Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Sajnálom az MTk-t, mert jobbak voltak.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De rühellem ezt a Kondást...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Gabtsi: zömmel egyetértek. Rooney kérdésben nem. Régen egy állat volt, Fergie lenyugtatta és ez bizony nem feltétlenül előny. Szerintem.Ole elment szerencsét próbálni haza, s hosszú idő után rögön győzelemre vezette a Moldet. Nagyon sokat tanult elmondása szerint SAFtól, mind magában futball szaktudásban, de mint ahogy említetted emberileg. Én hihetetlenül örülnék neki, borzalmasan szerethető figura.
Welbeckről pedig nekem is ez a véleményem. EZ a srác óriási tálentum, játékban nagyon erős, fizikailag rendben van, s ha a kapu előtt határozottabb lesz... S ami neki nagy előnye, hogy saját nevelés.
több mint 12 éve
Mindig az hagyja ki aki egy lépésről fut neki...
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Amíg SAF az edző ez a klub nem veszíti el az arcát. Ezért félek, hogy ki lesz az utód. Nem bírnák elviselni egy Mourinhot pl a kispadon.szerintem:
tüsi91
a legfontosabb dolog az kell legyen az utód kiválasztásánál, hogy olyan embert hozzanak aki megkérdőjelezhetetlen vezetője nem csak a csapatnak, hanem az egész szakmai munkának. szerintem azért nyert megszámolni se tudom hány kupát ferguson, mert ismeri az utolsó kertészfiú magánéleti problémáit is, és nem azért mert jó érzékkel cserélt 99ben a BL döntőn. nem kell ide olyan ember aki máshol agyonnyerte magát, olyan ember kell aki keményen fogja a gyeplőt. ilyen nem sok van. inkább kevés, és ebbe a körbe tartozik murinho is, ha tetszik, ha nem (nekem nagyon tetszene, sőt, még egy palack Brugalt is nyerek, ha ő lesz). és pl wenger is, bár ő természetesen elképzelhetetlennek tartom. babyface killert imádnám, rajongok érte, de fogalmam nincs a vezetési készségeiről, de ha olyan könyörtelen mint a kapu előtt, akkor jöjjön. roy keane is akár, bár ő lehet már elrúgta a pettyest.
igazolás:
lehet nem leszek népszerű, de én elgondolkodnék azon, hogy túladjunk rooney-n. nagyon jó játékos, de egyszerűen felháborító a hozzáállása, tegnap is amit leművelt, félő volt h lerúgom a tv-t idegből. és akkor itt kanyarodok vissza, az igazolshoz, mert bizony olyan embert kell hozni, vagy nevelni aki vezér a pályán, mert ennek vagyunk nagyon csúnyán híján. aki pl tegnap bentről ordítja le a társai fejét, hogy mi ez az elképesztő szemét amit az első félidőben produkálnak. aki odabaszna a patkány ellenfélnek ha túlcsordul az arca. nincs ilyen ember. scholes sose volt, bár ő legalább odabasz, giggs szintén, ferdinand lehetne vagy rooney lehetne, de egyik folyamatos sérülés miatt utóbbi hozzáállása miatt sem vindikálhatja a jogot, hogy ezt mindenki feltétel nélkül elfogadja. így lehet cigánykodni álá nani, meg hasonló dolgok amitől egy 90-es években unitedet megszerető,agyfaszt kap.
modric jó, kérdés, h mibe kerül, ha rooney mozdításába, még úgy is. eden hazardot nagyon nézegeti ferguson, ő is beleillik.
wellbeck pedig isten lesz meglásd.
