Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csóri Dzsudzsákot még az ág is húzza...kezdem sajnálni 😀
több mint 12 éve
Még ekkora Kulabá homorítást így megenni, sima sárga és szabadrúgás kifelé.A már kiesett ZTE megszerzi első győzelmét 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=xBmOH8hoQD0&feature=youtu.beazt hiszem megfelelő csapat jut fel a PL-be 😊
több mint 12 éve
Guardiola elköszönt, távozik.SZAKÉRTŐ
Szerintem az Interhez fog menni, de sokat nem tud azon a szarhalmazon segíteni, ha Moratti nem nyitja ki a pénztárcát. 😊Stez
ez a liktáp gól nagyon lol volt,a retard vasas védők azt se tudták mi történik."sajnos" ki fog esni az angyalföldi brigád 😊
több mint 12 éve
Na jólvan a 3 sérülés után is behúztuk a Vasas ellen, mostmár megvan a bentmaradás, és ha még a Vasas-t is kilökjük, dupla lesz az öröm ezáltal! 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Marko Marin nyártól a Chelseban folytatja pályafutását 😊
több mint 12 éve
Na így legyen ötösöm lottón, illetve teljesüljenek a kívánságaim jön Villanova 😀 Remélem jó lesz és beleviszi azt a pluszt ami tovább lendíti a csapatot. A kupát még azért légyszi nyerjük meg 😊dandeNagy gratula a tippedhez! 😊
Bennem fel sem merült Vilanova, mert azt gondoltam, hogy Őt viszi magával Pep.
Nekem Lucho volt a favoritom.
A lényeg, hogy Barca kötődésű edző legyen...
... ezt megkaptuk!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Csak elég furcsa,hogy most lép le,mikor ég a ház.Ha tavaly tette volna mikor megnyertek mindent, akkor érthető is lett volna,de így :/Lehet, hogy 10 kupát nem, de 3-at tuti nyertem volna ezzel a csapattal én is. Az utóbbi egy-másfél évben semmilyen taktikai variációt nem tudtam felfedezni az együttesnél. Szinte mindig ugyanaz. A legnagyobb az volt, amikor Alvest feltolta egyel...JC6Azert enyhe tulzasnak erzem meg igy Madridi szemszogbol is. Lehet hogy nem tudott ugy belenyulni a csapatba, lehet hogy szar jatekosokat preferalt mostansag (Telo...) . De azert remek taktikat epitett fel, amit 1,5 ev utan is nagyjabol 2 csapatot lattunk ami masszivan megtudja fogni. Persze brutal makja is van mert ilyen csapattal nem nehez de azert nem volt o rossz edzo .Toca
több mint 12 éve
Lehet, hogy 10 kupát nem, de 3-at tuti nyertem volna ezzel a csapattal én is. Az utóbbi egy-másfél évben semmilyen taktikai variációt nem tudtam felfedezni az együttesnél. Szinte mindig ugyanaz. A legnagyobb az volt, amikor Alvest feltolta egyel...JC6Azert enyhe tulzasnak erzem meg igy Madridi szemszogbol is. Lehet hogy nem tudott ugy belenyulni a csapatba, lehet hogy szar jatekosokat preferalt mostansag (Telo...) . De azert remek taktikat epitett fel, amit 1,5 ev utan is nagyjabol 2 csapatot lattunk ami masszivan megtudja fogni. Persze brutal makja is van mert ilyen csapattal nem nehez de azert nem volt o rossz edzo .
több mint 12 éve
Láttam a bl serleget közvetlen közelről. Gondolkozram hogy ellopom csak túl sokan voltak 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy 10 kupát nem, de 3-at tuti nyertem volna ezzel a csapattal én is. Az utóbbi egy-másfél évben semmilyen taktikai variációt nem tudtam felfedezni az együttesnél. Szinte mindig ugyanaz. A legnagyobb az volt, amikor Alvest feltolta egyel...
több mint 12 éve
Na így legyen ötösöm lottón, illetve teljesüljenek a kívánságaim jön Villanova 😀 Remélem jó lesz és beleviszi azt a pluszt ami tovább lendíti a csapatot. A kupát még azért légyszi nyerjük meg 😊
több mint 12 éve
nem tudom elképzelni, de Moratti egy fasz, Ő minden edzőt felkarol, akibe lát akár egy kicsit isGuardiola elköszönt, távozik.múltkor még azt mondtad h kizárt h Ő jön... 😛Divat
Szerintem az Interhez fog menni, de sokat nem tud azon a szarhalmazon segíteni, ha Moratti nem nyitja ki a pénztárcát. 😊Stez
alapesetben az Interhez Capello volna a tippem, de ha a Milan nem nyeri meg a bajnokságot, biztos vagyok benne, hogy a Milanba megy Capello...
