Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Itt a megyében azt rebesgetik,hogy a csaba nem akar feljutni,ahogy hallottam Szolnokon sem nagyon lenne rá lóvé,így egyedül az Eger maradt,aki valamilyen csoda folytán 6-os winning streaket nyomott az utóbbi fordulókban és rögtön fel is jött 2 pontra :rolleyes:Vezet is az OFC a Szolnok ellen 😀 😀 😀 Megy a bunda rendesen,hogy az Eger menyjen fel NB1-be :/JoeyPorterErre a Szolnokra semmi szükség amúgy, tavaly 60 év után feljutottak, azt a pályájuk libalegelő volt, meg 1000 néző kb. végig. Akkor 100szor inkább egy Békéscsaba, vagy esetleg Eger!zavi27
több mint 12 éve
Egerben sem lenne több néző, mint Szolnokon.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Vezet is az OFC a Szolnok ellen 😀 😀 😀 Megy a bunda rendesen,hogy az Eger menyjen fel NB1-be :/JoeyPorterErre a Szolnokra semmi szükség amúgy, tavaly 60 év után feljutottak, azt a pályájuk libalegelő volt, meg 1000 néző kb. végig. Akkor 100szor inkább egy Békéscsaba, vagy esetleg Eger!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Vezet is az OFC a Szolnok ellen 😀 😀 😀 Megy a bunda rendesen,hogy az Eger menyjen fel NB1-be :/
több mint 12 éve
hivatalos Podolski-->Arsenal. nagyon nem szeretem őt, egyik legutálatosabb játékosnak tartom, ettől függetlenül remélem nem egy Chamack féle "karriert" fog befutni az Arsenalnál, és tehermentesíteni tudja RvP-t, mert az látszik, hogy a szezon végére a holland elfáradt sajnos.kisvanek4Szerintem ő ebben a három csatáros játékban nem a középcsatár lesz. Inkább a szélső posztra tudom elképzelni Walcott és Gervinho helyére, akiknél mérföldekkel jobb játékosnak tartom amúgy.
több mint 12 éve
Az a Chelsea ellen kb megvolt mégis kevés 😀3 tizi meg egy szöglet,mit nem értesz ezen? :oJoeyPortera hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀JC6:rolleyes:eaglesmcnabb
több mint 12 éve
hivatalos Podolski-->Arsenal. nagyon nem szeretem őt, egyik legutálatosabb játékosnak tartom, ettől függetlenül remélem nem egy Chamack féle "karriert" fog befutni az Arsenalnál, és tehermentesíteni tudja RvP-t, mert az látszik, hogy a szezon végére a holland elfáradt sajnos.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
3 tizi meg egy szöglet,mit nem értesz ezen? :o:rolleyes:eaglesmcnabbnem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉davemayera hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀JC6
több mint 12 éve
:rolleyes:a hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀JC6bezzeg ilyenkor tudunk 7-et gurítani...JC6nem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀bezzeg ilyenkor tudunk 7-et gurítani...JC6nem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉davemayer
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
20082012
alig oregedett par evet tenyleg ...
több mint 12 éve
bezzeg ilyenkor tudunk 7-et gurítani...JC6nem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bezzeg ilyenkor tudunk 7-et gurítani...
több mint 12 éve
ez a húgymeleg sör is sok volt a zöld majmoknak 😀 sósperecet kellett volna dobálni nektek a rácson át 😂peteytényleg rohadt vicces hogy emberek majdnem elájulnak mert nem tudnak még vizet sem inni csak azt a meleg szart
több mint 12 éve
ez a húgymeleg sör is sok volt a zöld majmoknak 😀 sósperecet kellett volna dobálni nektek a rácson át 😂
több mint 12 éve
moslék szar székletfehérvár! már az első félidő lefújása előtt elfogyott mindenféle üdítő és a víz is,és csak a hugymeleg sörük maradt 450forintért.engem és még sokan másokat annyira kiütött a nap hogy állni alig bírtunk,de semmit nem lehetett inni,csak a hugymeleg sörüket..rohadjanak meg.a meccs előtt az a mikrofonos forma aki járkált körbe a lelátón,az elég száni volt 😀 tette fel a retard kérdéseit mindenkinek
a játékunkról nem lehet sokat írni,bőven elég annyi hogy a 90.percben volt az első támadásunk,és hogy képtelenek vagyunk szögletet rúgni. ha nincs Jova megint kaptunk volna egy 5-öst.
több mint 12 éve
Döme azért Döme maradt a végén 😀 még hogy 5. hely a Fradinak, haha
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ezt a moslékot megint hogy lehetett összehozni? Tény,hogy a Vidi játékosállományban sokkal jobb,mint a Fradi,de azért két helyzetnél én egy kicsit többet vártam.Ha Jova átlagosan véd csak,akkor kb 4-5 van közte,így megúsztuk 2-vel,de persze majd jön a nyilatkozat,hogy nagyszerűen játszottunk és büszke vagyok a fiúkra :mad:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
El Nino is back :oJoeyPorterbetalált a camp nouban, visszajött az ereje 😀 retteghet a bayern asszem 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Nagyon gyenge ez a Real védelem. Ezen javítani kell, mert a nagy meccseken kevés lesz, pl a Bayern ellen volt.FViktor93Albiol szerintem bőven elférne kezdő belső védőként és akkor Ramos mehetne ki eredeti helyére :rolleyes:
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Nagyon gyenge ez a Real védelem. Ezen javítani kell, mert a nagy meccseken kevés lesz, pl a Bayern ellen volt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csóri Dzsudzsákot még az ág is húzza...kezdem sajnálni 😀
több mint 12 éve
Még ekkora Kulabá homorítást így megenni, sima sárga és szabadrúgás kifelé.A már kiesett ZTE megszerzi első győzelmét 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=xBmOH8hoQD0&feature=youtu.beazt hiszem megfelelő csapat jut fel a PL-be 😊