és sztem meg lesz a 20.
bár én ezt is hittem tegnap:
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/49476000/jpg/_49476878_until_we_score.jpg
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Vagy a kupaátadásnál a Haladás indulót játszanák be 😀egyik csapat se nyerjen,az lenne a legjobbJocinapalmot a pályára.JociNagy derby,az a rossz érzésem,hogy a bu*i konda bemákolja a végén :/JoeyPorter
több mint 12 éve
egyik csapat se nyerjen,az lenne a legjobbNagy derby,az a rossz érzésem,hogy a bu*i konda bemákolja a végén :/JoeyPorterZúg az N-D-K a Puskásban 😀 Remélem meg is nyerik 😊JoeyPorternapalmot a pályára.Joci
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Nagy derby,az a rossz érzésem,hogy a bu*i konda bemákolja a végén :/Zúg az N-D-K a Puskásban 😀 Remélem meg is nyerik 😊JoeyPorternapalmot a pályára.Joci
több mint 12 éve
Zúg az N-D-K a Puskásban 😀 Remélem meg is nyerik 😊JoeyPorternapalmot a pályára.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Amíg SAF az edző ez a klub nem veszíti el az arcát. Ezért félek, hogy ki lesz az utód. Nem bírnák elviselni egy Mourinhot pl a kispadon. Jó edző, de egyszerűen nem oda való. Mindenképp brit edzőt hoznék (ugye Dohertyn kívül mindenki brt volt, ő is ír). Viszont attól félek beruháznak egy olyanra, aki leszarja a klub filozófiáját. Na attól fogok hányni. Titkon remélem ha meg is szakad ez a sorozat és külföldi manager lesz, akkor az a legutóbbi norvég bajnok edzője lesz, aki ismeri a klubot, hisz maga is tökéletes példája annak, amit ez a csapat a múltban képviselt, s ami azért picit már múlik, bár ez a futball világ miatt elkerülhetetlen.Igazolni kell, de ésszel, nem ahogy 1-2 drukker gondolja. Jobb bekk nálam is kérdés, Rafaelt nem tartom megoldásnak, ügyes srác, de hihetetlen felelőtlen, a tesó ebből a szempontból jobb. Jonest kellene erőltetni ott, mert csórikám össze-vissza játszik, nincs 3 meccse zsinórban egy szerepkörben. 19 évesen ez még sok neki. Nathaniel Clyne nagyon ügyes gyerek (Palace jobb bekk), én őt szívesen látnám itt. Fiatal még és olcsó is, nem mellesleg angol. Visszatér Vidic, Rionak nem kell végigrobotolnia az évet, 2 év simán van benne, Smalling, Evans megfelelő helyettesek.
Ha Fabiot kölcsön adják kellene egy balvédő is.
Belülre egyértelműen kellenek emberek. 442ben viszont nincs tipikus szervező, kell védekezni is. Na ezt pl a sokak által említett Sneijder nem fog nálunk belsőt játszani. Helyesbítek nem tud. Fletcherről nagyon rossz hírek érkeznek sajnos. anderson remélem elmegy. Marad Carrick, aki tegnap is a legjobb volt és brutálisan dolgozta végig pihenő nélkül a szezont, marad Clev, aki egyelőre üveglábú. Én örülnék neki ha maradna Scholes, még mindig az egyik legjobb belsője Angliának, ha nem a legjobb. Nekem az egyértelműen legjobb célpont az Modric. Tud védekezni, szervezni, igazi box-to box kp, a régi Scholes stílusú. Érte nem sajnálnám a lóvét. Aztán elfogytak. A legjobban mondjuk Norwood beépítésének örülnék, jobbnak tartom, mint pl Cleverleyt, remek lába van, csak szoknia kell még a közeget. Berba Owen megy, egy erős fizikumú, jól fejelő, összjátékban is használható (ellentétben a mexikói rugófallal). Mint pl Dwight Yorke, vagy Andy Cole, vagy Ruud.
több mint 12 éve
Mindkettőt utálom... :/
több mint 12 éve
Nem voltál.Nem írtam ilyet!Csak tudtam,hogy feldobtam a lasztit... 😉 Mindenhol Csak a Lila !! 😉
több mint 12 éve
Sejtettem,hogy kapok egy ilyet! 😂 :rolleyes:milyet? Se sértő se bunkó nem voltam vsz. De ha igen sorry, Hajrá Fradi! 😀
ZoliZoltán
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sejtettem,hogy kapok egy ilyet! 😂 :rolleyes:Na mindegy...nb1 idén már nem nagyon hoz lázba...nincs kiesési gond 😂 😂 😂
még a WHU-n kell izgulnom a PO miatt..... 😕
több mint 12 éve
5 év múlva Citysek lesztek mert az lesz a divat!csak nyugalom! 😀 😀 😀ZoliZoltántudom hogy vicces meg minden, de aki 25 éve drukkol a Unitednak annak nem kell ugye?!