így meg nevesebbek közül az Internek maradna Villas Boas vagy Pep.. Én meg így Pepre tippelek.
bár Berlusconi nem titkoltan szívesen látná nálunk Pepet, szóval egyelőre ez sem elképzelhetetlen, bár én eret vágnék, ha nálunk kötne ki
és egyébként meg ha idejön Pep, az max 1, nagyon talán 2 éves karrier lenne, mert Berlusconi mellett fél év alatt elvesztené az életkedvét is
és egyébként maximáléisan Berlusconi a hibás, minden edzőt elüldöz a csapattól, aki nem hajlandó totálisan azt tenni, amit Ő akar, kér és elvár és aki nem akar a bábja lenni.. mindezt úgy, hogy a csapatra semmit sem költ szinte, de eredményeket folyton elvár, nem is keveset, Ő idén is a BL-t akarta
hát a faszom, na azt megkaphatja a szájába, pont annyit érdemel
több mint 12 éve
Guardiola elköszönt, távozik.múltkor még azt mondtad h kizárt h Ő jön... 😛
|
több mint 12 éve
Köszönünk mindent Pep és sok sikert bárhová mész! Bár most lett volna igazi még egy évet maradni de az amit e négy évben adott ez felejtehetetlen.A fogadóirodák is Bielsát tartják a legesélyesebbnek, szerintem ő jó is lenne nagyon. A második helyen lévő Luis Enrique mondjuk viccesebb. 😀
Az meg baromság, hogy ő nem kellett ehhez elég volt felküldeni a játékosokat azt csókolom.
Bár úgysem így lesz de én Villanovát léptetném elő de őt meg lehet viszi magával. Bielsának tudnék örülni de sztem ő sem jön. AVB-től óvakodnék.dande
több mint 12 éve
Köszönünk mindent Pep és sok sikert bárhová mész! Bár most lett volna igazi még egy évet maradni de az amit e négy évben adott ez felejtehetetlen. Az meg baromság, hogy ő nem kellett ehhez elég volt felküldeni a játékosokat azt csókolom.
Bár úgysem így lesz de én Villanovát léptetném elő de őt meg lehet viszi magával. Bielsának tudnék örülni de sztem ő sem jön. AVB-től óvakodnék.
több mint 12 éve
A Diósgyőr annyira adja magát, hogy az nem kifejezés. Bár Messi nem tudom, hogy mennyire illene a csapat játékrendszerébe. :/Guardiola elköszönt, távozik.ha igazán ambíciózus szakember, akkor eljön kis hazánkba. Azt hiszem 1-1 gyengébb meccs után kapná a savat a többi kétségkívül zseniális edzői kvalitásokkal rendelkező magyar kollegáktól, szakkommentátoroktóltüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Guardiola elköszönt, távozik.ha igazán ambíciózus szakember, akkor eljön kis hazánkba. Azt hiszem 1-1 gyengébb meccs után kapná a savat a többi kétségkívül zseniális edzői kvalitásokkal rendelkező magyar kollegáktól, szakkommentátoroktól
több mint 12 éve
Guardiola elköszönt, távozik.Szerintem az Interhez fog menni, de sokat nem tud azon a szarhalmazon segíteni, ha Moratti nem nyitja ki a pénztárcát. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sajnálom a csapatom...de gratulálok a Bilbaonak! Az egész EL szezont figyelembe véve remélem a végén be is húzzák a kupát, főleg a szemre is igen tetszetős és eredményes játékuk miatt. Az első meccs utolsó 5-10 percében el kellett volna dönteni a párharcot, de nem jött össze. A második gól a legszarabb pillanatban jött, de utána a francért "álltunk" be védekezni? Von egyedül sz*rt sem ért...
Megkockáztatom, hogy jó hosszú ideig nem jut ilyen lehetőséghez az egyik kedvenc csapatom.
SPORTING!
több mint 12 éve
Na még a végén a Bilbao lesz a legeredményesebb spanyol csapat 11/12ben. Azért a Király kupát nyerjük mi az EL-t meg nyerjék ők. 😊
több mint 12 éve
készen van az Athletic-Atlético döntő!HabiLlorrente 2 gólpassz+ 1 gól.
Jobb mint bárki.
több mint 12 éve
lefújja a kezezést, mutat a 11-es pontra, kioszt a balhé után egy pirosat+ egy sárgát majd folytatódik a mezőnyben a játék.EZ MI???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal