Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
még nem szoktad meg? 😀itt mindenki olyan jó játékvezető lenne, hogy az hihetetlen, nem is értem, miért nem mentek el letenni a vizsgátHurkane menstruálj már Hurka, ami igaz az igaz, Kassai teljesítménye manapság visszaesett, kész, ez van
vagy akkor most már meg sem mondhatja az ember a véleményét, mert jól el lesz küldve a picsába?
akkor innentől NBA topikba sem írok, ha kikap az OKC, mert még a végén le leszek oltva, hogy bezzeg én olyan kurva jó játékos lehetnék az NBA-ben, mit pofázok? 😀
kicsit legyél rugalmas, nem lehet mindenkinek azonos a véleményeStez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Duff
3 164
itt mindenki olyan jó játékvezető lenne, hogy az hihetetlen, nem is értem, miért nem mentek el letenni a vizsgátHurkaAzért nem leszek játékvezető, mert szar lennék. Ebből tanulhatna pár jelenlegi spori is.
több mint 12 éve
itt mindenki olyan jó játékvezető lenne, hogy az hihetetlen, nem is értem, miért nem mentek el letenni a vizsgátHurkane menstruálj már Hurka, ami igaz az igaz, Kassai teljesítménye manapság visszaesett, kész, ez van
vagy akkor most már meg sem mondhatja az ember a véleményét, mert jól el lesz küldve a picsába?
akkor innentől NBA topikba sem írok, ha kikap az OKC, mert még a végén le leszek oltva, hogy bezzeg én olyan kurva jó játékos lehetnék az NBA-ben, mit pofázok? 😀
kicsit legyél rugalmas, nem lehet mindenkinek azonos a véleménye
több mint 12 éve
Teljesen jól vezeti eddig a meccset...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Hurka
4 104
itt mindenki olyan jó játékvezető lenne, hogy az hihetetlen, nem is értem, miért nem mentek el letenni a vizsgát
több mint 12 éve
szerintem pedig Kassai kifejezetten szarul vezeti a meccseit az elmúlt legalább fél, egy évben, de ez csak az én véleményemStez+1 de attól még az elején úgy éreztem nem szar ma. Mondjuk a kezes Pepét nem láttam az írás miatt :cool:
Bár most már inkább gyér. Majd meglátjuk a 2. félidőben.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Pepe kéééz! 😀 11es!!! 😀JC6Még jó hogy leírrtam az előzőt.... akkor ennyi volt mára.
több mint 12 éve
szerintem pedig Kassai kifejezetten szarul vezeti a meccseit az elmúlt legalább fél, egy évben, de ez csak az én véleményem
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pepe kéééz! 😀 11es!!! 😀
több mint 12 éve
Láttam azt az Özil esést. Ebben igazatok van. De azt nem mondhatjátok, hogy a Realnak fújna. Volt egy Pepe buktatás az elején az alapvonalnál. Azt is lefújhatta volna, de valahogy talpon maradt aztán elrúgta az más kérdés, hogy Bayernesnek 😊Ez az Özil esés kicsit nevetséges volt, és lefújta... én nem ekézem őt, csak kicsit "haza fúj".JC6ne mondj ilyet, remek ítélet volt.Amadeus91
Összességében sztem nem vezeti rosszul.
több mint 12 éve
Gusztustalan fickó ez a Robben...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
Ez az Özil esés kicsit nevetséges volt, és lefújta... én nem ekézem őt, csak kicsit "haza fúj".JC6ne mondj ilyet, remek ítélet volt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez az Özil esés kicsit nevetséges volt, és lefújta... én nem ekézem őt, csak kicsit "haza fúj".
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
...Tehát az alapján jó egy ítélet, hogy kinek fújják.BazzaniIlyenkor oké Kassai?Bazzanivégre volt egy jó ítélete, 10ből 1. Am, az eredményre értettem.Amadeus91
igazad van
több mint 12 éve
Tehát az alapján jó egy ítélet, hogy kinek fújják.végre volt egy jó ítélete, 10ből 1. Am, az eredményre értettem.Amadeus91nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?Bazzani
több mint 12 éve
Majd ha úgy vezet meccset mint Övrebó, akkor ekézzük, de addig örüljünk, hogy rábízták a BL elődöntőt.végre volt egy jó ítélete, 10ből 1. Am, az eredményre értettem.Amadeus91nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?Bazzani
több mint 12 éve
Jah, én se értettem a nagy elégedetlenkedést az elején. Más fórumon semmi kivetnivalót se találtak abban a tiziben. Bárhova rakhatja a játékos a kezét, csak a labda útjába nem. Ott szerencsétlen volt Alaba (asszem Ő volt), de fújható volt.nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?Bazzani
Ha meg nem fújja be, akkor az lett volna a baj 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
végre volt egy jó ítélete, 10ből 1. Am, az eredményre értettem.nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?Bazzani
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
h megélénkült a madrid...csak nem akartak 80 percet bekkelni otthon...
több mint 12 éve
nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?
több mint 12 éve
három tizenegyes (eddig 😛 ) naná, hogy Messi hagyja ki.....
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mennyi lesz 5-4? 😀
több mint 12 éve
Ez is jogos tizi volt. Casillas meg a legszerencsétlenebb kapus volt most.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Robbeeeeen!! na gyerünk Bayern!! verjétek meg őket!szerk: nem sokon mult...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
nah, mindjárt pofásabb....