Egyébként meg mennyivel könnyebb lenne divatdrukkernek lenni, hiszen mindig sikeres klubnak szurkolsz 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
5 év múlva Citysek lesztek mert az lesz a divat!csak nyugalom! 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Már ne is haragudj de Rio-ban szvsz már nincs 2 év, max 1. Sajnos, mert az egyik kedvencem, de már nem tudja azt megcsinálni mint korábban. Persze most neki is többet kellett játszani Vidic sérülése miatt, ez is lehetett a gond. Scholes sztem még simán maradhatna 1 évet, ha nem is kéne minden meccsen játszania, de hasznos lenne ha maradna. Giggs egy isten, ha nekem kéne dönteni 70 évesen is a keretben maradna, de hogy őszinte legyek nem tudom melyik posztra... Középső középpályásként sajnos elszürkült, szélső középpályásként hamar elfárad, wingerként meg a kora miatt nem lehet már. Örülök hogy marad egy évet, de ezt a csapatot el kell kezdeni frissíteni, a váz megvan, a kiegészítő emberek megvannak, ki kell nyitni a pénztárcát és kell igazolni egy szervezőt + 1 csatárt, azonnal bevethető klasszis játékosokat. Én igazolnék egy új jobb hátvédet is de ez csak az én megítélésem. A szervezőre van tippem, a csatárra viszont halvány gőzöm sincs, egy nevet nem tudnék hirtelen mondani (Shearer meg Batigol ugrik be mindig 😀 ).Miért jövőre nem nyerhetünk???? MEGALOL 😂 😂 😂 😂 . Komolyan dave, ne haragudj, de ez szánalmas. Scholesynak az uccsó, mert nem marad valószínűleg, Ryan marad még 1et (bár már lehet nem kellene, de játszhat bármilyen rosszul számomra öröm, ha láthatom). Rioban meg van még 1-2 év.megérdemelte a city, és ha megnyerik a hátralévő két meccset, akkor a bajnokságot is. de mindettől függetlenül, az angol bajnokság szégyene, hogy egy ilyen parvenü, senkiházi cigányválogatott, egy nímanddal a kispadon képes megnyerni. hihetetlen, hogy egyik karakteres csapat se volt képes feléjük kerekedni.gabtsiazért idén nyáron be kell látni hogy nagyon okosan igazoltak, a MU-ról ez kevésbé mondható el de ezt még így is illett volna behúzni 8 pontról úgy hogy ez az egy rangadód van. Továbbra sem értem Giggs tegnap miért játszotta végig a meccset. Na mind1, pár embernek (köztük sajnos Rionak is) ez volt az utolsó esélye hogy nyerjenek még egy bajnoki címet.
Nem tudom elképzelni hogy az a City aki ekkora lendületet kap pontokat veszítsen egy nagyon szétesett Newcastle ellen.davemayer
City nagy lökést kap, de nem tehetünk más, mint bízunk abban a Newcastleban, akik 5 pontot vettek el a ManUtdtől. Meglátjuk.tüsi91
Nem gáz a helyzet cseppet sem, nem is izgat ha nem nyerünk idén semmit, a játék ami izgat, és az a számunkra fontos mérkőzéseken idén nem volt.
Ja és kérdésedre válaszolva: persze, jövőre is nyerhetünk, de nem hiszem hogy ez a City-keret innen meredeken elindulna lefelé minőségben...
