NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
82
12
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Jézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?SchleckEz kérlek már szerves része a magyar kommentátori hivatásnak 2014-ben.
több mint 11 éve
A svájciak végigalibizték ezt a meccset, de nekik a kétgólos előny birtokában nem is volt motivációjuk focizni. A Debrecen meg ennyit tud, igazából nem játszottak rosszul, csak a góllövés nem megy, de azt eddig is tudtuk.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Mariborba van vonat. 😊Schlecknekem is ez jutott eszembe, kár, hogy minden pénzemet londonra fogom költeni októberben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Ez a svájci csapat mindent bemutatott, ami miatt a gurulós focit gyűlölni lehet. Ehhez a spori szuper partnernek bizonyult, De, ezt akkor is a Loki cseszte el, mert ez egy simán hozható párharc lett volna. Telemér helyett jöhetne már valaki, aki tudna adni ennek a csapatnak egy kis lendületet, mert ezzel a stábbal ez már nem lesz jobb, sajnos.,
több mint 11 éve
mekkora tekintélye lehet annak az edzőnek az öltözőben, akinek a lányát a tulaj (is) szopatja?
több mint 11 éve
"Ebben semmi szándékost nem véltem felfedezni." Magyarázhatatlanul nagy gyökér, ez sima piros volt.Függetlenül attól, hogy valóban a svájciaknak fújt a bíró a meccsen.
több mint 11 éve
"hatalmas energiát mozgósít a Debrecen.." hiába, csak a sporit kellett volna megvenni.
több mint 11 éve
arról lemaradtam, ez esetben jogosDe, hogy annyira elvigye a hév, hogy az egyértelmű lesnél is sírjon? Ilyennek kurvára nem szabadna megtörténnie.SchleckJézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?Schleckszerintem most tényleg egy buzi a sporiBorbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
De, hogy annyira elvigye a hév, hogy az egyértelmű lesnél is sírjon? Ilyennek kurvára nem szabadna megtörténnie.Jézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?Schleckszerintem most tényleg egy buzi a sporiBorbinho
több mint 11 éve
Jézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?Schleckszerintem most tényleg egy buzi a spori
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Jézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?
több mint 11 éve
Elvileg itt már lehet venni: www.ticketbis.net/maribor-v-chelsea-tickets/ev60259Mariborba van vonat. 😊Schlecknovember 5.én lesz a Maribor-Chelsea
fú engem nagyon érdekelne, a Fradi-Chelsea után egy éven belül 2.odszor eljutni Chelsea meccsre...de jó is volna. Ráadásul a Maribor elég jól játszott a Celtic ellen, szurkoltam is nekik már nagyon, mert a Cetlic kvára nem érdemelt BL főtáblát.
vendégbe vajon lehet majd jegyet kapni? illetve hol lehetne egyáltalán jegyet venni a meccsre?😊Borbinho
De még utána kellene nézni.
több mint 11 éve
Mariborba van vonat. 😊Schlecknovember 5.én lesz a Maribor-Chelsea
fú engem nagyon érdekelne, a Fradi-Chelsea után egy éven belül 2.odszor eljutni Chelsea meccsre...de jó is volna. Ráadásul a Maribor elég jól játszott a Celtic ellen, szurkoltam is nekik már nagyon, mert a Cetlic kvára nem érdemelt BL főtáblát.
vendégbe vajon lehet majd jegyet kapni? illetve hol lehetne egyáltalán jegyet venni a meccsre?😊
több mint 11 éve
Hogy lehet valaki ilyen lassú, mint Kulcsár?Schleckés ilyen töketlen. legalább megpróbálhatta volna elérni, de 5 méterrel a laszti előtt lelassít már kb.
Na, le is hozzák közben...
Nincs szerencséje a Lokinak, de hogy a bíró buzi, az is tuti...
több mint 11 éve
Novakovics nagyon vakon van. Remélem a szünetben rendbe teszi magát, mert így ahány kapura lövés, annyi gól lesz. Máté meg egyszerűen fenomenális. Ezt a sok balfaszságot, amit itt röpke 45 perc alatt összehozott tanítani kéne az akadémiákon
több mint 11 éve
Eddig várakozáson felüli. 😀
több mint 11 éve
Arsenal-Dortmund, már megint, f@sz ki van.NewmanEz a Dortmund már közel nem olyan erős (igaz, az Arsenal se 😊 ), nem lepne meg, ha kiesnének. Kimondottan gyengének tűnik a csoport.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Na kijött a válogatott keret.Nagy Gábor se tudom mit keres ott..
Litauszki? WTF?
A parádés szezont futó Győrből, abból a csapatból, mely 5 meccsen már 5 gólt szerzett 3 támadó válogatott. Pátkaival nem tudom mi van, hogy kimaradt (ő lőtt abból a rengeteg 5-ből kettőt)
Jah és Szalai még mindig nem szerethető. Viszont Gera Zoli ott van.tüsi91
Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.Kenny
ha jól számolom 7 légiós, abból 2 kapus. Parádés.Na kijött a válogatott keret.Nagy Gábor se tudom mit keres ott..
Litauszki? WTF?
A parádés szezont futó Győrből, abból a csapatból, mely 5 meccsen már 5 gólt szerzett 3 támadó válogatott. Pátkaival nem tudom mi van, hogy kimaradt (ő lőtt abból a rengeteg 5-ből kettőt)
Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.Kenny
több mint 11 éve
Bármiben mernék fogadni, hogy ebből a csoportból nem megy tovább a United! | de imádok öngólt rúgni magamnak |
több mint 11 éve
Na kijött a válogatott keret.Nagy Gábor se tudom mit keres ott..
Litauszki? WTF?
Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.
több mint 11 éve
Reméltem, hogy a Reallal egy csoportba kerül a Liverpool. A Baselnek ugyanakkor nem örülök; a bolgárok ellen viszont lehet majd gólarányt javítani.2009 régen volt, jó lesz újra BL-ben látni a kedvenceket.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
E csoport a halálcsoport