NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?Schleck
Ez kérlek már szerves része a magyar kommentátori hivatásnak 2014-ben.
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 439 — Panthers fan
A svájciak végigalibizték ezt a meccset, de nekik a kétgólos előny birtokában nem is volt motivációjuk focizni. A Debrecen meg ennyit tud, igazából nem játszottak rosszul, csak a góllövés nem megy, de azt eddig is tudtuk.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Mariborba van vonat. 😊Schleck
nekem is ez jutott eszembe, kár, hogy minden pénzemet londonra fogom költeni októberben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Ez a svájci csapat mindent bemutatott, ami miatt a gurulós focit gyűlölni lehet. Ehhez a spori szuper partnernek bizonyult, De, ezt akkor is a Loki cseszte el, mert ez egy simán hozható párharc lett volna. Telemér helyett jöhetne már valaki, aki tudna adni ennek a csapatnak egy kis lendületet, mert ezzel a stábbal ez már nem lesz jobb, sajnos.,
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 20 243
mekkora tekintélye lehet annak az edzőnek az öltözőben, akinek a lányát a tulaj (is) szopatja?
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"Ebben semmi szándékost nem véltem felfedezni." Magyarázhatatlanul nagy gyökér, ez sima piros volt.

Függetlenül attól, hogy valóban a svájciaknak fújt a bíró a meccsen.

több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
"hatalmas energiát mozgósít a Debrecen.." hiába, csak a sporit kellett volna megvenni.

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
szerintem most tényleg egy buzi a sporiBorbinho
De, hogy annyira elvigye a hév, hogy az egyértelmű lesnél is sírjon? Ilyennek kurvára nem szabadna megtörténnie.Schleck
arról lemaradtam, ez esetben jogos

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
szerintem most tényleg egy buzi a sporiBorbinho
De, hogy annyira elvigye a hév, hogy az egyértelmű lesnél is sírjon? Ilyennek kurvára nem szabadna megtörténnie.

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
szerintem most tényleg egy buzi a spori

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Jézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?

több mint 11 éve
november 5.én lesz a Maribor-Chelsea
fú engem nagyon érdekelne, a Fradi-Chelsea után egy éven belül 2.odszor eljutni Chelsea meccsre...de jó is volna. Ráadásul a Maribor elég jól játszott a Celtic ellen, szurkoltam is nekik már nagyon, mert a Cetlic kvára nem érdemelt BL főtáblát.

vendégbe vajon lehet majd jegyet kapni? illetve hol lehetne egyáltalán jegyet venni a meccsre?😊Borbinho
Elvileg itt már lehet venni:  www.ticketbis.net/maribor-v-chelsea-tickets/ev60259
De még utána kellene nézni.

több mint 11 éve
november 5.én lesz a Maribor-Chelsea
fú engem nagyon érdekelne, a Fradi-Chelsea után egy éven belül 2.odszor eljutni Chelsea meccsre...de jó is volna. Ráadásul a Maribor elég jól játszott a Celtic ellen, szurkoltam is nekik már nagyon, mert a Cetlic kvára nem érdemelt BL főtáblát.

vendégbe vajon lehet majd jegyet kapni? illetve hol lehetne egyáltalán jegyet venni a meccsre?😊

több mint 11 éve
Hogy lehet valaki ilyen lassú, mint Kulcsár?Schleck
és ilyen töketlen. legalább megpróbálhatta volna elérni, de 5 méterrel a laszti előtt lelassít már kb.
Na, le is hozzák közben...

Nincs szerencséje a Lokinak, de hogy a bíró buzi, az is tuti...

több mint 11 éve
Hogy lehet valaki ilyen lassú, mint Kulcsár?

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Novakovics nagyon vakon van. Remélem a szünetben rendbe teszi magát, mert így ahány kapura lövés, annyi gól lesz. Máté meg egyszerűen fenomenális. Ezt a sok balfaszságot, amit itt röpke 45 perc alatt összehozott tanítani kéne az akadémiákon
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Eddig várakozáson felüli. 😀
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 439 — Panthers fan
Arsenal-Dortmund, már megint, f@sz ki van.Newman
Ez a Dortmund már közel nem olyan erős (igaz, az Arsenal se 😊 ), nem lepne meg, ha kiesnének. Kimondottan gyengének tűnik a csoport.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
Na kijött a válogatott keret.

Litauszki? WTF?
A parádés szezont futó Győrből, abból a csapatból, mely 5 meccsen már 5 gólt szerzett 3 támadó válogatott. Pátkaival nem tudom mi van, hogy kimaradt (ő lőtt abból a rengeteg 5-ből kettőt)

Jah és Szalai még mindig nem szerethető. Viszont Gera Zoli ott van.tüsi91
Nagy Gábor se tudom mit keres ott..
Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.Kenny

Litauszki? WTF?
A parádés szezont futó Győrből, abból a csapatból, mely 5 meccsen már 5 gólt szerzett 3 támadó válogatott. Pátkaival nem tudom mi van, hogy kimaradt (ő lőtt abból a rengeteg 5-ből kettőt)

Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.Kenny
ha jól számolom 7 légiós, abból 2 kapus. Parádés.
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Bármiben mernék fogadni, hogy ebből a csoportból nem megy tovább a United!

| de imádok öngólt rúgni magamnak |

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!

Litauszki? WTF?

Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.

több mint 11 éve
Mariborba van vonat. 😊

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Reméltem, hogy a Reallal egy csoportba kerül a Liverpool. A Baselnek ugyanakkor nem örülök; a bolgárok ellen viszont lehet majd gólarányt javítani.
2009 régen volt, jó lesz újra BL-ben látni a kedvenceket.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Jo a keret Pinyo csak hol van Bode?

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
E csoport a halálcsoport