NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Írtam ilyet?Az ilyen dolgok miatt nem fogok tudni Perezzel megbarátkozni soha, vegyen akárhány sztárt, nyerjünk akárhány címet.Tocaszóval utálod, mint a fradisták Kubatovot?slowmotion
több mint 11 éve
Az ilyen dolgok miatt nem fogok tudni Perezzel megbarátkozni soha, vegyen akárhány sztárt, nyerjünk akárhány címet.Tocaszóval utálod, mint a fradisták Kubatovot?
több mint 11 éve
Ígérem utolsó hszem DiMariska témában. 😀„Véget ért a Real Madridnál eltöltött időszakom, nehéz pár sorba összefoglalni, mit érzek. Megtiszteltetés volt a a Real mezét viselni, büszke vagyok rá, hogy megtehettem, és ilyen társakkal játszhattam együtt. Sajnos mennem kell, de szeretném leszögezni, hogy nem én akartam ezt a váltást. Fejlődni akartam – írta a kedden a Manchester Unitedhoz szerződő Di María. – Miután megnyertük a Bajnokok Ligáját, azzal a reménnyel mentem el a világbajnokságra, hogy a klub vezetősége meghálálja, amit tettem, de ez a várt gesztus sohasem érkezett el. Sportszerű elbánást kértem, de sok hazugságot hallottam, valaki talán nem szeret engem itt. Semmi köze ennek a pénzhez. Remélem, a Manchester Unitednál megkapom, amit itt nem."
Az ilyen dolgok miatt nem fogok tudni Perezzel megbarátkozni soha, vegyen akárhány sztárt, nyerjünk akárhány címet.
több mint 11 éve
Azért ezen a szóhasználaton besírtam XD. Nincs rossz korban, de azért 27 évvel fiatalnak se mondanám 😀ez a Benatia 26 millióért mire képes? Jó játékos?Amadeus91nagyon, és védő létére fiatal... kellett mint a vénaszkenner Kubatovnakcsebi
több mint 11 éve
ez a Benatia 26 millióért mire képes? Jó játékos?Amadeus91nagyon, és védő létére fiatal... kellett mint a vénaszkenner Kubatovnak
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
AJ Greent és Eifertet Alkeszért + Shortsért és Marcedesért. 😀😀Király Gabi a Fulhamben! Akkor Bengals drukkerből most Jaguars szimpatizáns lesz? 😀iktriadmegbeszél egy Dalton-Bortles trédet az öreggel 😀😀😀berger90
több mint 11 éve
Mikor azt írtam, hogy igen is előrelépés az, hogy egy magyar csapat nem, hogy nem lett könnyedén kiejtve a BL 3. körében, hanem gyakorlatilag saját maga hibájának köszönhetően bukott el az utolsó percekben, akkor le lettem hülyézve, mert hát ez a BATE egy szar csapat illett volna továbbjutni. Nos én nem tudom, lehet szarabb csapat, mint a DVSC, de ha ez így van akkor megnyugodtam ez a Loki erős csapat, csak nem volt szerencséje. 😉 És ha ez így van (márpedig ugye az eredmény ezt támasztja alá), akkor nem vállaltam nagyot azzal, hogy a Vidi jövőre minimum EL csoportkörbe jut, mert a Vidi meg erősebb az idei Debrecennél. 😀
több mint 11 éve
Király Gabi a Fulhamben! Akkor Bengals drukkerből most Jaguars szimpatizáns lesz? 😀iktriadmegbeszél egy Dalton-Bortles trédet az öreggel 😀😀😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Király Gabi a Fulhamben! Akkor Bengals drukkerből most Jaguars szimpatizáns lesz? 😀
több mint 11 éve
mekkora lenne, ha most összesorsolnák őket a lengyelekkel...azért a Maribor-nak big respect...oziboziannyira, de annyira néztem, hogy mondom brahiból megtenném őket, csak gondoltam a Szeltik annyira mákker brigád, hogy valahogy rajtuk is túljutnak.
hát nem.
a Celtic nagyon megszívta, hogy Lennon lelépett...slowmotion
több mint 11 éve
ez a béna BATE meg megy a csoportkörbe, lolz... maribor nice, MU meg miafasz? 😀 értem én hogy csak a cserék játszottak, de akkor is C'MON MAN!Dexxter Tailorazért simán pénzt tennék rá, hogy a 'béna' Bate megint nem pont nélkül fog végezni, sorsolástól függetlenül...
több mint 11 éve
hogy szétpakolják a mu-t te jó isten 😀Kennyhát tavaly se volt felemelő érzés Mu szurkolónak lenni, de eddig ez az idei teljesítmény viszi a prímet nagyon magasan...... 😕
Szóljon már valaki ezeknek a vak egereknek, hogy igazoljanak védőt, mert mindenki szétpakolja őket....
