NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az megvan hogy kubatov felberelt tábora papírból enelkelte a dalokat a meccsen?
Van ennel leljebb?Kenny
Szánalom az egész. Ma Sopron-Győr kupameccs volt, laposiak kis szerencsével továbbmentek. Nem is ez a lényeg, de győriek egyik első bicskanyitogató daluk után kirúgásnál fél percig állt a játék és bíró kiszólt, hogy mondják be a hangosba, hogy ne legyen "sportszerűtlen" szurkolás. Utálom győrieket, de nem cigányoztak, nem zsidóztak, nem niggereztek. Kicsit túlzásba viszik már ezt az egészet...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football

a bitang erős csoport:
Real/Barca/BM
PSG
Pool
Roma

nevetségesen egyszerű csoport:
pot 1
Basel
Olympiakos
bárki kivéve Roma,Monaco

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 439 — Panthers fan
Ludogorets vs Steaua tizenegyespárbaj a BL csoportkörbe jutásért. a bolgárok kapusát kiállították a 119. percben, több cserelehetőségük nem voltdeyell
Kemény😊 kiállítás oka?NB2
Kiugró csatárnak nem adott esélyt, hogy berúgja az üres kapuba 😀 Muszáj volt elkaszálnia.

A tizit hibázó Steauás meg élete végéig hallgathatja, hogy egy bekknek nem tudta berúgni 😛

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
7 lövésből igazából 3-nál jó irányba mozgott a mezőnyjátékos, kettőt meg kivédett, Steaua ment a levesbe 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
épp akartam írni, komoly kis meccs, innen gáz lenne ha kikapnának a románok 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
Ludogorets vs Steaua tizenegyespárbaj a BL csoportkörbe jutásért. a bolgárok kapusát kiállították a 119. percben, több cserelehetőségük nem voltdeyell
Kemény😊 kiállítás oka?
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
Ludogorets vs Steaua tizenegyespárbaj a BL csoportkörbe jutásért. a bolgárok kapusát kiállították a 119. percben, több cserelehetőségük nem volt

buhloone mindstate

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
Van ennel leljebb?Kenny
amikor a Gripena Arénában kifütyülik a saját játékosaikat a színházi nézők, akik lelkesen tapsikoltak a helyükön, meg amikor Doll majdnem stroke-ot kapott a második félidőben a sok bohóckodástól. nyomott is egy arcpálmát 😀 a meccs végi interjúban respket neki, tudta hogy a 2-0 a legrosszabb eredmény. nem is lesz sokáig a Fradi edzője.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Van ennel leljebb?

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-xabi-alonso-a-bayern-munchenhez-igazol-sajtohir-2359739

menjenek már a faszba....Amadeus91
ez nevetséges ...csebi
azért, ha Kroosra nem volt della, de Alonso kap 32 évesen 10misit évente (mint Schweini), akkor fogok egyet Guardiolázni....
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-xabi-alonso-a-bayern-munchenhez-igazol-sajtohir-2359739

menjenek már a faszba....Amadeus91
ez nevetséges ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve

menjenek már a faszba....
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
mindig lehet fokozniAmadeus91
Annyuk picsáját azt mostmár komolyan...
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
hát én Vidal helyett azt a pénzt adnám a Dortmundnak és hoznám Hummelst sőt még Kagavat is visszaadnám nekik... 😊
a fiatal védők közül mondjuk nekem Blackett játéka tetszik, ő jó lehet, csak sok rutin kell neki.manuszka86
Hát a 60 misiből már lehet a Reus + Hummels duó is majdnem kijön.Toca
Reus idén nyáron visszautasította a MU-t, Müllerrel együtt.Amadeus91
Mert Reus a Barcába vágyik már évek óta.
Ha jönni akar akkor még 31.-e előtt alá kell írnia és visszakapja a Dortmund 1 évre kölcsönbe.
Bár nem nagyon látom a helyét a csapatban.

több mint 11 éve
ez megvan gyerekek?
 444.hu/2014/08/26/elszabadult-a-teboly-egervari-sandor-szerint-a-vilagbajnoksagon-tovabbjuthattunk-volna-a-csoportbol/

"Nagyon nehéz ez a mi lett volna, ha: az viszont kétségtelen, hogy Costa Ricával mérkőztünk egykor az U20-as vb bronzmeccsén, és nyertünk is büntetőkkel. Közel voltunk hozzájuk, szerintem egy mostani vb-találkozón is lett volna minimális esélyünk ellenük, nagyon biztosan nem vertek volna tönkre minket, mint a hollandok. Hittem volna abban, hogy előtte abból a görögös csoportból képesek lehettünk volna akár tovább is jutni. Ezek persze csak feltételezések, de nem féltettem volna a magyar válogatottat, abban az esetben, ha állandó játéklehetőséget kapó focistáink utazhattak volna."

😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
mindig lehet fokozni
több mint 11 éve
hát én Vidal helyett azt a pénzt adnám a Dortmundnak és hoznám Hummelst sőt még Kagavat is visszaadnám nekik... 😊
a fiatal védők közül mondjuk nekem Blackett játéka tetszik, ő jó lehet, csak sok rutin kell neki.manuszka86
Hát a 60 misiből már lehet a Reus + Hummels duó is majdnem kijön.Toca
Reus idén nyáron visszautasította a MU-t, Müllerrel együtt.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Hát a 60 misiből már lehet a Reus + Hummels duó is majdnem kijön.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
a fiatal védők közül mondjuk nekem Blackett játéka tetszik, ő jó lehet, csak sok rutin kell neki.

több mint 11 éve
valaki tavaly bölcsen megjegyezte, hogy annak idején Fergusonnal sem szaladt annyira a szekér az elején, csak az az óriási különbség, hogy ezt a modern fociban nem tolerálják.berger90
igazából Fergienek az 1990-es szezon hozta meg az első sikereket, és ugye 1986-ban került Manchesterbe. Viszont azt is be kell látni, hogy az utóbbi 3-4 év játékospolitikájának a fekete levét azt most issza meg a csapat és ebbe vastagon benne van Fergie keze is.... ez az én véleményem. Az is biztos, hogy 1 év nem elég ahhoz hogy visszabillenjen a mérleg nyelve,LVG-nek nagy takarítást kell végezni ezt 1 szezon alatt nem tudja megtenni, mert akkor játékos se igen maradna a keretben 😀
meg kell szabadulni Fletchertől,Valenciától,Cleverlytől,Youngtól,Andersontól,Nani már félig meddig sikerült mondjuk,Hernandes is egyre inkább csak leírja magát főleg a tegnapi produkciója után. Ennyi embert egy szezon alatt nem lehet lecserélni sajnos, és hát ebből a keretből kell kikavarni valami eredményt, a reális célkitűzés a 4. közé kerülés a PL-ben.
de akkor is hajrá Manchester! 😊manuszka86
Hát DiMariaval és ha jön még Vidal is a középpálya jó időre megoldódott.
Viszont a védelem szerintem katasztrófa, fiatal csikók ide vagy oda.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
valaki tavaly bölcsen megjegyezte, hogy annak idején Fergusonnal sem szaladt annyira a szekér az elején, csak az az óriási különbség, hogy ezt a modern fociban nem tolerálják.berger90
igazából Fergienek az 1990-es szezon hozta meg az első sikereket, és ugye 1986-ban került Manchesterbe. Viszont azt is be kell látni, hogy az utóbbi 3-4 év játékospolitikájának a fekete levét azt most issza meg a csapat és ebbe vastagon benne van Fergie keze is.... ez az én véleményem. Az is biztos, hogy 1 év nem elég ahhoz hogy visszabillenjen a mérleg nyelve,LVG-nek nagy takarítást kell végezni ezt 1 szezon alatt nem tudja megtenni, mert akkor játékos se igen maradna a keretben 😀
meg kell szabadulni Fletchertől,Valenciától,Cleverlytől,Youngtól,Andersontól,Nani már félig meddig sikerült mondjuk,Hernandes is egyre inkább csak leírja magát főleg a tegnapi produkciója után. Ennyi embert egy szezon alatt nem lehet lecserélni sajnos, és hát ebből a keretből kell kikavarni valami eredményt, a reális célkitűzés a 4. közé kerülés a PL-ben.
de akkor is hajrá Manchester! 😊

több mint 11 éve
Perez szerintem óriási figura, akit akar, bárkit ide tud hozni.
Emlékezzünk vissza anno Calderon hány névvel dobálózott, aztán hány igazi nagy nevet hozott ide. Egyet sem. CR-t 2-3 éven keresztül pofázta hogy idehozza, majd jött Perez és egyből megtette amit a másik nem tudott. Perez legtöbbször azt az embert hozza ide akit a szurkolók akarnak, aztán ha egyik-másik csődöt mond többnyire ő a hibás 😀

