Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Pár hete, uefamaffia elmélet:Pontosan ezért mondtam már hetekkel ezelőtt, hogy Bayern-Chelsea lesz 😊
Álomdöntő, Barca - Real.
Visszanyalt a fagyi.
😀JC6
Mondjuk vicces meccs lesz, a Chelsea kezdőjének a fele el lesz tiltva. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pár hete, uefamaffia elmélet:Álomdöntő, Barca - Real.
Visszanyalt a fagyi.
😀
több mint 12 éve
Mikey
18 968
Valamikor december után újra láttam pár perc erejéig európai foci meccset, mivel mikor hazaértem munkából, apám és bátyám pont a Real-Bayernt nézték.Mondom apámnak, mikor látom hogy Ramos jön, úgy fölé fogja vágni hogy az upper decken landol a labda. "Hülye vagy fiam." Nem. 😂
Régen nevettem ilyen jót.
több mint 12 éve
Digisport kommentátorai nálam nagyon offok.Mert Ő vállalta el.
Számomra egy talány van. Ott van Marcelo istenien játszott, ott van Higuan friss ember, de még Granero is friss. Mi a rákért lőtte Ramos a tizit nem értem és soha nem is fogom.Toca
Manapság már nem úgy megy a legtöbb esetben, hogy ki vannak jelölve a biztos rugók, hanem egyszerűen eldöntik ott helyben. Ki milyen lelki állapotban van, ki mennyire fosik, stb.
Ramos mindig is nagypofájú volt, el is vállalja ez tök alap, de az is alap volt, hogy kihagyja, mert buta, mint a tök. Kaká és Ronaldo tizijét meg egyszerűen megfogta Neuer, hatalmas volt mindkettőnél.
Most ez így jött össze. És hát gondolom, ha Benzema még bent lett volna, Ő biztosan lő még.
több mint 12 éve
De.Nem.BazzaniTaktika-Foci 2:0BazzaniMa a Bayern rohadtul jobb volt, mint a Real. (Bár csak a második félidőtöl kezdtem el nézni)Duff
(Ha már érvelünk 😀)
több mint 12 éve
Digisport kommentátorai nálam nagyon offok.A kijelölés úgy szokott kezdődni, hogy ki vállalja, hogy csak egy lehetséges magyarázatot adjak.
Számomra egy talány van. Ott van Marcelo istenien játszott, ott van Higuan friss ember, de még Granero is friss. Mi a rákért lőtte Ramos a tizit nem értem és soha nem is fogom.Toca
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
Digisport kommentátorai nálam nagyon offok.mert ideggyenge mind. (ahogy a latin játékosok többsége) Alapból Khedira-nak rúgni kellett volna.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Digisport kommentátorai nálam nagyon offok. Számomra egy talány van. Ott van Marcelo istenien játszott, ott van Higuan friss ember, de még Granero is friss. Mi a rákért lőtte Ramos a tizit nem értem és soha nem is fogom.
több mint 12 éve
Hát én nem mondanám, hogy jobb volt a Bayern ,de azt se hogy a Real. 2.félidőben olyan beszarin játszottunk hogy egyértelműen Bayern irányított. Viszont a hosszabításhoz meg köze nem volt a Bayernhez. Mindkét csapat kihajtotta a lelkét,kemény csata volt.persze, hogy nem.Amadeus91Ma a Bayern rohadtul jobb volt, mint a Real. (Bár csak a második félidőtöl kezdtem el nézni)DuffNem.Bazzani
több mint 12 éve
egye fene, azt is elfogadom, bár inkább Prince mezt kérek 😀mert összetörik 😀 de kaphatsz egy Milanos sálat 😀JC6Stez, szeretném, ha elküldenéd a címed PM-ben :d Küldök egy rekesz sört 😀hang ember vagy ahhoz, nem küldesz sajnos 😕Stez
2 hete mondogatod, hogy Chelsea - Bayern döntő lesz....
😂 😂 😂JC6
pedig de jó lett volna a holnapi draftra egy rekesz sör, úgy is ko-ra akarom inni magam
több mint 12 éve
Taktika-Foci 2:0Bazzani😂
Ebben a párharcban, ha valaki a focit játszotta az a Bayern volt. 😉 A Real hazai pályán kontrákra játszott visszahúzódva... Bár ez 2 éve megszokott arrafelé jó csapatok ellen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mert összetörik 😀 de kaphatsz egy Milanos sálat 😀Stez, szeretném, ha elküldenéd a címed PM-ben :d Küldök egy rekesz sört 😀hang ember vagy ahhoz, nem küldesz sajnos 😕Stez
😂 😂 😂JC6
több mint 12 éve
Annyira éreztem ha kiesik a Barca megy utána a Madrid is. Contrerao örülök,hogy vagy nekünk...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
persze, hogy nem.Nem.BazzaniTaktika-Foci 2:0BazzaniMa a Bayern rohadtul jobb volt, mint a Real. (Bár csak a második félidőtöl kezdtem el nézni)Duff
több mint 12 éve
Stez, szeretném, ha elküldenéd a címed PM-ben :d Küldök egy rekesz sört 😀hang ember vagy ahhoz, nem küldesz sajnos 😕
😂 😂 😂JC6
több mint 12 éve
egyikre sem ha azt is vesszük hogy a Barcának már a Bridge-n is nyernie kellett volna.Taktika-Foci 2:0BazzaniErre a párosításra nagyon nem true.JayB
Jó ez a Bayern, de annyira azért nem jó. Az Inter-Bayern után még egy döntő amit lehet meg sem nézek, remélem ugyanaz lesz az eredmény, bár ha most nem nyeri meg a kupát a Bayern akkor soha, kihullott mindenki, a Terry nélküli Chelsea-t meg a Sunderland ellen sem favorizálnám idegenben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem.Taktika-Foci 2:0BazzaniMa a Bayern rohadtul jobb volt, mint a Real. (Bár csak a második félidőtöl kezdtem el nézni)Duff
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
Ramos labdája most dokkol a Holdon 😂 😂 😂JC6bumm headshot...vkinek a felső sorban. 😀
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Furcsa mód nem vagyok csalódott. Egy nagyon jó Bayerntől kaptunk ki tizikkel. Persze jó lett volna döntőt játszani, de az én szememben alap célkitűzés a bajnokság megnyerése meg volt. A BL döntő már csak extra lett volna. Innentől akkor hajrá Chelsea. Megérdemli Drogba, hogy BL-t nyerjen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ramos labdája most dokkol a Holdon 😂 😂 😂
több mint 12 éve
Bocs Bazz de ezt most én sem érettem sztem erre a meccsre abszolút nem volt igaz sőt időnként biz a Bayern inkább játszott
több mint 12 éve
Duff
3 163
Taktika-Foci 2:0BazzaniMa a Bayern rohadtul jobb volt, mint a Real. (Bár csak a második félidőtöl kezdtem el nézni)
több mint 12 éve
Céről és Kakaról meg megint leszedik majd a kereszt vizet pedig jól játszottak csak hát...
több mint 12 éve
Drámai meccs volt, mindkettő megérdemelte volna a döntőt, de csak egy mehetett.
több mint 12 éve
hu csak meg van!!!! Neuer két bravúrja után azt hittem eltudjuk bukni, szerencsére nem. Fantasztikus