De talán a sok divatdrukker lemorzsolódik legalább 😀
több mint 11 éve
ez a béna BATE meg megy a csoportkörbe, lolz... maribor nice, MU meg miafasz? 😀 értem én hogy csak a cserék játszottak, de akkor is C'MON MAN!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
azért a Maribor-nak big respect...oziboziannyira, de annyira néztem, hogy mondom brahiból megtenném őket, csak gondoltam a Szeltik annyira mákker brigád, hogy valahogy rajtuk is túljutnak.
hát nem.
a Celtic nagyon megszívta, hogy Lennon lelépett...
több mint 11 éve
azért a Maribor-nak big respect...
több mint 11 éve
ez a Benatia 26 millióért mire képes? Jó játékos?Amadeus91Fél világ akarta,sokat elmond.Seria A legjobb védője volt szerintem.Boateng tökéletes párja lesz.
több mint 11 éve
ez a Benatia 26 millióért mire képes? Jó játékos?Amadeus9126 millióért én pl sokmindenre képes lennék, csak focizni nem tudok.
ő meg még azt is... 😉
több mint 11 éve
ez a Benatia 26 millióért mire képes? Jó játékos?
több mint 11 éve
😀 Dettó. 😀Év cikke eddig nálam. Komment? Felesleges."képzeljük csak el, ahogy James és Cuadrado vezeti a labdát Liptákékra hátul."
sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/08/26/egervari/Vrijbloed
elképzeltem, és ma nem fogok aludni a röhögéstől. 😀berger90
Szerinte bejutottunk volna a 8-ba. Ott meg ugye bármi megtörténhet...
De komolyan. Azt gondolja, hogy mi Kolumbia mögött a 2. helyen végzünk, és megelőzzük Japánt és Elefántcsontpartot...
Kérek abból a cuccból, amit szed.
több mint 11 éve
DiMariska elment 75 milláért, muszáj leszek 1-2 Manchester mecset megnézni.
több mint 11 éve
Év cikke eddig nálam. Komment? Felesleges."képzeljük csak el, ahogy James és Cuadrado vezeti a labdát Liptákékra hátul."
sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/08/26/egervari/Vrijbloed
elképzeltem, és ma nem fogok aludni a röhögéstől. 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
16 euró jegy 800 euró a "létminimum" (gondolom itt a minimálbért érted) ...nem
nálunk 7.5 euró a jegy a minimálbér meg mondjuk 330 euró
egyiknél 1:50 aránylás másiknál meg 44, tehát arányaiban nézve még drágább is a jegy, ha szigorúan nézzük... ez az, amit egyáltalán nem értesz. Nem német béreket keresünk meg a munkánkért, de arányaiban drágább jegyeket várnak el tőlünk megfizetni, és mind ezek mellett az ígéreteket is leszarják, amiket tettek. Ezekkel van a bajom, nem azzal, hogy mondjuk nem 7 ezer a bérlet félévre, mint a Puskásba, de ezt nagyon nehéz megérteni...csebi
A létminimumot, mivel nincs egységes minimálbér - bár mostanában volt rá törekvés tartományi szinten (konkrétan Hamburgban), lehet összejött - de amikor én dolgoztam kint, akkor még nem volt. 800 euró, amit államilag kiszámoltak, meghúztak, hogy annyi kell ahhoz alaphangon, hogy meg tudj élni. Azért a teljes munkaidős munkák nagy része ezt bőven biztosítja. Német béreket Németországban lehet megkeresni. A határok nyitva állnak, eu-s állampolgár (nem "csak" magyar) vagy, lehet menni, ha tudsz németül, vagy Ausztria is akár, ott ágazatonként vannak megtárgyalva a minimál bérek. Én jó ideje mondom, ezért nem is vitatom azt, hogy ma Magyarországon zömében nyugati árakat megközelítő árakat fizetünk magyar bérből. Ez nem csak a jegyre igaz, hanem pl a felvágottra, kenyérre, sajtburgerre is. A tandíj pl. itt a legdrágább az állami egyetemeken az említett 3 országból , nem csak arányaiban, hanem tételesen is(Magyarország, Németország, Ausztria) Ez van, de azt is el szoktam mondani e mellé, hogy ez alapvetően a magyar állampolgárok országa, nekünk kéne alakítani, nem nagyon van kire mutogatnunk.
| politikustól meg ne várd, hogy betartsa a szavát |
több mint 11 éve
Év cikke eddig nálam. Komment? Felesleges.sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/08/26/egervari/
több mint 11 éve
minő véletlen büntetést sem kaptunk... röhejes
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.