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
hogy szétpakolják a mu-t te jó isten 😀Kenny
hát tavaly se volt felemelő érzés Mu szurkolónak lenni, de eddig ez az idei teljesítmény viszi a prímet nagyon magasan...... 😕
Szóljon már valaki ezeknek a vak egereknek, hogy igazoljanak védőt, mert mindenki szétpakolja őket....
De talán a sok divatdrukker lemorzsolódik legalább 😀manuszka86
Jó lenne.
Túl hosszú volt Ferguson sikerkorszaka, s az abba beleszületett IQ betyárok nem tudják elfogadni, hogy netán 2-3, ne adj Isten több évig szopón lesz a klub. Egy csapatot felépíteni 2 év, én továbbra is tartom magam ehhez. Idén, (bár utálom a BL-t, s azt, hogy az FA kupa magasról le van szarva miatta) ha nehezen is be kellene a 4-be vergődni.tüsi91
valaki tavaly bölcsen megjegyezte, hogy annak idején Fergusonnal sem szaladt annyira a szekér az elején, csak az az óriási különbség, hogy ezt a modern fociban nem tolerálják.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
hogy szétpakolják a mu-t te jó isten 😀Kenny
hát tavaly se volt felemelő érzés Mu szurkolónak lenni, de eddig ez az idei teljesítmény viszi a prímet nagyon magasan...... 😕
Szóljon már valaki ezeknek a vak egereknek, hogy igazoljanak védőt, mert mindenki szétpakolja őket....
De talán a sok divatdrukker lemorzsolódik legalább 😀manuszka86
Jó lenne.
Túl hosszú volt Ferguson sikerkorszaka, s az abba beleszületett IQ betyárok nem tudják elfogadni, hogy netán 2-3, ne adj Isten több évig szopón lesz a klub. Egy csapatot felépíteni 2 év, én továbbra is tartom magam ehhez. Idén, (bár utálom a BL-t, s azt, hogy az FA kupa magasról le van szarva miatta) ha nehezen is be kellene a 4-be vergődni.
több mint 11 éve
Az ilyen dolgok miatt nem fogok tudni Perezzel megbarátkozni soha, vegyen akárhány sztárt, nyerjünk akárhány címet.Toca
szóval utálod, mint a fradisták Kubatovot?slowmotion
Írtam ilyet?Toca
ja bocs, én azt hittem, hogy minden Real-drukker utálja Perezt pl az olyanok miatt, mint amikor elhajtották Rault a háztól...slowmotion
Figyelj Perez egy rohadt megosztó személyiség. Vannak hülye húzásai Makalele eladása, DiMariska eladása, Raul elüldözése (bár ez is érdekes dolog, Raulnak nem nagyon lett volna helye akármekkora ikon, szerintem jobban járt, hogy máshol kezdő volt minthogy itt padozik de ez egy másik kérdés), vagy hogy beleszeret mindig egy névbe és nem érdekli, hogy felesleges vagy éppen nem illik a keretbe ő megszerzi és ezzel sokszor megbontja a csapatot. Emiatt nem szeretjük.
Viszont nyertünk vele 5 bajnokságot (+2-t ahol nem ő volt 2 évig az elnök de azért benne volt a keze),3 kupát, 2(3) spanyol szuperkupát, 4 BL-t ,2 Európai szuperkupát, 1 Klub vb-t , előtte azért már rég nem volt ilyen magasan a Real.
Mondjuk van egy adag adósághalom, ami érdekes kérdéseket vesz fel, de kétlem hogy csődöt kell jelentsen a Real. Világ legértékesebb klubja. Közel mindenki azért akar itt játszani. Ezért viszont mindenképpen meg kell süvegelni a teljesítményét hülyeségeivel együtt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Az ilyen dolgok miatt nem fogok tudni Perezzel megbarátkozni soha, vegyen akárhány sztárt, nyerjünk akárhány címet.Toca
szóval utálod, mint a fradisták Kubatovot?slowmotion
Írtam ilyet?Toca
ja bocs, én azt hittem, hogy minden Real-drukker utálja Perezt pl az olyanok miatt, mint amikor elhajtották Rault a háztól...