Videóbíró és fizetési sapka - 1 vagy 2 szezon és mennyivel jobb lenne mindenkinek. Akkor is lennének kis csapatok meg nagyok de nem lehetne világválogatottat összehozni. Remélem hogy a United nem kezdi el másolni a City-t, inkább szívjunk tőlük 2-3 szezonon keresztül de ne veszítsük el az arcunkat. Aztán meg verjük szét őket, csapatként tegnap sem voltak nagy eresztés és nem is lesznek.
Akit érdekel olvassa el ezt az írást, szóról szóra egyetértek vele:
http://manunited.blog.nepsport.hu/archives/2012/05/01/Nyolc_kep_egy_bukas_margojara/
Ebből is látszik hogy néha egyszerűen fel kell menni a pályára és meg kell nyerni a mérkőzést, nem eltaktikázni. Nem volt mire rápihenni, olyanok voltunk mintha egy boxmeccsen a egyik végé a sarokban védekezik, aztán amikor meg akarja mutatni hogy mit szólnak neki hogy nincs több menet. Itt még talán van, de már nem a United játssza.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Miért jövőre nem nyerhetünk???? MEGALOL 😂 😂 😂 😂 . Komolyan dave, ne haragudj, de ez szánalmas. Scholesynak az uccsó, mert nem marad valószínűleg, Ryan marad még 1et (bár már lehet nem kellene, de játszhat bármilyen rosszul számomra öröm, ha láthatom). Rioban meg van még 1-2 év.megérdemelte a city, és ha megnyerik a hátralévő két meccset, akkor a bajnokságot is. de mindettől függetlenül, az angol bajnokság szégyene, hogy egy ilyen parvenü, senkiházi cigányválogatott, egy nímanddal a kispadon képes megnyerni. hihetetlen, hogy egyik karakteres csapat se volt képes feléjük kerekedni.gabtsiazért idén nyáron be kell látni hogy nagyon okosan igazoltak, a MU-ról ez kevésbé mondható el de ezt még így is illett volna behúzni 8 pontról úgy hogy ez az egy rangadód van. Továbbra sem értem Giggs tegnap miért játszotta végig a meccset. Na mind1, pár embernek (köztük sajnos Rionak is) ez volt az utolsó esélye hogy nyerjenek még egy bajnoki címet.
Nem tudom elképzelni hogy az a City aki ekkora lendületet kap pontokat veszítsen egy nagyon szétesett Newcastle ellen.davemayer
City nagy lökést kap, de nem tehetünk más, mint bízunk abban a Newcastleban, akik 5 pontot vettek el a ManUtdtől. Meglátjuk.
több mint 12 éve
megérdemelte a city, és ha megnyerik a hátralévő két meccset, akkor a bajnokságot is. de mindettől függetlenül, az angol bajnokság szégyene, hogy egy ilyen parvenü, senkiházi cigányválogatott, egy nímanddal a kispadon képes megnyerni. hihetetlen, hogy egyik karakteres csapat se volt képes feléjük kerekedni.gabtsiPénz,pénz,pénz....mint minden sportban...
több mint 12 éve
Mondjuk nekem mondhatna bármit egy SAF a mérkőzés hevében, aki ennyi mindent tett egy klubért vagy akár országért, s adott örömet több milliárd embernek, sok sok év alatt, az mindent megérdemel, csak azokat a szavakat, illetve azt a viselkedést nem, amit Mancini mutatott be tegnap.Mancini egy faszfej de attól függetlenül az 1.mondatodnak semmi értelme.
A hányinger kerülgetett...JC6
Ilyen adok kapok eddig is ment az edzők között Wengerrrel leműveltek már cifrábbat is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk nekem mondhatna bármit egy SAF a mérkőzés hevében, aki ennyi mindent tett egy klubért vagy akár országért, s adott örömet több milliárd embernek, sok sok év alatt, az mindent megérdemel, csak azokat a szavakat, illetve azt a viselkedést nem, amit Mancini mutatott be tegnap.A hányinger kerülgetett...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
Bárányos - Németh Norbi tandem?sztem meg igenis sztár igazolás kell a unitedba, mert rooneyn kívül nincs más, és ez bizony karcsú...peachLisztesnek lejár a szerződése!Divat
criminal lawyer or criminal lawyer?