkozik....egyenlőség ugye itt is....
+1 felesleges procedúra
több mint 11 éve
És az miért jó? akkor mi értelme? tehát aki magyar, az szarul jár...Kroosarról van szó, hogy annak minek klubkártya, aki 5 évente egyszer téved erre Finnországból egy EL-selejtezőre. Ők majd megveszik útlevéllel, igazolják őket és ennyi.
több mint 11 éve
Daley Blind Manchesterbe igazol 18 misiért immár hivatalos, abszolút jó vétel, kezdek optimista lenni a keret összetételével kapcsolatosan, már csak a selejtet kell még kiszórnia LVG-nek 😀manuszka86Én viszont egyáltalán nem értem. Itt van Shaw és ő is bal wingbacknek, viszont mindhárom középhátvédetek rettenetes. Evans még az MK Dons ellen is lefelé lógott a mezőnyből. Szegény De Geának jelenleg a legrosszabb melója lehet a világon. 😀
Viszont Di Maria már most rohadt jó sajna.
több mint 11 éve
És az miért jó? akkor mi értelme? tehát aki magyar, az szarul jár...
több mint 11 éve
Jó olvasást:www.csakfoci.hu/node/173919
Külföldi szurkolók:
Nem terjed ki a klubkártya kötelező használata a nem magyar állampolgárokra, de a névreszóló jegyvásárlás számukra is kötelező, EU-ban kiadott személyigazolvánnyal vagy külföldi útlevéllel igazolhatják magukat.
több mint 11 éve
Hülyeség az egész.kérjenek személyit mit bánom én...Ez jó kérdés és nem is szürreális, gondolj csak az itt játszó légiósok barátaira/családtagjaira.
De ha én vagy egy külföldi épp Pesten van megnézne egy meccset, kis rövid vakációján akkor gyakorlatilag nem tud kimenni a meccsre vagy hogy lesz?( tudom szürreális példa). De lehetme még sorolni.Kroos
több mint 11 éve
Hülyeség az egész.kérjenek személyit mit bánom én...De ha én vagy egy külföldi épp Pesten van megnézne egy meccset, kis rövid vakációján akkor gyakorlatilag nem tud kimenni a meccsre vagy hogy lesz?( tudom szürreális példa). De lehetme még sorolni.
több mint 11 éve
Daley Blind Manchesterbe igazol 18 misiért immár hivatalos, abszolút jó vétel, kezdek optimista lenni a keret összetételével kapcsolatosan, már csak a selejtet kell még kiszórnia LVG-nek 😀
több mint 11 éve
és mi van akkor ha én egy olyan haverral megyek ki "aki nem kötődik sehova" vagy külföldi esetleg leginkább válogatott meccsre jár ki, de most van kedve, szabadideje és kint tekintene meg mondjuk egy DVSC-akárki meccset... akkor én a debreceni klubkártyámmal, veszek jegyet a "táborba", de a haver meg majd a stadion másik feléről követi az eseményeket, vagy hazai klubkártyával lehet venni jegyet a "semleges" zónába is?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
a klubkártya kiváltásához:Klubkártya:
A klubkártya alaptípusa az egyesületekhez kötődik, minden klub egyedi kártyákat állít ki, amelyen fel kell tüntetni a tulajdonos - a jogszabály szerint előírt - adatait, nevét, születési helyét és idejét, valamint fényképét. A klubkártyával az összes olyan mérkőzés látogatható, amelyekre a klubkártya kötelező használata vonatkozik. Minden esetben a szervező klub dönti el, biztonsági és egyéb előírások és elvek alapján, hogy a más klubok klubkártyájával, illetve a Futballkártyával rendelkező szurkolókat melyik szektorban helyezi el.
Futballkártya:
A klubkártya egy speciális fajtája az úgynevezett Futballkártya, amelyet az MLSZ bocsát ki azoknak, akik nem kötődnek egyetlen klubhoz, illetve leginkább válogatott mérkőzésekre látogatna ki. A Futballkártyával az összes olyan mérkőzés látogatható, amelyekre a klubkártya kötelező használata vonatkozik. Minden esetben a szervező klub dönti el, biztonsági és egyéb előírások és elvek alapján, hogy a más klubok klubkártyájával, illetve a Futballkártyával rendelkező szurkolókat melyik szektorban helyezi el.